Αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο.

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
το τελευταιο μου αποκτημα..,απο αλλο πλανητη. Πρηνισμος ουδετερος. Μόνο saucony πια...

Reaction score
5.502
Τρελάθηκες ρε Μήτσο? Τα καινούρια print έχουν ξεφύγει... στην καφετέρια πλέον δεν σε βλέπει κανείς, η μόδα τώρα είναι γήπεδο, γυμναστήριο και μεσ τμεσ τοδρόμο. Έχω φίλο που είναι φανατικός των barefoot πατούμενων πάντως με 3ώρες μαραθώνιο
Τελείως ξυπολισια Σάκη... Τρεξιμο σε αμμουδιά αρχικά να σκληρύνει το πέλμα και σιγά σιγά δρόμος...

Reaction score
25.402
το ξεχνάμε για αισθητικούς λόγους
η natalee 007 να μου την πέσει αν έχει βρώμικα πόδια την έστειλα πίσω ρωσία στον πούτιν.

κοίτα πράμματα ρε φίλε, στο ποδήλατο μαζέψαμε 10 νοματαίους απο δω μέσα, έτσι και το κάνουμε τρέξιμο θα βρούμε 40...

Reaction score
5.502
το ξεχνάμε για αισθητικούς λόγους
η natalee 007 να μου την πέσει αν έχει βρώμικα πόδια την έστειλα πίσω ρωσία στον πούτιν.

κοίτα πράμματα ρε φίλε, στο ποδήλατο μαζέψαμε 10 νοματαίους απο δω μέσα, έτσι και το κάνουμε τρέξιμο θα βρούμε 40...
Σας τα έχω πει. Το τρεξιμο είναι το άθλημα του λαού... Σορτσάκι μπλουζάκι και δρομο
Υ. Γ. Ποια είναι αυτή?

Reaction score
139
Τελείως ξυπολισια Σάκη... Τρεξιμο σε αμμουδιά αρχικά να σκληρύνει το πέλμα και σιγά σιγά δρόμος...
Μετά από πολλά χρόνια με πολύ πόνο στα πέλματα είτε σε περπάτημα , είτε σε τρέξιμο είτε σε ορθοστασία, είδα την πρώτη βελτίωση με Altra που είναι εντελώς , zero drop και πολύ φαρδιά.

Η τεράστια διαφορά όμως έγινε όταν έβαλα barefoot της Merrell.
Δεν τρέχω, αλλά από τότε που τα συνήθισα, απλά δεν μπορώ να φορέσω παπούτσι που δεν είναι barefoot. Όλα τα άλλα μου μοιάζουν με δωδεκαποντα!

Reaction score
139
Πολύ καλό άρθρο.
Σίγουρα δεν υπάρχει μια λύση για όλους και η περίοδος προσαρμογής σε μια τόσο δραστική αλλαγή είναι πολύ σημαντική - για όλους ανεξαρτήτως επιπέδου η αποστάσεων.

Reaction score
1.090
Σας τα έχω πει. Το τρεξιμο είναι το άθλημα του λαού... Σορτσάκι μπλουζάκι και δρομο
Υ. Γ. Ποια είναι αυτή?
Υποθέτω αυτή

Reaction score
1.560
Για πολλά χρονια φορούσα παπούτσια nike για τρέξιμο μέχρι που πηρα τα asics nimbus 20
Μιλάμε για άλλο παπούτσι με πολύ καλο κράτημα
1646810288941.png

Βέβαια οι εταιρείες έχουν παρα πολλά μοντέλα που σίγουρα θα βρεις αυτό που θέλεις μετα από καλο ψάξιμο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.667
Λογικό!!
Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει κατασκευαστεί να περπατά και να τρέχει, το ποδήλατο δεν είναι για όλους (με τη προπονητική έννοια) είναι πολύ αφιλόξενο για το ανθρώπινο σώμα.
Είναι και οι παράδες βέβαια ένα μεγάλο θέμα, με 100-200€ ξεκινάς με ένα καλό παπούτσι, ένα σόρτς και κάνεις παιχνίδι.
Με τα αντίστοιχα χρήματα στη σοβαρή ποδηλασία παίρνεις μόνο τη σέλα :roflmao:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.236
... βοτσαλο (στρογγυλο και σε νορμαλ μεγεθος,ουτε μικρο ουτε μεγαλο) αποκλειστικα και μονο (λεω για μενα) ... αυτο με εσωσε απο μικρο, εντουτης δεν γνωριζω μεχρι ποτε εχω ανοσια... 🐒

Reaction score
23.064
... βοτσαλο (στρογγυλο και σε νορμαλ μεγεθος,ουτε μικρο ουτε μεγαλο) αποκλειστικα και μονο (λεω για μενα) ... αυτο με εσωσε απο μικρο, εντουτης δεν γνωριζω μεχρι ποτε εχω ανοσια... 🐒
miscellaneous-spike-spiky-treadmills-running-runners-rde5429_low.jpg

Reaction score
25.402
Λογικό!!
Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει κατασκευαστεί να περπατά και να τρέχει, το ποδήλατο δεν είναι για όλους (με τη προπονητική έννοια) είναι πολύ αφιλόξενο για το ανθρώπινο σώμα.
Είναι και οι παράδες βέβαια ένα μεγάλο θέμα, με 100-200€ ξεκινάς με ένα καλό παπούτσι, ένα σόρτς και κάνεις παιχνίδι.
Με τα αντίστοιχα χρήματα στη σοβαρή ποδηλασία παίρνεις μόνο τη σέλα :roflmao:
καλά ναι, τον κόβεις τον tidal να βγαίνει για τρέξιμο καλοκαίρι με λιγότερο από 1500 ευρώ εξοπλισμό;
ρολόι , ζώνη , παπούτσι , ένδυση εύκολα τα έχει δώσει.

(ντάξει με 1500 δεν παίρνεις ποδήλατο, έτσι νόμιζα και εγώ στην αρχή 1499 έλεγε , αλλά τελικά φύγαν τα διπλά. και παραπάνω)

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Μια και λέμε για παπουτσάκια τα έχω χωρίσει σε κατηγορίες. Είμαι από τους ανθρώπους που με λάθος παπούτσι υποφέρω απλά..

Λοιπον έχουμε:

-Για καθημερινότητα και ορθοστασία γενικά σε δουλειά και τέτοια ένα οποιοδήποτε Skechers πάνω από 50€ είναι ταμάμ. Σκοτώνουν σε ανεση και είναι τρελο value for money.

-Για βουνό κλειστα μάτια Salomon. Π.χ. Supercross Blast GTX, ότι ποιο τέλειο για βουνό. Ανεση, κράτημα στα δικά μας βουνά κτλ.

-Ταρτάν και δρόμο μετά από κάποιες αποτυχίες κατέληξα σε ASICS gel nimbus. Perfect fit, αέρινα και πολύ ξεκούραστα.

Υπόψην εμένα το ποδάρι πατάει ποιο πολύ στην καμάρα εξωτερικά μπροστά, ενώ έχω και λίγο ποιο μεγάλο μετατάρσιο. Τα λέω αυτά γιατί μετράνε για πατούμενο. Για παράδειγμα σε Nike εγώ δεν μπορώ, θέλουν πόδι με ίσιο πάτημα. Αυτά :drinks:

υστ. Έριξα πολύ γελιο όταν είδα αντιδράσεις στις επιδόσεις και παλμούς του Brets, γιατί εμείς ξέρουμε, εσείς τώρα τα μαθαίνεται :gotcha:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo