Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Η Δ.Ο στο μελλον θα πρεπει να ειναι...

• Περισσοτερο ελαστικη.

Votes: 9 13,4%
  • Περισσοτερο αυστηρη.

Votes: 21 31,3%
  • Να συνεχισει οπως σημερα.Αψογη δουλεια!

Votes: 26 38,8%
  • Δεν παει να βγαλει τα ματια της?

Votes: 11 16,4%

• Total voters
    67
Reaction score
0
Johnny20 , ίσως η διαχειριστική ομάδα θα μπορούσε να μιλήσει με τους συντονιστές και να είναι όλοι λίγο πιο προσεκτικοί... είναι σαφές ότι αρκετοί έχουν ξεφύγει κάποιες φορές σαν άνθρωποι.

Αλλά είπαμε δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, οπότε ισχύει αυτό που ψήφισα.

ΥΓ
Δεν ξέρω και καλά ποιοι είναι συντονιστές και ποιοι διαχειριστές, όλοι το ίδιο μου κάνουν :)

Reaction score
164
Θα βγάλω εκτός την περίπτωση RDoherty, για την οποία θεωρώ ότι σωστά banαρίστηκε, αλλά έπρεπε να γίνει κανένα χρόνο νωρίτερα, σε μία από τις άπειρες αιτίες και αφορμές που είχε δώσει. Η διαχειριστική ομάδα θεωρώ ότι έδειξε γαϊδουρινή υπομονή, υπερβολική ανεκτικότητα και ανακλαστικά βαριεστημένου σαλιγκαριού σε νάρκωση. Βγάζω λοιπόν εκτός αυτή την εντελώς αφύσικη και ακραία προβληματική συμπεριφορά.

Δεν θεωρώ ότι κανένας πρέπει να γίνεται ban γι αυτά που πιστεύει. Ό,τι και αν πιστεύει. Έχω διαφωνήσει με άπειρους εδώ μέσα, για οποιονδήποτε λόγο μπορεί κάποιος να φανταστεί. Ποτέ δεν βρήκα κάποιο λόγο, εκτός από μία ακραία αντίδραση μέλους πριν από πολύ καιρό, για να τιμωρηθεί κάποιος. Έτσι, αφού δεν βρίκσω λόγο τιμωρίας, και κανένας δεν τιμωρείται, θεωρώ ότι ως προς την επιβολή της τιμωρίας η διαχειριστική ομάδα είναι οκ.

Βλέπω όμως αργά ανακλαστικά σε πολλές περιπτώσεις. Κάπου είναι λογικό. Είμαστε 5500, είναι 3 και τους δικαιολογώ απόλυτα. Ίσως για να αντιμετωπιστεί αυτό να πρέπει να δοθεί περισσότερο θάρρος στους συντονιστές, οι επεμβάσεις χρειάζονται: λέω όχι στις διαγραφές, ναι στις διορθώσεις των μηνυμάτων με εμφανή τρόπο και με δικαιολογία του τι έγινε, ώστε να προστατευθεί το όποιο θύμα και να χαρακτηριστεί ο θύτης.

Αν γράψω "ο ΧΥΖ πιστεύω ότι είναι μεγάλος μαλάκας, γλύφτης και εντελώς ηλίθιος", αν μείνει το μήνυμα έτσι, ο ΧΥΖ έχει χαρακτηριστεί και ο χαρακτηρισμός μένει. Και αφού μένει το μήνυμα, υπονοείται, εμμέσως, πλην σαφώς, ότι οι υπόλοιποι συμφωνούν, έστω και σιωπηρά.
Μία διόρθωση του τύπου
"Ο ΧΥΖ ************ το υπόλοιπο μήνυμα διεγράφη από τον συντονιστή γιατί περιείχε ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς χωρίς καμία απόδειξη"
νομίζω ότι είναι υπεραρκετή στο 90% των περιπτώσεων. Και όποιος το έγραψε θα διστάσει να το ξανακάνει και ο ΧΥΖ δεν θα αναγκαστεί να αρχίσει τις αντεκλήσεις για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας, αποδικνύοντας συνήθως ότι είναι...
Αυτά σε γενικές γραμμές. Πάω για ύπνο!

Reaction score
5
Η ΔΟ χρειαζεται αμεροληψια στις αποφασεις (οχι: ειναι φαλακρος ο καημενος,... ειναι γιος της μπεζεντακου κλπ)...
και ιση μεταχειριση μεταξυ ΟΛΩΝ των μελλων (απλων ή προνομιουχων)...

Επισης χρειαζεται καποιος αμεροληπτος και αυστηρος χοροφυλακας (SuperΜod/Admin) απο την ΔΟ για μερικους mods γιατι ειναι πολυ μαλ... και κανουν καταχρηση... (δε θα πω εξουσιας γιατι δεν υπαρχει...) καταχρηση συντονιστικων προνομιων για παρτη τους ή κολλητων των...

Για καποιους απο την ΔΟ δε θα μιλησω γιατι απλα τα "παιδια" νιωθουν σα το σπιτι τους οποτε το κακο αλλα αναποφευκτο ειναι οτι το κανουν σαν αυτο μερικες φορες... ετσι... απο τακτ και μονο δε θα πω τιποτα για το σπιτι μερικων μερικων... περαστικα!

κατα τ'αλλα ειναι ολα τελεια!!! "happy_1"

Reaction score
7
Α και ξέχασα και κάτι ακόμα...1ον) Να μην κλειδώνονται τα thread και 2ον) όταν κλειδώνεται να κλειδώνεται για όλους.Όχι μόνο για τους απλούς χρήστες...

Reaction score
7
Με ικανοποιεί ιδιαίτερα το επίπεδο της διαχείρισης, ενώ μου πάει και το στυλ της. Τα σχόλια του Rdoherty, όμως, τα έβρισκα πάντα απολαυστικά...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Johnny20 , ίσως η διαχειριστική ομάδα θα μπορούσε να μιλήσει με τους συντονιστές και να είναι όλοι λίγο πιο προσεκτικοί... είναι σαφές ότι αρκετοί έχουν ξεφύγει κάποιες φορές σαν άνθρωποι.

Αλλά είπαμε δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, οπότε ισχύει αυτό που ψήφισα.

ΥΓ
Δεν ξέρω και καλά ποιοι είναι συντονιστές και ποιοι διαχειριστές, όλοι το ίδιο μου κάνουν :)
Τώρα μιλάς σωστά.........γιατί αν βάλω τα posts σου να τα δούν όλοι πως συμπεριφέρθηκες στο thread που κλείδωσα τις προάλλες σε κάποιον επειδή υποστήριξε τη γνώμη κάποιου άλλου χρήστη μόνο και μόνο επειδή είναι Συντονιστής να δούμε πως θα δικαιολογηθείς(ξέρεις πολύ καλά σε ποιόν αναφέρομαι).........κι όσο για το άλλο.....τί θα πεί όλοι το ίδιο σου κάνουν?.....οι δυνατότητές τους δεν έχουν καμία σχέση.........ο Συντονιστής έξω από την κατηγορία του είναι σαν απλό μέλος με τη διαφορά ότι έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί δημοσκοπήσεις(όπως αυτή που διεξάγεται τώρα).........ο Διαχειριστής και ο Administrator έχουν στην κυριολεξία την δυνατότητα να κάνουν ότι θέλουν σε όλες τις κατηγορίες συν το ότι έχουν την δυνατότητα του ban.....

Η ΔΟ χρειαζεται αμεροληψια στις αποφασεις (οχι: ειναι φαλακρος ο καημενος,... ειναι γιος της μπεζεντακου κλπ)...
και ιση μεταχειριση μεταξυ ΟΛΩΝ των μελλων (απλων ή προνομιουχων)...

Επισης χρειαζεται καποιος αμεροληπτος και αυστηρος χοροφυλακας (SuperΜod/Admin) απο την ΔΟ για μερικους mods γιατι ειναι πολυ μαλ... και κανουν καταχρηση... (δε θα πω εξουσιας γιατι δεν υπαρχει...) καταχρηση συντονιστικων προνομιων για παρτη τους ή κολλητων των...

Για καποιους απο την ΔΟ δε θα μιλησω γιατι απλα τα "παιδια" νιωθουν σα το σπιτι τους οποτε το κακο αλλα αναποφευκτο ειναι οτι το κανουν σαν αυτο μερικες φορες... ετσι... απο τακτ και μονο δε θα πω τιποτα για το σπιτι μερικων μερικων... περαστικα!

κατα τ'αλλα ειναι ολα τελεια!!! "happy_1"
Το μοντέλο του SuperMod έχει αξιοποιηθεί ιδιαίτερα στο adslgr.com..........θα πρότεινα στο τρίο του AVSite να το εφαρμόσουν κι εδώ........:cool_4:

Reaction score
3
Κινδυνεύοντας:

• Να διαψευστώ επειδή, όπως και να το κάνουμε, αυτή είναι η μοίρα των πολύ θετικών σχολίων
  • Να χαρακτηριστώ γλύφτης, που έχει περίεργες βλέψεις
θα πω ότι η Διαχειριστική Ομάδα είναι υπόδειγμα ισορροπημένης λειτουργίας και δημοκρατικότητας. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι ώριμος και νηφάλιος.
Τώρα εάν κάποιος ενοχλείτε από τα γραφόμενα ενός μέλους υπάρχει πάντα η δυνατότητα της Ignore List. Προσωπικά της έχω κάνει χρήση μια φορά για κάποιον αθυρόστομο παρεξηγησιάρη και δε θα διστάσω να το ξανακάνω. Ντρέπομαι όμως να τρέχω στον μπαμπά admin να κάνει ντα τους κακούς χρήστες.

Το banάρισμα ναι αλλά για όσους κάνουν οποιασδήποτε μορφής απροκάλυπτο spam. Για άλλους λόγους δε μπορώ να φανταστώ τώρα.

Ελπίζοντας ότι δε θα θεωρηθεί spam, για εκείνο το μέλος της ομάδας των συντονιστών που κάποια στιγμή είπαμε μια κουβέντα παραπάνω ΣΥΓΓΝΩΜΗ.:happy_4:
(ο πατερούλης admin ξέρει)

Reaction score
5
σας παρακαλώ... κάντε τον johnny20 να γραφει κανονικά... Ελεος... Ο δημητρόπουλος και το δημητροπουλάκι...

:lol:

Περισσότερη αυστηροτητα. όχι πολύ. Λίγη. Απλά κάπου κάπου να δείχνουν οτι ενω ειμαστε όλοι ίσοι στο AVSite, υπάρχει και Αρχή...

Reaction score
0
ψηφισα περισσοτερο ελαστικη. Αν και νομιζω οτι σε γενικες γραμμες γινεται οτι το καλυτερο απο αποψη διαχειρισης.

Δεν συμφωνω με banarismata κλπ αλλα οταν το ζηταει η πλειοψηφια τι να κανεις...

Οταν ενοχλουμαι απο καποιον απλα δεν δινω σημασια. Το βρισκω τραβηγμενο να χαλιεται κανεις διαβαζοντας μερικες γραμμες σε ενα forum, ακομα και αν αυτες οι γραμμες αναφερονται στο προσωπο του. Αδιαφορια και παμε παρακατω

Οσο για το οτι χαρακτηριζεται καποιος οταν οι προσβολες δεν διαγραφονται διαφωνω. Καποιος που θα περασει πανω απο ενα μηνα στο forum μπορει να κρινει ο ιδιος την αληθοφανεια η τη σοβαροτητα των κατηγοριων. Δεν περιμενουμε απο αλλους να διαμορφωσουν αποψη για μας για ενα τριτο προσωπο.

Reaction score
4.741
ψηφισα περισσοτερο ελαστικη. Αν και νομιζω οτι σε γενικες γραμμες γινεται οτι το καλυτερο απο αποψη διαχειρισης.

Δεν συμφωνω με banarismata κλπ αλλα οταν το ζηταει η πλειοψηφια τι να κανεις...

Οταν ενοχλουμαι απο καποιον απλα δεν δινω σημασια. Το βρισκω τραβηγμενο να χαλιεται κανεις διαβαζοντας μερικες γραμμες σε ενα forum, ακομα και αν αυτες οι γραμμες αναφερονται στο προσωπο του. Αδιαφορια και παμε παρακατω

Οσο για το οτι χαρακτηριζεται καποιος οταν οι προσβολες δεν διαγραφονται διαφωνω. Καποιος που θα περασει πανω απο ενα μηνα στο forum μπορει να κρινει ο ιδιος την αληθοφανεια η τη σοβαροτητα των κατηγοριων. Δεν περιμενουμε απο αλλους να διαμορφωσουν αποψη για μας για ενα τριτο προσωπο.

+1
Απλώς διαφωνώ στα μπαναρίσματα.
Ή διαγραφή μυνημάτων αυτών που προκαλούν ή ignore.
Δεν μπορώ να καταλάβω το "επειδή το θέλει η πλειοψηφία".
Η πλειοψηφία που συμμετέχει και το δείχνει στο φόρουμ είναι συγκεκριμένα άτομα.
Δηλαδή τα μπαναρίσματα ατόμων θα εξαρτιούνται από κάποιες "παρέες" που ενοχλούνται αν πειραχτούν οι ίδιοι ή τα κολλητάρια τους???
Οπότε ή κάντε το κλειστό φόρουμ και να μπαίνουν μόνο γλύφτες ή θα ανέχεστε οποιαδήποτε κριτική .
Εννοείται προσβολές και βρισιές δεν τα θεωρώ κριτική.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν έχει πουθενά επιλογή που να λέει "Να κάνει τα αυτονόητα..."
Και ποιο ειναι αυτο?
Το δικο σου αυτονοητο Μαριε, το δικο μου, η αυτο των 5600 μελων?
Εαν αυτο ηταν το επομενο poll θα ειχαμε τοσες διαφορετικες απαντησεις οσες και τα μελη που απαρτιζουν αυτο το site...:happy_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Ψήφισα κι εγώ με μεγάλη ευκολία (το χέρι μου πήγε σχεδόν μόνο του στη μία από τις επιλογές...)

Reaction score
3
Απάντηση: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Μια και μέσα στους λόγους που οδήγησαν στο να τεθεί ένα τέτοιο θέμα, θα περιλαμβάνεται σίγουρα και τα τελευταία τεκτενόμενα μεταξύ εμού, του Τσαρουχά και του unforgiven, σχετικά με θέματα του δημοσίου, θα πω και γω 2 λόγια.
Δεν νομίζω ότι καλύπτουν τα ερωτήματα για να ψηφίσω.
Δεν θεωρώ ότι η Δ.Ο. κάνει άσχημα το έργο της.
Δεν θεωρώ ότι πρέπει να κυνηγάει τον καθένα για το: τι είπε; πρόσβαλλε;
Δεν θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει αυστηρότερη ή λιγότερη αυστηρή αντιμετώπιση από τη Δ.Ο.

Θεωρώ όμως ότι πρέπει να βρει κάποιο τρόπο ώστε να μην αναστατώνουν τη ομαλή λειτουργία της σελίδας οι διαφορετικές και έμμονες ιδέες για κάποιο θέμα.
Πρέπει οι έχοντες την εξουσία της σελίδας να μπορούν να βάζουν στην άκρη τις απόψεις τους (θετικές ή αρνητικές) για ένα θέμα που ανοίγουν οι ίδιοι ή κάποιο μέλος.
Δεν εννοώ να μην τις λένε, αλλά να είναι πιο διαλλακτικοί στην άποψη που θα εκφράσει κάποιο ή κάποια μέλη.
Τώρα θα μου πείτε, φωτογραφίζεις τη δικιά σου περίπτωση. Και ναι και όχι.
Σίγουρα θα τύχει κάποια στιγμή να μπει κάποιο θέμα που να μην αρέσει π. χ. στον Γενικό μας, με θέμα "Τέλος εποχής για τη βέσπα" (παράδειγμα είναι Γενικέ, μην θυμώσεις).
Σε αυτή την περίπτωση, τι πρέπει να γίνει;
Επειδή ο Γενικός μας έχει αδυναμία στις βέσπες, θα πρέπει να πνεύσει τα μένεα κατά αυτού που έβαλε το θέμα;
Όχι βέβαια, απλά θα γράψει την άποψή του με επιχειρήματα. Αν όμως αρχίσει και τα βάζει με το μέλος, τότε ποιός θα μπορεί να κάνει κάτι αφού ο Γενικός είναι στη Δ.Ο.;
Όπως καταλαβαίνετε, μπορεί για τα μέλη και τους συντονιστές να υπάρχει ο έλεγχος και πρέπει να υπάρχει, αλλά για τη Δ.Ο. υπάρχει μόνο η αυτοσυγκράτηση σαν άμεση λύση και η συνεννόηση μεταξύ της, όταν κάποιο πρόβλημα διογκώνεται.
Για να μην κουράσω άλλο, θα καταλήξω στο εξής:
Δεν χρειάζεται περισσότερη αυστηρότητα, ούτε λιγότερη.
Δεν χρειάζονται ποινές και μπαν, εκτός από εκείνες τις περιπτώσεις που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και χωρίς αφορμή ή πρόκληση, κάποιος επιχειρεί να βλάψει τη σελίδα ή τα μέλη της.
Χρειάζεται:
Αυτοσυγκράτηση από ΟΛΟΥΣ (από τον ιδρυτή μέχρι και το νεώτερο μέλος).
Ελευθερία πλήρη στο τι θέμα θα γράψεις ή στο τι θα απαντήσεις σε ένα θέμα που βάζει οποιοσδήποτε, αρκεί να είσαι εντός ορίων ηθικής και καλής συμπεριφοράς.
Σκέψη στο πως θα γράψεις κάτι ώστε να μην μπορεί να δωθεί άλλη ερμηνεία, πέρα από αυτό που πραγματικά θέλεις να πεις (αυτό είναι και το δυσκολότερο).
Προσπάθεια από τον διαβάζοντα να καταλάβει τι πραγματικά θέλει να πει κάποιος με αυτό που γράφει.
και τέλος:
Προπαντός καλή θέληση από όλους.

Reaction score
0
Περισσότερο αυστηρή κατά τη γνώμη μου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Και μπαναρίσματα όσων έχουν έρθει να τσακωθούν και να ενοχλήσουν τα υπόλοιπα μέλη αλλά κυρίως κλειδώματα θεμάτων που εξελίσσονται σε προσωπική αντιπαράθεση 2-3 μελών που δεν αφορά κανένα, δεν έχουν σχέση με τον τεχνολογικό χαρακτήρα του site και τελικά χαλάνε πολύ την εικόνα του.
Ειδικά το δεύτερο ανήκει στα αυτονόητα που πιστεύω ότι πρέπει να κάνει η ΔΟ.

Reaction score
173
Απάντηση: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Εγω παλι ειμαι εδω γιατι περναω καλα!!
Αν παψω να περναω καλα θα μπαναριστω μονος μου
Ψηφισα το (3)

Reaction score
14
Δεν θεωρώ ότι κανένας πρέπει να γίνεται ban γι αυτά που πιστεύει. Ό,τι και αν πιστεύει.
Μια ...διευκρινιστική παρατήρηση.

Άλλο πράγμα το τι πιστεύει κάποιος Βασίλη και άλλο το τι εκφέρει.
Έχει διαφορά.

Πέρα από το παραπάνω...την γνώμη μου την ξέρεις Ανδρέα.
Και αν δεν την "ξέρεις" την είδες στο poll.
Η καλή διάθεση δεν είναι αρκετή από μόνη της για να "μαζέψει" ένα forum.

Με σεβασμό (στην τρίτη ηλικία)

Ο "Γομολάστιχας" :happy_8: :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

σας παρακαλώ... κάντε τον johnny20 να γραφει κανονικά... Ελεος... Ο δημητρόπουλος και το δημητροπουλάκι...

:lol:
ΟΧΙ......:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
62
Σε γενικές γραμμές κάνει (ουμε) καλά τη δουλειά της (μας). Αλλά μερικές φορές, δείχνει(ουμε) και παραπάνω ανέχεια σε ορισμένα πράγματα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.936
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll