Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Στο στώμα μου δεν ξέρω, αλλά στο στόμα μου τολμάω να τη βάζω σίγουρα (την Alfa)!...τολμάς να βάζεις την Alfa στο στώμα σου...![]()
Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.
Aν ο σκοπός σου είναι η γρήγορη οδήγηση τότε κυκλοφορούν άριστα σπορ αυτοκίνητα όπως:
...
Και για τους οπαδούς της μπροστινής κίνησης (ή τέλος πάντων για όσους δεν συμπαθούν την πίσω κίνηση), ένα αυτοκίνητο που είναι απίστευτα καλοστημένο σε σημείο να το κατεβάζεις όπως είναι σε αγώνες:
Εντάξει, δεν είναι για τα χέρια σου, αυτό είναι αλήθεια. :happy_8:Ρε φιλε. Παρ'το χαμπαρι. Δεν αρεσει ο κουβας σου, τι να κανουμε τωρα :happy_9:
Πω πω, δεν ξερω που να κρυφτω τωρα (που θα λεγε και ο sln) :happy_5:Εντάξει, δεν είναι για τα χέρια σου, αυτό είναι αλήθεια. :happy_8:
Έλα άντε, θα στο δώσουμε για λίγο, να κάνεις καμμια κόντρα στην ευθεία με τον HV. :happy_5:Πω πω, δεν ξερω που να κρυφτω τωρα (που θα λεγε και ο sln) :happy_5:
Και στην ευθεια καλα θα ητανε. Παμε ρε μεχρι Κορ΄θο να δουμε ποιος θα γραψει την μεγαλυτερη ταχυτητα στο κοντερι :happy_8:Έλα άντε, θα στο δώσουμε για λίγο, να κάνεις καμμια κόντρα στην ευθεία με τον HV. :happy_5:
Κάτσε να δεί ο Κουρτινόπουλος το θέμα και ετοιμάσου για μεγάλο πόστ.
Παιδιά, με τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην πιάτσα, και στις τιμές που κυκλοφορούν, το μόνο που μπορεί να κάνει η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, είναι να κλείσει. Για πάντα. Ή να την αγοράσουν οι Γάλλοι, ή οι Ιάπωνες.