Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Τον Doherty μπορείς να τον κατηγορήσεις για πολλά αλλά σίγουρα δεν ήταν λαμόγιο...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Τον Doherty μπορείς να τον κατηγορήσεις για πολλά αλλά σίγουρα δεν ήταν λαμόγιο...
Ως επιμονα ανωνυμος και συμφωνα με την συμπεριφορα του τον κατηγορω ως μεγαλο ΛΑΜΟΓΙΟ . Οταν επιτιθεται σε καποιον με σκοπο να τον πληξει οικονομικα τοτε δικαιουται ο καθενας να τον συνδεσει με ανταγωνιστες του και να του χαρισει την ιδιοτητα του ΛΑΜΟΓΙΟΥ .

ΛΑΜΟΓΙΑ ειναι εκτος των αλλων ιδιοτητων , οσοι με αφανεις σκοπους αναστατωνουν κοινωνικες ομαδες . Αυτη ειναι η αποψη μου .

Ψαξτε λιγο τον αγαπητο Daniell γιατι μοιαζει με την αλλη οψη ενος γνωστου-αγνωστου κιβδηλου νομισματος . Υβριστης με αφθονο χρονο και εκφορα φιλολογου ;;;;; :happy_4:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Επειδή βλέπω κάτι μηνύματα που απειλούν τα μαλλιά μου, (και προσβάλλουν και τη νοημοσύνη όσων γνωρίζουν σωστά Ελληνικά), η σύγκριση των γραπτών αυτού τού τύπου με τα γραπτά του rdoherty είναι απλώς γελοία. Είναι σαν να συγκρίνεις χαρταετό με σταυραετό, ας πούμε...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.483

Ψαξτε λιγο τον αγαπητο Daniell γιατι μοιαζει με την αλλη οψη ενος γνωστου-αγνωστου κιβδηλου νομισματος . Υβριστης με αφθονο χρονο και εκφορα φιλολογου ;;;;; :happy_4:
Άλλα αντ' άλλων!
Καμία απολύτως σχέση σε όλους τους τομείς. :cool_3:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Πρώτα - πρώτα, ο rdoherty έχει την ικανότητα του πυκνού ύφους, κάτι που δεν...

Reaction score
0

Ειμαι στην ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ :happy_9: θεση να συμφωνησω με τον Σπυρο.
Ρενο (χρονια πολλα κιολας ,εστω και ετεροχρονισμενα ) θα μπορουσες να προσαψεις χιλια δυο αλλα στον Rd .
Λαμογιο ομως οχι.

Αλλο πραγμα η συμπαθεια ,αλλο η αντιπαθεια και αλλο η εμπαθεια.

--------------
Aπο το www.slang.gr.
Οχι οτι ειναι και το Ηλεκτρονικο Ευαγγελιο της Γλωσσας αλλα...για να ξερουμε και τι λεμε πανω κατω.

1. λαμόγιο
Ο απατεώνας, ο κομπιναδόρος. Η λέξη πιθανολογείται ότι προέρχεται από την ισπανική έκφραση "la moya" που σημαίνει "η τάδε".

-Τράβα να κάνεις δουλειά με τα λαμόγια και μετά έλα να μου κλαφτείς που σε δαγκώσανε. Θα φας κάτι κλωτσές.....
2. λαμόγιο
Αυτός που φέρεται σκάρτα σε σχέσεις, δουλειές, φιλίες.
1. -Μην κάνεις κανα λάθος και συνεργαστείς μαζί του, ο τύπος είναι λαμόγιο, έχει γεμίσει την αγορά με ακάλυπτες επιταγες.
2. - Πώς τα πας με τον δικό σου;
-'Ασε, πολύ λαμόγιο, όλο στραβές μου κάνει.

Reaction score
4.768
Μόνο άσχετος δεν ήταν πάντως περί του hi-end. Και πολλές φορές ενοχλούσε η γνώση του παράλληλα με το ύφος του.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μόνο άσχετος δεν ήταν πάντως περί του hi-end. Και πολλές φορές ενοχλούσε η γνώση του παράλληλα με το ύφος του.
+1

Ναι καλα, ο ΝΤΟΧΕΡΤΥ ειχε προσφερει πολλα στη hi-end κατηγορια και τον θιξαμε. Μας δουλευετε ρε παιδια?
Όχι Γιάννη... Τα γραπτά όλων και η λεγόμενη "προσφορά" τους, ευτυχώς, μένουν.

+1

Επειδή βλέπω κάτι μηνύματα που απειλούν τα μαλλιά μου, (και προσβάλλουν και τη νοημοσύνη όσων γνωρίζουν σωστά Ελληνικά), η σύγκριση των γραπτών αυτού τού τύπου με τα γραπτά του rdoherty είναι απλώς γελοία. Είναι σαν να συγκρίνεις χαρταετό με σταυραετό, ας πούμε...
+1

Άλλα αντ' άλλων!
Καμία απολύτως σχέση σε όλους τους τομείς. :cool_3:
+1

Αλλο πραγμα η συμπαθεια ,αλλο η αντιπαθεια και αλλο η εμπαθεια.
+1

sk

Reaction score
501
Στην High End κατηγορία πράγματι δεν παρουσίασε ποτέ καμία συσκευή και δεν πρόσφερε / συνείσφερε με την παραμικρή προσωπική του «εμπειρία».

Μέγας Μάστορας της Αποδόμησης !!!

Στον «μπερδεμένο» αρχάριο αναγνώστη όμως – όπως η αφεντιά μου – πρόσφερε με τον τρόπο του πολλά.

Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της σταδιακής μετακύλισης της θεματολογίας / επιχειρηματολογίας της κατηγορίας, από το υποκειμενικό στο αντικειμενικό.

Γι΄ αυτό και μόνο, προσωπικά παραβλέπω συνειδητά τον συχνά «άκομψο» τρόπο του.

Από την άλλη θα μου πεις .... γίνεται ποτέ ομελέτα χωρίς να σπάσεις τ΄ αυγά ? :happy_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
+1 +1 +1 ......βαλτε ρε κατι τις παραπανω . Τετοιο αναστημα μονο +1 ;; :happy_5: :happy_5:

Σας θιξαμε τον χρυσο ευεργετη του AVSITE ;;; Τετοια εξεγερση ουτε για τις βρισιες του audiopoint :happy_4: (που λεει ο λογος)

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Ρενο (χρονια πολλα κιολας ,εστω και ετεροχρονισμενα )
Σ ευχαριστω :-D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σας θιξαμε τον χρυσο ευεργετη του AVSITE ;;;
Μας, έθιξες. Δεν μας θίξατε, ένας είσαι και είμαστε πολλοί. Μήπως πρέπει να αναρωτηθείς κάποτε το γιατί και να μην είσαι τόσο απόλυτος σε αυτό το θέμα?

- Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Μας, έθιξες. Δεν μας θίξατε, ένας είσαι και είμαστε πολλοί. Μήπως πρέπει να αναρωτηθείς κάποτε το γιατί και να μην είσαι τόσο απόλυτος σε αυτό το θέμα?

- Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...
Εγω και ο Μιχαηλος ειμαστε δυο . Αρα πληθυντικος .

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.087
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo