Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
1ον: Λυπαμαι για την ωρα που σπαταλησα για να διαβασω αυτες τις σελιδες.

2ον: Σαν ασχετος με το θεμα το μονο που καταλαβα ειναι ότι κανεις δεν νοιαζεται για το τι κλίμα φτιαχνει εδω και για το αν αυτο κανει καλο στο AVSITE ή οχι. Οι περισσοτεροι νοιαζονται για την πάρτη τους και πραττουν αναλογως...

3ον: Σας χαιρετω και θα κρυφοκοιταζω το θεμα περιμενοντας να καταλαβω (αν τα καταφερω μια που οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες).

Να ειστε ολοι καλα!:happy_4:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167
Originally Posted by daniell
...
Μήπως είναι άραγε ψέματα ότι ο ξεφτίλας ο Κόγιε Ντε Λα Βοθρέ είχε το θράσος να δοκιμάσει να μπουκάρει στο έντυπο που μέχρι τότε έβριζε από το «παράθυρο», και όχι από την πόρτα; Ναι για το High Fidelity μιλάω. Μήπως είναι ψέματα ότι τελικά και όπως ήταν φυσικό έφαγε σκατά;
Ναι, είναι ψέμματα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.167
1ον: Λυπαμαι για την ωρα που σπαταλησα για να διαβασω αυτες τις σελιδες.

2ον: Σαν ασχετος με το θεμα το μονο που καταλαβα ειναι ότι κανεις δεν νοιαζεται για το τι κλίμα φτιαχνει εδω και για το αν αυτο κανει καλο στο AVSITE ή οχι. Οι περισσοτεροι νοιαζονται για την πάρτη τους και πραττουν αναλογως...

3ον: Σας χαιρετω και θα κρυφοκοιταζω το θεμα περιμενοντας να καταλαβω (αν τα καταφερω μια που οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες).

Να ειστε ολοι καλα!:happy_4:
Τί να πω κι εγώ ρε Άγγελε, που λέρωσα τις γαλότσες με ακαθαρσίες, και τις έπλενα μια ώρα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ειχα διαβασει μονο το ενα μηνυμα απο αυτα που εβγαλε ο Νικος.
Ειλικρινα δεν περιμενα με τιποτα να δω-πως το ειπε ο Μιχαλης πριν?-τετοιο λεξιλογιο.Τετοια συμπεριφορα...
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα παρα το τυπικο "λυπαμαι"

ΥΓ Για ακομα μια φορα θα προτεινα να μην ασχοληθουμε με ολα αυτα.
Μονο κακο μπορει να μας κανει, ως απλα και ευσυνειδητα ατομα, η αναγνωση παρομοιων "κειμενων"

Υ.Γ2 Τα παιδια δεν ειναι σωστα ενημερωμενα.Δεν εχω μιλησει με τον φερομενο ως "Φιφη" για τουλαχιστον 5 μηνες.Θεωρω πως εχει κανει καποιο πολυ μεγαλο λαθος αλλα απο εκει εως να τον αποκαλουν με τον τροπο που τον αποκαλουν η διαδρομη ειναι τεραστια

ΥΓ3 Το οτι ο Σπυρος, ο Κωστας και ο Νικος ειναι γνωστοι τσιφλικαδες του hi end ειναι δεδομενο.Εαν πατε σπιτια τους θα δειτε συστηματα πολλων δις τα οποια απεκτησαν με ανομους τροπους.Η παρακαλωντας τις αντιπροσωπειες για καλυτερες τιμες.Η γραφοντας στο AVSite κολακευτικα σχολια.Η....
Να πω και για τον αραπη υπηρετη?:happy_5:

Reaction score
10
Ειναι αληθεια οτι η Ηχοεκφραση ανηκει στον Βαρδινογιαννη?Επειδη το εχω ακουσει και αυτο για αυτο ρωταω....

Ωραιο λεξιλογιο οντως...Μιλαμε για μισος οχι αστεια....

Reaction score
0
Απάντηση: Μπόχα, βρώμα και δυσωδία...

Ναι και ο Ανδρέας Κ. είναι και σκάουτερ της Πανάθας (γιαυτό πάμε κατά διαόλου)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ειναι αληθεια οτι η Ηχοεκφραση ανηκει στον Βαρδινογιαννη?Επειδη το εχω ακουσει και αυτο για αυτο ρωταω....
Για την Ηχοδομή θα άκουσες μάλλον Μιχάλη.

Reaction score
10
Ο Αντρεας απο οτι ξερω εχει σπουδασει επικοινωνιολογος οποτε μαλλον δεν κανει για scouter,,,,για βουλευτης ισως....χιχιιχιχ

Reaction score
1
Ρε παιδιά, γιατί υπάρχει τέτοια διαμάχη μεταξύ ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν. Το ίδιο ερώτημα υπέβαλα και στο άλλο site, αλλά κανείς δεν μου απάντησε το γιατί. Πραγματικά, είναι κρίμα να τσακώνονται κάποιοι για τις λαλακίες κάποιων άλλων.

Τέλος πάντων... επειδή είμαι και εγώ reviewer (δηλαδή λαμόγιο :crazy_1:) και επειδή θέλω να αποσυμφορήσω λίγο την ατμόσφαιρα wall_1 , σας παραθέτω τον δεκάλογο του καλού reviewer, τον οποίο συνέταξα μετά από πολλά χρόνια περισυλλογής:

1. Όποιος σου τα σκάει, έχει καλές μηχανές
2. Όποιος σου τα σκάσει χοντρά, παίρνει διθυραμβικό τεστ
3. Όποιος σου τα σκάσει πολύ χοντρά, οι μηχανές του μπαίνουν στο σύστημα αναφοράς
4. Ποτέ μην κάνεις συγκριτικά, γιατί θα δυσαρεστήσεις τους φίλους σου
5. Να κρίνεις τις συσκευές με το καλώδιο εκτός πρίζας, γιατί δοκιμές και τέτοιες αηδίες παίρνουν χρόνο
6. Θα "κόβεις" το μηχάνημα με το μάτι. Αν σου αρέσει, παίζει. Αν όχι, θάψ’ το.
7. Να εκλαμβάνεις τους αναγνώστες ως χαζούς και κουφούς
8. Το copy-paste είναι άσος στο μανίκι
9. Ο εκβιασμός είναι η μισή αρχοντιά
10. Το παραεμπόριο είναι η άλλη μισή

Το ευαγγέλιο θα είναι σε λίγες ημέρες στα βιβλιοπωλεία από τις εκδώσεις Πλέμπα.

Με τις ευλογίες μας.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Οπως βλεπετε σπερνωντας καποιος υβρεις ...θεριζει υβρεις δεντρα ολοκληρα .

Θα επρεπε να φροντιζουμε να ειναι το σπιτι μας καθαρο απο υβρεις (του σαλονιου) ( απευθυνομαι κυριως προς τον κο Μπλατσιο και κο Κογια ) ωστε να μην δινουμε το δικαιωμα για τετοιες αναρμοστες συμπεριφορες και σχολια . Οπως βλεπετε υπαρχουν και υβρεις του λιμανιου .

Κριμα για αυτα που γραφονται και κυριως για αυτα που γραφτηκαν και εδω .

Επισης αυτο το θεμα εχει ανοιχτει σε λαθος κατηγορια .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Βλεπω και μια διαθεση διαρκους σχολιασμου των αλλων , οποιοι και αν ειναι αυτοι . Προχτες το AVCLUB , xτες το ACA , σημερα το AUDIOPOINT . Οταν ασχολεισαι με αυτους που δεν σε εκτιμουν και σε βριζουν απλα ....τους δινεις αξια . Ασχολουμενος μαζι τους δινεις κυρος στα γραφομενα και στις υβρεις τους . ( κατι αναλογο εκανα με τον αειμνηστο Ντοχερτυ )

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κοίταξε Μαρίνε, είναι άλλο πράγμα να σε πει κάποιος άσχετο ή ότι έκανες ένα λάθος χοντρό, μικρό μεγάλο ή τεράστιο, άλλο να σου κάνει κριτική σε κάποια θέματα και μάλιστα επωνύμως και άλλο να πει ότι είσαι απατεώνας, λαμόγιο, ότι τα παίρνεις από περιοδικά, αντιπροσώπους κλπ. Δεν υπάρχει σύγκριση. Το ίδιο και με την περίπτωσή σου.

Όταν κάποιος θίγει ανθρώπους με τέτοιον τρόπο, ειδικά όταν δεν τους γνωρίζει, σημαίνει ότι ο ίδιος έχει ενοχληθεί από κάτι. Αυτό το κάτι είναι γνωστό, δεν μιλάω αόριστα. Κάποιοι λοιπόν είναι αρκετά εύθικτοι και αντιδρούν στα γραφόμενα κάποιων άλλων, διότι θεωρούν ότι η κατά τα άλλα χομπίστικη συμπεριφορά αυτών, ενδεχομένως να διαμορφώσει κομμάτι της αγοράς, γεγονός που εμφανώς είναι ενάντια στα συμφέροντά τους. Ειδικότερα όταν οι απόψεις εκφράζονται από ανθρώπους με αποδεδειγμένη γνώση όπως πχ ο Κόγιας, αυτές είναι δεδομένο ότι θα επηρεάσουν κάποιους αναγνώστες.

Έλα όμως που αυτό δεν βολεύει πάντα όσους διακινούν hi end προϊόντα και υπηρεσίες, έλα που αυτοί θέλουν να διαμορφώνουν την αγορά όπως τους βολεύει αυτούς και μόνον...

Επιπλέον, εδώ σημειώνεται όχι η αντίδραση στα παραπάνω, αλλά η συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αν κάποιος από τους υποτιθέμενους θιγμένους ή τέλος πάντων από αυτούς που φιάχνουν τα εν λόγω γελοία σενάρια, είχε τα απαραίτητα "rxδια", θα έμπαινε να συζητήσει επώνυμα με όποιον έχει πρόβλημα, αν και ποτέ δεν ετέθη σε αυτόν τον χώρο οποιοδήποτε θέμα επί προσωπικού, όπως δηλαδή το θέτουν τούτα τα φρούτα. Αν ο Κόγιας έγραψε κάπου ότι ο τάδε ριβιούερ έγραψε εκεί μ@λακία εξηγώντας τον λόγο, ο ριβιούερ δεν οφείλει να απαντήσει. Αν απαντήσει όμως, οφείλει να το κάνει επωνύμως και επί του θέματος. Αλλιώς κανείς δεν θα τον πάρει στα σοβαρά. Οι ριβιούερ δεν είναι θεοί και συνεπώς δικαιούνται κι αυτοί να γράψουν μια χαζομάρα όπως δικαιούνται όλοι. Αυτό που δεν δικαιούνται είναι να νομίζουν ότι η ιδιότητά τους, τους τοποθετεί στο απυρόβλητο. Και πάλι όμως, ποτέ δεν ειπώθηκε εδώ ότι κάποιος ριβιούερ είναι αλήτης ή καραγκιόζης ή παιδεραστής. Αυτό που γράφτηκε πολλάκις είναι ότι κάποιος έγραψε κάτι που είναι κοτσάνα ολκής, δηλαδή κριτική σε γραφόμενα, αναφαίρετο δικαίωμα του οποιουδήποτε...

Όποιος έχει πρόβλημα, μπαίνει και το συζητάει σε ένα ελεύθερο site, παίρνει και δίνει απαντήσεις. Αυτή είναι σωστή αντίδραση και ορθή συμπεριφορά κι ας έρθει σε αντιπαράθεση επιχειρημάτων και όχι βωμολοχιών με όλον τον κόσμο. Το να βγει κάποιος όμως και να αντιδράσει στα άρθρα του Κόγια λέγοντας ότι η παρέα μας εδώ, η οποία ποτέ δεν είχε επαγγελματική σχέση με κανέναν, πληρώνεται από τον Φωτιάδη ή τον Καφάτο ή κάποιους αντιπροσώπους, είναι ένδειξη κακίας, βλακείας, αλλά και εξάρτησης από τον χώρο με εμφανή θιγόμενα συμφέροντα. Να το πω και διαφορετικά, ο Κορακάκης πχ γιατί δεν μασάει και πάντα απαντούσε σε ότι γραφόταν?

Κοινώς, ο Κόγιας δεν ενοχλεί απλά έναν ριβιούερ, ενοχλεί ολόκληρο το σύστημα. Και αυτό είναι τραγικό για το κακό μέρος του συστήματος διότι, αν μη τι άλλο, δείχνει την αδυναμία του και το ότι στηρίζεται μόνον σε φούμαρα. Ένας μεγάλο κομμάτι του κλάδου των Αθηνών, επαγγελματίες με χρόνια στον χώρο, συντάκτες και πωλητές, τα έχουν βάλει με κάποιον που απλά γράφει μια άποψη σε ένα site. Όλοι αυτοί φοβούνται έναν άσχετο τύπο από τον Βόλο που περνάει την μέρα του γελώντας με τα χάλια τους. Ε, κάτι παίζει ρε φίλε εδώ, δεν είναι το θέμα μας απλά το γεγονός ότι ο Κόγιας δεν "πιστεύει" στα καλώδια ρεύματος ή το συγκριτικό με τα mp3. Αυτά είναι η αφορμή.

Είναι κομπλεξικός λένε ο Κόγιας που δεν μπορεί να γράψει στα περιοδικά και γι αυτό τα βρίζει. Και αν είναι άγνωστος όπως λένε και ηλίθιος ο Κόγιας, γιατί του δίνουν σημασία, γιατί ακούνε με προσοχή ότι λέει και τελικά γιατί ελάχιστοι του απαντούν και γιατί όλοι αυτοί ενοχλούνται?

Και άντε αυτοί που μας τα χώνουν έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα, ή δουλεύουν σε μαγαζιά και για τους λόγους που οι ίδιοι μόνο γνωρίζουν θεωρούν ότι θίγονται. Οι άλλοι? Οι "χομπίστες" κολλητοί των αντιπροσώπων που γίνονται έμμισθοι ή άμισθοι υποστηρικτές τους? Οι χομπίστες που πληρώνονται προμήθειες με το κομμάτι? Οι χομπίστες που προσπαθούν να πουλήσουν υπηρεσίες συμβούλου audio σε ανυποψίαστους? Σας φαίνονται παράξενα όλα αυτά ε? Κι όμως είναι πραγματικότητα. Όλοι αυτοί, (μερικοί κυκολοφορούν συνεχώς και ανάμεσά μας) είναι στην παρεούλα των θιγμένων διότι κάποιος χαλάει την δουλειά τους. Κάποιος ή ένα οικοδόμημα ολόκληρο όπως είναι ένα φόρουμ, προσφέρει όλα αυτά αφιλοκερδώς. Εδώ παίρνει η μπάλα και τον Μπλάτσιο και τον Τσαρουχά και όλο το site.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και ο λόγος των συνεχών επιθέσεων. Το site έχει απίστευτη επισκεψιμότητα, τόση όση έχουν όλα τα περιοδικά του ειδικού τύπου μαζί και κάτι παραπάνω. Αυτό θερίζουμε Μαρίνε, όχι τις απόψεις μας για το σπορ. Το site μεγάλωσε και συνεπώς ενοχλεί περισσότερο. Θα το αντιμετωπίσουμε με ένα - δύο ή τρία άλλα sites και με λάσπη. Μπόλικη λάσπη...

Πραγματικά δεν ξέρω που θα βγει αυτή η ιστορία. Κάποιοι προφανώς δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν και δεν σκέφτονται τις συνέπειες. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο όμως και οι μαγκιές δεν περνάνε παντού...

Reaction score
7
Νίκο, αυτά είναι η άποψή σου, όχι απαραίτητα και δική μας. Και μάλλον δεν μας αφορά προσωπικά και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι αφορούν οι προσωπικές σας διαμάχες την Hi-end. Ετσι που την καταντήσατε καταργήστε την γιατί μόνο δυσφήμηση είναι πλέον και όχι να προάγει το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε.
Βρήκατε βήμα εσύ και ο Κόγιας για να βγάλετε τα απωθημένα σας εναντίον κάποιων. Δεν αφορούν κανέναν οι διαμάχες που μεταφέρεις εδώ ούτε με τον Σκαλούμπακα, ούτε με τον Πυργαρούση, ούτε με τους εμπόρους, ούτε με τους ριβιούερς.
Πάντως το ότι όλοι καταφέρονται εναντίον σου και εναντίον του Κόγια είναι αξιοσημείωτο. Και ότι εξαιτίας σας έφυγαν ή αραίωσαν αξιόλογα μέλη δεν είναι άσχετο.
  • Αποδεδειγμένη γνώση έχει ποιος; από πού αποδεδειγμένη; Για ξεκίνα από τίτλους και φτάσε σε έργα. Όταν ερωτηθήκατε παλαιότερα ποιήσατε την νήσσα.
  • Εσύ μπορεί να έχεις τις απόψεις σου αλλά δεν ξέρεις και ούτε την ψιλιάζεσαι ποιόν πείραξε ο τρόπος του Κόγια, ο δικός σου και του Μπλάτσιου. Επειδή εσύ όλα τα δικαιολογείς νομίζεις ότι όλα έτσι είναι;
  • To λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί ο Κόγιας και οι εκφράσεις του συνεισφέρουν στο επίπεδο συζήτησης στο φόρουμ; εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι θίγονται άτομα και υπολήψεις; Σου τα γράψαμε κατά καιρούς αλλά εσύ απαντούσες είτε ειρωνικά είτε αλαζονικά.
  • Ποιος σου δίνει εσένα και τον Κόγια το δικαίωμα να χρησιμοποιείται αυτό το λεξιλόγιο και τις εκφράσεις. Γιατί θα πρέπει να σας ανεχθώ. Εχετε καταφέρει εσύ και ο Κόγιας να αποτελεί η λέξη hi-end ύβρη και κουσούρι.
  • Επιτίθεστε στον Ηχο λες και σας σκότωσε τον πατέρα, μόλις έγραψα για τα καλώδια ότι η ο Μπλάτσιος γράφει μ@λ@κίες ή ο Κόγιας τα βγάλατε
ίδια λες και απευθύνεστε σε βλάκες.
Κρίνεται τους πάντες και τα πάντα. Εσείς τι έχετε να επιδείξετε; Έλα καθάρισε το πιάτο σου. Δεν τους ξέρω τους άλλους στην τωρινή σου διαμάχη και ούτε με αφορούν, έχετε όμως κοινούς τόπους. Εγώ ξέρω να πώ ότι η κατηγορία αυτή πλέον είναι δυσφήμηση για το χόμπυ. Τέσσερα άτομα μείνατε να γράφετε ο ένας στον άλλο. Η φτιάξτε την ή παρατήστε την, μην την κακοποιείται άλλο. Τις απόψεις τις δικές σου και του Κόγια τις εμπεδώσαμε πλέον, αφήστε χώρο να γράψουν και άλλοι, μακριά από την χλεύη σας και την αλαζονική κριτική σας.
Αυτά τα γράφω με πόνο και όχι με κακεντρέχεια, δεν ήθελα ποτέ και ούτε νόμιζα ότι θα έφθανα ποτέ σαυτό το σημείο να γράψω τέτοια πράγματα, αν νομίζετε ότι δημιουργούν πρόβλημα σβήστε το. Όμως πάρτε το σαν αρχή αυτοκριτικής και δώστε στην κατηγορία την αίγλη που της ταιριάζει. Αν δεν έχετε να δώσετε κάτι περισσότερο δώστε την σκυτάλη σε επόμενους, δεν είναι κακό, απλά έτσι είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Είχαμε τον Πάπα, βρήκαμε τώρα και τον Σωστό, δεν τιμά την κατηγορία. Α και κάτι τελευταίο, δεν υπάρχουν στον χώρο μόνο οι μαγαζάτορες οι ριβιούερς και οι φύλακες άγγελοι, υπάρχουν και οι χομπίστες, που δεν είναι τόσο βλάκες όσο τους θεωρείτε και προθυμοποιηθήκατε να τους σώσετε, αναγνωρίστε τους το δικαίωμα ότι επειδή είναι χαιεντάδες δε είναι απαραίτητα ούτε βλάκες ούτε χαζοί καταναλωτές, μην ενσωματώνεται στην κατηγορία ότι κακό υπάρχει και της το χρεώνετε.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις. Δικαίωμά σου επίσης να συμμετέχεις ή όχι στο avsite. Επίσης δικαίωμά σου είναι να πιστεύεις ότι η αλαζονική συμπεριφορά κατά την δική σου γνώμη), δικαίως απαντάται με σπίλωση υπολήψεων σε βαθμό ποινικά κολάσιμο. Προφανώς δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Μπορεί εσύ αν σου πουν ότι τα παίρνεις για να γράφεις στα φόρουμ να το θεωρήσεις τιμή σου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ακούστε τώρα κι ένα ωραίο που βγήκε μόλις.
Θυμάστε έναν χρήστη με το όνομα audiomusic που έμπαινε εδώ και έψαχνε δήθεν παλαιά τεύχη του περιοδικού high fidelity και στα 20 από τα 25 μηνύματα που έγραψε μας έλεγε για το πόσο καλύτερο περιοδικό από τον ΗΧΟ είναι το high fidelity?

Εντελώς συμπτωματικά, χρήστης που επίσης ρίχνει την χολή του όπως ο παραπάνω στον διαδικτυακό τόπο της βλακίας, (ramius λέγεται), χρησιμοποιεί το ίδιο account στο photobucket με τον audiomusic. Εκτός λοιπόν κι αν είναι κολλητοί και μοιράζονται το ίδιο μέρος για να βάζουν τις φωτογραφίες τους στο internet, είναι το ίδιο πρόσωπο.

Όταν όμως φίλε Ευάγγελε λέγαμε του audiomusic να ξεκουμπιστεί από εδώ μέσα, εσύ θεωρούσες ότι έχουμε αλαζονική συμπεριφορά και ότι θα σώσουμε τον κόσμο. Πως θα αντιμετωπίσουμε αυτόν τον βόθρο ρε φίλε? Με φιλάκια?...

Εσύ τι θα έκανες?

Reaction score
7
Αν αυτό κατάλαβες λυπάμαι! αλλά τελικά φυσικά και είναι δικαίωμά μου και δεν περιμένω να μου το αναγνωρίσεις ή όχι, κατάθεση απόψεων είναι.

Reaction score
164
Πως θα αντιμετωπίσουμε αυτόν τον βόθρο ρε φίλε? Με φιλάκια?...
Με αδιαφορία. Αυτό δεν λέγατε να κάνουμε όταν είχαμε το βόθρο στο Avsite; Γιατί δεν ακολουθείτε την ίδια τακτική; Αυτή που με περισσή κατανόηση μας συμβουλεύατε να ακολουθήσουμε όταν οργισμένοι, πικραμένοι ή αηδιασμένοι παραιτούμασταν και αποχωρούσαμε σωρηδόν...
(Φίλε Νίκο δεν απευθύνθηκες σε εμένα προσωπικά, Αλλά ούτε και εγώ σε εσένα. :happy_8: Αλλά αν δεν το πω σε κάθε τέτοια περίπτωση, θα σκάσω)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βαγγέλη το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δικαιολογείς κάποιους που λένε ότι τα παίρνουμε, διότι είτε συμφωνείς μαζί τους, είτε εννοείς ότι αξίζουμε αυτήν την επίθεση. Αν κατάλαβα λάθος, εξήγησέ το μου σε παρακαλώ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Με αδιαφορία. Αυτό δεν λέγατε να κάνουμε όταν είχαμε το βόθρο στο Avsite; Γιατί δεν ακολουθείτε την ίδια τακτική; Αυτή που με περισσή κατανόηση μας συμβουλεύατε να ακολουθήσουμε όταν οργισμένοι, πικραμένοι ή αηδιασμένοι παραιτούμασταν και αποχωρούσαμε σωρηδόν...
(Φίλε Νίκο δεν απευθύνθηκες σε εμένα προσωπικά, Αλλά ούτε και εγώ σε εσένα. :happy_8: Αλλά αν δεν το πω σε κάθε τέτοια περίπτωση, θα σκάσω)
Συμφωνώ αλλά μήπως δεν ζυγίζεις σωστά τις καταστάσεις?

Status
Not open for further replies.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe