Ποδήλατο

Reaction score
25.463
Πρέπει να έχεις εργαλείο, έχεις?

Καλά σου λέει, τι θα ήθελες για να είσαι ευχαριστημένος ρε πανάγο ?
Και στροφάρισμα καλό βλέπω και καρδιά μπαλόνι!!
σήμερα ήταν αυτό που έγραψα πιο πριν, δεν ζεστάθηκα ποτέ.
τα πδάριαμ ειδικά πέρασα και δεν ακούμπησα - θέλω μακρύ πανταλόνι σωποδήποτε. κάποια στιγμή σε φανάρι πάτησα να φύγω και έφτασα στα όρια της κράμπας στην γάμπα (την τριχωτή) - το σωσα τελευταία στιγμή , παραλίγο να γυρίσω στα 40 λεπτά πίσω.
για απο πάνω νομίζω με ένα μακρυμάνικο base είμαι καλά , 11 βαθμούς είδα σε ένα θερμόμετρο , αλήθεια δείχνει.

επίσης πολύ κλάμα , θέλω και γυαλί διάφανο.

τα φωτάκια μου δείχνουν καλά σε φωτισμένο δρόμο, παρατήρησα οτι το μπροστά μάλλον το προσέχουν οι μπροστινοί μου.

στροφάρισμα νονέ ακολουθώ οδηγίες σου , να γυρνάω πάνω από 75 (τόσο δε με είπες;).

πήδηξα και πρώτη φορά (ένα φρεάτιο , το σήκωσα και με τις δύο ρόδες)

α θέλω και γάντια

Παναγιώτη με αυτα τα ροδάκια πανω στο ντεραγιέ θα πετάς μετα τη δουλεια....
την παλεύουμε καθόλου; με αυτά τα λεφτά τις ροδάρες του σάκη παίρνω (σχεδόν)

πάντως πιστεύω οτι τέτοια διαδρομή μέρα την κάνω ίσως και 5 λεπτά νωρίτερα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.774
Εγω πάντως σήμερα βγήκα με bib και jacket από πάν, μια χαρά ήμουν δεν κρύωσαν ντίπ τα ποδάριαμ, 13 βαθμούς είχε εκείνη τη ώρα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.774
Παναγιώτη σήμερα πρωί πρωί ντύθκα έτσι, έβγαλα κεφάλι όξω στο μπαλκόνι και με φάνηκε πως έπρεπε.

MVIMG_20201120_091636.jpg

Με το μακρύ προσωπικά έχω ένα θέμα, αυτός ο ελάχιστος περιορισμός της κίνησης με εκνευρίζει σε βάθος χρόνου, αναγκαίο κακό όμως όταν κάνει κρύο...
Απο πάν έχω κατάσαρκα το reload, μια χαρά ήταν με τους 11 βαθμούς.
Γάντια χειμώνα, καλοκαίρι έχω κοντά, δεν έχω βρει κανένα μακρύ με αίσθηση στα χειριστήρια, μου γλιστράνε οι μανέτες και τα κουμπιά, μιλάμε και για ακριβά γάντια!

Reaction score
25.463
α ναι, επίσης ξέχασα να δοκιμάσω τα καλυματάκια για τα παπούτσια , ήταν απαραίτητα χθες.
εμένα αν δεν ζεσταθώ καλά με εκνευρίζουν όλα.
από παλιά που έπαιζα volley (μη γελάτε ρε) αμα δεν κατάφερνα να ζεσταθώ ήμανε σαν τον ρομποκοπ , αργός αλύγιστος αααατος.
(που μας έχεις μπλέξει ρε φίλε, προβλήματα που έχουμε πλέον :rofl: :headbang: )

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.774

η άλλη ίδεα ;
Τα dhb να πάρς, απέφυγε όσα έχουν βέλκρο, πιάνεται στα στα μανίκια και ξεφτάν

Έχω αυτά και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, έχουν τρομερή εφαρμογή, στα δάχτυλα είναι ακριβώς, λες και με πήραν μέτρα.

Reaction score
25.463
μαζεύεται η λίστα
1) γάντια
2) μακρύ ξεκολάν
3) ποφάν
4) μπακλαβάρα ή έστω κάτι να πιάνει αυτιά
5) γυαλί διάφανο
6) ανακλαστικά αυτοκόλλητα (ακτίνας ή σκελετού; )
7) μακρύ υπόστρωμα
8) υπολογιστάρι για να μην σηκώνω χέρια

ντάξει άνετα πέρασα το κόστος του ποδηλάτου.

Εγώ ήξερα πως τις καπότες τις βάζαμε αλλού.... Παλιότερα, όταν κάναμε και τπτ δηλαδή.....
γαμησέ τα μαυτόνανε που μπλέξαμε. και τα κολάν τα φοράγανε οι γκόμενες για να χαζεύουμε πατάρες (πριν βάλουμε τις καπότες) και τωρά θα βάζουμε εμείς για να μην μας μπεί η σέλα τον πάτο (ε που θα πάει κάποια στιγμή θα μπεί και μέσα)

και δεν έχω και μουστάκι να ξυρίσω...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.774
γαμησέ τα μαυτόνανε που μπλέξαμε. και τα κολάν τα φοράγανε οι γκόμενες για να χαζεύουμε πατάρες (πριν βάλουμε τις καπότες) και τωρά θα βάζουμε εμείς για να μην μας μπεί η σέλα τον πάτο (ε που θα πάει κάποια στιγμή θα μπεί και μέσα)

Που να πας και σε κάνα μικρό χωριό, ξέρς από αυτά τα ορεινά με τους λίγους κατοίκους, είναι ειδικά κάποια που τα επιλέγω για το βαθμό δυσκολίας και έχει αρκετούς αρνητές του πολιτισμού...
Περνάω από το καφενέ και με κοιτάνε τα μπαρμπάδια λες και είμαι top model... Πότε θα με μοντάρουν καμιά μέρα..... 🤣
Όταν δεις cadence 300+ κάτι τέτοιο θα έχω πάθει...

Last edited:

Reaction score
5.502

Ασε τα ίδια τραβάω και γώ απο τη γυναίκα...που πάς μωρή τρελή με το κολάν πρωί πρωί, μου λέει προχθές....
Μου μάμησε την ψυχολογία...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
4) μπακλαβάρα ή έστω κάτι να πιάνει αυτιά
Για αυτό μην πάρεις κάτι, θα σου στείλω εγώ καπελάκι. Θα το βγάλω φωτογραφία ύστερα θα την αναρτήσω εδώ. Στείλε μου τη διεύθυνσή σου με pm.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.774
Ε
Πόσους νονούς έχεις ωρε @pankrok?
Εμένα ο θκόσμ ο νονός δεν με έφερε ποτέ τίποτα, ούτε λαμπάδα...
Πάντα περίμενα και ήθελα ένα ζευγάρι Καινούρια παπουτσάκια αλλά τίποτα...
Όλα μαναχός τα παίρνω...

οποίος συγκινηθεί από το μήνυμα αυτό, θα ήθελα να μου αγοράσει Αυτό
ευχαριστώ!! :lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.877
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv