- Reaction score
- 0
Δεν είναι θέμα δικής μου αντίληψης ούτε κρατάω αρχείο με το αν και τί θέματα κλειδώνει ο καθένας σας.Εμ, είδες που δεν καταλαβαίνεις τίποτα; Στο εν λόγω θέμα έγραψα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΛΕΙΔΩΣΕΙ θέμα. Ανέχομαι, όπως όλοι μας εδώ, μερικά μέλη με κολλημένο εγκέφαλο. Μετά από 50+ σελίδες όμως, έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Όλα έχουν όριο. Το ότι ο διαπληκτισμός έγινε μεταξύ κάποιου συντονιστή και κάποιου μέλους, ήταν καθαρά τυχαίο. Συγκυρία.
Έχω πάρει απόφαση από εδώ και πέρα να κλειδώνονται θέματα όταν παραστρατούν προς το κακό, όταν τα προλαβαίνω. Έχω κι άλλες δουλειές ξέρεις...
Συμφωνώ απολύτως με την αυστηροποίηση του moderation, το έχω ξαναζητήσει και αυτό ψήφισα και εδώ.
Αν όντως το site αποφασίσει να αυστηροποιήσει τα πράγματα προς περιορισμό της μπουρδολογίας και των διαπληκτισμών θα χαρώ πάρα πολύ, αλλά πείτε το ξεκάθαρα και κάντε το πράξη όλοι. Η εικόνα του να αποφασίζει ο ένας συντονιστής να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ο άλλος να πετάει σπόντες και φυτιλιές δεν είναι σοβαρή. Γι' αυτό γράφω στο τόπικ της ΔΟ και δεν ξεχωρίζω ποιος κάνει σωστό moderation και ποιος όχι, επειδή είναι ΙΜΗΟ κατεξοχήν θέμα διαχείρισης.