Ποδήλατο

Reaction score
5.502
Γιατί βαριέμαι να το βάλω. Μη νομίζεις, και το πίσω διακοσμητικό είναι..... Δε φρενάρει με τίποτα

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.832
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον @bretsos και λίγο είναι.
Φίλε ευχαριστώ για ΌΛΑ τα δώρα. Είσαι γίγαντας!
Ελπίζω κάποια μέρα να μπορέσω να ανταποδώσω.
παρακαλω!!
και εσυ να μην μπορεσεις να ανταποδώσεις κατι αλλο θα γινει και θα επιστρεψει πισω το καλο.
Παντα μου συμβαινει αυτο!!;)

Reaction score
5.502
παρακαλω!!
και εσυ να μην μπορεσεις να ανταποδώσεις κατι αλλο θα γινει και θα επιστρεψει πισω το καλο.
Παντα μου συμβαινει αυτο!!;)
Το εύχομαι από καρδιάς!
Τα ρούχα είναι ταμάμ να ξέρεις....

Reaction score
2.324
Για τα γυαλιά ψάξτε τα oakley φωτοχρωμικά που έχω δημοσιέυσει σε αυτό το θρέντ πιο πίσω δοκιμασμένα από τέρμα ήλιο μέχρι σκοτάδι στα 135€ αν θυμάμαι καλά

Reaction score
2.324
Δεν σκουραίνει αισθητά θα έλεγα ότι λίγο σκοτεινιάζει θα τα έλεγα γκρί προς άχρωμα ψάξε λίγω πίσω έχω βγάλει φωτογραφίες. Δεν τα έχω έυκαιρα τώρα...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.832
Ωραία η βόλτα και σήμερα αν και στην επιστροφή έβγαλε κρύο και τα ρούχα δεν με κάλυπταν - ελπίζω να μην την άρπαξα όντας ιδρωμένος πολύ.
Σάκη πήγα πίσω να βρω τα γυαλιά και διάβασα αυτό.
Πρέπει να πάρεις jacket εκεί σαπάν που κατοικείς.
Δεν είναι και πολύ σωστό να ντύνεσαι σαν το κρεμμύδι για να γίνει δουλειά.

Ένα Castelli Perfetto με ένα base layer vest για τις πολύ κρύες μέρες θα ήταν ταμάμ στη περίπτωσή σου
;)

Reaction score
2.324
Σάκη πήγα πίσω να βρω τα γυαλιά και διάβασα αυτό.
Πρέπει να πάρεις jacket εκεί σαπάν που κατοικείς.
Δεν είναι και πολύ σωστό να ντύνεσαι σαν το κρεμμύδι για να γίνει δουλειά.

Ένα Castelli Perfetto με ένα base layer vest για τις πολύ κρύες μέρες θα ήταν ταμάμ στη περίπτωσή σου
;)
Χρήστο έχω 2 μπουφάν απλά με κορόιδεψε ο ήλιος και την πάτησα τελικά εκεί στο ποτάμι που πήγα. Το ένα μπουφάν είναι μάλλον ότι καλύτερο υπάρχει στον χώρο, αγορά πριν 6 χρόνια από Ελβετία (ο ορισμός του γυαλιστερού :p) και ήρθε η ώρα σιγά σιγά να φορεθεί και να βγάλει τα λεφτά του. Θα έχω φωτογραφικό υλικό μέσα στον μήνα έτσι όπως πάει ο καιρός...
Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως, επενδύω σε hardware αυτή την εποχή :D

Reaction score
25.474
νονέ σου θυμίζω οτι για μαυροπαρασκευή θέμε bib tight μακρύ και ίσως jacket
μην ξεχαστούμε και την αρπάξουμε. μολις δεις κάτι μας τον σφυράς

Reaction score
1.040

Ναι, κι εγω θα χρειαστω κατι για απο πάνω. Το endura bib tight που εχω απο τοτε που πηρα και το ποδηλατο ειναι σκυλος, και υπερανετο ακομα και σημερα και δεν τ αλλαζω με τιποτα... Αλλα για απο πάνω, υπάρχει ανάγκη..... Οπότε αν κάποις δει καμια καλή οικονομική προσφορούλα, ας μας σφυρίξει κλέφτικα....

Reaction score
2.324
Παιδιά οπλίστε για μαύρη Παρασκευή τώρα με κορωναιό θα γίνει καλό παιχνίδι πιστεύω στα ποδηλατικά κυρίως Αγγλία μεριά

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis