- Reaction score
- 14
Καλααααα.....Εκει που εισαι ημουνα και δω που ειμαι θα ρθεις.....Και τα αυτιά σου δεν τα λυπάσαι; Εκτός αν λόγω ηλικίας έχεις αρχίσει να μην ακούς καλά και το σφυροκόπημα της Harley σου ακούγεται σαν ρελαντί γιαπωνέζικου! :happy_5: :happy_5:
Πάρε μια BMW με καλάθι. :happy_8:
Η άσε τη Harley και πάρε τη (Liz) Hurley να ξανανιώσεις! :happy_5:

Να βάλω και εγώ μια φωτο.........εστω κ κλεμένη???Αγόρασα πρόσφατα (τέλος Γενάρη) μία Yamaha Fazer FZ6 ABS.
Πριν είχα πιό μικρές μηχανές (μέχρι 250 κε) που όμως δεν μου στέρησαν την χαρά του ταξιδιού, μονο- αλλά και δικάβαλος.
Το καινούργιο ''εργαλείο'' ακόμα δεν το έχω οδηγήσει εκτός πόλης κάνοντας μεγάλη διαδρομή για να το ευχαριστηθώ....και δυστυχώς λόγω προγράμματος μάλλον δεν θα μπορέσω να το κάνω σύντομα.....!!!
Ak1 απογοητευτηκα !! :-(Και λίγο από τη δικιά μου. Πολύ τραντισιονάλ, δεν νομίζετε;
.
.
Ντεν έχει λάντωμα αλυσίδας εδώ καρντιά μου...![]()
Thanks!!Ναι με έχουν βολέψει γιατί δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερο εξοπλισμό για να τις τοποθετείς. Απλά τις αγοράζεις και τις βάζεις επάνω στη σέλα.
Έχουν αρκετό χώρο και μπορείς να τις έχεις στον ώμο ή να τις χωρίσεις. Είμαι ικανοποιημένος και τις ΄χρησιμοποιώ πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα.
Προσοχή μόνο χρειάζεται στο να τεντώσεις τα λουριά, σε περίπτωση που φτάνουν μέχρι τις εξατμήσεις.
Τώρα για να μην τα πάρω και αρχίσω το κήρυγμα...να πω απλά ότι φοράμε μπότες ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ!!! Εσύ δηλαδή βγαίνεις με την σαγιονάρα; Ή με τα αθλητικά; Και αν πέσεις κάτω ξέρεις τι θα πάθουν οι αστράγαλοί σου; (το λιγότερο!).Καλα τα boxer αλλα το καλοκαιρι να κυκλοφορεις με μποτες για να μη καιγεται του πουδαρι σ.....δε λεει.
Αληθεια , αυτο που οταν αγριευες λιγο και περναγες τις 6000 στροφες που επερεπε να πας να ρυθμισεις βαλβιδες , το ξεπερασαν ?
Η ανεση ομως ειναι κορυφαια ... να πουμε και κατι καλο.
Και λίγο από τη δικιά μου. Πολύ τραντισιονάλ, δεν νομίζετε;
![]()
Ντεν έχει λάντωμα αλυσίδας εδώ καρντιά μου...![]()
Ωραίο μηχανάκι ....Και λίγο από τη δικιά μου. Πολύ τραντισιονάλ, δεν νομίζετε;
![]()
Πεζώ 2.Πες μας και για τη 8εια σου.Τι αυτοκινητο οδηγα?:happy_8:
Δεν τό'χω πια. Άτιμη κενωνία...:-(Ωραίο μηχανάκι ....
...
...
...
Για το κουπέ πίσω λέω.....
Σπύροοοο (Spylab) σε είπε χ@στη!Και οι Transalp για μορφωμενους χεστες.