Off topic απο "Γυρίζοντας σελίδα...immersive"

Reaction score
3.950
Δεν μου χρειάζεται να πάρω λαμπάτο γλόμπο .
Το φως το αληθινό το βλέπω με τα ταχύτατα SANKEN που φοράνε τα τελικά μου στάδια. 50 ghz .
Οι γλόμποι δεν πάνε τόσο ψηλά στα τελικά στάδια. Να μην πω για τους μετασχηματιστές εξόδου των γλόμπων.
Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράγματα.

Reaction score
23.202
Chris , χαλβαδιάζεις έναν προενισχυτή με phono που κοστίζει πάνω από 30 χιλιάρικα ενώ με αρκετά λιγότερα θα μπορούσες ν'αναβαθμίσεις την τωρινή σου κατάσταση υπό πιο ρεαλιστικούς όρους...

Αυτή η προσδοκία μου προξενεί εντυπώσεις αναλόγως ανάμικτες μ'εκείνες από τη φωτό στο λινκ που είχε παραθέσει προηγούμενα ο Σταύρος Λαγκαδιανός και απεικόνιζε έναν χρήστη προφανώς ανεβασμένο σε σκάλα να καμαρώνει με απλανές βλέμμα καθώς στεκόταν δίπλα σ'έναν δορυφόρο από κανάλι ύψους αναρτημένο από την τρυπημένη οροφή - που μπορεί να ήταν και ψευδοροφή...

΄΄Αγαπούλα πούλα΄΄ για ν'αποκτήσεις ενισχυτή λαμπτήρων, προσοχή όμως γιατί μπορεί να καραδοκεί ... πούλος με ακατάλληλη σύνθεση setup ή διαρρύθμιση.
Δεν καταλαβαίνω καλά τι θες να πείς και είναι και η φρασεολογία "αγοραία' που δεν το έχω συνηθίσει απο εσένα και αντίθετα απο ότι απαιτουύν και θα ήθελαν και θα χαίρονταν να την αποκτήσεις κάποιοι, εμένα μου αρέσεις όπως θέλεις να εμφανίζεσαι και πιθανόν είσαι ή aspire να είσαι. Λίγο ακόμη και θα γίνεις Μάρκου.

Εάν υπονοείς οικονομικούς συσχετισμούς μεταξύ επιλογών σε σχέση με τις απολαβές .... είναι άλλο θέμα.

Ότι διαρρύθμιση να έχεις αυτά που λέω (και φροντίζω να στέκομαι μόνο) είναι εμφανή και γνωστά. Να τα εντάξεις κάτω απο ένα slew rate ή ένα sinad που πετάει ο καθένας, είναι μια απλοποίηση που μπορεί να βολεύει κόσμο που θέλει να πιστεύει ότι δεν υπάρχουν διαφορές εάν αυτά και μόνο τα κριτήρια εκπληρωθούν ή επειδή διαβάζει κάποια specs και αυτά είναι μεγαλύτερο σαν νούμερο και θέλει να νοιώσει ότι αγόρασε το καλύτερο. Το πως επιτυγχάνεται το slew rate ξέρουμε. Περίμενετε εσείς τον Πουτζέις και τον Chord να επιτύχει υψηλές ταχύτητες feεdback μπάς και πετύχουν και τον ρυθμό και την χρονικότητα - ροή. Τα "μικροδυναμικά" ξέχασε τα. Και η μουσική αλλά και ο πραγματικός ρυθμός εκεί ζει και όχι στα ντούπου ντούπου που ακούτε για μουσική και μάλιστα εκραζομενα σαν γδούποι για να σας κάνουν να πιστεψετε και να σας ξεγελάσουν ότι ακούτε ρυθμό. Τον πούλο τον έχουν φάει άλλοι χρόνια τώρα χα χα και δεν το έχουν καταλάβει κιόλας, τον διαφημίζουν.

Reaction score
23.202
Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράγματα.
Γλόμποι ... Κλάση D .... Mosfet και μετά, τελευταία και καταιδρωμένα τα ΑΒ bipolar τρανζίστορ του Μάρκου που παίζουν την χειρότερη μουσική, δεν πανά έχουν στα χαρτιά slew rate στο Θεό. Και εαν έχουν στον Θεό κακώς, να το μειώσουν είναι αφύσικο το αποτέλεσμα. Να ανακαλύψουν καλύτερη μέτρηση το Flew rate. 😀

Reaction score
23.202
Σωστά στα σκουπίδια πρέπει να έχουν το προνόμιο μόνο ορισμένοι. Τα δικά τους σκουπίδια να μείνουν , τα δικά μας να φύγουν. Και κακώς αναφέρθηκαν.

Reaction score
23.202
Σκουπίδι Νο.2, εδώ Σκουπίδι Νο.1 να σε ρώτησω κάτι ; Τι απεικονίζει η φωτό, γιατί δεν μπορώ να δώ φώτο ακόμη, μήπως κάτι που συνηθίζει να αναφέρεται συχνά το Σκουπίδι Νο.3 απευθυνόμενος στον Bullshit ; 😀 Πάντως σίγουρα η φώτο δε νομίζω να αναφέρεται στον Πούλο.

Reaction score
23.202
Είναι πολύ εύκολο να αφοδεύεις σε ένα νήμα.
Το δύσκολο είναι να καθαριστεί .
Το slew rate σου πρόσεχε εσύ, είναι και στην συχνότητα των ασύρματων τηλεφώνων σου και modem. 😀 Εσύ μίλησες για αφοδεύσεις, τρικυμίες εν κρανίω και άλλες προσβολές και άλλος για σκουπίδια και άλλος για πούλους, οπότε μην μας κάνεις και μάθημα τώρα. Ένα διαφωνώ και εμπειρικά δεν έχω διαπιστώσει ότι ισχύει τίποτε απο αυτά που λές thva, έφτανε.

Last edited:

Reaction score
23.202
Ολα τα κακομαθημένα θέλουν να έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο.
Δεν θα σου κάνω την χάρη .
Για αυτό στον αφήνω και δεν γράφω τίποτε μετά απο τα δυο τελευταία σου πόστ. Βέβαια πάλι λάθος κάνεις "καλομαθημένα" έπρεπε να πεις για να σε βοηθήσω το λέω δηλαδή, να ενισχύσω τον ισχυρισμό σου, όχι τίποτε άλλο.

Κρίμα που αυτά που σου κάνανε νοιώθεις ότι πρέπει να τα κάνεις με την σειρά σου σε άλλους. Καλά διδάχτηκες. Βέβαια δεν είμαι και παλιός στο site για να ξέρω μήπως και ήσουν ο πρώτος διδάξας και βαριέμαι και να ψάχνω.

Υ.Γ. : Παίρνω τον (αυτό) πούλο τώρα. Βαρέθηκα. Σας αφήνω να επενδύσετε σημαντικά ποσά για πολυκάναλα για μουσική χωρίς εγγραφές χα χα. Να κάνω και το χατήρι του φίλου μου του Bhutia που μιλάει για οικονομικά θέματα και απόδοση αυτών.

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Δεν καταλαβαίνω καλά τι θες να πείς και είναι και η φρασεολογία "αγοραία' που δεν το έχω συνηθίσει απο εσένα και αντίθετα απο ότι απαιτουύν και θα ήθελαν και θα χαίρονταν να την αποκτήσεις κάποιοι, εμένα μου αρέσεις όπως θέλεις να εμφανίζεσαι και πιθανόν είσαι ή aspire να είσαι. Λίγο ακόμη και θα γίνεις Μάρκου.

Εάν υπονοείς οικονομικούς συσχετισμούς μεταξύ επιλογών σε σχέση με τις απολαβές .... είναι άλλο θέμα.

Ότι διαρρύθμιση να έχεις αυτά που λέω (και φροντίζω να στέκομαι μόνο) είναι εμφανή και γνωστά. Να τα εντάξεις κάτω απο ένα slew rate ή ένα sinad που πετάει ο καθένας, είναι μια απλοποίηση που μπορεί να βολεύει κόσμο που θέλει να πιστεύει ότι δεν υπάρχουν διαφορές εάν αυτά και μόνο τα κριτήρια εκπληρωθούν ή επειδή διαβάζει κάποια specs και αυτά είναι μεγαλύτερο σαν νούμερο και θέλει να νοιώσει ότι αγόρασε το καλύτερο. Το πως επιτυγχάνεται το slew rate ξέρουμε. Περίμενετε εσείς τον Πουτζέις και τον Chord να επιτύχει υψηλές ταχύτητες feεdback μπάς και πετύχουν και τον ρυθμό και την χρονικότητα - ροή. Τα "μικροδυναμικά" ξέχασε τα. Και η μουσική αλλά και ο πραγματικός ρυθμός εκεί ζει και όχι στα ντούπου ντούπου που ακούτε για μουσική και μάλιστα εκραζομενα σαν γδούποι για να σας κάνουν να πιστεψετε και να σας ξεγελάσουν ότι ακούτε ρυθμό. Τον πούλο τον έχουν φάει άλλοι χρόνια τώρα χα χα και δεν το έχουν καταλάβει κιόλας, τον διαφημίζουν.
Η τελευταία εικόνα που έβαλε ο marlboro ήταν από πλαστικό μπουκάλι με ξίδι. Η δε προηγούμενη έδειχνε μια απομίμηση του νέου ηχείου Wharfedale Dovedale με... τροποποιήσεις στον κλάδο του κρος... :roflmao:

Σημειωτέον το Dovedale δημιουργεί υπόνοιες περί ΄΄αρπαχτής΄΄ βασισμένης στη νοσταλγία αφού κυκλοφορεί σε τιμή τετραπλάσια από το Linton και με τη στάμπα Made In England.
Για σένα και τους λυχνιακούς ενισχυτές ισχύει το ίδιο με τον Ear και το immersive... Το πόσο καλά τα έχεις καταφέρει ο ίδιος δεν γίνεται πρόκριμα για το πόσο καλά μπορεί να τα κατάφερναν οι υπόλοιποι. ιδίως όταν διευκρινίζεται πως για να φτάσουν οι ακροατές στην ΄΄έκσταση΄΄ δεν κάνουν οι λυχνιακές υλοποιήσεις γενικώς αλλά κάποιες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Απ'ό,τι καταλαβαίνω και με τιμές εκστατικές.

Δεν είναι πάντως ένδειξη σωφροσύνης να ξενυχτάνε κάποιοι ανταλλάσσοντας ΄΄φιλοφρονήσεις΄΄ σε προσωπικό επίπεδο για χάρη υποτίθεται της υψηλής πιστότητας, οπότε είναι αμφίβολο και πόσο καλά θα τα κατάφερναν με τις λυχνίες... :sneaky:

Σ'έναν ομαλότερο κόσμο θα μπορούσε να προταθεί το εξής : Ας έβρισκαν ο Μαρκήσιος με τον thva ένα ηχείο κοινής αποδοχής ας το διευθετούσαν σ'έναν χώρο με κοινά αποδεκτό τρόπο και ας έβαζαν να παίξουν εναλλάξ τον λατρευτό Sansui του πρώτου με τον λατρευτό λυχνιακό του δεύτερου κρατώντας επίσης κοινό το υπόλοιπο setup. Τα συμπεράσματα βεβαίως μπορεί να είχαν αξία αποκλειστικά για τους ίδιους , αλλά θα ήταν τουλάχιστον οριστικά.

Αναπάντεχη η τροπή αυτού ειδικά του νήματος προς τις λυχνίες. Αν είναι να μεταφερθούν τα σχετικά μηνύματα δεν θα είχα πρόβλημα να προστεθούν στο γνωστό νήμα με τη Λόλα και τη λάμπα.

Last edited:

Reaction score
23.202
Η τελευταία εικόνα που έβαλε ο marlboro ήταν από πλαστικό μπουκάλι με ξίδι. Η δε προηγούμενη έδειχνε μια απομίμηση του νέου ηχείου Wharfedale Dovedale με... τροποποιήσεις στον κλάδο του κρος... :roflmao:

Σημειωτέον το Dovedale δημιουργεί υπόνοιες περί ΄΄αρπαχτής΄΄ βασισμένης στη νοσταλγία αφού κυκλοφορεί σε τιμή τετραπλάσια από το Linton και με τη στάμπα Made In England.
Για σένα και τους λυχνιακούς ενισχυτές ισχύει το ίδιο με τον Ear και το immersive... Το πόσο καλά τα έχεις καταφέρει ο ίδιος δεν γίνεται πρόκριμα για το πόσο καλά μπορεί να τα κατάφερναν οι υπόλοιποι. ιδίως όταν διευκρινίζεται πως για να φτάσουν οι ακροατές στην ΄΄έκσταση΄΄ δεν κάνουν οι λυχνιακές υλοποιήσεις γενικώς αλλά κάποιες με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Απ'ό,τι καταλαβαίνω και με τιμές εκστατικές.

Δεν είναι πάντως ένδειξη σωφροσύνης να ξενυχτάνε κάποιοι ανταλλάσσοντας ΄΄φιλοφρονήσεις΄΄ σε προσωπικό επίπεδο για χάρη υποτίθεται της υψηλής πιστότητας, οπότε είναι αμφίβολο και πόσο καλά θα τα κατάφερναν με τις λυχνίες... :sneaky:

Σ'έναν ομαλότερο κόσμο θα μπορούσε να προταθεί το εξής : Ας έβρισκαν ο Μαρκήσιος με τον thva ένα ηχείο κοινής αποδοχής ας το διευθετούσαν σ'έναν χώρο με κοινά αποδεκτό τρόπο και ας έβαζαν να παίξουν εναλλάξ τον λατρευτό Sansui του πρώτου με τον λατρευτό λυχνιακό του δεύτερου κρατώντας επίσης κοινό το υπόλοιπο setup. Τα συμπεράσματα βεβαίως μπορεί να είχαν αξία αποκλειστικά για τους ίδιους , αλλά θα ήταν τουλάχιστον οριστικά.

Αναπάντεχη η τροπή αυτού ειδικά του νήματος προς τις λυχνίες. Αν είναι να μεταφερθούν τα σχετικά μηνύματα δεν θα είχα πρόβλημα να προστεθούν στο γνωστό νήμα με τη Λόλα και τη λάμπα.
1η παράγραφος : (εντός spoiler)
Τα φώτο μερικών όπως π.χ. marlboro, abcd και μερικών λίγων άλλων για κάποιο περίεργο λόγο, τα βλέπω. Έκανα αναγκαστικά τον ανίδεο για να μπορέσω αυτοδημιουργήσω τις συνθήκες ώστε να απαντήσω με κόσμιο αλλά σαρκαστικό τρόπο, σε ανθρώπους που έχουν ασυλία of some short, πράγμα που ουδόλως με ενοχλεί και ούτε γκρινιάζω όπως άλλοι, αλλά το δικαίωμα να απαντώ όταν λένε κάποιες εμπειρίες μου σκουπίδια και αφοδεύσεις το διατηρώ. Οι εμεπιρίες αυτές δεν έχουν σκοπό να αγοράσει κανείς λάμπες αλλά να μπορέσει να αναγνωρίσει σε οποιοδήποτε αγορά του (τρανζίστορ θές , D θές , ότι θες) κάποια απο τα πλεονεκτήματα που αυτή προσφέρει. Δεν προωθώ αγορές , μάρκες , δόγματα στο audio και γενικά τίποτε. Αυτό φάνηκε λέγοντας στον NK : πάρτε ή ακούστε λάμπα καλή για να καταλάβετε κάποια πράγματα και να σας εκπαιδεύσει.

1η παράγραφος : (κυρίου κειμένου)
Γενικά έχεις δίκιο. Ειδικά όχι. Εγώ δεν το προτείνω σαν λύση ή πανάκεια ή δόγμα, ούτε αυτό ούτε τίποτε άλλο. Το λέω για εκπαιδευτικούς κυρίως λόγους. Εκστατικές σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις και είναι σχετικό αυτό ανάλογα με τι το συγκρίνεις. Πρέπει να ξέρεις να αναγνωρίζεις κάποια πράγματα και ιδιότητες. Αλλά κάπως ακριβές ναι. Και όχι μόνο αυτές, δεν φτάνει μόνο αυτές. Έχω ακούσει τρανζιστορ αλλά και λάμπες πολλαπλάσιας τιμης που δεν είναι καλή αγορά κατά την γνώμη μου συγκριτικά με την δική μου. Σε μερικές μάλιστα ιδιότητες είναι άφταστη ή ισότιμη απο οτιδήποτε. Αλλά όταν ο Μάρκου, εσύ και ο Ιάρ πουλήσετε τα δικά σας και αγοράσετε τα των 100 ευρώ του Αμίρ που μετράνε ίδια και καλύτερα ... τότε να βρείς το δικαίωμα να μου πείς "αγαπούλα ..πούλα" και τότε θα το κάνω και εγώ. Επίσης ότι προτείνω μόνο μια τοπολογία με ορισμένα χαρακτηριστικά που είναι και μικρό μέρος των εν παραγωγή λαμπάτων ... κάτι έπρεπε να σου λέει για το εαν υποστηρίζω έτσι γενικά λαμπάτους. Εάν αυτά διαπίστωνα ότι τα έχει άλλη τοπολογία, θα έλεγα για αυτά. Όπως είπα και για την D, όπως είπα και για τα mosfet αλλά και άλλα κατά καιρούς.

2η παράγραφος.
Εγώ δεν αντάλλαξα φιλοφρονήσεις, δεν τις ξεκίνησα και σε πλαίσια άμυνας και μόνο για πλάκα απάντησα. Σώφρων με την έννοια που το εννοείς, δεν είμαι δυστυχώς Μόνο με αυτούς που πιστεύω. Εαν αυτό δείχνει πάντως αποτυχία μου στην όποια επιλογή μου, το αφήνω στην κρίση των άλλων και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.

3η παράγραφος.
You must be joking χα χα.

Τελευταία παράγραφος.
Εγώ προτείνω όπως και άλλη φορά, για λόγους που σου έχω εξηγήσει δημόσια στο παρελθόν, να σβηστούν απολύτως ή να πάνε στο off topic. Κακώς γραφήκανε και δεν θα επαναληφθεί. Στόχος ορισμένων επετεύχθη, άσχετα με την δική σου άποψη και επιθυμία για ότι όλες οι απόψεις και εμπειρίες ότι πρέπει να εισακούγονται. Απο εδώ και πέρα θα λέω μόνο παραμυθάκια για slew rate και πόσο δίκιο έχει ο Αμίρ. χα χα. Ξέρω και εγώ να είμαι "αντιγραφέας" ποπ απόψεων και όχι φωνή δική μου. Ζήτω ο Μάσκ. χα χα. Στη Λόλα νήμα το μόνο που θα έγραφα είναι το Λόλα, να ένα μήλο. Εξάλλου εγω δεν γράφω σε νήματα ... γράφω σε ανθρώπους.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster