- Reaction score
- 6.235
Καλά ρε τρελέ έχεις υπόγειο που για home theater είναι ότι καλύτερο για τα μπάσα και συζητάμε ακόμα για τη γ@##ροφη;έχω κ άλλες επιλογές….υπόγειο
αλλά εκεί έχει γκρέμισμα τοίχων![]()
![]()
Καλά ρε τρελέ έχεις υπόγειο που για home theater είναι ότι καλύτερο για τα μπάσα και συζητάμε ακόμα για τη γ@##ροφη;έχω κ άλλες επιλογές….υπόγειο
![]()
Εμείς ποιοί είμαστε οι από πάνω ή οι από κάτω;But...but...but, στο υπόγειο θα ενοχλούνται οι από πάνω, που όμως είναι οι ίδιοι, δηλαδή οι απο κάτω εαν ήμασταν στη σοφίτα.![]()
![]()
Που θα ένιωθες ψυχολογικά καλύτερα όμως;έχω κ άλλες επιλογές….υπόγειο
![]()
Που σημαίνει ότι με room in a room θα γίνει 2,60 το πολύ. Που σημαίνει ότι 1,2 μέτρα δεξιά αριστερά (για atmos μιλάω) το ύψος θα είναι το πολύ 2,20. Αν η στέγη δεν ανέβει -που όπως είναι δεν φαίνεται να γίνεται- bye bye home cinema στη σοφίτα. Συμφωνώ λοιπόν με το παρακάτω σχόλιο:το ύψος κάθετα μέχρι το κεντρικό δοκάρι είναι στα 2,7
Το room in a room είναι η καλύτερη λύση αλλά χάνεις πολύ χώρο
Με το ύψος που έχει η σκεπή το ξεχνάς ήδη.
Απορώ που το σκέφτεσαι ακόμα. Σε 3-4 ωρίτσες έχει γίνει πλατείαέχω κ άλλες επιλογές….υπόγειο
![]()
λιγο πιο προσεχτικος να σαι αμα διαβαζεις - "καπως ετσι" ειπε ο νηματοθετης ...Η κατασκευή από τη πρώτη φωτό που είδα είναι σοβαρή
πρέπει να είναι πιο μικρος χώρος….θα πάω σε λίγο να τον δωΛιγότερα προβλήματα στο υπόγειο θεωρητικά .
Το πρόβλημα είναι το μπάσο .
Όπου έχει επαρκή χώρο για κενό αέρος
ανέβα κατεβα με θέλεις όλη την ώρα εσυ;Υπόγειο. Δε θα ενοχλείς κανέναν. Άλλωστε ή ταινία θα βλέπεις ή τη θέα, όχι και τα δύο ταυτόχρονα. Οπότε πας ταράτσα, πίνεις καφέ και βλέπεις θέα και μετά υπόγειο και βλέπεις ταινία.
πολυ κακο
πολυ κακοτεχνια και λαμα πολυ λαμα περιτη και χωρις λογο
Δεν έχεις πρόβλημα, αντέχεις.ανέβα κατεβα με θέλεις όλη την ώρα εσυ;![]()