bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 55.719
Έχω μαρή δίσκοι shimano να δοκιμάσω, λύση στο θέμαμ προσπαθώ να δώσω στο υπάρχον set upμάναμ σου δίνω έναν μπροστινό τροχό μόλις έρθεις να δοκιμάσεις με τον δίσκο τον shimano πριν αγοράσεις.
Έχω μαρή δίσκοι shimano να δοκιμάσω, λύση στο θέμαμ προσπαθώ να δώσω στο υπάρχον set upμάναμ σου δίνω έναν μπροστινό τροχό μόλις έρθεις να δοκιμάσεις με τον δίσκο τον shimano πριν αγοράσεις.
ίσκοι shimano
Να αφήσεις τους δίσκους Shimano και να πάρεις δίσκους βινυλίου. Να βοηθήσεις λίγο και το dying audio, όχι μόνο το ποδήλατο.προσπαθώ να δώσω

Σαν να σου άρεσε η ιδέαΆνετα!!! Πες πόσα θέλεις!
Μην την βάλεις αυτή τη φωτογραφία στο "Καφενείο των φιλόζωων" και σε δούνε ότι το χαιδεύεις με το πόδι το κακόμοιρο .... την έβαψες.Βρήκα και καλή παρέα!! View attachment 369894 View attachment 369893
Πες ρε!!!Σαν να σου άρεσε η ιδέα![]()
1ον, δεν ξέρω το ποδήλατό σουΠες ρε!!!
Σε όλα αυτά, βάλε και το μεγάλο μήκος βραχίονα που έχουν τα εξαρτήματα πρώτης τοποθέτησης.42 είχε και το δικό μου το small ναι για 170 και 175 μη σου πω παλικάρια είναι υπερβολικά φαρδύ και ας έχεις πλάτες οικόπεδο. Ρώτα και έναν θείο μου στην Κύπρο που είχε 42 και έβαλε 40 να σου πει , υποψιάζομαι ότι γράφει εδώ μέσα ε θείο;
Κανένα δεν με κάνει, η σέλα έχει 7χ9 Carbon rails, όχι oval, το παλουκόσελου είναι τύπου D-shape.Βρήκα αυτό το σχέδιο έτοιμο για κάτω από τη σέλα
Και μερικά ακόμη παρόμοια. Παίζει να σου κάνει κάποιο;
Το τιμόνι που πήρες έχει στα hoods 38mm και 42mm στα drops επειδή έχει 4° drop flare.Ο ανιψιός έχει δίκιο! Έτυχαν κάποιες συγκυρίες κι άλλαξα τιμόνι από 42εκ σε 40εκ κι είδα το φως το αληθινό!

Εεε, είπα μήπως... Αλλά είσαι περίπτωση κι εσύ!Κανένα δεν με κάνει, η σέλα έχει 7χ9 Carbon rails, όχι oval, το παλουκόσελου είναι τύπου D-shape.
Για να εκτυπώσεις πρέπει να έχεις τα εξαρτήματα, να μετρήσεις και να προσαρμόσεις.
giant propel advanced 2, κάπου στα τρία χιλιάρικα.@bretsos έχει 2 Giant στο site τους. Το propel το έχει στην άκρως προνομιακή τιμή των 5000€. Θες να πάθω κανα εγκεφαλικό;