Ποδήλατο

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.957
Το μόνο που άλλαξε είναι το turbo trainer, το οποίο κρατώ στο πρόγραμμα με συνέπεια, παρόλο που είναι ταλαιπωρία και αφάνταστα κουραστικό σε σχέση με το ποδήλατο όξω. Αυτό να έκανε τη διαφορά?
Έδωσες μόνος σου την απάντηση.

Η πειθαρχημένη και οργανωμένη προπόνηση στο turbo trainer είναι αναντικατάστατη.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.538
Το μόνο που άλλαξε είναι το turbo trainer, το οποίο κρατώ στο πρόγραμμα με συνέπεια, παρόλο που είναι ταλαιπωρία και αφάνταστα κουραστικό σε σχέση με το ποδήλατο όξω. Αυτό να έκανε τη διαφορά?
G@mo τα edit...

Έχει δίκιο ο @xfader. Το trainer έκανε όλη τη διαφορά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.161
Έδωσες μόνος σου την απάντηση.

Η πειθαρχημένη και οργανωμένη προπόνηση στο turbo trainer είναι αναντικατάστατη.
Καταβάλω τεράστια προσπάθεια να κρατάω ψηλά το ενδιαφέρον και τη πειθαρχεία στο trainer, είναι απίστευτα βαρετό, κυριολεκτικά λιώνεις, και αυτό που είσαι φυτεμένος σε μια θέση με εκνευρίζει αφάνταστα, ωστόσο το παλεύω και όπως δείχνει κάνει σοβαρή δλειά. Με το trainer είσαι όλη τη ώρα στο πάτημα να βγεί η προπόνηση και δεν υπάρχουν στιγμές τεμπελιάς, όπως θα συνέβαινε όξω, κάπου εκεί πιστεύω οφείλετε η ενδυνάμωση και η διαφορά που εντοπίζω στις έξω προπονήσεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.161
Σώθηκα με αυτά από τη Nike, handband και wristbands, κρατάνε όλο τον ιδρώτα πολύ αποτελεσματικά και όταν παπαριάσουν έχω μια λεκάνη δίπλα και τα στίβω, αλλιώς γίνετε λίμνη στο πάτωμα
s-l1600.jpg

wizzy

Reaction score
22.538
Καλό και χρήσιμο αξεσουάρ το headband. Έχω κι εγώ ένα, καλά που μου το θύμησες για να το βάλω ξανά σε χρήση.:)

wizzy

Reaction score
22.538
@AthanasiosL Σε εμπιστεύτηκα και παρήγγειλα το Prevail, σε Large. Αναμένω την παράδοση και την πρώτη βόλτα. :)

Ήταν καλή η χρονική στιγμή - πέραν του 31% έκπτωση στο site, ανακάλυψα ότι και τα δύο μου κράνη κατασκευάστηκαν πριν μία δεκαετία.
@AthanasiosL Σάκη, order received! :biggrin:

1710490372094.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.161
Καλό καλό!! Καλοτάξιδο και φυσικά αχρείαστο.

Κρόκ εσύ MET δεν έχεις?
Δοκίμασα σήμερα ένα MET rival και με άρεσε πολύ

Reaction score
25.532
τέτοιο έχω , δεν μπορώ να πω οτι μου έκατσε καλά σε άνεση πάντως στο κεφάλι μου.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.161
Ρε φίλε σε εμένα κούμπωσε κουτί, μάλλον θα το χτυπήσω γιατί είναι και οικονομικό

wizzy

Reaction score
22.538
Καλό καλό!! Καλοτάξιδο και φυσικά αχρείαστο.
Ευχαριστώ! Μου φαίνεται λίγο ογκώδες στο κεφάλι μου. Είναι σίγουρα πιο μεγάλο από τα άλλα δύο που έχω. Θα το συνηθίσω.

Υπάρχει ενδεχόμενο να του κάνω την πρώτη του βόλτα αύριο. :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.161
Δεν με κάνει Μ 56-58cm έβαλα
Ευχαριστώ! Μου φαίνεται λίγο ογκώδες στο κεφάλι μου. Είναι σίγουρα πιο μεγάλο από τα άλλα δύο που έχω. Θα το συνηθίσω.

Υπάρχει ενδεχόμενο να του κάνω την πρώτη του βόλτα αύριο. :)
Αυτό είδα και εγώ στις φώτο, είναι ογκώδες γιατί έχει ύψος.
Εγώ έκανα έρευνα hjc, kask, met, εταιρίες που ασχολούνται αποκλειστικά με κράνος, όλους τους άλλους τους παρακάμπτω.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Σώθηκα με αυτά από τη Nike, handband και wristbands, κρατάνε όλο τον ιδρώτα πολύ αποτελεσματικά και όταν παπαριάσουν έχω μια λεκάνη δίπλα και τα στίβω, αλλιώς γίνετε λίμνη στο πάτωμα View attachment 325279
Πες μου ότι πήρες τα peach pink! 😍

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm