# IRS2092S # Κατασκευή Ολοκληρωμένου στέρεο ενισχυτή.

Reaction score
78
Το λέω επειδή μου το προτηνες από αρχής και έχει της διαστάσεις που έψαχνα σε dayton.

Last edited:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.583
Το λέω επειδή μου το προτηνες από αρχής και έχει της διαστάσεις που έψαχνα σε dayton.

Εδώ είσαι...
avsite PA XO-schema-1.png

Λίγο πιο πολύπλοκο από το προηγούμενο αλλά θα ταιριάξει μια χαρά.
Σημεία προσοχής...
Η αναστροφή φάσης στο driver.
Τα 200μH είναι 0,2mH με σύρμα 1mm.
Η αντίσταση των 15 Ωμ μπορεί να γίνει 12 ή 13,5 Ωμ (παράλληλα δύο 27 Ωμ), αν θες περισσότερα πρίμα.
Λίγο μεγαλύτερη 16,5 (παράλληλα δύο 33 Ωμ) αν θέλεις να μειωθούν λίγο.
Όλες οι αντιστάσεις πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 Watts και οι πυκνωτές πλαστικοί στα 250 Volts και πάνω.

Reaction score
78
Δηλαδή φτιάχνοντας αυτό το hi pass filter στο τέλος θα συνδέσω ανάποδα τα καλοδια στο driver?

Ήρθαν αυτά μέχρι τώρα
Αυτό κάνει?

Attachments

Last edited:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.583
Δηλαδή φτιάχνοντας αυτό το hi pass filter στο τέλος θα συνδέσω ανάποδα τα καλοδια στο driver?

Ήρθαν αυτά μέχρι τώρα
Αυτό κάνει?

Ναι θα συνδέσεις το driver όπως δείχνει το σχέδιο που ανέβασα.
Μια χαρά είναι το πηνίο αυτό.

Reaction score
78
Σου τα έχω κάνει τσουρέκια πες μου αλήθεια?

Το διάγραμμα αυτό είναι για το χονι το Master audio ?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.583
Σου τα έχω κάνει τσουρέκια πες μου αλήθεια?

Το διάγραμμα αυτό είναι για το χονι το Master audio ?
Για το μικρό τριών ιντσών είναι αλλά και με το οβάλ θα κάνει.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.583
Δεν υπάρχει <<καλύτερο ή χειρότερο>>. Υπάρχει τι ζητάς από ένα χωνί. Για την περίπτωση σου είναι μια χαρά αυτό:
507591_491cd90d38d7746980a50d2af559f5dd.jpg

Reaction score
78
Δεν υπάρχει <<καλύτερο ή χειρότερο>>. Υπάρχει τι ζητάς από ένα χωνί. Για την περίπτωση σου είναι μια χαρά αυτό:
View attachment 388817
Τέλος αυτό._😜
Για την Ένωση τον υλικών στο Κρος έλεγα να πάρω το μονόκλωνο που βάζουμε στον τοίχο στο σπίτι πειράζει?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.583
Τέλος αυτό._😜
Για την Ένωση τον υλικών στο Κρος έλεγα να πάρω το μονόκλωνο που βάζουμε στον τοίχο στο σπίτι πειράζει?
Όχι αλλά δες όσα μπορείς να τα ενώσεις απευθείας μεταξύ τους. Δεν είναι απαραίτητο το μονόκλωνο αν προσέξεις λίγο. Μόνο ένα πολλαπλό για την γείωση θα χρειαστεί.

Reaction score
78
Όχι αλλά δες όσα μπορείς να τα ενώσεις απευθείας μεταξύ τους. Δεν είναι απαραίτητο το μονόκλωνο αν προσέξεις λίγο. Μόνο ένα πολλαπλό για την γείωση θα χρειαστεί.
Κατανοητό ναι θα κοιτάξω να το κάνω έτσι.

Και λέω να πάρω πιο χοντρη την μπαφλα εμπρός και να κάνω πατούρα με το ρούτερ για της μονάδες για να μην προεξέχουν.

Reaction score
78
Μόλις ήρθαν από Temu αλλά θα μείνουν στην άκρη . Οι οβάλ είναι πολύ πιο χοντρές από το 8" χωνί.

Attachments

Last edited by a moderator:

Reaction score
78
1. Της μονάδες υποθέτω ότι θα τοποθετηθούν στην μπάφλα όσο γίνεται πιο κοντά σωστά?

2. Τα bass reflex να τοποθετηθούν κάτω χαμηλα? ή κοντά προς το γουφερ? Επειδή τώρα θα έχω πιο πολύ χόρο στην πρόσοψη,αφού δεν θα μπει το χονι 8"

Attachments

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.583
1. Της μονάδες υποθέτω ότι θα τοποθετηθούν στην μπάφλα όσο γίνεται πιο κοντά σωστά?

2. Τα bass reflex να τοποθετηθούν κάτω χαμηλα? ή κοντά προς το γουφερ? Επειδή τώρα θα έχω πιο πολύ χόρο στην πρόσοψη,αφού δεν θα μπει το χονι 8"
1. Ναι
2. Ακριβώς κάτω από το woofer.

Reaction score
78
Έχω μια απορία,θα μπορούσα να βάλω κάτι στο Κρος π.χ κάποια λάμπα για έξτρα προστασία για τα μεγάφωνα?

Reaction score
78
Ήρθαν και τα τελευταία!! Τώρα πρέπει να βρω όρεξη να ασχοληθώ να φτιάχνω,πιστεύω με αυτήν την προσπάθεια και την Καθοριστική βοήθεια του Πέτρου!! Θα βγει κάτι πολύ καλό!!

Attachments

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.542
Members
38.715
Νεότερο μέλος