Most visitors online was 3767 , on 23 Sep 2025
Εγώ ο αφελής να ρωτήσω κάτι? Ξέρεις και μερικούς δεκάδες ανθρώπους που να χρειάζονται και να χρησιμοποιούν όλα αυτά που μπορούν να κάνουν τα PPC??? Όχι επειδή μπορούν να τα κάνουν αλλά επειδή τα χρειάζονται?ως μουσικη ναι, σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε HTC... αλλα ως wifi? γιατι τι προγραμματα εχει που χρησιμοποιουν wifi?
γιατι για PPC ξερω μερικες δεκαδες ++...
Εγώ ο αφελής να ρωτήσω κάτι? Ξέρεις και μερικούς δεκάδες ανθρώπους που να χρειάζονται και να χρησιμοποιούν όλα αυτά που μπορούν να κάνουν τα PPC??? Όχι επειδή μπορούν να τα κάνουν αλλά επειδή τα χρειάζονται?
Καποιος θελει (γενικα στη ζωη) να εχει την επιλογη... και καποιος γουσταρει να του επιβαλουν τι χρειαζεται...Εγώ ο αφελής να ρωτήσω κάτι? Ξέρεις και μερικούς δεκάδες ανθρώπους που να χρειάζονται και να χρησιμοποιούν όλα αυτά που μπορούν να κάνουν τα PPC??? Όχι επειδή μπορούν να τα κάνουν αλλά επειδή τα χρειάζονται?
Αυτοί απλά έκαναν λάθος επιλογή ή απλά ήταν κάπως υπερβολικοί και ανασφαλείς.:crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1"Σωστά...Επιλογή...Σαν αυτούς που θέλουν το PC για browsing και αγοράζουν Quad Core Cpu και 8800 Ultra σε Sli...
Οποιος εχει κατι τετοιο για browsing να μου το δωσει τωρα!!!!! wall_1 "happy_1"Σωστά...Επιλογή...Σαν αυτούς που θέλουν το PC για browsing και αγοράζουν Quad Core Cpu και 8800 Ultra σε Sli...
+1111111Δε νομίζω ότι πρέπει να το συγκρίνουμε με ppc ή με all in one συσκευές. Είναι απλά ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο έτσι όπως πρέπει να είναι σήμερα. Για τα άλλα ίσως είναι καλύτερο να έχεις dedicated συσκευές (gps για τον προσανατολισμό, έναν tablet με 8 ή 10 ίντσες οθόνη για εφαρμογές γραφείου, μια φωτογραφική μηχανή για φωτογραφίες κ.ο.κ.)
Αυτό λέω και γω τόσες μέρες και στο τέλος θα βγώ και θύμα του marketing wall_1Λοιπόν πριν λίγο είχα ένα iPhone στα χέρια μου για καμιά ώρα και:
- Εκεί που έλεγα ότι δε με ενδιαφέρει… την τύχη μου μέσα…
c:
Αν δεν έχει δουλέψει ο άλλος Mac ό,τι και να λες στο βρόντο πάει. :-D
One more infected :happy_8:Joseph said:Λοιπόν πριν λίγο είχα ένα iPhone στα χέρια μου για καμιά ώρα και:
Φίλε μου είναι τρελή (τ)άυλα…
Είναι super τηλέφωνο.
Και είναι αυτό και μόνο
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ του 2007
:bravo: :bravo: :bravo:Και είναι αυτό και μόνο
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ του 2007
Σωστός χαζομάρα μου.wall_1http://www.apple.com.gr λειτουργεί και σε οδηγεί στην ίδια σελίδα με το rainbow.gr που επιτέλους έχει ακολουθήσει σχεδιαστικά το πρότυπο του apple.com
Αν φτιάχνανε και εκείνο το ρημάδι το store να μπορείς να παραγγείλεις χωρίς background check λες και βγάζεις VISA για ΗΠΑ... "happy_1"