- Reaction score
- 2.324
Ατυχία Πάνο, θα είμαστε Ιταλία...Αλλά εσύ θα είσαι αλλού
Φέρανε τουρ κάτω από το σπίτι σου και εσύ ξεσπιτωνεσαι να δεις τζιιιρο
Ατυχία Πάνο, θα είμαστε Ιταλία...Αλλά εσύ θα είσαι αλλού
Φέρανε τουρ κάτω από το σπίτι σου και εσύ ξεσπιτωνεσαι να δεις τζιιιρο
Έδωσες μόνος σου την απάντηση.Το μόνο που άλλαξε είναι το turbo trainer, το οποίο κρατώ στο πρόγραμμα με συνέπεια, παρόλο που είναι ταλαιπωρία και αφάνταστα κουραστικό σε σχέση με το ποδήλατο όξω. Αυτό να έκανε τη διαφορά?
G@mo τα edit...Το μόνο που άλλαξε είναι το turbo trainer, το οποίο κρατώ στο πρόγραμμα με συνέπεια, παρόλο που είναι ταλαιπωρία και αφάνταστα κουραστικό σε σχέση με το ποδήλατο όξω. Αυτό να έκανε τη διαφορά?
Καταβάλω τεράστια προσπάθεια να κρατάω ψηλά το ενδιαφέρον και τη πειθαρχεία στο trainer, είναι απίστευτα βαρετό, κυριολεκτικά λιώνεις, και αυτό που είσαι φυτεμένος σε μια θέση με εκνευρίζει αφάνταστα, ωστόσο το παλεύω και όπως δείχνει κάνει σοβαρή δλειά. Με το trainer είσαι όλη τη ώρα στο πάτημα να βγεί η προπόνηση και δεν υπάρχουν στιγμές τεμπελιάς, όπως θα συνέβαινε όξω, κάπου εκεί πιστεύω οφείλετε η ενδυνάμωση και η διαφορά που εντοπίζω στις έξω προπονήσεις.Έδωσες μόνος σου την απάντηση.
Η πειθαρχημένη και οργανωμένη προπόνηση στο turbo trainer είναι αναντικατάστατη.
@AthanasiosL Σάκη, order received!@AthanasiosL Σε εμπιστεύτηκα και παρήγγειλα το Prevail, σε Large. Αναμένω την παράδοση και την πρώτη βόλτα.
Ήταν καλή η χρονική στιγμή - πέραν του 31% έκπτωση στο site, ανακάλυψα ότι και τα δύο μου κράνη κατασκευάστηκαν πριν μία δεκαετία.
Βγάλε και μία προφίλ να το δούμε πως σου κάθεται...
Βγάλε και μία προφίλ να το δούμε πως σου κάθεται...
Ευχαριστώ! Μου φαίνεται λίγο ογκώδες στο κεφάλι μου. Είναι σίγουρα πιο μεγάλο από τα άλλα δύο που έχω. Θα το συνηθίσω.Καλό καλό!! Καλοτάξιδο και φυσικά αχρείαστο.
Αυτό είδα και εγώ στις φώτο, είναι ογκώδες γιατί έχει ύψος.Ευχαριστώ! Μου φαίνεται λίγο ογκώδες στο κεφάλι μου. Είναι σίγουρα πιο μεγάλο από τα άλλα δύο που έχω. Θα το συνηθίσω.
Υπάρχει ενδεχόμενο να του κάνω την πρώτη του βόλτα αύριο.![]()
Πες μου ότι πήρες τα peach pink!Σώθηκα με αυτά από τη Nike, handband και wristbands, κρατάνε όλο τον ιδρώτα πολύ αποτελεσματικά και όταν παπαριάσουν έχω μια λεκάνη δίπλα και τα στίβω, αλλιώς γίνετε λίμνη στο πάτωμα View attachment 325279