- Reaction score
- 4
ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ UPDATE ΣΕ BETA ΓΙΑ ΤΟ DP 600! EΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!
Περιμένουμε φίλε μου να μας πεις και πως το εγκατέστησες στο μηχάνημα.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ INTERFACE!
Τι εννοείς ? Τι είναι ο άνθρωπος χωρίς αυτές τις μικρές χαρές της ζωής , όπως βραστά αυγά κάτω από τη μασχάλη , βγάλσιμο νυχιών με τανάλια και (πάνω απ΄ολα) προσπάθεια να παίξει το kiss σωστά έστω ένα απλό dvd .Ακομα με δαυτο ασχολειστε ρε σεις ??
Δεν εχετε υποφερει αρκετα ???
ο αγαπημένος μου ήρωας απο τον ρόζ πάνθηρα... come here ant... come back here lunch!!!dream gr - Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα . Το όνομα όντως προέρχεται από τον aardvark (βλέπε pink panther) αλλά όταν το είχα δοκιμάσει σε κάποιο site δεν ήταν διαθέσιμο και έτσι ...,
Αυτό είναι σίγουρο με το KISS εχεις απίθανες ώρες χαράς και ταλαιπωρίας και αν είσαι τυχερός και λίγες ωρες να δείς καμμιά ταινία... το KISS το λατρεύει και η γυναίκα μου καθώς μετά απο 32 ώρες σεμινάρια κατάφερε να το λειτουργεί!!Όσο για την αναβάθμιση το πρόβλημα τελικά ήταν απλό (ειδικά στο kiss-ειο σύμπαν) Για κάποιο λόγο δεν διάβαζε το συγκεκριμένο cd . απλά το ξαναέγραψα σε άλλο..
Πρώτα συμπεράσματα. Δουλεύει επιτέλους για πρώτη φορά το fast forward . Όσο για τα hd αρχεία . Κάποια που έπαιζαν με σπασίματα παίζουν κανονικά , ενώ κάποια άλλα που έπαιζαν κανονικά τώρα έχουν μόνο ήχο !!!
Πάντως εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν πλήττουμε