AvSite Moto Club

Reaction score
10
Και τα αυτιά σου δεν τα λυπάσαι; Εκτός αν λόγω ηλικίας έχεις αρχίσει να μην ακούς καλά και το σφυροκόπημα της Harley σου ακούγεται σαν ρελαντί γιαπωνέζικου! :happy_5: :happy_5:
Πάρε μια BMW με καλάθι. :happy_8:
Η άσε τη Harley και πάρε τη (Liz) Hurley να ξανανιώσεις! :happy_5:
Καλααααα.....Εκει που εισαι ημουνα και δω που ειμαι θα ρθεις.....
Δηλαδη λιγοτερο θορυβο κανουν οι Acrapovic ?

Ρε σεις τη χωριζω εγω τη σουπερια μου....!!!!!!!

Reaction score
5
Και λίγο από τη δικιά μου. Πολύ τραντισιονάλ, δεν νομίζετε; :lol:

Ντεν έχει λάντωμα αλυσίδας εδώ καρντιά μου...:lol:

Reaction score
2.001
Απάντηση: AvSite Moto Club

Ρε τι οίστρος μυνημάτων και uploading φωτο ήταν αυτος βραδιάτικα?!!!!!

Ωραίες φωτό πάντως από όλους σας.

Reaction score
10
Καλα τα boxer αλλα το καλοκαιρι να κυκλοφορεις με μποτες για να μη καιγεται του πουδαρι σ.....δε λεει.
Αληθεια , αυτο που οταν αγριευες λιγο και περναγες τις 6000 στροφες που επερεπε να πας να ρυθμισεις βαλβιδες , το ξεπερασαν ?
Η ανεση ομως ειναι κορυφαια ... να πουμε και κατι καλο.

Reaction score
2.001
Απάντηση: Re: AvSite Moto Club

Αγόρασα πρόσφατα (τέλος Γενάρη) μία Yamaha Fazer FZ6 ABS.
Πριν είχα πιό μικρές μηχανές (μέχρι 250 κε) που όμως δεν μου στέρησαν την χαρά του ταξιδιού, μονο- αλλά και δικάβαλος.
Το καινούργιο ''εργαλείο'' ακόμα δεν το έχω οδηγήσει εκτός πόλης κάνοντας μεγάλη διαδρομή για να το ευχαριστηθώ....και δυστυχώς λόγω προγράμματος μάλλον δεν θα μπορέσω να το κάνω σύντομα.....!!!
Να βάλω και εγώ μια φωτο.........εστω κ κλεμένη???
:oops: :oops:

Attachments

Reaction score
2.001

Giotamike,
Η πλαϊνές βαλίτσες που βλέπω στην φωτό, σε έχουν βολέψει?
Τι λένε από χωρητικότητα και ευστάθεια στο ταξίδι?

Reaction score
14

Ναι με έχουν βολέψει γιατί δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερο εξοπλισμό για να τις τοποθετείς. Απλά τις αγοράζεις και τις βάζεις επάνω στη σέλα.
Έχουν αρκετό χώρο και μπορείς να τις έχεις στον ώμο ή να τις χωρίσεις. Είμαι ικανοποιημένος και τις ΄χρησιμοποιώ πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα.

Προσοχή μόνο χρειάζεται στο να τεντώσεις τα λουριά, σε περίπτωση που φτάνουν μέχρι τις εξατμήσεις.

Reaction score
0
.
.
Ak1 απογοητευτηκα !! :-(
Περιμενα η μηχανη σου να ηταν καπως ετσι.:happy_8:
Εστω ενα κρανος!

Oυπς.
Λαθος!! :cool_3:
Οκ τωρα ?? :happy_5:
:happy_4:

Reaction score
2.001

Ναι με έχουν βολέψει γιατί δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερο εξοπλισμό για να τις τοποθετείς. Απλά τις αγοράζεις και τις βάζεις επάνω στη σέλα.
Έχουν αρκετό χώρο και μπορείς να τις έχεις στον ώμο ή να τις χωρίσεις. Είμαι ικανοποιημένος και τις ΄χρησιμοποιώ πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα.

Προσοχή μόνο χρειάζεται στο να τεντώσεις τα λουριά, σε περίπτωση που φτάνουν μέχρι τις εξατμήσεις.
Thanks!!

Αν δεις την φωτό πιό πάνω θα καταλάβεις ότι δεν έχω πρόβλημα με εξατμίσεις......βρίσκονται κάτω από την σέλα!

Reaction score
5
Καλα τα boxer αλλα το καλοκαιρι να κυκλοφορεις με μποτες για να μη καιγεται του πουδαρι σ.....δε λεει.
Αληθεια , αυτο που οταν αγριευες λιγο και περναγες τις 6000 στροφες που επερεπε να πας να ρυθμισεις βαλβιδες , το ξεπερασαν ?
Η ανεση ομως ειναι κορυφαια ... να πουμε και κατι καλο.
Τώρα για να μην τα πάρω και αρχίσω το κήρυγμα...να πω απλά ότι φοράμε μπότες ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ!!! Εσύ δηλαδή βγαίνεις με την σαγιονάρα; Ή με τα αθλητικά; Και αν πέσεις κάτω ξέρεις τι θα πάθουν οι αστράγαλοί σου; (το λιγότερο!).
Μήπως κυκλοφορείς με το κράνος στον αγκώνα; :shock:
Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ! :cool_4::happy_6:

Άντε μην αρχίσω με το ελληναριό, και μας ακούει και ο giotamike...:-D
ΟΚ? Ή να βάλω τις φωνές; Και δεν φωνάζω ωραία! :crazy_3:

Καλά, αυτό με τις βαλβίδες...είναι urban myth. Έχω πολλά χλμ, και μιλάω...

Και όσο είμαστε στο θέμα κινητήρα, ξέρετε πολλές μηχανές που βγάζουν 200,000 χλμ άνετα; Γιατί οι straight-four γιαπωνέζικες που ξέρω εγώ θέλουν ρεκτιφιέ πριν τα 100,000χλμ... :happy_4:

Reaction score
14

Το μηχανάκι που έχει το μικρό μου ξαδελφάκι έχεις. :cool_4:
Αυτός ...σε μπορντώ μεταλλικό.

Reaction score
13
Απο το 1979 στην σελλα και 11 Μοτο

Honda C50 6V / '79
Honda CB250 RS / '81
Honda FT500 / '83
Yamaha XJ600 DOHC / '85 ( Ιταλια-Γαλλια-Γυρος Ισπανιας) + Yamaha DT175
Honda CBR600 / '89 (Ιταλια-Ελβετια-Αυστρια-Ουγγαρια) + Honda FT500 (Νο2)
Yamaha TDM850 / '93 (Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Τσεχια-Σλοβακια)
Honda CBR600 F3 / '95
Suzuki SV650S / '99
Suzuki SV1000S / '03

Το Βορειο Ακρωτηρι νομιζω οτι ειναι για αυτους που θελουν να αποδειξουν κατι. Ειχα 4 φορες την ευκαιρια να παω αλλα προσωπικα προτιμω τα αλογακια της Ανδορας απο τις Ελκες της Βορειας Νορβηγιας, και το οριο ταχυτητας των 80 χλμ.

Οσο για τα 200.000 χλμ των BMW, και λιγα ειναι για κινητηρες των 70 Ιππων / λιτρο. Δεν υπαρχει τιποτε πιο αξιοπιστο απο Γιαπωνεζικο ON LINE FOUR. Και απο κοντα πανε και τα Εγγλεζικα On Line Triple.

Οι BMW ειναι μηχανες για αυτοκινητιστες.
Οι HARLEY για Αμερικανοπνευστα κοροιδα Βορειων Προαστιων (και οχι μονο)
Και οι Transalp για μορφωμενους χεστες.

Attachments

Reaction score
5
Μιχάλη, παρ'όλο που σέβομαι την εμπειρία σου, δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω με τους αφορισμούς και τα στερεότυπα που εκφράζεις, υποθέτω για την ελληνική αγορά.

Έχω δει Harley να πηγαίνει με τις πάντες (ναι με τις πάντες), έχω δει αγώνα Boxer Cup με το γόνατο συνέχεια στην άσφαλτο, είναι 'ρουτίνα' πλέον οι BMW GS που κάνουν το γύρο του κόσμου και γενικά δεν θα έβαζα σε τσουβάλι τις μάρκες έτσι, ούτε τις γιαπωνέζικες. Δηλαδή τι πρέπει να πούμε για αυτούς που αγοράζουν γιαπωνέζικα μηχανάκια των 150 ίππων και ίδιων κιλών, που γλιστρούν στην εκκίνηση ακόμα και με τετάρτη στους ελληνικούς δρόμους, και γίνονται λιώμα στην παρακάτω κολώνα;

Μπορούμε να ασχολούμαστε ώρες με το δίλημα: "Ροπή χαμηλά ή ιπποδύναμη ψηλά;" (V-twin ή inline four)

Αλλά!

Καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε εδώ με το αν μας μπαίνει στο μάτι ή δεν μας ταιριάζει μια μάρκα στα στερεότυπά μας, ή γιατί έχουμε δει το κοινό που τις αγοράζει και δεν θέλουμε να ταυτιστούμε στα μάτια του κόσμου.

Καλό θα ήταν να ασχοληθούμε με το biking, με την αγάπη μας για τις μηχανές παντός είδους και τα ταξίδια με αυτές.

Υ.Γ.: Αλήθεια γιατί δεν κράτησες (γιαπωνέζικο) μηχανάκι πάνω από 4 χρόνια; Ένας τυπικός π.χ. χαρλεάς έχει την μηχανή του για χρόοοονια...;-) :-D

Υ.Γ.2: Η καινούρια SV1000 πολύ μ'αρέσει...είναι αλήθεια ότι τις πουλάνε τώρα στα 7800 euro καινούριες; :shock:

Reaction score
164
Και οι Transalp για μορφωμενους χεστες.
Σπύροοοο (Spylab) σε είπε χ@στη!
Ανδρεάααααασηηηη, σε είπε μορφωμένο! :happy_5:

Μιχάλη, να υποθέσω ότι έκανες χιούμορ, ε; Έχω την εντύπωση ότι οι μοτοσυκλετιστές είναι αγαπημένοι μεταξύ τους. Εξαιρούνται οι Χαρελεάδες, οι μοναδικοί που δεν κάνουν σινιάλο χαιρετισμού στο δρόμο.

(Αληθινή-γελοία ιστορία: Μόλις ήρθαν οι HD στην Ελλάδα, γέμισε ο κόσμος με ζελεδαρισμένα, φρεσκοξυρισμένα τυπάκια με Harley, εκεί στις αρχές του '90, που μέχρι και σώβρακα με τον αετό φορούσαν. Έκαναν μία συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και για να πάνε από την Αθήνα έβαλαν τις μηχανές στο... καράβι! :happy_5: :happy_5: )

Reaction score
5
Εμ, πώς να μην βγάλουν οι Harley κακό όνομα, όταν ακόμα και ο Κωστόπουλος (αυτός με τα περιοδικά) θυμάμαι ότι είχε μία! (Έχω χάσει μια δεκαπενταετία, δεν ξέρω αν έχει ακόμα τώρα...)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.249
Members
38.671
Νεότερο μέλος
Katerinanota