christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.488
για Μαεστρο ξερω εγω, θελει να μαθει και Πιανο; μπραβο!!Εδω ο Δημητρης εφτασε στο σημειο στα γεραματα να θελει να μαθει πιανο

για Μαεστρο ξερω εγω, θελει να μαθει και Πιανο; μπραβο!!Εδω ο Δημητρης εφτασε στο σημειο στα γεραματα να θελει να μαθει πιανο
Ξερω οτι βλεπει ταινια και δεν διαβαζει αυτα που γραφουμε (εκ του ασφαλους γραφωγια Μαεστρο ξερω εγω, θελει να μαθει και Πιανο; μπραβο!!ποτε δεν ειναι αργα και τι γεραματα λες για 50αρη τον βλεπω
![]()
Είπε τέτοιο πράγμα ο σαντανα; Πού;Ας παμε σ εναν γνωστο καλλιτεχνη σ ολους. Τον Καρλος Σαντανα. Ετσι για να κανουμε πιο κατοητο το σκεπτικο μου.
Μιλουσε σε συνεντευξη για το σολο κιθαρας. Ποσο δυσκολο ηταν καποτε. Τωρα οι κιθαρες λεει, εχουν βελτιωθει και το να κρατησει το σολο ενα κιθαριστας 3 λεπτα ειναι παιχνιδακι. Οταν καποτε πριν χρονια εβγαζαν αυτα τα σολο οι κιθαριστες εμεις εκστασιαζομασταν.
Χρήστο η ερώτηση είναι λάθος γιατί ενώ συγκρίνεις την ίδια λειτουργία τα πράγματα αυτά είναι ανόμοια.Σταυρο, εγω εβαλα εναν δικαναλο και εναν πολυκαναλο ιδιας τιμης περιπου 3000 εβρα
Και η ερωτηξη ηταν εχουν διαφορες στο πως αποδιδουν την Μουσικη παιζωντας δικαναλα
Και αν εχουν ποιες ειναι αν υπαρχουν αν λεω,Απαντηση δεν πηρα
Ο Κωστας εγραψε, οτι ειναι λαθος η ερωτηξη και παραδοξως τιπτα αλλο :
Ο Δημητρης περιπου το ιδιο χωρις περαιτερω σχολια , αλλος κανεις τιπτα:![]()
Για φαντάσου τι χάνω...Αν βάλεις και δυο subs τότε θα εχεις ακόμα
![]()
Δυστυχώς δεν υπαρχει χρόνος για να γίνει σωστή δουλειά. Αν είμαι υγιής, και βγω στην σύνταξη, βλέπουμε.για Μαεστρο ξερω εγω, θελει να μαθει και Πιανο; μπραβο!!ποτε δεν ειναι αργα και τι γεραματα λες για 50αρη τον βλεπω
![]()
Θεωρω παραλογο να εχεις ενα πολυκαναλο συστημα και να το περιρισεις σε δικαναλο ακουσματα. Δηλαδη θεωρω οτι οποιος κι αν εχει ενα τετοιο συστημα (μεσα κι εγω) θα του ηταν αδιαφορη η ερωτηση και ο προβληματισμος σου.Χρήστο η ερώτηση είναι λάθος γιατί ενώ συγκρίνεις την ίδια λειτουργία τα πράγματα αυτά είναι ανόμοια.
Έχουν απαντηθεί στο παρελθόν αυτά.
Το dedicated είναι καλύτερο.
Ο σχεδιαστής του δικαναλου στην ουσία έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και λογικά πετυχαινει καλύτερο αποτέλεσμα.
Συγνωμη κ.Χρήστο.Δεν ξερουμε αγγλικα κ. Δημητρη αν ξεραμε θα διαβαζαμε και το βιβλιο του τουλ, τοπα καλα;;
![]()
Αμφιβαλεις οτι αλλαξαν οι κιθαρες στο περασμα των χρονων? (μιλαμε για 1970-80 με 2020)Είπε τέτοιο πράγμα ο σαντανα; Πού;
Maζεψτε ρεφενε οσοι θελετε να σας το μεταφρασω σε pdf. Oλα γινονται αμα υπαρχουν λεφτα...ε, καλη καρδια ηθελο να πω...μπερδευτηκα.Δεν ξερουμε αγγλικα κ. Δημητρη αν ξεραμε θα διαβαζαμε και το βιβλιο του τουλ, τοπα καλα;;
![]()
Εννοείται ότι τα όσα γράφω προσφέρονται για συζήτηση από όποιον ενδιαφερόμενο και ουδόλως τα γράφω ως "έτοιμη τροφή".Λοιπον εδω ειμαστε!
Αγαπητε Prince (ειδες αντιγραφω!) πρωτα απ ολα χαιρομαι που γραφεις και μοιραζεσαι τις γνωσεις σου απλοχερα στο φορουμ. Ειναι σιγουρο οτι αυτες ειναι τροφη για σκεψη προβληματισμο αλλα και για πολυ γονιμη συζητηση. Το γεγονος οτι δεν τρωμε μασημενη την τροφη που προσφερεις νομιζω οτι θα το σεβαστεις κι εσυ απο μερους σου.
Βλεπω στην γραφη σου οτι οταν αναφερεσαι στα αλλα ειδη μουσικης εχεις ενα τονο υποτιμητικο. Να για παραδειγμα εδω η αναφορα σου ειναι καπως ...ακομψη! (....Τα απλά και τόσο όμορφα τραγουδάκια όλου του άλλου ρεπερτορίου (ποπ, λαικά, φολκλορικά κλπ.)) Η λεξη "τραγουδακια" μου χτυπαει πολυ ασχημα. Υπαρχουν αριστουργηματα σ ολα τα ειδη μουσικης και δεν μπορω σε καμμια περιπτωση να περασω στο ντουκου την φραση σου. Παμε παρακατω ομως. Δικαιωμα σου να θεωρεις υπερτατη τη κλασικη μουσικη. Αλλωστε και μενα μ αρεσει, αλλα δεν μ αρεσει να συγκρινω διαφορετικα ειδη μουσικης. Εναποκειται στο γουστο του καθενος τι αρεσει περισσοτερο και τι οχι.
Προχωραω στην ουσια ομως....
Για όσους δεν το εντόπισαν ακόμη είναι η πασίγνωστη άρια E lucevan le stelle από την Tosca του Puccini, για τον οποίο όταν ο Shostakovich συζητούσε με τον φίλο του Britten, o τελευταίος είπε: "I think his Operas are dreadful", για να απαντήσει ό πρώτος "Νο Ben, you are wrong. He wrote marvellous Operas but dreadful music!".Συγνωμη κ.Χρήστο.
Βρήκα και ελληνικά, για γρήγορο copy oaste
Και τ’άστρα έλαμπαν
κι η γη ευώδιαζε,
έτριζε η πόρτα του κήπου
κι η άμμος έφτανε πολύ κοντά.
΄Εμπαινε κείνη αρωματισμένη
κι έπεφτε στην αγκαλιά μου.
Ω γλυκά φιλιά και χαυνωτικά χάδια,
καθώς, ριγώντας, ξεσκέπαζα απ’τα πέπλα την καλλίγραμμη μορφή!
Χάθηκε για πάντα το ερωτικό μου όνειρο.
Η ώρα πέρασε και πεθαίνω απελπισμένος!
Και πεθαίνω απελπισμένος!
Και ποτέ δεν αγάπησα τόσο τη ζωή,
τόσο τη ζωή!
https://lyricstranslate.com
Φυσικά...ότι αρκεί στον καθένα.Δε χρειαζεται να απλωσει κανεις τις περγαμηνες του για να προσδωσει βαρυτητα στις αποψεις του. Επιπλεον, υπαρχουν πολλοι ανθρωποι εδω που ασχολουνται με τη μουσικη, οχι μονο ως ακροατες. Δεν εχει σχεση λοιπον η απολαυση της ακροασης της μουσικης με την οποιαδηποτε πληροφορια για το εργο ή τον καλλιτεχνη που την αφορά. Νομιζει καποιος οτι οταν ακουω Camel ή Μπαχ, με νοιαζει αν οι καλλιτεχνες εμπνευστηκαν τη συνθεση σε στιγμη ερωτικης απογοητευσης ή σε στιγμη μοναξιας στην... τουαλετα; Οχι. Αυτο που εχει σημασια, κυριως στην Κλασικη, ειναι να ακουγεται με πολλα πολλα...σαμπς!! Σε διαφορετικη περιπτωση δεν ακουγονται ουτε τα μισα. Τα οργανα εχουν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ φασαρια, μπασο και ογκο κι αυτα εξαφανιζονται στο σπιτι μας...
Κανε τη μεταφραση μρε Ροζι να δουμε κι εμεις οι καψερες οι δικαναλες τι διαλο λεει αυτος ο τουλMaζεψτε ρεφενε οσοι θελετε να σας το μεταφρασω σε pdf. Oλα γινονται αμα υπαρχουν λεφτα...ε, καλη καρδια ηθελο να πω...μπερδευτηκα.![]()