Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Η Δ.Ο στο μελλον θα πρεπει να ειναι...

• Περισσοτερο ελαστικη.

Votes: 9 13,4%
  • Περισσοτερο αυστηρη.

Votes: 21 31,3%
  • Να συνεχισει οπως σημερα.Αψογη δουλεια!

Votes: 26 38,8%
  • Δεν παει να βγαλει τα ματια της?

Votes: 11 16,4%

• Total voters
    67
Reaction score
0
Εμ, είδες που δεν καταλαβαίνεις τίποτα; Στο εν λόγω θέμα έγραψα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΛΕΙΔΩΣΕΙ θέμα. Ανέχομαι, όπως όλοι μας εδώ, μερικά μέλη με κολλημένο εγκέφαλο. Μετά από 50+ σελίδες όμως, έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Όλα έχουν όριο. Το ότι ο διαπληκτισμός έγινε μεταξύ κάποιου συντονιστή και κάποιου μέλους, ήταν καθαρά τυχαίο. Συγκυρία.
Έχω πάρει απόφαση από εδώ και πέρα να κλειδώνονται θέματα όταν παραστρατούν προς το κακό, όταν τα προλαβαίνω. Έχω κι άλλες δουλειές ξέρεις...
Δεν είναι θέμα δικής μου αντίληψης ούτε κρατάω αρχείο με το αν και τί θέματα κλειδώνει ο καθένας σας.
Συμφωνώ απολύτως με την αυστηροποίηση του moderation, το έχω ξαναζητήσει και αυτό ψήφισα και εδώ.
Αν όντως το site αποφασίσει να αυστηροποιήσει τα πράγματα προς περιορισμό της μπουρδολογίας και των διαπληκτισμών θα χαρώ πάρα πολύ, αλλά πείτε το ξεκάθαρα και κάντε το πράξη όλοι. Η εικόνα του να αποφασίζει ο ένας συντονιστής να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ο άλλος να πετάει σπόντες και φυτιλιές δεν είναι σοβαρή. Γι' αυτό γράφω στο τόπικ της ΔΟ και δεν ξεχωρίζω ποιος κάνει σωστό moderation και ποιος όχι, επειδή είναι ΙΜΗΟ κατεξοχήν θέμα διαχείρισης.

Reaction score
5
Τώρα το πάμε καλά. Έχω ενδοιασμούς όμως αν μια τακτική heavy-handed τελικά οδηγεί σε πιο νοικοκυρεμένα πράγματα, ή η 'βία φέρνει βία'.
Ο Ανδρέας προφανώς είναι κατά αυτού. Αλλά ο καιρός θα δείξει.

Reaction score
14
Τώρα το πάμε καλά. Έχω ενδοιασμούς όμως αν μια τακτική heavy-handed τελικά οδηγεί σε πιο νοικοκυρεμένα πράγματα, ή η 'βία φέρνει βία'.
Ο Ανδρέας προφανώς είναι κατά αυτού. Αλλά ο καιρός θα δείξει.

Η χαοτική παρερμηνεία της λέξης δημοκρατία πάντως μας δείχνει κάθε μέρα που οδηγεί.

Το ότι υπάρχει ακόμα σε κοινή θέα κρεμασμένo thread που περιέχει ευθείες αιχμές για προσωπικά θέματα συνforumίτη μας μόνο ερωτηματικά μου δημιουργεί.

Ερωτηματικά που παραπέμπουν ευθέως σε ατολμία, αναισθησία, ωχαδελφισμό...και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Reaction score
4
Ακομα δεν εχω καταλαβει τι συζηταμε...
Το θεμα μας πιστευω δεν ειναι οι παρεξηγησεις..
Δεν μπορουμε να τις αποφυγουμε ουτε εδω στο AV site ουτε στην ζωη μας γενικα εξω στην δουλεια μας η στον κοινωνικο μας χωρο...

Το προβλημα ειναι με αυτους που βριζουν ειρωνευονται προσβαλουν κτλ
Πιστευω οτι στο Forum πρεπει να υπαρξει ενας κανονας λειτουργιας που να ενημερωνει τα μελη οτι δεν γινονται δεκτες προσβολες και μπινελικια αμεσα η εμεσα.
Τοσο απλο ειναι...

Αυτη ειναι η προταση η δικια μου.

Κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας τοσο καιρο...
Το να πει καποιος σε ενα μελος εισαι μαλακας ναι... Καταλαβαινουμε ολοι οτι ειναι λογος για Ban η για διαγραφη.
Αν πει ομως εισαι γραφιστας και δεν μιλαω με εσενα γιατι σε θεωρω κατωτερη μορφη ζωης δεν ειναι βρισια? Δεν ειναι προσβολη?

Για αυτο μιλησα για σεβασμο. Εστω ψευτικο. Δεν ειναι ωραιο να εκφραζομαστε κατα αυτον τον τροπο...

Περα λοιπον απο τα υβριστικα θεωρειται και ως λογος ban η προσβολη επαγγελματων κτλ κτλ κτλ
Αυτο εγινε με τον Doherty και απο την στιγμη που εγινε ban για αυτον τον λογο εγινε και κανονας του Forum.
Ο επομενος που θα προσβαλει και θα χλευασει αλλο μελος χωρις να χρησιμοποιησει υβριστικη λεξη θα γινει και αυτος ban.
Δεν θα παιζουμε με τις λεξεις... Ετσι δεν ειναι?

Οποτε τι λεμε τωρα?

Και το ξανατονιζω. Ποτε δεν ζητησα ban για το εν λογω ατομο. Ζητησα μια συγνωμη. Δεν πιστευω στα ban. Ομως αν δεν βαζει μυαλο και δεν μπορει να ειναι καποιος κοινωνικος και να σεβεται ορισμενα πραγματα τοτε θα πρεπει να διαγραφεται γιατι μονο προβλημα θα δημιουργει...

Γραφτηκε και κατι αλλο οτι τα προβληματα ξεκιναν απο κει που ολοι ανεξαρτητος μορφωσεως θελουμε να ειμαστε ισοι απεναντι σε ολους.

Αυτο δεν γινεται και ειχε δικιο αυτος που το εγραψε.
Ξερω πολυ καλα ποιες ειναι οι σπουδες μου και ξερω πολυ καλα τι ειναι η δουλεια που κανω.
Δεν το εχω παιξει ανωτερος σε κανεναν και δεν εχω και την αναγκη να το κανω...
Εχω μαθει επισης να ακουω οταν καποιος εχει περισσοτερες γνωσεις και εμπειρια απο μενα. Ποτε δεν θα ειναι κανεις μας ισος προς καποιον αλλον σε γνωσεις και ειναι λογικο.

Ζηταμε ομως ισοτητα στην συμπεριφορα απο το site στα μελη του και το μυστικο της επιτυχιας του AV site ειναι αυτο ακριβως!
Οτι δειχνει τον ιδιο σεβασμο σε ολους...
Πηγε να χαλασει με την υποθεση Doherty που αλωνιζε 2 χρονια τωρα..
Του εγινε συσταση και ειχε ηρεμησει για πολυ καιρο αν θυμαστε ...

Ας πουμε οτι ειμαστε εμεις λαθος που παρεξηγηθηκαμε μαζι του.
Ας πουμε οτι ηταν λαθος τα μελη που τους αρεσε ο τροπος γραφης του και η ειρωνια του που εφτανε σε προσβολη πολλες φορες.
Βγαζουμε ακρη?
Δεν θα ειναι καλυτερο απο δω και περα να μην ειρωνευομαστε και να μην προσβαλουμε? Για να μην ξαναψαξουμε ποιος ειναι ο λαθος και ποιος ο σωστος?
Τοσο απλο το βλεπω...

Γραφτηκε και κατι αλλο για τις παρεες που ο ενας λογο φιλιας βοηθαει και παιρνει το μερος του αλλου.
ΛΑΘΟΣ!
Αυτο δεν γινεται... Θα γινει μονο αν συμφωνει οτι ο φιλος του εχει δικιο.
Αν θεωρει οτι εχει αδικο δεν θα τον στηριξει γιατι μαζι με τον φιλο θα εκτεθει και ο ιδιος ...
Ειναι ασχημο να λες οτι επειδη υπαρχουν παρεες γινονται αυτα.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.

Εξακολουθω να βλεπω τα πραγματα απλα. Γιατι τα κανουμε δυσκολα?
Εχουμε κανονες και λειτουργουμε με αυτους...

Ας μην πεταμε το μπαλακι σε αλλους.. Και να μην ακουω οτι και ποιος θα κρινει αν καποιος εβρισε εθιξε κτλ...
Συγνωμη αλλα αυτα ειναι οφθαλμοφανεστατα! Δεν προκειται να υπαρξουν διαφορετικες γνωμες... Αν βρισει καποιος η προσβαλει καποιον εμεσα η αμεσα ειναι ορατο σε ολους!

Το forum δεν ειναι δικο μου και πραγματικα δεν με νοιαζει τι θα γινει.
Δεν εχω να κερδισω κατι αμεσα η εμεσα απο αυτο. (εκτος απο καποιες τεχνικες γνωσεις που πηρα και κατι γνωριμιες που εκανα) Δεν το παιζω οτι δηθεν ταχα μου εγω αγαπαω το forum και θελω το καλο του κτλ. Με νοιαζει εως τον βαθμο που θα ηθελα να υπαρχει γιατι το θεωρω μια πολυ καλη σελιδα στο ιντερνετ. Απο κει και περα ομως εχω δουλεια εχω φιλους εχω ζωη και δεν θα τα βαψω και μαυρα ουτε θα σκασω για το forum. Θεωρω ομως υποχρεωση μου να πω και το δικο μου σκεπτικο..

Καποιος διαχειριστης μου απαντησε στο pm μου και μου εγραψε ''ξερουμε οτι αγαπατε και νοιαζεστε για το forum.''
Να πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσε αυτο που διαβασα. Δεν νοιαζομαι και δεν αγαπω το forum. Και δεν θελω να με βλεπουν ετσι.
Απλα το βρισκω ενα πολυ καλο site.
Δεν ειμαι κανας ψυχωτικος για να αγαπησω μια δουλεια αλλου.. Που αλλος εχει μοχθησει για αυτην.
Λεω την αληθεια και δεν κοροιδευω κανεναν.
Απλα περναω καλα με τους φιλους εδω στο AV site και ενημερωνομαι για το αγαπημενο μου χομπι...

Δεν ειναι κακο που ο καθε ενας απο μας γραφει το κοντο του και το μακρυ του.
Το ιδιο εκανα και γω μολις τωρα..
Αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι απλο θεμα...

Reaction score
4
Οσο για τα θεματα που κλειδωνονται συμφωνω απολυτα!
Οπως επισης και να αφαιρουμε τις ασχημες λεξεις απο ενα post...

Reaction score
14
Απάντηση: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Να σε βοηθήσω, Μιχάλη, με ένα παράδειγμα.
Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα τεχνικό κατά βάση forum και σε αυτό υπάρχει ο Γιωργάκης που postάρει κατά 99% χρήσιμα πράγματα στο τεχνικό κομμάτι του forum και ο Κωστάκης που postάρει κατά 99% στη ΔΟΘ.

Aν, για τον Α ή Β λόγο, ο Γιωργάκης πάνω στη διαφωνία του με κάποιο τρίτο μέλος για κάποιο τεχνικό θέμα ξεφύγει απο τα όρια και εκφραστεί με άκομψο τρόπο, έχει το δικαίωμα ο Κωστάκης να ζητήσει την τιμωρία του Γιωργάκη?

NAI

Ρωτάω γιατί με ενδεχόμενο ban του Γιωργάκη ο Κωστάκης δε χάνει και τίποτα αφού χ3στηκε για το τεχνικό κομμάτι του forum ούτως ή άλλως - σε αντίθεση με τα μέλη που επισκέπονται το forum για να μάθουν 5 πράγματα (πέρα απο τον καιρό, ανέκδοτα, χαβαλέ, επικοινωνία με φίλους κλπ. - που και αυτά χρειάζονται βεβαίως-βεβαίως) και τα οποία έχουν πολλά να χάσουν απο ενδεχόμενη απομάκρυνση του Γιωργάκη απο το forum.

Ουδείς αναντικατάστατος. Ο Γιωργάκης θα απομακρυνθεί γιατί χ3στηκε με τη σειρά του και για το forum που τον φιλοξενεί αλλά και για αυτούς που μπαίνουν μέσα στο forum για να ενημερωθούν, οπότε κάνει διπλό κακό. Και εν'προκειμένω, ποιός είναι ο Γιωργάκης εδω μέσα που θα χάσουμε τόσα πολλά όταν απομακρυνεθί ώστε να του δώσουμε άσυλο;

Πριν απαντήσει κάποιος το "αν διαφωνούν με την απομάκρυνση του Γιωργάκη, ας το πουν", να λάβετε υπόψην σας ότι τα περισσότερα από τα 5500 μέλη του AVSite που έχουν 20-30-100 post και αρκούνται στο να διαβάζουν, κατά κύριο λόγο, γράφτηκαν για να ενημερώνονται και όχι για να παίρνουν μέρος σε ίντριγκες κλπ. Οι άνθρωποι δεν έχουν τη "λόξα" που έχουμε εμείς με τη συμμετοχή στα "κοινά" του forum (ίσως είναι λογικό να μη νοιώθουν το forum τόσο "δικό τους") οπότε το πιθανότερο είναι να μην εκφραστούν καν.

Τις ίντριγκες κλπ μόνο στην ΔΟΘ τις παρατηρείς; Μήπως υπάρχουν εξίσου προβληματικές κατηγορίες απ'όπου ξεσπούν συχνά-πυκνά έντονες διαφωνίες; Αν δεν θυμάσαι, μπορώ να στις υπενθυμίσω. Συνεπώς, μάλλον είναι θέμα ΓΙωργάκηδων παρά Κωστάκηδων.

Το πας στο άλλο άκρο. Δεν είπα αυτό. Ούτε κι ο Νίκος υποστήριξε κάτι τέτοιο.

Και οι δύο αναφερόμαστε στα άκρα για να γίνουμε αντιληπτοί.

Αυτά απο εμένα και συγγνώμη αν γίνομαι κακός. Είμαι απο Day 1 εδώ μέσα οπότε πιστεύω έχω το δικαίωμα να εκφράσω την ανησυχία μου που, ορισμένες φορές, βλέπω το "τεχνικό fοrum" στο οποίο γράφτηκα στις 09-08-2004, και το οποίο με μεγάλη χαρά είδα να γίνεται "τεχνικό forum"-Παρέα με τον καιρό, να ξεφεύγει προς το Παρέα-"τεχνικό forum" με κίνδυνο να μείνει στο τέλος μόνο η παρέα και 5-6 άτομα που θα κρατάνε το τεχνικό κομμάτι.

Εσύ είσαι από την Day 1. Φαντάζομαι και εγώ που είμαι νέο μέλος να έχω την δυνατότητα αυτή, έστω και αν γίνομαι κακός, εξίσου.Όμως με τα γραφόμενά σου, αισθάνομαι ως περιτός σε ένα forum που έχω γνωρίσει αρκετούς φίλους έστω και αν δεν έχω γνώσεις για τεχνικά θέματα. Άσε που κανείς δεν μου ζήτησε τα διαπιστευτήρια μου ως προς την εξειδίκευση όταν γράφτηκα ως μέλος.

Πιστεύω πως κάποια στιγμή πρέπει να δούμε που βρίσκονται τα όρια μεταξύ χαβαλέ και ουσίας. Θεωρώ πως, ΑΝ τελικά βρισκόμαστε σε ένα Τεχνικό, κατά βάση, forum, δεν πειράζει, καμμια φορά, η ουσία και η γνώση να λειτουργούν εις βάρος του χαβαλέ, των τύπων, της παρέας ενώ το αντίθετο πειράζει.

Ότι λειτουργεί εις βάρος κάποιου άλλου πειράζει.

Αν βρισκόμασταν στο Cosmopolitan.gr θα συμφωνούσαμε απόλυτα.

........

Καλο Μεσημέρι

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

johhny20 τώρα συζητάμε για την διαχειριστική ομάδα, όταν θα ρθεί η ώρα για την συντονιστική ομάδα θα τα πούμε τότε.
OK my friend.........μια μικρή χάρη μόνο.......κανείς δεν μπορεί να γράψει το όνομά μου σωστά?.......:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: ..............άλλος βάζει 2 h άλλος 1 n...........έλεος πια........"happy_1" :crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1"

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Ουδείς αναντικατάστατος. Ο Γιωργάκης θα απομακρυνθεί γιατί χ3στηκε με τη σειρά του και για το forum που τον φιλοξενεί αλλά και για αυτούς που μπαίνουν μέσα στο forum για να ενημερωθούν, οπότε κάνει διπλό κακό. Και εν'προκειμένω, ποιός είναι ο Γιωργάκης εδω μέσα που θα χάσουμε τόσα πολλά όταν απομακρυνεθί ώστε να του δώσουμε άσυλο;
Το ουδείς αναντικατάστατος δε μου λέει κάτι. Στη ΔΟΘ μπορεί να συμβαίνει αυτό, στις τεχνικές κατηγορίες όχι. Αν διωχθεί, για παράδειγμα, ο CostasEAR (sorry Κώστα, αλλά είσαι άριστο παράδειγμα και είπα να μην αναφερθώ πάλι στον Κόγια! :happy_8: ) απο το forum και κατ'επέκταση την Hi-End, αναλαμβάνεις εσύ προσωπικά την ευθύνη να βρεις κάποιο άτομο με τις γνώσεις του που θα τον αντικαταστήσει? Καλύτερα όχι γιατί σου λέω πως θα δυσκολευτείς πολύ.

Τον Κωστάκη τον αντικαθιστάς άνετα γιατί όλοι μας λίγο-πολύ κρύβουμε ένα Κωστάκη μέσα μας...Τον Γιωργάκη όχι.

Τις ίντριγκες κλπ μόνο στην ΔΟΘ τις παρατηρείς; Μήπως υπάρχουν εξίσου προβληματικές κατηγορίες απ'όπου ξεσπούν συχνά-πυκνά έντονες διαφωνίες; Αν δεν θυμάσαι, μπορώ να στις υπενθυμίσω. Συνεπώς, μάλλον είναι θέμα ΓΙωργάκηδων παρά Κωστάκηδων.
Εφόσον και ο ίδιος λες ότι "υπάρχουν εξίσου προβληματικές (με τη ΔΟΘ) κατηγορίες απ'όπου ξεσπούν συχνά-πυκνά έντονες διαφωνίες" (στο οποίο συμφωνούμε) μετά πως κάνεις το λογικό άλμα και καταλήγεις ότι "μάλλον είναι θέμα ΓΙωργάκηδων παρά Κωστάκηδων" ?

Το πρόβλημά μου δεν είναι η ΔΟΘ ως κατηγορία - νομίζα ήταν κατανοητό.

Εσύ είσαι από την Day 1. Φαντάζομαι και εγώ που είμαι νέο μέλος να έχω την δυνατότητα αυτή, έστω και αν γίνομαι κακός, εξίσου.Όμως με τα γραφόμενά σου, αισθάνομαι ως περιτός σε ένα forum που έχω γνωρίσει αρκετούς φίλους έστω και αν δεν έχω γνώσεις για τεχνικά θέματα. Άσε που κανείς δεν μου ζήτησε τα διαπιστευτήρια μου ως προς την εξειδίκευση όταν γράφτηκα ως μέλος.
Όυτε νέο μέλος είσαι, ούτε άσχετος με τα τεχνικά θέματα.

Όσο για τα διαπιστευτήρια, θα σε παραπέμψω στον εύστοχο παραλληλισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου που έκανε ο sk παραπάνω.
Όλοι μπορούν να μπουν στο γήπεδο ως θεατές, ανεξάρτητα απο την εξοικείωσή τους με το άθλημα... Ακόμα κι αν δεν ξέρεις απο μπάλα μπορείς να εκφέρεις γνώμη για την απόδοση των παιχτών, με βάση τα λίγα που καταλαβαίνεις. Αλλά αν μπεις στο γήπεδο, κάτσεις στην κερκίδα και αντί να βλέπεις αγώνα λιμάρεις τα νύχια σου, ΟΧΙ, δε μπορείς να έχεις άποψη για το ποιος παίχτης πρέπει να μείνει και ποιος να φύγει.

Ότι λειτουργεί εις βάρος κάποιου άλλου πειράζει.
Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν έχουν την ίδια βαρύτητα, ΑΝ το forum είναι κατά βάση τεχνικό.
Για να επαναφέρω το παράδειγμα του γηπέδου, η ουσία βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο...Όχι στις κερκίδες και στο κυλικείο.
Δεν πειράζει να μην είναι καλά εξοπλισμένο το κυλικείο άμα μέσα στο γήπεδο βλέπεις ωραία μπάλα. Αντίθετα, πειράζει αν αποφασίσουμε να "φάμε" λίγο απο τον αγωνιστικό χώρο για να επεκτείνουμε το κυλικείο.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Δηλαδή αν ο πάγκος πετούσε μπουκάλια στους θεατές τι θα συνέβαινε?

(Αναφέρομαι στον πάγκο, και όχι στην ενδεκάδα με τους άσσους...)

Reaction score
14

Κοίτα Κώστα, με πολύ απλά λόγια δεν δέχομαι ότι η συνεισφορά, οι γνώσεις ή οι τίτλοι του κάθε ένα στο forum και φυσικά στη ζωή, του δίνει αυτόματα το δικαίωμα να μεταχειρίζεται τα υπόλοιπα μέλη απαξιωτικά ή να χρησιμοποιεί λόγια που μειώνουν, προσβάλλουν και εν'πάση περιπτώσει υποβιβάζουν την αξιοπρέπεια των υπόλοιπων μελών.

Εμένα περισσότερο δύσκολο μου φαίνεται να ισχύει το ουδείς αναντικατάστος στη ΔΟΘ και στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Στην ερώτηση που μου έκανες η απάντηση έχει να κάνει ότι γιατί συγκρίνεις τον Γιωργάκη με τον Κωστάκη, αφού οι έριδες και η απαξίωση είναι σύνηθες φαινόμενο των Γιωργάκηδων μεταξύ τους. Οπότε, ίσοι κανόνες και ίσες αποστάσεις, όταν υπάρχει θέμα.

Εγώ σέβομαι και εκτιμώ όλα τα μέλη ανεξάρτητα από το επίπεδο των τεχνικών γνώσεων που έχουν. Την ίδια αντιμετώπιση έχω και στη ζωή μου. Πρώτα απ'όλα εκτιμώ προσωπικότητες και μετά ειδικότητες.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Δηλαδή αν ο πάγκος πετούσε μπουκάλια στους θεατές τι θα συνέβαινε?

(Αναφέρομαι στον πάγκο, και όχι στην ενδεκάδα με τους άσσους...)
Σπάνιο φαινόμενο αφού συνήθως οι ποδοσφαιριστές ασχολούνται με τα του αγωνιστικού χώρου, αλλά συμβαίνει.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο ποδοσφαιριστής τιμωρείται από τη Διοίκηση της ομάδος και απο την Αρχή που διοργανώνει το Πρωτάθλημα.

Τα κριτήρια με βάση τα οποία αποφασίζεται η τιμωρία ή όχι του ποδοσφαιριστή και το μέγεθος αυτής είναι πολλά αλλά σίγουρα διάφορα του αν ενόχλησε/διέκοψε το λιμάρισμα των νυχιών μέρους των φιλάθλων που δεν βρίσκονταν εκεί για να δουν μπάλα.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Κοίτα Κώστα, με πολύ απλά λόγια δεν δέχομαι ότι η συνεισφορά, οι γνώσεις ή οι τίτλοι του κάθε ένα στο forum και φυσικά στη ζωή, του δίνει αυτόματα το δικαίωμα να μεταχειρίζεται τα υπόλοιπα μέλη απαξιωτικά ή να χρησιμοποιεί λόγια που μειώνουν, προσβάλλουν και εν'πάση περιπτώσει υποβιβάζουν την αξιοπρέπεια των υπόλοιπων μελών.
Δε διαφωνούμε σε αυτό. Προς Θεού. :cool_4:

Πάω για μπανάκι, τα λέμε later! :happy_4:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή το θέμα και τις απόψεις όλων των μελών. Θα ήθελα κάνουμε ένα μικρό υπο-γκάλοπ και πείτε και την άποψή σας σε 3 συγκεκριμένα υποθέματα. Αφορμή μου έδωσε αυτή η φράση:

Με την ευκαιρία αυτή, θα ΄θελα να πω ότι αυτό το «προβληματική» πολλές φορές εντοπίζεται /επεξηγείται & αιτιολογείται, ως συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε καλεσμένο σε ένα σπίτι.
Είναι μια συμπεριφορά προσβλητική απέναντι στον οικοδεσπότη.

Διαφωνώ με αυτό. Παρακολουθώντας από την γένεση του το forum, ποτέ δεν αισθάνθηκα «καλεσμένος» σε σπίτι.
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω:

1. Το avsite είναι πολύ πιο χαλαρό από άλλα φόρα στον τομέα της "τήρησης της τάξης". Αυτό σας ενθαρρύνει ή σας αποθαρρύνει ώστε να το παρακολουθείτε καθημερινά; Νιώθετε άνεση ή δυσφορία;

2. Το avsite πιστεύεται ότι πηγαίνει "μόνο" του ή το κατευθύνει μια συγκεκριμένη παρέα; Μην σκεφτείτε συνωμοτικά... δεν είναι αυτό το νόημα της ερώτησης. Την αίσθηση σας θέλω...

3. Το avsite είναι ένα τεχνικό φόρουμ. Όταν μπαίνετε στο avsite νιώθετε ότι μπαίνετε σε μία "βιβλιοθήκη", ένα "επιστημονικό" φόρουμ, μία "τάξη"; (Μην παρεξηγήσετε τις λέξεις αυτές... την τεχνική διάσταση του avsite προσπαθώ να περιγράψω...) Ή νιώθετε ότι μπαίνετε σε μια μικρή κοινωνία;

Θα ήθελα όποιος απαντήσει να αναφέρει την αίσθηση που έχει και όχι πως θα ήθελε να ήταν το avsite...

Reaction score
4
1. Το avsite είναι πολύ πιο χαλαρό από άλλα φόρα στον τομέα της "τήρησης της τάξης". Αυτό σας ενθαρρύνει ή σας αποθαρρύνει ώστε να το παρακολουθείτε καθημερινά; Νιώθετε άνεση ή δυσφορία;

Δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα αν θα ηταν λιγοτερο η περισσοτερο αυστηρο.
Δεν με ενθαρρυνει ουτε με αποθαρρυνει..

Αυτο που θα με αποθαρρυνε θα ηταν αν δεν υπηρχε σεβασμος και ιση αντιμετωπιση σε ολα τα μελη του. Εδω ειναι που κανει το AV Site την διαφορα απο τα αλλα φορα.

2. Το avsite πιστεύεται ότι πηγαίνει "μόνο" του ή το κατευθύνει μια συγκεκριμένη παρέα; Μην σκεφτείτε συνωμοτικά... δεν είναι αυτό το νόημα της ερώτησης. Την αίσθηση σας θέλω...

Αυτο μπορει να γινοταν στις αρχες πριν 3 χρονια. Οταν ηταν νεο μαγαζι και οι ιδιοκτητες του επρεπε να δημιουργησουν ενα σκεπτικο λειτουργιας και ενα σωστο κλιμα.
Τωρα παει απο μονο του. Εχει 5.500 μελη και οπως λεμε και στα μαγαζια οταν αποκτησεις την πελατεια σου η δουλεια = κοσμος σε παει απο μονη της. (βεβαια παντα με την επιβλεψη της σωστης λειτουργιας απο τα αρμοδια ατομα)

3. Το avsite είναι ένα τεχνικό φόρουμ. Όταν μπαίνετε στο avsite νιώθετε ότι μπαίνετε σε μία "βιβλιοθήκη", ένα "επιστημονικό" φόρουμ, μία "τάξη"; (Μην παρεξηγήσετε τις λέξεις αυτές... την τεχνική διάσταση του avsite προσπαθώ να περιγράψω...) Ή νιώθετε ότι μπαίνετε σε μια μικρή κοινωνία;

Νειωθω οτι μπαινω σε ενα τεχνικο φορουμ. Παντα οταν μπαινω κοιταω την Home cinema που με ενδιαφερει και ενημερωνομαι.
Μετα επειδη εχω γνωρισει και καποια παιδια απο εδω μεσα παω και στην ΔΟΘ να πουμε τα αστεια μας και να δω τι κανουν...

Οποτε κατα δευτερο λογο το βλεπω και σαν μια μικρη κοινωνια.

Το μυστικο του φορουμ σας ειναι πραγματι το γεγονος οτι ειναι περισσοτερο χαλαρο σε ολα τα επιπεδα του χωρις αυτο να του αφαιρει και να του στερει την σοβαροτητα του ως τεχνικου φορουμ.

Για σκεφτειτε τι λαθη ειχαν γινει στο Av forum ?
Ακριβως αυτα τα λαθη προσπαθησε να αποφυγει ο Ανδρεας στο AV Site και τα καταφερε μια χαρα.

Reaction score
14

Δεν μου δημιουργει κανενα προβλημα αν θα ηταν λιγοτερο η περισσοτερο αυστηρο.
Δεν με ενθαρρυνει ουτε με αποθαρρυνει..

Αυτο που θα με αποθαρρυνε θα ηταν αν δεν υπηρχε σεβασμος και ιση αντιμετωπιση σε ολα τα μελη του. Εδω ειναι που κανει το AV Site την διαφορα απο τα αλλα φορα.

Αυτο μπορει να γινοταν στις αρχες πριν 3 χρονια. Οταν ηταν νεο μαγαζι και οι ιδιοκτητες του επρεπε να δημιουργησουν ενα σκεπτικο λειτουργιας και ενα σωστο κλιμα.
Τωρα παει απο μονο του. Εχει 5.500 μελη και οπως λεμε και στα μαγαζια οταν αποκτησεις την πελατεια σου η δουλεια = κοσμος σε παει απο μονη της. (βεβαια παντα με την επιβλεψη της σωστης λειτουργιας απο τα αρμοδια ατομα)

Νειωθω οτι μπαινω σε ενα τεχνικο φορουμ. Παντα οταν μπαινω κοιταω την Home cinema που με ενδιαφερει και ενημερωνομαι.
Μετα επειδη εχω γνωρισει και καποια παιδια απο εδω μεσα παω και στην ΔΟΘ να πουμε τα αστεια μας και να δω τι κανουν...

Οποτε κατα δευτερο λογο το βλεπω και σαν μια μικρη κοινωνια.

Το μυστικο του φορουμ σας ειναι πραγματι το γεγονος οτι ειναι περισσοτερο χαλαρο σε ολα τα επιπεδα του χωρις αυτο να του αφαιρει και να του στερει την σοβαροτητα του ως τεχνικου φορουμ.

Για σκεφτειτε τι λαθη ειχαν γινει στο Av forum ?
Ακριβως αυτα τα λαθη προσπαθησε να αποφυγει ο Ανδρεας στο AV Site και τα καταφερε μια χαρα.
Λευτέρη με γλίτωσες να γράψω κατεβατό!!!

+11111111111

Συμφωνώ όπως το έβαλες:cool_4:

Reaction score
164
Άνεση. Μιας και είμαι πολύ φασαριόζος ώρες-ώρες, δεν θα μπορούσα να νιώθω δυσφορία. :happy_9:
ΑΛΛΑ: Φοβάμαι ότι κάποια νέα μέλη ίσως αποθαρρυνθούν όταν παρακολουθούν τους "α λα Γαλάτικο χωριό" καυγάδες μας.

To κατευθύνει μια παρέα: η παρέα των παλιότερων και τον "πολυγραφότερων". Είναι παρέα, δεν είναι κλίκα. Αυτοί δίνουν τον ρυθμό με τον τρόπο γραφής τους. Αν τα 10-20 πρώτα σε posts μέλη δεν έκαναν, σε κάθε ευκαιρία, χιούμορ, πιστεύετε ότι θα έκανε κανένας άλλος; Αν ήταν αυστηροί και αποστειρωμένοι, πόσο διαφορετικό θα ήταν το Av site;
ΑΛΛΑ: Ο αρχικός ρυθμός δίνεται από τον Ανδρέα μετά της κουστωδίας. :happy_8:
Αν αυτοί δεν ήθελαν το κλίμα που επικρατεί, τότε πολλοί θα ήταν "σε άλλη παραλία με τα κουβαδάκια τους". Και το forum με καμία 100στή χιλιάδες posts λιγότερα.

Σε μία κοινωνία που τα μέλη τους κυμαίνονται από άσχετους με το θέμα AV έως βαθείς γνώστες. Νιώθω στο ιδανικό σχολείο: Δάσκαλοι με χιούμορ (αμερικάνικου ή βρεττανικού τύπου), κλίμα που σπάει τον πάγο, ΣΟΒΑΡΗ δουλειά, άφθονος χώρος και χρόνος για διάλειμμα και γυμναστική.
"ΑΛΛΑ" δεν έχει.

Reaction score
14

Και τα δύο.
Άνεση για το χαλαρό της υπόθεσης και για τα περιθώρια άσκησης χιούμορ και άποψης.
Δυσφορία (με την πλατυά έννοια του όρου) με την πανεύκολη....(πως να το πω- θα το πω) μπουρδελοποίηση του 90% των θεμάτων διοτί κανένας δεν παρεμβαίνει συντονιστικά να ευθυγραμμίσει μια ξεστρατημμένη κουβέντα και πολλές φορές ένα μαλλιοτράβηγμα.

2
. Το avsite πιστεύεται ότι πηγαίνει "μόνο" του ή το κατευθύνει μια συγκεκριμένη παρέα; Μην σκεφτείτε συνωμοτικά... δεν είναι αυτό το νόημα της ερώτησης. Την αίσθηση σας θέλω...
Μόνο του πάει.
Με αρκετό "τσίγκλισμα" από συγκεκριμένους ανθρώπους.

Στρογγυλεμένη ερώτηση.
θα την βγάλω λίγο από τα πλαίσια της.
Σαφώς ισχύει το δεύτερο.
Το κακό (για εμένα ) είναι οτι αυτή η μικρή κοινωνία έχει θέμα....πολιτεύματος! :shock: :happy_5:
Φοβούμενη μην το γυρίσει στην Βασιλευομένη...οτιδήποτε, έχει ξεπεράσει προ πολλού αυτό που λέμε Δημοκρατία και δοκιμάζει συχνά πυκνά πλήρη Αναρχία.

Θα ήθελα όποιος απαντήσει να αναφέρει την αίσθηση που έχει και όχι πως θα ήθελε να ήταν το avsite...

Αυτή είναι η αίσθηση που έχω.

Reaction score
3

1. Δεν μπαίνω σε άλλα φόρουμ, οπότε δεν μπορώ και να απαντήσω.
Αν και έχω διάθεση να μπω και να διαβάσω, για πολλά θέματα νιώθω δυσφορία.

2. Κατευθύνεται.
3. Από τότε που γράφτηκα και ειδικά πιό μετά όταν και έμπαινα πιό συχνά, ένιωθα ότι έμπαινα σε ένα τεχνικό φόρουμ. Το τελευταίο ενάμισυ χρόνο περίπου, νιώθω σαν να μπαίνω σε μια μικρή κοινωνία κι αυτό είναι μεν καλό αρκεί να μην δυσκολεύει ή αλλοιώνει τον τεχνικό χαρακτήρα.

sk

Reaction score
501

Ας απαντήσω κι εγώ ....

1. Νιώθω μια σχετική άνεση. Οι όποιοι «καυγάδες» των μελών (ή έστω ο «χαβαλές»), με βοηθούν να συμπληρώσω την εικόνα που έχω αποκομίσει για τον «χαρακτήρα» τους. Έτσι μπορώ και αξιολογώ καλύτερα και τις «σοβαρές» απόψεις τους που κατά καιρούς μπορεί να εκφράσουν. Μου προσφέρουν επίσης ένα ευχάριστο διάλειμμα – κάτι ανάλογο με αυτό που μπορεί να «προσφέρει» η θέαση των ειδήσεων του star. Όλα αυτά βέβαια, ισχύουν όταν γίνονται σε θέματα που δεν με πολυνοιάζουν. Όταν γίνονται παντού και πάντα (ή έστω στα περισσότερα posts), κάνουν το site να δείχνει ασόβαρο (στα μάτια μου) και μου προκαλούν «δυσφορία».

2. Το site το πηγαίνει συγκεκριμένη ομάδα. Δεν εννοώ κάποια συγκεκριμένη παρέα ή – για τους πιο καχύποπτους – μια συγκεκριμένη κλίκα. Εννοώ τους διαχειριστές των κατηγοριών, οι οποίοι καθορίζουν (άμεσα ή έμμεσα / με τακτ ή ωμότητα) την πορεία της κατηγορίας, σύμφωνα πάντα (θέλω να πιστεύω) με την ποιότητα τους, τις γνώσεις τους, τις ιδέες τους, το ήθος τους κ.λ.π. Έτσι δεν είναι περίεργο να εμφανίζονται κατηγορίες με τελείως διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων, είτε αυτά είναι μια ενημέρωση σε νέα τεχνολογία είτε απλώς μια βοήθεια σε κάποιο πρόβλημα.

3. Όχι. Βιβλιοθήκη δεν είναι. Είναι όμως ένα μέρος που ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί που θα κινητοποιηθούν σε μια ερώτηση και θα συνεισφέρουν σε γνώση, ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουν. Εδώ να σημειώσω κάτι. Κατά την γνώμη μου, οι άνθρωποι που συνεισφέρουν τα μέγιστα είναι αυτοί που «μηδενίζουν» τα πάντα. Βέβαια εξαιτίας της συμπεριφοράς τους αυτής, είναι συνήθως ταυτόχρονα και τα «μαύρα πρόβατα». Εμένα όμως με βάζουν στον κόπο να εξετάσω τα θέματα από «λευκό χαρτί», γιατί στην ουσία αυτό που φωνάζουν είναι «μην δέχεστε τα αξιώματα, απαιτείστε να μετατραπούν σε θεωρήματα». Υπό αυτό το πρίσμα, το site είναι ένα επιστημονικό forum. Αλλιώς θα ήταν ένα life style forum, παρουσίασης «νέων τεχνολογικών προϊόντων», όπου ο καθένας θα ευλογούσε τα γένια του. Είναι επίσης και μια μικρή κοινωνία, με ότι συνεπάγεται αυτό........

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.922
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv