bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.828
Άμα ήσουν pro θα ήξερες που να τα βάλειςαν δεν το βάλω που να το βάλω (όχι εκεί θα σπάσει)

50€ 

Άμα ήσουν pro θα ήξερες που να τα βάλειςαν δεν το βάλω που να το βάλω (όχι εκεί θα σπάσει)
Οι γυαλιστεροί να ξέρς ψωνίζουν μαναχά τα Jawbreaker, τα Radar τα σνομπάρουν...σα να γυαλίζει λίγο ή είναι ιδέα μου...
παρακαλω!!Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @bretsos και λίγο είναι.
Φίλε ευχαριστώ για ΌΛΑ τα δώρα. Είσαι γίγαντας!
Ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσω να ανταποδώσω.
Το εύχομαι από καρδιάς!παρακαλω!!
και εσυ να μην μπορεσεις να ανταποδώσεις κατι αλλο θα γινει και θα επιστρεψει πισω το καλο.
Παντα μου συμβαινει αυτο!!![]()
Aν δεν κάνω λάθος όλα τα φωτοχρωμικά (της oakley τουλαχιστον) έχουν γκρι απόχρωση και δεν είναι πολωτικά.χρώμα φακού όταν σκουραίνει;
Σάκη πήγα πίσω να βρω τα γυαλιά και διάβασα αυτό.Ωραία η βόλτα και σήμερα αν και στην επιστροφή έβγαλε κρύο και τα ρούχα δεν με κάλυπταν - ελπίζω να μην την άρπαξα όντας ιδρωμένος πολύ.
Χρήστο έχω 2 μπουφάν απλά με κορόιδεψε ο ήλιος και την πάτησα τελικά εκεί στο ποτάμι που πήγα. Το ένα μπουφάν είναι μάλλον ότι καλύτερο υπάρχει στον χώρο, αγορά πριν 6 χρόνια από Ελβετία (ο ορισμός του γυαλιστερούΣάκη πήγα πίσω να βρω τα γυαλιά και διάβασα αυτό.
Πρέπει να πάρεις jacket εκεί σαπάν που κατοικείς.
Δεν είναι και πολύ σωστό να ντύνεσαι σαν το κρεμμύδι για να γίνει δουλειά.
Ένα Castelli Perfetto με ένα base layer vest για τις πολύ κρύες μέρες θα ήταν ταμάμ στη περίπτωσή σου
![]()
Οπλισμένοι είμαστε....