Re: Απάντηση: Re: AvSite Moto Club

Δεν ειπα τιποτα για internet. Εχω αλλαξει πολλα κρανη και τα περισσοτερα ηταν Shoei full face. Μια φορα αγορασα απο USA οταν ημουν εκει και εκτος οτι ηταν πιο βαρυ απο το Ευροπαικο μοντελο εκανα αμαν και πως να βρω ζελατινα γιατι δεν εκαναν οι ζελατινες που ειχαν εδω. Δοκιμασα και το Tour X της Arai αλλα και το Uvex. Μπορω να πω πως το Uvex ειναι απο τα πιο ελαφρια κρανη που εχω φορεσει. Απλα μου αρεσε η υβριδικη ιδεα της Arai. Θα μου πεις θα πας ποτε σε χωματοδρομο για να χρειαστεις το γυσο? Μαλλον οχι αλλα εχει ωραια σχεδιαση, εφαρμογη και ειναι AraiΣε ένα κράνος, όσο ελαφρύ και αν φαίνεται στα χέρια (ή στα νούμερα) η διαφορά στο βάρος είναι μικρή. Κάπου στα 300gr συνήθως.
Το σημαντικότερο δεν είναι το βάρος αλλά η κατανομή βάρους στο κέλυφος και τις επενδύσεις.
Και επίσης σημαντικό η αεροδυναμική του. Όχι τόσο ως προς τη μείωση των αεροδυναμικών θορύβων όσο για την σταθερότητα του κράνους στις υψηλές ταχύτητες. Βέβαια αν είχε ένα GTR1400 και ξεκινούσες για τον γύρο της Ευρώπης θα χρειαζόσουν και κάτι με λιγότερο θόρυβο.
Σημαντικός και ο τομέας του εξαερισμού που βοηθά (μαζί με την ποιοτική και αφαιρούμενη επένδυση) να νιώθουμε όμορφα μέσα σε αυτό.
Σοβαρή αντιπροσωπεία. Επίσης σημαντικός λόγος για να μην περιμένουμε για ένα καπάκι κόστους 10€ 2 μήνες και δεν έχουμε κράνος.
Και βεβαίως η εμφάνιση. Πρέπει να μας αρέσει για να μην "ξεχνάμε" να το φορέσουμε.....
Πρόσεξε κάτι. Γιατί πολύς κόσμος την έχει πατήσει.....
Πολλές εταιρείες, ιδιαίτερα οι σοβαρές (πχ ARAI, SHOEI κ.ο.κ) έχουν άλλη γραμμή παραγωγής για κράνη της Αμερικής , άλλη για τα Ευρωπαϊκά και άλλη για της ανατολής. Γιατί το κεφάλι (κατά μέσο όρο) ενός Αμερικάνου είναι διαφορετικό από ενός Ευρωπαίου κ.ο.κ. Και πιθανότατα το Νο 54 Αμερικής να διαφέρει από το 54 Ευρώπης (αν και στα κράνη με εντελως αφαιρούμενες επενδύσεις και μαξιλαράκια το σώζεις το θέμα αλλάζοντάς τα. Αλλά οι επενδύσεις είναι ακριβές αφού πλήρως αφαιρούμενες έχουν οι ακριβές σειρές των μεγάλων εταιρειών)
Οπότε αν μπεις στη διαδικασία αγοράς κράνους μέσω internet επέλεξε Ευρώπη για την συναλλαγή σου.
Για DUKE II με τελική 170km/h μην ψαχτείς με τις ναυαρχίδες των μεγάλων εταιριών (πχ το RX7 corsair της ΑRAI) γιατί εκεί πληρώνεις μελέτη κράνους που θα συμπεριφέρεται σωστά και σε πολύ υψηλές ταχύτητες (240+ km/h)
Θα πληρώσεις δηλαδή 700-800€ (αναλόγως το χρώμα) για κάτι που δεν θα αξιοποιήσεις (ακόμα και αν αύριο αγοράσεις ένα SuperDUKE)
Εγώ θα κοιτούσα σε ARAI ή SHOEI κόστους γύρω στα 400 με 450€.
Είμαι υπέρ της ARAI περισσότερο (έχω ένα RX7XX) αλλά και τα SHOEI είναι εξίσου καλά. Προσωπικά το ARAI μου φαίνεται λίγο πιο ποιοτικό στα πλαστικά του (αεραγωγούς, τελειώματα κ.ο.κ) ενώ τα SHOEI λιγότερο θορυβώδη στις μεγάλες ταχύτητες.
Πάντως και η UVEX σαν εταιρεία είναι καλή. Μην προβληματίζεσαι.
, τι είναι…; :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3: