Ανασχεδιασμός στέγης σε σοφίτα

Reaction score
6.235
έχω κ άλλες επιλογές….υπόγειο
αλλά εκεί έχει γκρέμισμα τοίχων :p :party:
Καλά ρε τρελέ έχεις υπόγειο που για home theater είναι ότι καλύτερο για τα μπάσα και συζητάμε ακόμα για τη γ@##ροφη; :o:o

Reaction score
3.511
Που θα ένιωθες ψυχολογικά καλύτερα όμως;
Σε ένα υπόγειο ή επάνω ;
Αν ήμουν στη θέση σου και με έπαιρνε οικονομικά κλπ ...θα την έστελνα την σοφίτα και θα έφτιαχνα κάτι από την αρχή και σωστά επάνω έτσι ώστε να μπορώ ένα πρωινό να απολαύσω τον καφέ μου ακούγοντας μουσική ή ότι άλλο θα με ευχαριστούσε εκείνη την στιγμή σε μια στιγμή ηρεμίας παρά σε ένα υπόγειο:rolleyes::angel:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.437
το ύψος κάθετα μέχρι το κεντρικό δοκάρι είναι στα 2,7
Που σημαίνει ότι με room in a room θα γίνει 2,60 το πολύ. Που σημαίνει ότι 1,2 μέτρα δεξιά αριστερά (για atmos μιλάω) το ύψος θα είναι το πολύ 2,20. Αν η στέγη δεν ανέβει -που όπως είναι δεν φαίνεται να γίνεται- bye bye home cinema στη σοφίτα. Συμφωνώ λοιπόν με το παρακάτω σχόλιο:
Το room in a room είναι η καλύτερη λύση αλλά χάνεις πολύ χώρο
Με το ύψος που έχει η σκεπή το ξεχνάς ήδη.

Απορώ που το σκέφτεσαι ακόμα. Σε 3-4 ωρίτσες έχει γίνει πλατεία :biggrin: και το διαμορφώνεις όπως θέλεις. Εν ανάγκη βάλε τον ασβό να το ισοπεδώσει. :roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.283
θα σας πω σε λίγο…κ θα ανεβάσω νέες φωτό κ από το υπογειο

αλλά όπως είπε ο @One Happy Cloud αλλη φάση από εκεί ψηλά….ανάμεσα στις δυο σοφίτες έχει ένα μικρό γηπεδάκι-χώρο με θέα….αααααχ

ΥΓ το υπόγειο έχει πάνω ισόγειο γκαράζ κ δίπλα του πιλοτή …μετά σκάλα όπου πρώτο όροφο θα είμαστε εμεις κ μετά 2ο μπατζανάκης κ ΣΙΑ

δεν ξέρω τι ύψος έχει….θα το δω σε λίγο με μισή καρδιά
ααααχχχχ

Reaction score
15.469
Η κατασκευή από τη πρώτη φωτό που είδα είναι σοβαρή
λιγο πιο προσεχτικος να σαι αμα διαβαζεις - "καπως ετσι" ειπε ο νηματοθετης ... :biggrin:
κι εμενα ξα μου

Reaction score
5.672
Λιγότερα προβλήματα στο υπόγειο θεωρητικά .
Το πρόβλημα είναι το μπάσο .
Όπου έχει επαρκή χώρο για κενό αέρος

Reaction score
25.398
μάναμ μονόδρομος
μάιο- ιούνιο ξηλώνεις-ψηλώνεις.
έχει πολλά πλεονεκτήματα η χρήση της σοφίτας , πέραν των ψυχολογικών, φτιάχνεις και γαμώ τις μονώσεις για το οίκημα. επιπλέον σαν σοφίτα δεν έχει και πολλές άλλες χρήσιμες δυνατότητες να γίνει κάτι άλλο. αντίθετα το υπόγειο έχει πολλές περισσότερες χρήσεις.

Reaction score
11.744
Υπόγειο. Δε θα ενοχλείς κανέναν. Άλλωστε ή ταινία θα βλέπεις ή τη θέα, όχι και τα δύο ταυτόχρονα. Οπότε πας ταράτσα, πίνεις καφέ και βλέπεις θέα και μετά υπόγειο και βλέπεις ταινία.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Λιγότερα προβλήματα στο υπόγειο θεωρητικά .
Το πρόβλημα είναι το μπάσο .
Όπου έχει επαρκή χώρο για κενό αέρος
πρέπει να είναι πιο μικρος χώρος….θα πάω σε λίγο να τον δω

daharis666

Moderator
Reaction score
83.283
Υπόγειο. Δε θα ενοχλείς κανέναν. Άλλωστε ή ταινία θα βλέπεις ή τη θέα, όχι και τα δύο ταυτόχρονα. Οπότε πας ταράτσα, πίνεις καφέ και βλέπεις θέα και μετά υπόγειο και βλέπεις ταινία.
ανέβα κατεβα με θέλεις όλη την ώρα εσυ; :roflmao:

Reaction score
3.511
Στο επάνω μπορείς να κάνεις και πλήρη συσκότιση όταν θα θες ,στο κάτω όταν θα θες το αντίθετο τι θα κάνεις;
Γενικά είμαι κατά του υπόγειου σε τέτοιες φάσεις μου δημιουργεί το συναίσθημα τις ενοχής λες και έχω κάνει κάτι και με έχουν κλείσει σε μπουντρούμι ...ε να νιώθω και ενοχές για κάτι που με ευχαριστεί, και μόνο την δική μου τσέπη βλάπτει ;
Θέλουν όλα σκέψη... κάνε ότι σε ευχαριστεί περισσότερο γιατί όπως ξέρεις είναι ατομική απόλαυση

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.233
Στο υπογειο mancave με full throttle home cinema και game center για σενα και τον διαδοχο.
Στο σαλονι 97αρα oled με full Sonos setup.
Στη σοφιτα πικαπ-λαμπατος-χαρμπεθ με full audioquest καλωδιωση για cognac κι αγναντι φαση για τα γεραματα.
Λεφτα υπαρχουν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.832
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos