PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
164
Σωστά ... χοντρικά έχω ακούσει ότι κάπου το 40-50% όσων έχει xbox360 ή ps3 έχει συνδεθεί στο internet.
Πλάκα θα είχε να ξέραμε πόσα είναι ενεργά Gold member στο live μέσο συνδρομής, αλλά δεν το ανακοινώνει η MS ...
Βρε την παλιό-Microsoft! Αίσχος! Ενώ η Sony έχει ανακοινώσει πόσα μέλη έχει, να υποθέσω, για να τα βάζεις πάλι με την Ms. Για δώσε το link... πόσα μέλη έχει το online της Sony;
Σύμφωνα με τα νούμερά σου, ότι το 40-50% των χρηστών έχει συνδεθεί στο internet, και με το ότι η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα μέλη του live έφτασαν τα 6,000,000 (δες εδώ), πρέπει να έχουν πουληθεί σε ιδιώτες 12,000,000-15,000,000 ΧΒΟΧ 360. Σωστά;
Πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που το 95% οργανωμένης της βλακείας-προπαγάνδας είναι υπέρ του xbox, και πόσο πολλά xbot ακολουθούν... σίγουρα δεν είναι σύμπτωση.
Εγώ βλέπω μια άλλη σύμπτωση: ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα sites που αναφέρουν κάτι καλό για το 360 τα θεωρείς αναξιόπιστα, κατευθυνόμενα, βλαμμένα, ψεύτικα. Και ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα sites που γράφουν κάτι καλό για το PS3 είναι εντελώς αξιόπιστα. Τώρα πώς γίνεται αυτό, μόνο εσύ ξέρεις...

Reaction score
164
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο συγκεκριμένο βρε Blizard, γιατί πολύ ντόρος γίνεται για το launch του PS3 στην Αγγλία... Πόσο σημαντική χώρα νομίζεις πως είναι για την μετέπειτα πορεία μιας κονσόλας; Κατά πόσο νομίζεις ότι το ρεκόρ που έκανε το PS3 σημαίνει κάτι για το μέλλον του;

Reaction score
0
Δεν έχω ιδέα , και σε άλλες χώρες ακούω δεν πάει τόσα καλά... οι αριθμοί εκεί είναι μια χαρά πάντως.
πρέπει να έχουν πουληθεί σε ιδιώτες 12,000,000-15,000,000 ΧΒΟΧ 360. Σωστά;
Οι users είναι και με το xbox1, και διπλές έγραφες, και μη ενεργά και δεν συμμαζεύετε ... θα είχε πλάκα να μας έδιναν πόσοι πληρώνουν τώρα και έχουν πρόσβαση στο multyplayer.
Το πιο έυκολο θα πρέπει να είναι αλλά δεν το έχουν κάνει ποτέ.

Blizard..
Αν ήθελες να βρίσεις ή να εκθέσεις απλά το site μπορούσες να αναφέρεις την αναξιοπιστία του κατά την άποψή σου χωρίς να προσθέσεις όλα τα υπόλοιπα σχόλια...
ΑΥΤΟ κάνει την διαφορά....
Δεν έκανα κάποιο άλλο σχόλιο ... τι εννοείς ?

Απλά προσέθεσα αυτά τα 2 στο 3ο που συζητάγαμε από την αρχή, και ξανα επισήμανα ότι το 95% είναι υπέρ του xbox, αυτό σας πείραξε και με βρίσατε ?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τ

Sorry φίλε, εγώ σου απάντησα χωρίς αυτό απλά επειδή είσαι mod ... σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα το έκανα όπως θα έχεις διαπιστώσει.
Καταλαβαίνεις τι λές?...............τι θα πεί δηλαδή είμαι mod?..............αν εσύ είσαι απολίτιστος μην λές μετά ότι σε βρίζουν όλοι...............

Reaction score
164
Δεν έχω ιδέα, και σε άλλες χώρες ακούω δεν πάει τόσα καλά... οι αριθμοί εκεί είναι μια χαρά πάντως.
Για δώσε ένα link που λέει ότι το PS3 δεν πάει καλά σε κάποιες χώρες... Αφού δεν έχεις ιδέα το τι σημαίνουν οι πωλήσεις της πρώτης μέρας για το μέλλον της κονσόλας, τι τους αραδιάζεις συνέχεια;
Αν οι αριθμοί είναι μια χαρά, τότε εντάξει. Και ας μην πουλιέται καμία κονσόλα! :happy_5:
Είναι αυτό που, παραφράζοντας, λέμε "οι αριθμοί ευημερούν, αλλά οι πωλήσεις υποφέρουν".

Reaction score
14
Δεν έχω ιδέα , και σε άλλες χώρες ακούω δεν πάει τόσα καλά... οι αριθμοί εκεί είναι μια χαρά πάντως.

Οι users είναι και με το xbox1, και διπλές έγραφες, και μη ενεργά και δεν συμμαζεύετε ... θα είχε πλάκα να μας έδιναν πόσοι πληρώνουν τώρα και έχουν πρόσβαση στο multyplayer.
Το πιο έυκολο θα πρέπει να είναι αλλά δεν το έχουν κάνει ποτέ.

Δεν έκανα κάποιο άλλο σχόλιο ... τι εννοείς ?

Απλά προσέθεσα αυτά τα 2 στο 3ο που συζητάγαμε από την αρχή, και ξανα επισήμανα ότι το 95% είναι υπέρ του xbox, αυτό σας πείραξε και με βρίσατε ?
Από την στιγμή που στο πρώτο σχόλιό σου εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις πως έχεις γίνει εξαιρετικά προκλητικός και προσβλητικός , sorry, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ...
Αν θέλει κάποιος άλλος με μεγαλύτερη υπομονή ας το πράξει και ας σου υποδείξει πως ακριβώς με θίγει η παρέμβασή σου..

Reaction score
0
Εκφραζω αυστηρα προσωπικη αποψη λεγοντας οτι οι διαμαχες σας με εχουν κουρασει αφανταστα! Ο μονος λογος που γραφτηκα σε αυτο το forum ηταν η ανταλλαγη αποψεων και οχι η παρακολουθηση "ποδοσφαιρικων" αντιπαραθεσεων.
Δεν με ενδιαφερουν οι προσωπικες κοντρες , δεν με απασχολει απο που πηγαζουν ουτε ποιος τις δυναμιτιζει ,αλλα θα ηθελα να σταματησουν.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα 1 μηνα σχεδον απο τη κυκλοφορια του ps3 δεν εχω βρει πληροφοριες που να ενδιαφερουν οπως linux,αναπαραγωγη αρχειων ,αποδοση σαν blue ray player,σταθεροτητα hardware.Αντιθετως αναλωνεστε σε μελλοντολογικες προβλεψεις ,παραθεση ξενων site αμφιβολου σοβαροτητας και υπολογισμο δεικτων πωλησεων.Προφανως καποιους ενδιαφερουν , εμενα οχι! .Eυτυχως αρκετοι συνεχιζουν να δρουν παραγωγικα -συγκριτικα test - καταρτισμενες παρουσιασεις!Συγνωμη για το υφος.

Reaction score
14
Σε τι θα μπορούσα να διαφωνήσω μαζί σου ??

Το μόνο ίσως, είναι πως για όλα αυτά που ψάχνεις έχει πληροφορίες και έχουν γίνει πάμπολλες αναφορές με παραδείγματα από χρήστες...

Reaction score
0
Σίγουρα όλα αυτά τα ενοχλητικά topic για τις πωλήσεις με ψευδόsite δεν τα άρχισα εγώ.... δέχομαι όμως την ευθύνη μου γιατί δεν τα άφησα έτσι και προσπάθησα να αναφέρω την αλήθεια, με αποτέλεσμα να γίνει φυσικά χαμός.

Reaction score
164
Α, ρε Blizard... Και σε αυτό το site δεν αναγνωρίζουν την προσφορά σου και σε παίρνουν στο ψιλό... Δεν πειράζει! Θα δικαιωθείς. :happy_5:
Τελικά θα μας πεις γιατί μας γανώνεις το κεφάλι με τα νούμερα, αφού δεν ξέρεις τι ρόλο παίζουν;

Reaction score
14
Γιάννη νομίζω πως εξακολουθεί η κατάσταση να παραμένει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ...και δεν θίγομαι εγώ μόνο βεβαίως αλλά κυρίως εσύ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα...
ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ χαλάει ένα thread...

Reaction score
0
Προς θεου δεν θελω να ριξω ευθυνες σε κανενα δεν ειναι αυτος ο σκοπος του post μου! Ειμαστε ολοι υπευθυνοι για τη κατασταση που αναφερω.Ειτε γιατι τη συνεχιζουμε ειτε γιατι δεν κανουμε τιποτα να τη σταματησουμε.Μεχρι ενος σημειου η αντιπαραθεση ειναι καλη , δεν γινεται να συμφωνουμε παντα , θα ηταν αφυσικο και βαρετο.Απλως χανουμε τον ελεγχο.Πραγματι υπαρχουν πληροφοριες αλλα ειναι "διακριτικα" χαμενες μεσα σε δεκαδες "πολεμικα" post που δεν αξιοποιουνται.

Reaction score
0
Α, ρε Blizard... Και σε αυτό το site δεν αναγνωρίζουν την προσφορά σου και σε παίρνουν στο ψιλό... Δεν πειράζει! Θα δικαιωθείς. :happy_5:
Ιδέα σου είναι γιατί πρέπει να είναι πολύ μα πολύ βλάκας αυτός που θα με πάρει στο ψιλό και αμφιβάλω αν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ... αλλά και να υπήρχαν, who cares.

Reaction score
0
Προς θεου δεν θελω να ριξω ευθυνες σε κανενα δεν ειναι αυτος ο σκοπος του post μου! Ειμαστε ολοι υπευθυνοι για τη κατασταση που αναφερω.Ειτε γιατι τη συνεχιζουμε ειτε γιατι δεν κανουμε τιποτα να τη σταματησουμε.Μεχρι ενος σημειου η αντιπαραθεση ειναι καλη , δεν γινεται να συμφωνουμε παντα , θα ηταν αφυσικο και βαρετο.Απλως χανουμε τον ελεγχο.Πραγματι υπαρχουν πληροφοριες αλλα ειναι "διακριτικα" χαμενες μεσα σε δεκαδες "πολεμικα" post που δεν αξιοποιουνται.
+1 :cool_4:

Λοιπον παιδες αντε....να παμε παρακατω.
Ειναι κριμα να κλειδωνουμε topic.
Oχι προσωπικες επιθεσεις ,οχι προσβλητικοι χαρακτηρισμοι.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟ AVSite.

Reaction score
4
Χαλαρωστε ολοι λιγο γιατι μερικοι ειμαστε ετοιμοι να bannarουμε τους εαυτους μας απο αυτες τις σελιδες.
Οπως ειπε και ο φιλος πιο επανω θα ηταν καλυτερα να ενημερωνομασταν για διαφορα θεματα οπως κανουν σε αλλα φορουμς αλλα εδω το μονο που βλεπουμε ειναι βρισιμο και ασχημες συμπεριφορες.
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι κανεις δεν κανει τιποτα για αυτο.

Reaction score
14
Χαλαρωστε ολοι λιγο γιατι μερικοι ειμαστε ετοιμοι να bannarουμε τους εαυτους μας απο αυτες τις σελιδες.
Οπως ειπε και ο φιλος πιο επανω θα ηταν καλυτερα να ενημερωνομασταν για διαφορα θεματα οπως κανουν σε αλλα φορουμς αλλα εδω το μονο που βλεπουμε ειναι βρισιμο και ασχημες συμπεριφορες.
Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι κανεις δεν κανει τιποτα για αυτο.

Καλή ιδέα !!!:cool_4: :cool_4:
Λέω να αρχίσω πρώτος...:happy_4: :happy_4:

Καλή συνέχεια..

Reaction score
0
Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα παιδιά... φάνηκε ότι οι συγκεκριμένοι αριθμοί λένε ψέματα , και υπάρχουν site όπως αυτά τα 3(και πολλά άλλα) που κάνουν "προπαγάνδα" υπέρ του xbox.

Μπορεί να ξεφύγαμε, αλλά χειρότερο θα ήταν να μην έλεγε κανείς τίποτα και να πέρναγαν τα ψέματά τους σε άτομα που δεν είχαν ενημερωθεί.

Reaction score
0
Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Θα υποστηρίξω τους Andrew,giorgio-n,pseiras και pinturicchio..............τουλάχιστον να σταματήσουμε τους προσωπικούς τσακωμούς............δεν οδηγούν πουθενά.............ο καθένας βέβαια μπορεί να διαφωνεί με κάποιον άλλο αλλά πολιτισμένα..................και τώρα πίσω στο θέμα μας :cool_4:

Reaction score
164
Άντε, πίσω στο θέμα μας. Θα ματα-ξανα-ρωτήσω πάλι, για μία ακόμη φορά:
Τι ρόλο παίζουν οι πωλήσεις του launch σε μία κονσόλα; Πόσο επηρεάζουν την μετέπειτα πορεία της στην αγορά; Και αν δεν ξέρουμε, γιατί αραδιάζουμε αριθμούς;

Reaction score
0
Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Εγώ θέλω να τονίσω πάντως ότι σε αντίθεση με τα Wii και xbox 360...........τα καταστήματα άρχισαν να βάζουν σε προσφορά το PS3 1 με 2 εβδομάδες μετά το launch σαν να ήθελαν να το ξεφορτωθούν...................τουλάχιστον στην Αγγλία(399 λίρες από 425) και στη Γαλλία και την Ιταλία που το έδιναν για ένα χρονικό διάστημα μαζί με 2 παιχνίδια στην τιμή των 599Ε......................πώς αλλιώς να εξηγούνται αυτές οι προσφορές? :sad:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm