Εδώ γελάμε

Reaction score
1.107
Φίλε ika δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά η' όχι,αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι 8 σκυλιά,να γαβγίζουν ασταμάτητα για 20' κ εσύ να είσαι στην μέση ,πως είναι.Ξερεις τι είναι να είναι καλοκαιράκι ,να έχεις ανοιχτα τα παράθυρα κ από το θόρυβο να κλείνεις να μην ακούς?

ika

News
Reaction score
16.718
Φίλε ika δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά η' όχι,αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πως είναι 8 σκυλιά,να γαβγίζουν ασταμάτητα για 20' κ εσύ να είσαι στην μέση ,πως είναι.Ξερεις τι είναι να είναι καλοκαιράκι ,να έχεις ανοιχτα τα παράθυρα κ από το θόρυβο να κλείνεις να μην ακούς?
Ξέρω πως είναι, δεν το λέω ειρωνικά.:drinks:
Black humor για να τονωθεί λίγο το ηθικό ήταν το γεγονός σε Αυστρία και Μυτιλήνη. :gotcha:
Ή Λέσβο?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906
EAR, ενα δεν εχεις ?
2 μεγάλα μόνιμα έξω, 2 μικρά μέσα έξω, και 1-2 γάτες για τις ακρίδες τις σαρανταποδαρούσες τα ποντίκια και τα σαμιαμιδια. (Η δεύτερη γάτα αγνοείται προς το παρόν..)

Που και που, ιμερσιβ κανονικό...
Ιδίως όταν περνάει κορδωτή καμαρωτή η ντόπια αγέλη αδέσποτων.

Άνθρωπος αν πλησιάσει στα 150 μέτρα, το ακούει πεντακάθαρα η ευρύτερη περιοχή, μέχρι τους σεκιουριταδες που είναι 400μ πιο μακριά η βάση τους.

Ως τώρα δε χρειάστηκε ποτέ να βάλω όνομα στα θυροτηλεφωνα, 150μ μακριά από το σπίτι. Πίτσες έρχονται, πιτογυρα έρχονται, μου λεν τα σκυλιά και ανοίγω την τέρμα κάτω ηλεκτρική πόρτα.

Last edited:

Reaction score
2.852
Ε
Εναν ειχα κι ειχα τρελλαθει, 23 ωρες το 24ωρο γαυγιζε, σε καταλαβαινω.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664
Εδώ ο άλλος για μια κλ@νιά (έστω και με πρόθεση) έφαγε 500σάρα, ο σκύλος που γαυγίζει (πιο πολλές από μία φορές μάλλον) θα την βγάλει μόνο με 500€?
Όπως "κλ@νιά και 500σάρικο", δεν πρέπει και "γαύγισμα και 500ρικο"?
Τεχνικά μιλώντας πάντως, εδώ δεν πρόκειται για προσβολή δημοσίας αιδούς αλλά για έργω εξύβριση. :biggrin:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef