Kiss Dp-600 Πρώτες εντυπώσεις.....

Reaction score
4
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ WEB RADIO ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ MODEM! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ.ΤΡΕΛΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙ.ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ DTS ..

Reaction score
84
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ INTERFACE!
Περιμένουμε φίλε μου να μας πεις και πως το εγκατέστησες στο μηχάνημα.

Reaction score
4
Burn the .iso file on a CD as an image.

1. Turn on the unit with the ON/OFF button (on the back panel)

2. Open the tray, and insert the update CD without closing the tray

3. Turn off the unit with the ON/OFF button (on the back panel)

4. Press the Default button on the back of the unit

5. Turn on the unit with the ON/OFF button, keep the default button
pressed,and press the STOP button on the front panel of the player (the
tray closes and PLEASE WAIT appears on the display)

6. Stop pressing the Default button 30 seconds after clicking on the
Standby button.

Now the player will update to the image burned on the cd and this will
take around 5 min, Please do not turn off the unit while it is updating
as it will harm the player.The CD will be ejected when the update is finished. Remove it and Turn
OFF/Turn ON the player using the ON/OFF button. Click one time on the
Standby button and go through the Quick Setup.

Reaction score
14
μάπα δε καρπούζα....

το Network settings του είναι για τον λούτσο.

δεν μου δέχεται το ip subnet 255.255.255.192 που έχω βάλει, και θέλει να δουλέψει καλά και σώνει με dhcp

ξαναβαλα το παλιό

Reaction score
0
Δικές μου εντυπώσεις μετά από μικρή ενασχόληση:
-Παίζει ομαλά τα HD που παλιά σέρνονταν
-Από τα HD που δεν έπαιζαν καθόλου παλιά, τα περισσότερα
εξακολουθούν να μην παίζουν
- Τα WMVHD με DRM εξακολουθούν να μην παίζουν
- Μου φαίνεται πως το wireless είναι ταχύτερο, ιδιαίτερα σε
φωτογραφίες ( slideshow, κάνει upload στο backround)
- Το fast forward σταματάει εκεί που θέλεις και όχι όπου του
κατέβει
- ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ κλειδώνει 1080p με σύνδεση component
στην AMOI!!! Οταν του δίνω την επιλογή αυτή, στο display
της AMOI γράφει 1080p.
Το τελευταίο με ικανοποίησε πολύ γιατι η έξοδος HDMI τα έπαιξε... Αλήθεια, αν ανοίξω το KISS υπάρχει περίπτωση να κολλήσω τυχόν σπασμένες επαφές ή να το θεωρήσω τελειωμένη υπόθεση;

Reaction score
0
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά..
παρότι είναι η 3 η 4 αναβάθμηση που κάνουμε και στις προηγούμενες δεν είχα πρόβλημα στη συγκεκριμένη δεν αναγνωρίζει το cd και το πετάει έξω....
Μήπως υπάρχει κάποια διαφορά στο file (beta firmware ?)και χρειάζεται κάποιο παραπάνω στάδιο πριν το κάψιμο...?

Reaction score
14
καλώς όρισες aadvark (καλά δεν είσαι μυρμηγκοφάγος - aardvark????)

εχω 2 KISS (ας πρόσεχα) και δυστυχώς ή ευτυχώς μόνο το ένα απο τα δύο μου επέτρεψε αναβάθμιση.

Ευτυχώς όμως γιατι με τον νέο firmware δεν βλέπει το δίκτυο του σπιτιού, οπότε τελικά καλύτερα που αναβάθμισα μόνο το ένα απο τα δύο.

Σε γενική χρήση πάντως με το νέο image πάει πολύ καλίτερα και είναι πολύ γρήγορες όλες οι λειτουργίες του

Δοκίμασα με άλλο CD γραμμένο με 1χ ή με 4χ αλλά πάλι τζίφος.

Reaction score
5
Ακομα με δαυτο ασχολειστε ρε σεις ??
Δεν εχετε υποφερει αρκετα ???

Reaction score
0
Ακομα με δαυτο ασχολειστε ρε σεις ??
Δεν εχετε υποφερει αρκετα ???
Τι εννοείς ? Τι είναι ο άνθρωπος χωρίς αυτές τις μικρές χαρές της ζωής , όπως βραστά αυγά κάτω από τη μασχάλη , βγάλσιμο νυχιών με τανάλια και (πάνω απ΄ολα) προσπάθεια να παίξει το kiss σωστά έστω ένα απλό dvd .
dream gr - Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα . Το όνομα όντως προέρχεται από τον aardvark (βλέπε pink panther) αλλά όταν το είχα δοκιμάσει σε κάποιο site δεν ήταν διαθέσιμο και έτσι ...,
Όσο για την αναβάθμιση το πρόβλημα τελικά ήταν απλό (ειδικά στο kiss-ειο σύμπαν) Για κάποιο λόγο δεν διάβαζε το συγκεκριμένο cd . απλά το ξαναέγραψα σε άλλο..
Πρώτα συμπεράσματα. Δουλεύει επιτέλους για πρώτη φορά το fast forward . Όσο για τα hd αρχεία . Κάποια που έπαιζαν με σπασίματα παίζουν κανονικά , ενώ κάποια άλλα που έπαιζαν κανονικά τώρα έχουν μόνο ήχο !!!
Πάντως εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν πλήττουμε

Reaction score
14
dream gr - Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα . Το όνομα όντως προέρχεται από τον aardvark (βλέπε pink panther) αλλά όταν το είχα δοκιμάσει σε κάποιο site δεν ήταν διαθέσιμο και έτσι ...,
ο αγαπημένος μου ήρωας απο τον ρόζ πάνθηρα... come here ant... come back here lunch!!!

Όσο για την αναβάθμιση το πρόβλημα τελικά ήταν απλό (ειδικά στο kiss-ειο σύμπαν) Για κάποιο λόγο δεν διάβαζε το συγκεκριμένο cd . απλά το ξαναέγραψα σε άλλο..
Πρώτα συμπεράσματα. Δουλεύει επιτέλους για πρώτη φορά το fast forward . Όσο για τα hd αρχεία . Κάποια που έπαιζαν με σπασίματα παίζουν κανονικά , ενώ κάποια άλλα που έπαιζαν κανονικά τώρα έχουν μόνο ήχο !!!
Πάντως εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν πλήττουμε
Αυτό είναι σίγουρο με το KISS εχεις απίθανες ώρες χαράς και ταλαιπωρίας και αν είσαι τυχερός και λίγες ωρες να δείς καμμιά ταινία... το KISS το λατρεύει και η γυναίκα μου καθώς μετά απο 32 ώρες σεμινάρια κατάφερε να το λειτουργεί!!

Reaction score
164
Το "λατρεμένο" μου Kiss το έδωσα αφού είχα καταφέρει μόνο Sd DivX να δω με αυτό.
Επειδή δεν ήθελα να έχω τύψεις και να με καταριέται ο αγοραστής, τον έβαλα πρώτα να διαβάσει αυτό το θέμα. Μάλιστα όταν του είπα την τιμή, μου είπε "Ε.... μπορώ να δώσω και παραπάνω αν θέλεις. Είσαι σίγουρος;" :happy_9:
Για τέτοια εκτίμηση μιλάμε. :happy_5: Μακράν η πιο αποτυχημένη αγορά που έκανα ποτέ!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ αντίθετα όταν θέλω να δω dvd χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ το Kiss...

Μακράν η καλύτερη εικόνα στα 1080p!!!

Για όλα τα υπόλοιπα έχω το HTPC...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ