PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Reaction score
0
Δεν μπορεί να μπεί σε κανένα rack με μηχανήματα και δείχνει παιχνίδι..
Το ps3 δείχνει παιχνίδι ??? πρέπει να είσαι ο μόνος που το λέει αυτό.
Και σε rack γιατί ? επειδή όλα τα άλλα θα μοιάζουν χάλι μετά?
(Το υλικό που έχει μπροστά και γύρω απο τα buttons τουλάχιστον είναι ότι καλύτερο και σε εμφάνιση και σε αφή, δεν πιστεύεις ότι είναι πλαστικό... )

ΥΓ
Ας το βγάλει κάποιος από μπροστά μέσα σε ένα ράφι βρε παιδιά γιατί δεν μπορώ τώρα εγώ ... είναι απλά απίστευτο το μηχάνημα και μου φαίνετε πιο λογικό να πει κάποιος άσχημη την letitia Casta παρά το ps3 .

Reaction score
14
Ρε συ bliz εσύ βρίσκεις όμορφη μέχρι και την σκόνη που κατακάθεται πάνω στο μηχάνημα...:happy_9:
Όσο για το αν θα δείχνει "χάλι" ένα μηχάνημα όλο από βουρτσισμένο αλουμίνιο με βραβείο σχεδιασμού μπροστά σε μια παιχνιδοκονσόλα , όποια και αν είναι αυτή , τι να πω....?? Θα χαμογελάσω ελαφρά για να μην κάνω φασαρία βραδιάτικα..:happy_5:

Reaction score
0
H σκόνη είναι το μόνο άσχημο, αλλά το ξεσκόνισμα με swiffer είναι απόλαυση.
(και άσε τα σχόλια, γιατι έσυ βρήκες όμορφο το 360 με όλα τα παρελκόμενα του ,σε σχέση με το ps3 !!! )

Reaction score
14
Και με μια απλή παρατήρηση θα δείς πως ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ μηχάνημα audio-video στον κόσμο δεν έχει καμπύλο σχήμα..Ακριβώς για να χωράει σε rack και να μπορείς να βάλεις από πάνω κάτι άλλο όταν δεν έχει οπές εξαερισμού..

Reaction score
0
Δεν ξέρω τι λές ... σε κάθε θέση βάζεις ένα μηχάνημα , και αν θές σάντουιτς το ps3 από πάνω.

Reaction score
0
Ναι, και η Letitia Casta λίγο με την Βασιλειάδου ...
(σαντουιτς με σαλάτα μαζί φτιάχνεις από τα καλώδια και τα περιφερειακά του 360 σε ένα ράφι...
Από κάτω το 360, στην μέση τα 2 τροφοδοτικά , πάνω το HD-dvd και αριστερά όλα τα καλώδια με το gamepad , το φορτιστή του και τα ακουστικά.)

ΥΓ
Και αν το ανάψεις γίνεται και τόστ ...

Reaction score
164
Εκεί που έχω τα μηχανήματα κάθεται μια χαρά το 360: Τα τροφοδοτικά ριγμένα από πίσω, χωρίς να φαίνονται και να ενοχλούν (καλύτερα από το να ήταν οι συσκευές μεγαλύτερες). Το άσπρο δεν με ενοχλεί, υπάρχουν και προσόψες. Έτσι και αλλιώς, οι συσκευές μου είναι τρικολόρε: άσπρες, μαύρες, γκρι, σαμπανιζέ, ασημί. :happy_5:
Από κάτω το 360, στην μέση τα 2 τροφοδοτικά , πάνω το HD-dvd και αριστερά όλα τα καλώδια με το gamepad , το φορτιστή του και τα ακουστικά.)
Καλά, μόνο εσύ θα έβαζες τα δύο τροφοδοτικά πάνω από το 360 και από πάνω το HD-DVD. Τα καλώδια φεύγουν από πίσω όπως σε όλες τις συσκευές, οπότε δεν φαίνονται, ο φορτιστής είναι ένα απλό καλώδιο (όπως και του PS3) και τα ακουστικά, είναι ακουστικά (πάλι όπως του PS3).
Σε εμένα φαίνονται μόνο οι δύο συσκευές. Τίποτε άλλο. Και φαντάζομαι ούτε σε κανέναν άλλον.
Όσο αφορά αυτή καθ αυτή τη φάτσα του PS3, όταν το πρωτοείδα σε φωτογραφία το συμπάθησα. Όταν το είδα στην πραγματικότητα δεν μου άρεσε λόγω μεγέθους. Και επιπλέον μισώ τα μαύρα, γυαλιστερά πλαστικά. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό θέμα.
H σκόνη είναι το μόνο άσχημο, αλλά το ξεσκόνισμα με swiffer είναι απόλαυση
Αν ήταν μαύρο το 360, εκεί που συνυπολογίζεις το κόστος, σίγουρα θα προσέθετες και ένα ξεσκονόπανο.... :happy_5:
Μεγάλη απόλαυση το ξεσκόνισμα του PS3. Αφού σκέφτομαι να πάρω ένα, μόνο και μόνο για να μαζευόμαστε να ξεσκονίζουμε... :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

H σκόνη είναι το μόνο άσχημο, αλλά το ξεσκόνισμα με swiffer είναι απόλαυση.
(και άσε τα σχόλια, γιατι έσυ βρήκες όμορφο το 360 με όλα τα παρελκόμενα του ,σε σχέση με το ps3 !!! )
Τι απόλαυση ρε blizard?Με δουλεύεις?....................Έχω αλλάξει 4 swiffer από τις 30 Μαρτίου............είναι και πανάκριβα.:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ...........και πές μου τώρα ότι για το PS3 αξίζει τον κόπο να σκάσω στα γέλια........."happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" ....................όντως μπορεί το 360 να έχει όλα αυτά τα τροφοδοτικά και τα παρελκόμενα,τουλάχιστον μπορείς να βάλεις κάτι από πάνω........μια και είναι επίπεδο.:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Αν ήταν μαύρο το 360, εκεί που συνυπολογίζεις το κόστος, σίγουρα θα προσέθετες και ένα ξεσκονόπανο.... :happy_5:
Μεγάλη απόλαυση το ξεσκόνισμα του PS3. Αφού σκέφτομαι να πάρω ένα, μόνο και μόνο για να μαζευόμαστε να ξεσκονίζουμε... :happy_5:
Ποιός σου είπε ότι δεν θα το κάνει?Κάτσε να βγεί το Elite σε λίγες μέρες που είναι και μαύρο και θα δείς αμέσως το κόστος να αυξάνεται κατακόρυφα.........μπουαχαχαχαχα :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
0
Καλά αυτή η σκόνη μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το σκουπίζεις, μετά από 2-3 μέρες δεν βλέπετε......σταδιάλα...
Μόνη λύση είναι η αγορά αυτοκόλλητου με κάποιο σχέδιο για να το καλύψουμε. Κυκλοφορούν στο Ebay χιλιάδες τέτοια αυτοκόλλητα ειδικά για ps3.

Reaction score
62
Καλά αυτή η σκόνη μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το σκουπίζεις, μετά από 2-3 μέρες δεν βλέπετε......σταδιάλα...
Μόνη λύση είναι η αγορά αυτοκόλλητου με κάποιο σχέδιο για να το καλύψουμε. Κυκλοφορούν στο Ebay χιλιάδες τέτοια αυτοκόλλητα ειδικά για ps3.
Εμείς κάνουμε ανακαίνιση στα μπάνια. Χθές που είχε λίγο σκόνη, ήταν η μόνη συσκευή που έγινε τελείως άσπρη!!!! Λες και έχει σκονομαγήτη!!!:happy_5:

Reaction score
0
Έχει αυτό το γυαλιστερό πλαστικό πάνω του κ είναι σαν να κολλά η σκόνη...
Κάνει κ για δακτυλικά αποτυπώματα πάντως...χαχαχαχαχα

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κ

Τι απόλαυση ρε blizard?Με δουλεύεις?....................Έχω αλλάξει 4 swiffer από τις 30 Μαρτίου............είναι και πανάκριβα.:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ...........και πές μου τώρα ότι για το PS3 αξίζει τον κόπο να σκάσω στα γέλια........."happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" ....................όντως μπορεί το 360 να έχει όλα αυτά τα τροφοδοτικά και τα παρελκόμενα,τουλάχιστον μπορείς να βάλεις κάτι από πάνω........μια και είναι επίπεδο.:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Δεν είναι επίπεδο, έχει ένα ελλειπτικό σχήμα. Και χρειάζεται λόγω θερμότητας αρκετό χώρο να αναπνέει οπότε ούτε αυτό μπαίνει σε rack.
Όταν το πάρεις για να παίζεις Full Auto 1 θα καταλάβεις. :cool_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και γ

Όταν το πάρεις για να παίζεις Full Auto 1 θα καταλάβεις. :cool_1:
Άλλο το 1 και άλλο το 2..................πίστεψέ με......έχει διαφορά:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: ........και εκτός αυτού ακόμα δεν ήρθε..........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

minas

Πισιά
Reaction score
4.208
Το 2 δε ζεσταίνει πολύ....
Τρέχει και με κλειστή την κονσόλα, αρκει να κάνεις "βζουμ βζουμ" και να κουνάς το χειριστήριο πέρα-δώθε :happy_9: :crazy_1:

Reaction score
164
"happy_1"
Ρε αφήστε το παιδί, ζηλιάρδες! Γιάννη μου, με το καλό να σου έρθει το παιχνίδι σου και να το χαρείς όπως πρέπει (ως σουβέρ δηλαδή! :happy_5: )

Reaction score
0
Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσόλες

Αμάν ρε παιδιά.....το ματιάξατε το κακόμοιρο και δεν λέει να έρθει......παλιοζηλιάρηδες. :happy_8:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: PS3 vs Xbox 360 vs Wii - Τα πρώτα παγκόσμια νούμερα και για τις 3 κονσό

Αμάν ρε παιδιά.....το ματιάξατε το κακόμοιρο και δεν λέει να έρθει......παλιοζηλιάρηδες. :happy_8:
Και δεν παρακαλάς; Ούτε του Bliz δεν άρεσε! :happy_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll