- Reaction score
- 29.555
Μπρέτσο έχεις καθόλου αμπελόφυλλα ?
Απ' την αυλή του γείτονα, δεν παίζ' τίποτα τριγύρω?Στο χωριό όσα θες, στο Κερατσίνι που είμαι που να τα βρω?
Ναι καλά κάμε ότι θέλεις.Κάνω εκπληκτική ομελέτα, και τραχανά, βεβαίως βεβαίως με κότα!! View attachment 308811 View attachment 308812
Επειδή είσαι και λίγο αθηναίος και δεν ξέρς από αυτά... Θα πρέπει να περιμένεις να πάει τέλος Απριλίου, αρχές Μαΐου, τώρα τι αμπελόφυλλα να σε φέρω?Ναι καλά κάμε ότι θέλεις.
Τα αμπελόφυλλα μην ξεχάσεις.![]()
Άμα είμαι σπίτι μαγειρεύω εγώ ΠΑΝΤΑ.Εσύ τα έσιαξες όλα αυτά?![]()
Έτσι, και πριν αρχίσουν τα ραντίσματα στον καρπόΕπειδή είσαι και λίγο αθηναίος και δεν ξέρς από αυτά... Θα πρέπει να περιμένεις να πάει τέλος Απριλίου, αρχές Μαΐου, τώρα τι αμπελόφυλλα να σε φέρω?
![]()
Ξ'ερω βρε χαμένε . Δεν είπα τώρα φέρε.Επειδή είσαι και λίγο αθηναίος και δεν ξέρς από αυτά... Θα πρέπει να περιμένεις να πάει τέλος Απριλίου, αρχές Μαΐου, τώρα τι αμπελόφυλλα να σε φέρω?
![]()
Ρε συ Αρτέμη ντιπ χαϊβάνι με πέρασες ?Άμα είμαι σπίτι μαγειρεύω εγώ ΠΑΝΤΑ.
Έτσι, και πριν αρχίσουν τα ραντίσματα στον καρπό
ε, είπα, σοβαρός πιλότος ένα πράμα, ίσως δεν ξερ απο δαύτα, δε πετάει και ψεκαστικόΞ'ερω βρε χαμένε . Δεν είπα τώρα φέρε.
Αν ΄'ετσι ακούστηκε- διαβάστηκε , ζητώ συγνώμη .
Αμα ανέβεις κατά Μάϊο ας
Ρε συ Αρτέμη ντιπ χαϊβάνι με πέρασες ?
ε, είπα, σοβαρός πιλότος ένα πράμα, ίσως δεν ξερ απο δαύτα, δε πετάει και ψεκαστικό![]()
![]()
ΩραίοςView attachment 308858 View attachment 308859 View attachment 308860 View attachment 308861
Παρασπονδία το κρασί, το ήθελε η παρέα όμως, εμένα δε μου έκατσε καθόλου.
Α είχε και ένα Berger black angus αλλά ξαφανίστηκε πριν ανοίξω την κάμερα. Πρέπει να αλλάξω παρέα.....η κινητό![]()
Πόσα άτομα ;View attachment 308874
Στα "σερβιριζόμενο" , αντιστοιχούν το πλατώ τυριών (εξαιρετικά πήρα και για το σπίτι) τα οποία τα διάλεξα από το ψυγείο των τυροκομικών και τα σέρβιραν όπως στην φωτογραφία και το μπιφτέκι black angus, τώρα πιο κόστισε 6 ευρώ δεν ξέρω.