Tο πήραμε το πήραμε!!!:happy_4:Το remote για τα bluray δε το πήρατε δηλαδή? "happy_1""happy_1"
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Tο πήραμε το πήραμε!!!:happy_4:Το remote για τα bluray δε το πήρατε δηλαδή? "happy_1""happy_1"
Έγώ όχι, δεν αξίζει τον κόπο και τα 25Ε μου........αφού το sixaxis είναι ασύρματο μια χαρά βολεύομαι...............:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:Το remote για τα bluray δε το πήρατε δηλαδή? "happy_1""happy_1"
Το remote για τα bluray δε το πήρατε δηλαδή? "happy_1""happy_1"
Xθες μέτρησα τις συσκεύες στο rack. Γιατί να είναι 9 αφού θα μπορούσαν να κάνουν την ίδια δουλειά οι 8 ; ; ;Απορια ενος μηPS** χρηστη...
Γιατι να θες να παιξεις ενα PS2 παιχνιδι στο 3?
Ουτε upscale θα εχεις (νομιζω...) ουτε το αρχικο υλικο θα εινια HD....
Να υποθέσω δηλαδή πώς το έχεις συνδεδεμένο με composite και για headset έχεις συνδεσει ένα τσίγγινο κουτί με σπάγγο;"happy_1""happy_1""happy_1""happy_1"Το ps3 όμως δεν έχει περιφερειακά....δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να πάρεις από την sony, ούτε καν το online.
Με hdmi που δεν είναι της sony , και για headset μπορείς να πάρεις το Bluetooth κάποιου κινητού.Να υποθέσω δηλαδή πώς το έχεις συνδεδεμένο με composite και για headset έχεις συνδεσει ένα τσίγγινο κουτί με σπάγγο;"happy_1""happy_1""happy_1""happy_1"
Αυτό λέω. Δεν φαίνεται να το υπολογίζεις στο κόστος της κονσόλας όμως στις διάφορες συγκρίσεις που κάνεις.Με hdmi που δεν είναι της sony , και για headset μπορείς να πάρεις το Bluetooth κάποιου κινητού.
Είχα ξεχάσει το remote πάντως ...
Δεν το κατάλαβα καλά.... Ποιά υπηρεσία δεν υπάρχει; Το να μιλάς με τους συμπαίκτες σου στο Live; Καλά... μην το πεις παραέξω μόνο... :happy_5:Τώρα ,τα ακούστηκα των 15 ευρώ που δίνει το 360 δεν τα βάζω γιατί κανείς δεν πάει να αγοράσει στο ps3 ,μόνο αν έχει ήδη ή τα θέλει για το κινητό του ... θεωρούμε ότι δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία ουσιαστικά, και ίσως έτσι είναι γιατί λίγοι έχουν
Η σύνταξη σου μου προκαλεί πονοκέφαλο....Remote control δεν έχει ούτε το 360, και το hdmi δεν κοστίζει περισσότερο από τις μπαταρίες-φορτιστή για το 360 …
(που ούτε και αυτόν μετράω.)
Τώρα ,τα ακούστηκα των 15 ευρώ που δίνει το 360 δεν τα βάζω γιατί κανείς δεν πάει να αγοράσει στο ps3 ,μόνο αν έχει ήδη ή τα θέλει για το κινητό του ... θεωρούμε ότι δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία ουσιαστικά, και ίσως έτσι είναι γιατί λίγοι έχουν.
Όπως πρέπει να θεωρούμε ότι το 360 δεν έχει καθόλου multiplayer online όταν λέμε πως είναι φτηνό ... βέβαια αν είναι σημαντικό ΠΡΕΠΕΙ να προσθέσεις κάτι στην τιμή του μηχανήματος, πράγμα που δεν είδα κανένα σας να κάνει ποτέ.
Σιγά μην προσθέσουμε και το HD-dvd ... εδώ το online που έχει τόσος κόσμος προσπαθώ να προσθέσω και έχετε αντιρρήσεις , λες και είναι δωρεάν.Όταν προσθέτεις όμωε το HD-DVD στο κόστος και στο κουτί του έχει remote, δεν πρέπει να το προσθέσεις και στο PS3;
Και αυτά εδώ τουλάχιστον...Εκτός από BT handsfree τί άλλο μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν headset στο PS3?
To Τζάμπα δεν πολλές υπηρεσίες, αλλά έχει dedicated server για online gaming προς το παρόν , πράγμα που δεν συμβαίνει τόσο στο 360…Εννοείτε πώς το Live είναι σημαντικό για το 360. Βάλε 60 Ευρώ στην τιμή, αλλά για online υπηρεσίες και όχι και καλά "τζάμπα online" που πάει με περπατούρα.
Εγώ το μαρτυράω: Πήρα το HD-DVD τώρα που το ήθελα. Δεν το πλήρωσα από πέρυσι! Ακόμα ΔΕΝ πήρα μέσα στην τιμή, επειδή άλλοι το αποφάσισαν:τα σκάτε αλλά δεν το μαρτυράτε
Για το card reader μαζί σου αλλά το κόστος του είναι αστείο. Τα άλλα τρία ο περισσότερος κόσμος τα θέλει και τα παραθέλει. Ειδικά το HD-DVD δεν το πλήρωσες πέρσι που δεν το ήθελες γιατί δεν υπήρχε. Αν υπήρχε, πιθανολογώ ότι ειδικά εσύ θα το ήθελες.Εγώ το μαρτυράω: Πήρα το HD-DVD τώρα που το ήθελα. Δεν το πλήρωσα από πέρυσι! Ακόμα ΔΕΝ πήρα μέσα στην τιμή, επειδή άλλοι το αποφάσισαν:
-Το Wi-Fi, μιας και το router είναι δίπλα, προτίμησα το απλό ethernet.
-Επαναφορτιζόμενα χειριστήρια, μιας και έχω μπαταρίες και φορτιστή.
-Card reader, μιας και δεν τον χρειάζομαι.
To Τζάμπα δεν πολλές υπηρεσίες, αλλά έχει dedicated server για online gaming προς το παρόν , πράγμα που δεν συμβαίνει τόσο στο 360…
Όντως και οι 2 κονσόλες με όλα τα απαραίτητα κυμαίνονται στην ίδια τιμή.......:happy_4:Λοιπόν για να μπεί ένα τέλος νομίζω στη συζήτηση κόστους.
Xbox 360
Κονσόλα+Live+HD-DVD+HDD+Bat Pack
400+60+180+100+15=755
PS3
Κονσόλα+BT Headset+Remote+HDMI
660+50+25+30=765
Έχω προσπαθήσει να τα κάνω όσο πιο ισοδύναμα γίνεται και δίκαια, μη το κουράσουμε τώρα, όχι μπορείς να βρείς HDMI με 10 ευρώ ή να βάλεις άλλες μπαταρίες κτλ. Νομίζω έχω κρατήσει μια ισορροπία και για τις 2 πλευρές.
Το συμπέρασμα που βγάζω εγω είναι οτι πάνω κάτω έχουν την ίδια τιμή.
Άρα αν θέλετε να βρούμε διαφορές ας κοιτάξουμε αλλού :happy_4: