Mr President strikes again!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Επειδη εχω αρχισει να νευριαζω ....
Πειτε οτι θελετε ,αλλα εχω την γνωμη μου και δεν την αλλαζω!
Και αυτη την γνωμη, με βοηθησε να την διαμορφωσω ο ανθρωπος που εφηυρε τον ορο hi end!
Ευχαριστω θειε MIKE!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Mr President strikes again!!

Κάτι τέτοιοι τύποι με τέτοιες αλαζονικές συμπεριφορές κατάντησαν την έκφραση χαϊεντάς συνώνυμο της βρισιάς...
Ευτυχώς είναι λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα αλλά... δακτυλοδεικτούμενοι. :happy_9:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ωραίος ο χαβαλές αλλά κάποια στιγμή χρειάζεται να σκεφτούμε και την σοβαρή πλευρά.

Στην πρόταση του Νίκου συμφωνώ, γιατί ο τρόπος και μόνο που δημιουργήθηκε όλο αυτό το θέμα είναι απαράδεκτος.

Ως μέλος του avsite.gr, ο Χρήστος Σκαλούμπακας όφειλε να δημοσιεύσει την άποψή του ΕΔΩ μιας και η κριτική αφορά ΕΜΑΣ! Το βήμα το έχει άλλωστε και όπως έχει δει τόσα χρόνια είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ!

Έπρεπε να είχε το θάρρος να γράψει ΕΔΩ στο avsite όσα πίστευε και όχι στην προσωπική του ιστοσελίδα!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής
www.avsite.gr

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια, μια μικρη παρατηρηση αν μου επιτρεπετε.
Καθε φορα που αποφασιζετε κατι μονοι σας διχως να εχετε την δικη μου γνωμη-και πολυ καλα κανετε-θελω να σας παρακαλεσω για μια μικρη χαρη.
Γραψτε καπου, σε μια γωνιτσα η οπου θελετε αυτη την φραση:"Δεν ρωτησαμε τον Καφατο να μας πει τι θα κανουμε"
Αυτο μεχρι να πειστουν ολοι, απο ολες τις μεριες, ποια site ειναι μαριονετες και ποια οχι, ποια site ειναι ελευθερα και ποια οχι, σε ποια site o/oi ιδιοκτητης/ες εχουν τον πρωτο λογο και σε ποια οχι.Ααα, και σε ποια sites καποιοι παιζουν τον ρολο του μαιντανου ενω αλλου διοικουν πραγματικα.
Να ειστε καλα!:cool_4:

(Για την ιστορια και μονο, εαν ειχα ρωτηθει θα ειχα απαντησει αρνητικα.Αλλα ειπαμε, εδω αλλοι αποφασιζουν.Και πολυ καλα κανουν!:cool_4: )

Reaction score
17.590
Εγω τωρα....πως καταφερα παλι ν ανακατευτω με τα πιτουρα?:sad:

Reaction score
17.590
Θέλω να βλέπω καμιά φωτογραφία και να μπαίνω στο OFF TOPIC να απαντάω στην Χριστίνα Keller...
(αυτή η Χριστίνα Κελλερ ποιά είναι? High End όνομα μου ακούγεται και μας ταιριάζει μου φαίνεται...
)
Κυριοι,με τιμα η αναφορα σας στ ονομα μου!:rei:

:sad: Λυπαμαι,αλλα δεν 8α μπορεσω ν ανταποκρι8ω...Η λιστα μου εχει κλεισει!
Ο χρονος μου ειναι πολυτιμος και περιορισμενος.Νυχτοπουλι εχω καταντησει για χαρη σας!Θα κανω μαυρους κυκλους κατω απ τα ματια και οπως καταλαβαινετε...δεν με συμφερει ως θηλυ!;-)

Θα παραμεινω οσια ακολου8ος αυτου που με πρωτομυησε σ αυτην την γλυκεια τρελα!!!

Μπορεις να συνεχισεις να μου στελνεις βαθυστοχαστα e-mails Χρηστο,τ απολαμβανω πολυ!
Προσωπικα,δεν θα σε απεκοπτα απο την παρεα μας,εστω και μονον για να φρεσκαρεις με τα κολακευτικα σου σχολια -απο καιρο σε καιρο -την αναγκη
μας ως γυναικες να επιβεβαιωνομαστε στην φιλαρεσκεια μας....

Το μηνυμα αυτο εχει γραφτει με τετοιο τροπο, ωστε να προσαρμοζεται ανετα στο υφος και ηθος του ολου θεματος...:?

Reaction score
0
Απάντηση: Mr President strikes again!!

Τελικά δεν μου έχει σταλεί ακόμα mail απ το aca.
Έστειλα νέο registration με nickname που δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν:
Vinyl is the future. CD is dead

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αν δεν επισυνάψεις φορολογική δήλωση, δεν κάνεις τίποτα... wall_1

Reaction score
7
Εγραψε ο Σπύρος Μπλάτσιος..
.....Κάτι τέτοιοι τύποι με τέτοιες αλαζονικές συμπεριφορές κατάντησαν την έκφραση χαϊεντάς συνώνυμο της βρισιάς...

Οχι αγαπητέ αυτο είναι 'επίτευγμα' του Κόγια σε και τα δύο site και με την ευγενή συμπραξη του Τσαρουχά στο avsite. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Ψάξε λίγο και θα βρείς και αλλονών αλαζονικές συμπεριφορές, εδώ μέσα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τελικά, πόσοι θέλουν να γίνουν υπεύθυνοι ...επαρχίας στο ΑΚΑ? :happy_9:
Σπύρο είσαι?

Reaction score
0

Κύριε Κυρίτση, ο Κόγιας εκφράζει μια άποψη με την οποία ή συμφωνείς ή διαφωνείς. Δεν είδα πουθενά να λέει ότι τα ξέρει όλα, ότι μόνο αυτός ξέρει να ακούει μουσική, ότι μόνο όσοι έχουν super σύστημα ξέρουν να ακούνε μουσική, ότι το βυνίλιο μόνο παίζει και διάφορα άλλα τέτοια.
Πολλές φορές διαφωνώ μαζί του, αλλά μέχρι εκεί. Νταξ καμιά φορά μου σπάει τα νεύρα αλλά τουλάχιστον τεκμηριώνει αυτά που λέει και δεν στηρίζεται στα υπέροχα αυτιά που έχουν οι "χαϊεντάδες". Βάζω εισαγωγικά γιατί κι εγώ θεωρώ τον εαυτό μου χαϊεντά, αλλά είμαι χαϊεντάς που ακούω και mp3 και ακούω και απ τα ηχεία του H/Y μου και καμιά φορά τα γουστάρω και περισσότερο και απ τα 802D. Αλλά το κακό με μένα είναι κι άλλο. Δεν γουστάρω το βυνίλιο, πειράζει? Είμαι κουφός? Μπορεί. Και έχουμε ξαναπεί: Hi-end = Ηi ΑΠΟΨΗ = μαγεία = αυτοπαραμύθιασμα.
Hi-Fi = MONITOR σε studio.

Reaction score
7
Κύριε Θεοδωρόπουλε, μάλλον δεν παρακολουθείτε τα τόσα υβριστικά που έχει γράψει τα τελευταία χρόνια ο Κόγιας για το hi-end και τους hi-endαδες. Μάλιστα μετά απο την αγανάκτηση και αποχώρηση του Τσαντουλή και του Αναμουρλίδη τον ανάγκασαν να ζητήσει συγνώμη δημοσίως. Μην ξεχνάς κάτι Poll περι ηλιθίων και hiendαδων.
Μην μπερδεύεσται το μήνυμά μου δεν έχει να κάνει με τις θεωρίες του Κόγια, αυτό είναι αναφέρετο δικαίωμα του και καθένας το αξιολογεί και διαμορφώνει άποψη και αυτό είναι και υγιές. Το να τεκμηριώνει καμμιά φορά δεν λέει, δες το crash test για τα καλώδια και βγάλε συμπεράσματα (εκεί έχει γραφεί και το εξής μνημειώδες "αν σε ρωτήσουν γιατί να πεις ότι το είπε ο Κόγιας¨), αλλά και αυτό πάλι ουδόλως με απασχολεί, είναι αντιπαράθεση που ο καθένας αξιολογεί. Το στυλ γραφής όμως με απασχολεί και με θίγει.
Τα περι hi-end και hi-fi ο καθένας, ειδικά όσοι έχουν φάει πολλά χρόνια έχουν διαμορφώσει άποψη, τα χρυσά αυτιά δεν υπάρχουν, αυτιά που ακούν διαφορές απο καλώδια όσο και αν το θέλει ο Κόγιας πάλι υπάρχουν. Και φυσικά μην φανταστείς αυτές είναι απόψεις του Ackzel και όχι του Κόγια. Το ότι δεν σου αρέσει το βινύλιο σεβαστόν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το βινύλιο είναι πεθαμένο.
Ανοιξε κανένας που ασχολείται με βινύλιο θέμα για να πικάρει αυτούς που ασχολούνται μόνο με cd; Υποχρέωσε κανείς ή έκρινε κανείς κανέναν γιατί δεν ασχολείται με το βινύλιο; Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι το cd προσπαθεί να ξεπεράσει το βινύλιο, γιατί όταν πρωτοβγήκε το cd το βινύλιο ήταν ήδη ώριμη τεχνολογία, είχε φιλοδοξίες να σβήσει το βινύλιο (αυτοί μάλλον είναι και οι ευσεβείς πόθοι του Τσαρουχά), δεν έγινε. Το cd δεν κατάφερε αυτά που ευαγγελιζόταν, έχει όμως και κάποια υπερ, όπως συνεχίζει να έχει και το βινύλιο γιαυτό και άντεξε. Απο την άλλη ξέρεις είναι πολύ στενόμυαλο να κατηγορείς κάποιον που άκούει και απο τα δύο μέσα όταν εσύ δεν ακούς το ένα απο τα δύο.
Και ποιός άποκάλεσε αυτούς που δεν ακούν βινύλιο κουφούς; το αντίθετο έγινε. Πάντως την εξίσωσή σου δεν την ασπάζομαι γιατί δεν ξέρω μερικούς όρους, π.χ. monitor, αυτοπαραμύθιασμα, hi-fi, hi-end.
Α και κάτι τελευταίο, δεν είδα διαμάχες εδώ μέσα για το ότι αυτοί που έχουν καλά συστήματα να λένε ότι μόνο αυτοί ξέρουν να ακούν μουσική, εγώ είδα ότι αυτοί που έχουν καλά συστήματα λένε ότι ακούν καλλίτερα την μουσική.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο Κόγιας είναι κουφός. Τέλος.

Έχοντας επίγνωση της ποιότητας των αναλογικών ηλεκτρονικών του Sony, και δεδομένου ότι το Creek ήταν συνδεδεμένο με Van den Hul The Source, και το Sony με D102 MKIII, είπα να τους αλλάξουμε τα καλώδια. Το αποτέλεσμα ήταν, αυτή η αίσθηση της πληθώρας του αντηχείου της κιθάρας να μετατοπισθεί και στο Creek, ενώ παρέμεινε η ίδια στο Sony. Δηλαδή, το παλαίμαχο μοντέλο του Ιάπωνα κατασκευαστή παρουσίασε αμετάβλητο ηχητικό χαρακτήρα, απεδείχθη αναίσθητο στην αλλαγή του καλωδίου, κάτι που δεν συνέβη με το Creek, και αυτό δεν μπορεί παρά να αποδοθεί ως προτέρημα του Sony.
Τώρα που το λύσαμε κι αυτό, παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας. "happy_1"

εγώ τη σχέση έχω???χμμμμ....
Να προσέχεις εσύ. Είναι μπερμπάντηδες οι αναλογικάριοι, ειδικά οι πρόεδροι... :happy_9:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Κύριε Θεοδωρόπουλε, μάλλον δεν παρακολουθείτε τα τόσα υβριστικά που έχει γράψει τα τελευταία χρόνια ο Κόγιας για το hi-end και τους hi-endαδες. Μάλιστα μετά απο την αγανάκτηση και αποχώρηση του Τσαντουλή και του Αναμουρλίδη τον ανάγκασαν να ζητήσει συγνώμη δημοσίως. Μην ξεχνάς κάτι Poll περι ηλιθίων και hiendαδων.
Βαγγελη, δηλαδη γνωριζεις πως καποιος αναγκασε τον Κ.Κ. να ζητησει συγνωμη?
Κυριε Κογια, σας ζητησε κανεις οτιδηποτε?

Reaction score
0

Κύριε Κυρίτση, αυτά τα περί αποχωρήσεων κλπ δεν τα καταλαβαίνω και δεν μπαίνω καν σε διαδικασία ψαξίματος.
Σέβομαι τον Κόγια για τις τεκμηριωμένες απόψεις του (με τις οποίες μπορεί και να διαφωνώ)
Σέβομαι γενικά όλες τις σωστά τεκμηριωμένες απόψεις.
Στο μήνυμά σας όμως κάνατε ένα λάθος: είπατε ότι δεν ακούω βυνίλιο. Σας πληροφορώ ότι για ένα καλοκαίρι είχα στο σπίτι μου ένα πλατό της Clear Audio ( Μaster Solution) με αντίστοιχης κατηγορίας τιμής phono και κεφαλή και καλώδια, κοντά στα 13.000 €, και έπαιζε συνέχεια "κόντρα" με το CD Reference της Symphonic Line. Επίσης κατά καιρούς έχω κάνει αρκετές ακροάσεις με το Pluto. Το μόνο πλατό που θα ήθελα να ακούσω είναι του Simon.
Σας πληροφορώ ότι επέλεξα να ακούω CD. Περισσότερες λεπτομέρειες αν θέλετε απ την εμπειρία που είχα, είμαι εδώ για συζήτηση.
Δεν δέχομαι ένα πράγμα όμως: Κριτική από κάποιους που δεν έχουν ΖΗΣΕΙ με κάποιο σύστημα ή με φίλους (και γνωστούς) που ακούν με ένα πλατό των 5-6000 € και 20-30 δίσκους audiophile και κρίνουν το CD παίζοντας με CD Players των 1000€ και με DAC BENCHMARK ή με διάφορα τέτοια.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos