Εδώ γελάμε

Reaction score
1.344
Στη περιοχή μου έχω 5-6 ζώα όπου δεν υπολογίζουν ότι ο κόσμος κοιμάται, εργάζεται και ουρλιάζουν χασκογελούν ως τα ξημερώματα και ότι άλλη μαλακία τους έρθει στη γκλάβα
...επίσης έχω κι άλλα ζώα που είναι φιλόζωοι μα δεν εκπαιδεύουν τα σκυλάκια τους να μη γαβγίζουν.
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑΑΑ ΖΩΑΑΑΑΑ

Μην ξύνεις πληγές γιατί ο διπλανός γείτονας προς τα κάτω ,έχει 3 σκυλιά κ ο διπλανός απτά δεξιά έχει 5-6.Οταν κάποιο βλέπει το άλλο ξέρεις τι γινεται εδώ για κάνα 20' μέχρι να βγουν να τους φωνάξουν??Φαντάσου αυτό επί 4-5 φορές την ημέρα.Μια χαρά φιλοζωος είμαι,αλλά υπάρχει κ ένα όριο....

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Πριν λίγο το έπαθα.
-Έλα, είμαι με το μηχανάκι και σταμάτησα στην άκρη του δρόμου.
-Πες μου αγοράκι μου, πώς πληρώνω την εφορία μέσω e-banking;
-Μα δεν μπορώ τώρα.
-Ένα λεπτό, δε θέλεις να με βοηθήσεις.

Του λέω, σε τρία λεπτά πάλι τηλέφωνο... >:( >:( >:(

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Εγώ το έχω κανόνα πλέον: όχι τηλεφωνική υποστήριξη για θέματα πληροφορικής σε ηλικιωμένους. Μόνο από κοντά!
Δεν είσαι καλά. Ποτέ απο κοντά, μόνο TeamViewer! :)
Η ταλαιπωρία των 5-15 λεπτών θα εξελισσόταν σε πολύωρη εκπαίδευση επι παντός ηλεκτρονικού. :o

Τουλάχιστον η μάνα μου μόλις ακούσει μηχανάκι το κλείνει αμέσως, θα νομίζει πως είμαι ακόμα 15. :roflmao:
Ο πατέρας μου στ' @@ του. :p

Reaction score
29.536
Μην ξύνεις πληγές γιατί ο διπλανός γείτονας προς τα κάτω ,έχει 3 σκυλιά κ ο διπλανός απτά δεξιά έχει 5-6.Οταν κάποιο βλέπει το άλλο ξέρεις τι γινεται εδώ για κάνα 20' μέχρι να βγουν να τους φωνάξουν??Φαντάσου αυτό επί 4-5 φορές την ημέρα.Μια χαρά φιλοζωος είμαι,αλλά υπάρχει κ ένα όριο....
Από αυτό λοιπόν συμπαιρένουμε ότι , το προς τα κάτω είναι αριστερά , ενώ το δεξιά είναι προς τα πάνω.
Ε?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664
Δεν είσαι καλά. Ποτέ απο κοντά, μόνο TeamViewer! :)
Η ταλαιπωρία των 5-15 λεπτών θα εξελισσόταν σε πολύωρη εκπαίδευση επι παντός ηλεκτρονικού. :o

Τουλάχιστον η μάνα μου μόλις ακούσει μηχανάκι το κλείνει αμέσως, θα νομίζει πως είμαι ακόμα 15. :roflmao:
Ο πατέρας μου στ' @@ του. :p
Σωστό: και TeamViewer, όπου παίρνει. Γιατί το... καθοριστικό συμβάν, ήταν μια τοποθέτηση μελανιών εκτυπωτή όπου, αντί για 2', φάγαμε μισή ώρα και δουλειά δεν κάναμε! :D

ika

News
Reaction score
16.716
View attachment 170552 Ηρθε η αναπτυξη, Ατομικο λαδι 50ml 1, 30 δλδ 26 ευρω το κιλο μπεεε!!!!!!
1) Δεν κοστίζει να έλθει Αθήνα από την Μάνη το μπουκαλάκι?:dance2:
2) Έχει και γουρουνοπούλα το μαγαζί? Ο Θεός σε φύλαξε και δεν ζήτησες.....:drinks:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef