- Reaction score
- 164
Βρε την παλιό-Microsoft! Αίσχος! Ενώ η Sony έχει ανακοινώσει πόσα μέλη έχει, να υποθέσω, για να τα βάζεις πάλι με την Ms. Για δώσε το link... πόσα μέλη έχει το online της Sony;Σωστά ... χοντρικά έχω ακούσει ότι κάπου το 40-50% όσων έχει xbox360 ή ps3 έχει συνδεθεί στο internet.
Πλάκα θα είχε να ξέραμε πόσα είναι ενεργά Gold member στο live μέσο συνδρομής, αλλά δεν το ανακοινώνει η MS ...
Σύμφωνα με τα νούμερά σου, ότι το 40-50% των χρηστών έχει συνδεθεί στο internet, και με το ότι η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα μέλη του live έφτασαν τα 6,000,000 (δες εδώ), πρέπει να έχουν πουληθεί σε ιδιώτες 12,000,000-15,000,000 ΧΒΟΧ 360. Σωστά;
Εγώ βλέπω μια άλλη σύμπτωση: ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα sites που αναφέρουν κάτι καλό για το 360 τα θεωρείς αναξιόπιστα, κατευθυνόμενα, βλαμμένα, ψεύτικα. Και ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα sites που γράφουν κάτι καλό για το PS3 είναι εντελώς αξιόπιστα. Τώρα πώς γίνεται αυτό, μόνο εσύ ξέρεις...Πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που το 95% οργανωμένης της βλακείας-προπαγάνδας είναι υπέρ του xbox, και πόσο πολλά xbot ακολουθούν... σίγουρα δεν είναι σύμπτωση.