Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ε ναι αφού θα είναι και μερικά κατοστάρικα πιό ανάλαφρος...Παναγιώτη με αυτα τα ροδάκια πανω στο ντεραγιέ θα πετάς μετα τη δουλεια....
σήμερα ήταν αυτό που έγραψα πιο πριν, δεν ζεστάθηκα ποτέ.Πρέπει να έχεις εργαλείο, έχεις?
Καλά σου λέει, τι θα ήθελες για να είσαι ευχαριστημένος ρε πανάγο ?
Και στροφάρισμα καλό βλέπω και καρδιά μπαλόνι!!
την παλεύουμε καθόλου; με αυτά τα λεφτά τις ροδάρες του σάκη παίρνω (σχεδόν)Παναγιώτη με αυτα τα ροδάκια πανω στο ντεραγιέ θα πετάς μετα τη δουλεια....
Τα dhb να πάρς, απέφυγε όσα έχουν βέλκρο, πιάνεται στα στα μανίκια και ξεφτάνContact Touch 2 Full Finger Gloves
Buy your Northwave Contact Touch 2 Full Finger Gloves at wiggle.com. Our price . FREE delivery available.www.wiggle.com
![]()
Lightweight Cycling Gloves
Buy your dhb Lightweight Cycling Gloves - Gloves from wiggle.com. SAVE 63% - RRP €30.00 now only €10.99. Free worldwide delivery available.www.wiggle.com
η άλλη ίδεα ;
γαμησέ τα μαυτόνανε που μπλέξαμε. και τα κολάν τα φοράγανε οι γκόμενες για να χαζεύουμε πατάρες (πριν βάλουμε τις καπότες) και τωρά θα βάζουμε εμείς για να μην μας μπεί η σέλα τον πάτο (ε που θα πάει κάποια στιγμή θα μπεί και μέσα)Εγώ ήξερα πως τις καπότες τις βάζαμε αλλού.... Παλιότερα, όταν κάναμε και τπτ δηλαδή.....
Που να πας και σε κάνα μικρό χωριό, ξέρς από αυτά τα ορεινά με τους λίγους κατοίκους, είναι ειδικά κάποια που τα επιλέγω για το βαθμό δυσκολίας και έχει αρκετούς αρνητές του πολιτισμού...γαμησέ τα μαυτόνανε που μπλέξαμε. και τα κολάν τα φοράγανε οι γκόμενες για να χαζεύουμε πατάρες (πριν βάλουμε τις καπότες) και τωρά θα βάζουμε εμείς για να μην μας μπεί η σέλα τον πάτο (ε που θα πάει κάποια στιγμή θα μπεί και μέσα)
και δεν έχω και μουστάκι να ξυρίσω...
Ασε τα ίδια τραβάω και γώ απο τη γυναίκα...που πάς μωρή τρελή με το κολάν πρωί πρωί, μου λέει προχθές....γαμησέ τα μαυτόνανε που μπλέξαμε. και τα κολάν τα φοράγανε οι γκόμενες για να χαζεύουμε πατάρες (πριν βάλουμε τις καπότες) και τωρά θα βάζουμε εμείς για να μην μας μπεί η σέλα τον πάτο (ε που θα πάει κάποια στιγμή θα μπεί και μέσα)
και δεν έχω και μουστάκι να ξυρίσω...
Γίνεται φυσική αποτρίχωση με τη τριβή στο μακρύ κολλάν, σε κάνα δγιό χρόνια θα είναι όλοι σπανομαρίεςΌσο δεν ξυρίζετε πόδια όλα είναι μάταια.![]()
Για αυτό μην πάρεις κάτι, θα σου στείλω εγώ καπελάκι. Θα το βγάλω φωτογραφία ύστερα θα την αναρτήσω εδώ. Στείλε μου τη διεύθυνσή σου με pm.4) μπακλαβάρα ή έστω κάτι να πιάνει αυτιά