- Reaction score
- 90.763
Πόσες θέσεις μικροφώνου στο ένα και στο άλλο;Οπως βλεπετε, βλεπει ακυρωση, την οποια το umic ΔΕΝ την βλεπει.
Πόσες θέσεις μικροφώνου στο ένα και στο άλλο;Οπως βλεπετε, βλεπει ακυρωση, την οποια το umic ΔΕΝ την βλεπει.
Στην μια τρεις, η μια διπλα στη αλλη, στην επομενη τρεις στην ιδια θέση ( δεν σε αφηνει να κανεις μέτρηση σε μια, τρεις το ελάχιστο οποτε απλα το αφησα στην ιδια θεση).Πόσες θέσεις μικροφώνου στο ένα και στο άλλο;
Garbage in, garbage outΣτην μια τρεις, η μια διπλα στη αλλη, στην επομενη τρεις στην ιδια θέση
Ναι, αλλα ειναι λογικο να μετραει τετοια ακύρωση, ενω το rew μετραει ισιαδι;Garbage in, garbage out
Το rew μέτρησε κεντρική, οπως και το οντισι στην μια μέτρηση, παρόλα αυτα, εμφανίστηκε η χαραδρα.... Αρα την ιδια θεση...Δεν μπορείς να συγκρίνεις διαφορετικές θέσεις.
Χρειάζονται πολλές θέσεις και average
Αυριο παλι, τωρα τα εχω κλεισει ολα.Ξέρουμε πως το Audyssey είναι ισοστάθμιση απ τα Lidl, αλλά αυτό δεν δικαιολογείται.
Είσαι σίγουρος πως ηταν ακριβως στην ίδια θέση; Βάλε τις μετρήσεις να δούμε
Δεν έχει σημασία για τα σαμπΤα μικρόφωνα τοποθετήθηκαν με την ίδια κλίση; Τουτέστιν, το μικρόφωνο που χρησιμοποίησες με το REW στόχευε στο ταβάνι;
Ναι, και το αρχείο καλιμπραρισματος ηταν φορτωμένο.Τα μικρόφωνα τοποθετήθηκαν με την ίδια κλίση; Τουτέστιν, το μικρόφωνο που χρησιμοποίησες με το REW στόχευε στο ταβάνι;
Την καλύτερη δουλειά έκανες.Τελικα κατέληξα να απενεργοποιησω οντισι και να ρύθμισω eq χειροκίνητα.
Χμ. Note to self: να διαβάζω τα γραπτά και να βλέπω τις φωτό προτού απαντήσω - νόμιζα ότι έκανε σε όλο το φάσμα μέτρηση.Δεν έχει σημασία για τα σαμπ
καλοριζικος ο denon...Θα δοκιμάσω, απο περιεργεια, να χρησιμοποιήσω το μικρόφωνο του μαραντζ....
Εχει αρχισει να μου περναει απ το νου οτι κατι εχει αυτο που χρησιμοποιώ....
Δεν ειναι δυνατόν το umic να βλέπει ευθειες και το μικρόφωνο του οντισι χαραδρες....
καλα κανεις, δεν χρειαζεται...Και εγώ το άφησα για αύριο.... Πριν δύο εβδομάδες!![]()