Εδώ γελάμε

jag

Reaction score
31.044
Τρεις ξανθιές κλείνονται σε ένα ασανσέρ. Σε κάποια στιγμή το ασανσέρ σταματά ανάμεσα σε δύο ορόφους.Οι ξανθιές αρχίζουν να ουρλιάζουν πανικόβλητες χωρίς όμως αποτέλεσμα.Τότε η πιο σοφή από αυτές παίρνει την πρωτοβουλία και τους λέει….. -Ακούστε κορίτσια έτσι που κάνουμε δεν πρόκειται να βγάλουμε τίποτα. Το πράγμα θέλει οργάνωση και ομαδικότητα. Για αυτό προτείνω με το τρία να φωνάξουμε όλες μαζί ταυτόχρονα. -Ένα δύο τρία -ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!
΄λγξ-1280x720.jpg

Reaction score
272
Τρεις ξανθιές κλείνονται σε ένα ασανσέρ. Σε κάποια στιγμή το ασανσέρ σταματά ανάμεσα σε δύο ορόφους.Οι ξανθιές αρχίζουν να ουρλιάζουν πανικόβλητες χωρίς όμως αποτέλεσμα.Τότε η πιο σοφή από αυτές παίρνει την πρωτοβουλία και τους λέει….. -Ακούστε κορίτσια έτσι που κάνουμε δεν πρόκειται να βγάλουμε τίποτα. Το πράγμα θέλει οργάνωση και ομαδικότητα. Για αυτό προτείνω με το τρία να φωνάξουμε όλες μαζί ταυτόχρονα. -Ένα δύο τρία -ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ! View attachment 170108
Θα πω και εγω το "χαζουλικο" ανεκδοτο αλλα μου αρεσε.

Περναει μια ξανθια και βλεπει μια αλλη να καθεται πανω σε κατι μεγαλο μεταλλικο.
-Τι ειναι αυτο πανω στο οποιο καθεσαι?
-Βομβα
-Α! μπορω να καθησω και εγω?
-ΟΧΙ ειναι ατομικη!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.813
Σε κάποιο στρατόπεδο της Ελλάδας, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του ο νέος διοικητής. Όπως είναι φυσικό του γίνεται η ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητες της Μονάδας. Σε κάποια στιγμή του γίνεται και η ενημέρωση από τον υπεύθυνο Αξιωματικό για τις σκοπιές του στρατοπέδου:
- Έχουμε σκοπιά στη πύλη, στον όρχο κ.τ.λ και στο παγκάκι.
- Στο παγκάκι; ρωτάει ο διοικητής, γιατί στο παγκάκι...;;;
- Δεν ξέρω απαντάει ο Αξιωματικός, έτσι το βρήκαμε από τον προηγούμενο διοικητή.
Την επόμενη ημέρα ο νέος διοικητής τηλεφωνάει στον προηγούμενο και των ρωτάει για τη σκοπιά στο παγκάκι.
- Γιατί είχες σκοπιά στο παγκάκι;
- Δεν ξέρω, απαντάει, έτσι το βρήκα από τον προηγούμενο διοικητή.
Έκπληκτος ο διοικητής συνεχίζει την αναζήτηση και τηλεφωνάει στον προπροηγούμενο διοικητή, αλλά εισπράττει την ίδια απάντηση. Συνεχίζοντας της αναζήτηση από διοικητή σε διοικητή φτάνει στον διοικητή 20 χρόνια πριν ο οποίος είχε βάλει και τη σκοπιά.
- Καλημέρα σας είμαι νέος ο διοικητής του στρατοπέδου και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι
Παρακαλώ πείτε μου, γιατί είχατε ορίσει την σκοπιά στο παγκάκι;
Και απαντάει ο άλλος. Μη μου πείτε ότι δεν στέγνωσε ακόμα...!!

ika

News
Reaction score
16.739

Όπως φαίνεται τελικά, σωστά το λαϊκό ρητό "κ@λος κλ@σμένος, γιατρός χ@σμένος" δεν συμπεριλαμβάνει άλλα επαγγέλματα μέσα.
Εδώ ο άλλος για μια κλ@νιά (έστω και με πρόθεση) έφαγε 500σάρα, ο σκύλος που γαυγίζει (πιο πολλές από μία φορές μάλλον) θα την βγάλει μόνο με 500€?
Όπως "κλ@νιά και 500σάρικο", δεν πρέπει και "γαύγισμα και 500ρικο"?

Reaction score
1.107
Μην ξύνεις πληγές γιατί ο διπλανός γείτονας προς τα κάτω ,έχει 3 σκυλιά κ ο διπλανός απτά δεξιά έχει 5-6.Οταν κάποιο βλέπει το άλλο ξέρεις τι γινεται εδώ για κάνα 20' μέχρι να βγουν να τους φωνάξουν??Φαντάσου αυτό επί 4-5 φορές την ημέρα.Μια χαρά φιλοζωος είμαι,αλλά υπάρχει κ ένα όριο....

ika

News
Reaction score
16.739
Μην ξύνεις πληγές γιατί ο διπλανός γείτονας προς τα κάτω ,έχει 3 σκυλιά κ ο διπλανός απτά δεξιά έχει 5-6.Οταν κάποιο βλέπει το άλλο ξέρεις τι γινεται εδώ για κάνα 20' μέχρι να βγουν να τους φωνάξουν??Φαντάσου αυτό επί 4-5 φορές την ημέρα.Μια χαρά φιλοζωος είμαι,αλλά υπάρχει κ ένα όριο....

Άλλο φιλόζωος και άλλο υπομονετικός και ευγενής.
:drinks:
Παρακολουθείς την εξέλιξη του προστίμου στην Μυτιλήνη, και το χρησιμοποιείς σαν δεδικασμένο και αλλάξεις έτσι όλο ηχοσύστημά σου:dance2::gamer: :boast:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef