Alfa Romeo GT

Reaction score
3
Αγαπητέ η άποψή μου είναι να πας και να κάνεις ένα test drive της GT διότι η αξιοπιστία της ΔΕΝ είναι το μειονέκτημα του αυτοκινήτου. Αυτό που πρέπει να δεις είναι εάν μπορείς να συμβιώσεις με ένα αυτοκίνητο τόσο ξερό και αρκετά απόλυτο. Δεν είναι βέβαια το απαιτητικό αυτοκίνητο που ζητάει τον χερά του αλλά δεν είναι και κάποιο χαλαρό αυτοκίνητο όπως ίσως να συμπεραίνεις από το Grand Tourismo. Από την άλλη εάν αποφασίσεις να την αγοράσεις θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις τη μικρή (1800cc) αφού η ροπή του κινητήρα είναι πολύ μικρή για το αμάξωμα.
Βέβαια εάν εγώ ήταν να διαθέσω κάπου στα 30000€ για αγορά αυτοκινήτου οι επιλογές μου θα ήταν, εάν δε με ενδιαφέρουν οι χώροι και η μεταφορά περισσότερων των δύο επιβατών OPEL GT, εάν θα ήθελα και χώρους τότε θα πήγαινα στη λύση OPEL OPC ή Ford Focus ST, ή LEON TSI ή κάτι τέτοιο.
ALFA δε θα αγόραζα.
Τέλος ότι και εάν αποφασίσεις θα σου πρότεινα να είναι συνειδητή απόφαση, δική σου απόφαση και ελεγμένη από πολλές μεριές. Εσύ θα δώσεις τα λεφτά και όχι κάποιος άλλος. Κυρίως το after sale service είναι αυτό που πονάει. Πολλές φορές μικροπροβληματάκια που επιμένουν και σου σπάνε τα νεύρα θα είχαν διορθωθεί από νωρίς εάν ο μηχανικός έκανε από την αρχή καλά τη δουλειά του.
Ακόμα σου εύχομαι να το χαρείς, να το στύψεις και να του πιεις το αίμα, ότι και εάν αγοράσεις.
Καλά χιλιόμετρα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Alfa Romeo GT

Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.
Aν ο σκοπός σου είναι η γρήγορη οδήγηση τότε κυκλοφορούν άριστα σπορ αυτοκίνητα όπως:

Και για τους οπαδούς της μπροστινής κίνησης (ή τέλος πάντων για όσους δεν συμπαθούν την πίσω κίνηση), ένα αυτοκίνητο που είναι απίστευτα καλοστημένο σε σημείο να το κατεβάζεις όπως είναι σε αγώνες:

Αν, απο την άλλη, το βασικό για σένα είναι το design και όχι οι επιδόσεις/το στήσιμο, η GT είναι σίγουρα καλή επιλογή. Δεν μπορώ να μιλήσω για αξιοπιστία γιατί δεν έχω ζήσει με Alfa, αλλά ό,τι δεν είναι γιαπωνέζικο θα πάει στο συνεργείο μία φορά παραπάνω anyway...Δε βαριέσαι. :happy_9:

Κώστας Φ.

Reaction score
895

...τολμάς να βάζεις την Alfa στο στώμα σου...:p
Στο στώμα μου δεν ξέρω, αλλά στο στόμα μου τολμάω να τη βάζω σίγουρα (την Alfa)!
Άντε γιατί από τότε που έφυγε ο RDoherty έχουν χαλαρώσει τα πράγματα... :happy_9:

Reaction score
2
Ναι αλλα ψηφιζω. Μπαααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ :happy_5: :happy_5:

Reaction score
3
Ρε παιδιά έχει κανείς κάποιο νέο από το Δημητρόπουλο;
Ελπίζω να μην έχει και αυτός πρόβλημα με τις φωτιές.
Όπως να είναι ας είσαι καλά ρε Γιάννη. :happy_4:

Reaction score
0
Δεν τολμώ καν να συγκρίνω τη GT με το Focus και RX-8 στον τομέα της εμφάνισης(θα πέσει φωτιά να μας κάψει).Οδηγικά τώρα, τα πρωτεία κατέχει το RX-8 αλλά είναι πολύ ειδική επιλογή αφού δεν προσφέρεται για χαλάρες βόλτες(ελλειψη ροπής χαμηλά,ηχος και δύναμη που δεν σε αφήνουν να αγιάσεις ψηλά). H Alfa Romeo έχει χαρακτήρα στο δρόμο,με τη κοντή κρεμαριερα να μεταφέρει άμεσα τις εντολές σου ,αλλά θα υπάρξουν αρκετες φορές που θα ζητήσεις περισσότερα αλογα. Το Focus ειναι το πιο ισσοροπημένο από τα 3 αφού τα κάνει όλα και συμφέρει. Γρήγορο,αλλά πιο προοδευτικό με αποδεκτό επίπεδο άνεσης,έχει κινητηρα με γεματη καμπύλη ροπής που σου επιτρεπει να πηγαίνεις με μία πάνω.Εαν το πάρεις ομως σε μπλε(πορτοκαλί για μένα μπορεί να είναι μόνο μια Lambo)δύσκολα μοιάζει για 2.5 λίτρα turbo.Δεν θα αναφερθώ σε οικονομοτεχνικά κριτήρια. Το κόστος συντήρησης είναι κατα 99% θέμα χρήσης.Αυτά περι αξιοπιστίας έχουν αρχίσει πλέον να ακούγονται αστεία.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Καταγγέλω τον spresv για σαμποτάζ....Ξαναβάζω τις φώτο του RS. :happy_8:

Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.
Aν ο σκοπός σου είναι η γρήγορη οδήγηση τότε κυκλοφορούν άριστα σπορ αυτοκίνητα όπως:

...

Και για τους οπαδούς της μπροστινής κίνησης (ή τέλος πάντων για όσους δεν συμπαθούν την πίσω κίνηση), ένα αυτοκίνητο που είναι απίστευτα καλοστημένο σε σημείο να το κατεβάζεις όπως είναι σε αγώνες:

Attachments

Reaction score
187
καλο χρυσο το rs αλλα σαν αισθηση δεν μου αρεσε πως ανοιγε.τα χιλιομετρα ανεβαιναν αλλα εγω δεν το ενιωθα.το fiesta st μου φανηκε οτι ειναι πιο γρηγορο.που δεν ειναι.150 αλογα αντι 200

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Alfa Romeo GT

Χμμμ, οι μετρήσεις δείχνουν πως είναι πύραυλος, οι χρόνοι στις πίστες το ίδιο και απλά δεν το νοιώθεις ότι πας τόσο γρήγορα? Μάλλον για καλό μου ακούγεται έτσι όπως το θέτεις. :mrgreen:
Όσο πιο "κουβάς" είναι ένα αυτοκίνητο τόσο περισσότερο νοιώθεις την ταχύτητα.
Επίσης είναι και θέμα στησίματος. Σίγουρα είναι πιο πολιτισμένο απο ένα Evo ή ένα TypeR αλλά αυτό ανήκει στα θετικά του.

Reaction score
2
Ρε φιλε. Παρ'το χαμπαρι. Δεν αρεσει ο κουβας σου, τι να κανουμε τωρα :happy_9:

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Ρε φιλε. Παρ'το χαμπαρι. Δεν αρεσει ο κουβας σου, τι να κανουμε τωρα :happy_9:
Εντάξει, δεν είναι για τα χέρια σου, αυτό είναι αλήθεια. :happy_8:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Alfa Romeo GT

Πω πω, δεν ξερω που να κρυφτω τωρα (που θα λεγε και ο sln) :happy_5:
Έλα άντε, θα στο δώσουμε για λίγο, να κάνεις καμμια κόντρα στην ευθεία με τον HV. :happy_5:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Alfa Romeo GT

Έλα άντε, θα στο δώσουμε για λίγο, να κάνεις καμμια κόντρα στην ευθεία με τον HV. :happy_5:
Και στην ευθεια καλα θα ητανε. Παμε ρε μεχρι Κορ΄θο να δουμε ποιος θα γραψει την μεγαλυτερη ταχυτητα στο κοντερι :happy_8:

Reaction score
49

Παιδιά, με τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην πιάτσα, και στις τιμές που κυκλοφορούν, το μόνο που μπορεί να κάνει η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, είναι να κλείσει. Για πάντα. Ή να την αγοράσουν οι Γάλλοι, ή οι Ιάπωνες.

Θα προσπαθήσω να μιλήσω για Alfa Romeo μέχρι το βράδυ

Καθυστέρησα γιατί εδώ και 2 μέρες προσπαθώ να πουλήσω τις δύο Alfa μου γιατί αν κλείσει η Ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία δεν θα ξέρω τι να τις κάνω!!!!!:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo