Android audio equalizer

Reaction score
915
Λοιπών το κεντρικό έφυγε και ο ήχος μπροστά μεταμορφώθηκε!
Από εκεί και πέρα τα jbl στην εταζιέρα δεν μου κάθονται στο αυτί και τα έκοψα στους 100 κύκλους μόνο για μπάσο.
Δεν νοιώθω να μου λείπει κάτι αλλά λόγω της φύσης τούς τα 6 Χ 9 έχουν περιορισμένη πρόσληψη ισχύος για αυτή τη δουλειά οπότε γεννάται ένα άλλο ερώτημα.

Η πρώτη επιλογή είναι να φύγουν και να μπει sub αλλά δεν θέλω να κλείσω το χώρο αποσκευών.

Αυτό που θα με βόλευε αφού έχει γίνει ήδη η ζημιά στην εταζιέρα είναι αν θα μπορούσε να παίξει κάτι open baffle στην θέση των 6 Χ 9 μόνο για χαμηλό!
Οπότε ο impact μένει μόνο για χαμηλό κάτι πού θα τακτοποιηθεί άμεσα και σε δεύτερο χρόνο ένας ενισχυτής με dsp για τίς 4 πόρτες χωρίς να με βιάζει πλέον γιατί είναι αξιοπρεπέστατος τελικά ο ήχος της πηγής.

Ευχαριστώ θερμά όσους με προέτρεψαν να ξηλώσω το κεντρικό!

Last edited:

Reaction score
25.710
Σε σχέση με το 12αρι η και το 10 Άρι σε πολυεστερικό κουτί ναι
Χωριά που δε θα βρεις εύκολα free air 8αρια για να παίξουν στα 500 λίτρα που έχουν από κάτω τους

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Πολυεστερικό στην μια γούβα αριστερά ή δεξιά και ένα 10αρι μη σου πω 12αρι
Ό,τι γράφει ο κουμπάρος. Μην το φοβάσαι.

HPIM3589.JPG

Σχεδόν δε φαίνεται (μα πού έχω βάλει τις άλλες φωτό μου, δεν τις βρίσκω πουθενά).

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Έχεις μεγάφωνα στις πίσω πόρτες; Ακύρωσε τα. Όπως έκανες με το κεντρικό που είναι λάθος κάνε το ίδιο ιο και πίσω. Δεν μπορεί να υπάρχει σωστή φάση με 4 μεγάφωνα πίσω σε διαφορετικούς χώρους και να ταιριάξουν φασικα με τα εμπρός. Ούτε με dsp

Reaction score
915
Το κουτι βρέθηκε!
Τι μεγάφωνο?
Έχεις μεγάφωνα στις πίσω πόρτες; Ακύρωσε τα. Όπως έκανες με το κεντρικό που είναι λάθος κάνε το ίδιο ιο και πίσω. Δεν μπορεί να υπάρχει σωστή φάση με 4 μεγάφωνα πίσω σε διαφορετικούς χώρους και να ταιριάξουν φασικα με τα εμπρός. Ούτε με dsp
Έλεγα να φύγουν τα jbl από την εταζιέρα τώρα που θα μπει sub και να μείνουν τα μαμά στις 4 πόρτες με προσθήκη ενισχυτή με dsp αργότερα.

Reaction score
25.710
Θυμίζω την προτροπή να βρεις πρώτα μτχ εταζερα πριν τρυπήσεις την υπάρχουσα.
Τα πίσω είναι εφικτό να παίξουν σωστά με τον κατάλληλο επεξεργαστή που υποστηρίζει upmix σε πολυκάναλο και θα έχουν ενδιαφέρον αλλά η ρύθμιση του δεν είναι για άπειρους χρήστες

Reaction score
915
Θα τα αποσύνδεσω και θα μείνουν εκεί μέχρι να αποφασιστεί η τύχη τούς.

Να μου προτείνετε μεγάφωνο για τα 15 λίτρα να κάνω παραγγελία και αυτό να ξεμπερδευω !

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Αυτό που λες θέλει 22,6 λίτρα

Reaction score
3.491
Αυτό που λες θέλει 22,6 λίτρα
Και δεν χωράει στο βάθος του κουτιού.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ