Στην ουρα για iPhone

GTX

Reaction score
39
ως μουσικη ναι, σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε HTC... αλλα ως wifi? γιατι τι προγραμματα εχει που χρησιμοποιουν wifi?
γιατι για PPC ξερω μερικες δεκαδες ++...
Εγώ ο αφελής να ρωτήσω κάτι? Ξέρεις και μερικούς δεκάδες ανθρώπους που να χρειάζονται και να χρησιμοποιούν όλα αυτά που μπορούν να κάνουν τα PPC??? Όχι επειδή μπορούν να τα κάνουν αλλά επειδή τα χρειάζονται?

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Στην ουρα για iPhone

Εγώ ο αφελής να ρωτήσω κάτι? Ξέρεις και μερικούς δεκάδες ανθρώπους που να χρειάζονται και να χρησιμοποιούν όλα αυτά που μπορούν να κάνουν τα PPC??? Όχι επειδή μπορούν να τα κάνουν αλλά επειδή τα χρειάζονται?

χαχαχα....μόνο για τα ppc ισχύει αυτό;:happy_4: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
5
Καποιος θελει (γενικα στη ζωη) να εχει την επιλογη... και καποιος γουσταρει να του επιβαλουν τι χρειαζεται...
Εγω ειμαι στο πρωτο... εσυ στο δευτερο... απλα διαφερουμε!

Εγω σε καταλαβαινω γιατι μπορω να κανω οτι εσυ... εσυ ομως οχι γιατι εισαι στον δικο τους δρομο με παρωπιδες για το τι μπορεις να εχεις! :happy_4:

Τωρα το τι κανουν δεκαδες ή χιλιαδες ανθρωποι μου ειναι παγερα αδιαφορο οταν ξερω τι θελω και τι δε θελω...
Kαποιος θελει GPS και καποιος παιζει φιγουρα με το google maps... εγω μπορω να εχω και τα δυο και μαλιστα με πληθωρα προγραμματων... εσυ (λεγοντας σε οποιον παρει το iphone) μπορεις να εχεις μονο το "αχρηστο" google maps και να βλεπεις πως φαινεται ο δρομος που δε ξερεις πως να πας...!

Reaction score
3
Σωστά...Επιλογή...Σαν αυτούς που θέλουν το PC για browsing και αγοράζουν Quad Core Cpu και 8800 Ultra σε Sli...
Αυτοί απλά έκαναν λάθος επιλογή ή απλά ήταν κάπως υπερβολικοί και ανασφαλείς.:crazy_3: "happy_1" :crazy_3: "happy_1"

Reaction score
3
Λοιπόν πριν λίγο είχα ένα iPhone στα χέρια μου για καμιά ώρα και:
  • Δούλευε στο WiFi του σπιτιού μου.:crazy_3:
  • Δεν κολλάει όσο και αν προσπαθήσεις (με πέντε δάχτυλα πατούσα την οθόνη).:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
  • Είναι προκλητικά όμορφο και sexy.:oops:
  • Ο φίλος, που ζει στις ΗΠΑ, ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερο από το HTC touch, που είδε εδώ.
  • Τελικά κάνει όσα πρέπει να κάνει ένα τηλέφωνο και αρκετά παραπάνω και τα κάνει καλά.
  • Είναι λέει σίγουρος ότι για Ευρώπη, αργά ή γρήγορα θα βάλουν και τις χαζομάρες που θέλουμε να έχουν τα τηλέφωνά μας και δεν τις χρησιμοποιούμε (3G, κάμερα με τρελά μεγκαπιξελ και τέτοια άλλα).
  • Εκεί που έλεγα ότι δε με ενδιαφέρει… την τύχη μου μέσα…:pc:
Δε νομίζω ότι πρέπει να το συγκρίνουμε με ppc ή με all in one συσκευές. Είναι απλά ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο έτσι όπως πρέπει να είναι σήμερα. Για τα άλλα ίσως είναι καλύτερο να έχεις dedicated συσκευές (gps για τον προσανατολισμό, έναν tablet με 8 ή 10 ίντσες οθόνη για εφαρμογές γραφείου, μια φωτογραφική μηχανή για φωτογραφίες κ.ο.κ.)

Reaction score
4
Δε νομίζω ότι πρέπει να το συγκρίνουμε με ppc ή με all in one συσκευές. Είναι απλά ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο έτσι όπως πρέπει να είναι σήμερα. Για τα άλλα ίσως είναι καλύτερο να έχεις dedicated συσκευές (gps για τον προσανατολισμό, έναν tablet με 8 ή 10 ίντσες οθόνη για εφαρμογές γραφείου, μια φωτογραφική μηχανή για φωτογραφίες κ.ο.κ.)
+1111111

Reaction score
3
Φίλε μου είναι τρελή (τ)άυλα…
Είναι super τηλέφωνο.
Και είναι αυτό και μόνο
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ του 2007

GTX

Reaction score
39
  • Εκεί που έλεγα ότι δε με ενδιαφέρει… την τύχη μου μέσα…:pc:
Αυτό λέω και γω τόσες μέρες και στο τέλος θα βγώ και θύμα του marketing wall_1

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Στην ουρα για iPhone

Αν δεν έχει δουλέψει ο άλλος Mac ό,τι και να λες στο βρόντο πάει. :-D
Joseph said:

Φίλε μου είναι τρελή (τ)άυλα…
Είναι super τηλέφωνο.
Και είναι αυτό και μόνο
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ του 2007
One more infected :happy_8:

Reaction score
3
Αγαπητοί μου δουλεύω σε mac από τότε που κάποιοι από εσάς δεν είχαν πάει στο σχολείο (1989):happy_8:.
Τρέφω μεγάλη εκτίμηση στην Apple, η αντιπροσώπευσή της όμως στην Ελλάδα την έχει θάψει. :mad_3:
Μιλάμε ότι εδώ και δυο μήνες προσπαθώ να αγοράσω ένα office για τον καθηγητή μου και μου έχουν βγάλει την πίστη.
Άσε την όλη ιστορία με την τιμολογιακή της πολιτική και το service.:violent:

Reaction score
3
Και ένα τελευταίο:
Γιατί στην www.apple.com δεν υπάρχει η Ελλάδα και γιατί το site της Apple στην Ελλάδα έχει ως URL το www.rainbow.gr και όχι κάτι που να έχει να κάνει με Apple.:pc:
Ρε μπας και εκεί στις ΗΠΑ, δε θέλουν να έχουν και πολλά – πολλά με αυτούς τους κυρίους εδώ.

Reaction score
3
Το ξέρω Βασίλη όμως θα μπορούσε είτε να της το αγοράσει με τον καλό ή τον κακό τρόπο. (είχαμε πολλές τέτοιες περιπτώσεις), είτε να πάει σε λύσεις της μορφής .com.gr.
Μου κάνει όμως κάτι που δεν έχει η Apple στο International πουθενά την Ελλάδα.

Reaction score
0
Το www.apple.com.gr λειτουργεί και σε οδηγεί στην ίδια σελίδα με το rainbow.gr που επιτέλους έχει ακολουθήσει σχεδιαστικά περίπου το πρότυπο του apple.com
Κάτι είναι κι αυτό :happy_5:
Αν φτιάχνανε και εκείνο το ρημάδι το store να μπορείς να παραγγείλεις χωρίς background check λες και βγάζεις VISA για ΗΠΑ... "happy_1"

Reaction score
164
Από τη στιγμή που δεν υπάρχει Apple Hellas, τι ψάχνεις; :mad_3:
Αξέχαστη θα μου μείνει η ιστορία που είχαμε έναν παλιό Mac με Avid και ψάχναμε Mouse. Από την Rainbow ζήτησαν για ένα απλό Mouse με 1 πλήκρο και μπίλια 20,000δρχ! Αλλά έπρεπε να παραγγείλουμε... 4 γιατί δεν τα έφερναν ένα-ένα. Α, και θα περιμέναμε και 20 ημέρες... wall_1

Για να γυρίσουμε στο θέμα μας, αυτό που με χαλάει το iPhone είναι ότι είναι παντόφλα. Και παντόφλα χωρίς ιδιαίτερο λόγο, μόνο και μόνο για την τεράστια οθόνη. Όσο καλό και να είναι, ό,τι παπάδες και να κάνει (που δεν κάνει) δεν έχω πώς να το κουβαλάω...

Reaction score
3
http://www.apple.com.gr λειτουργεί και σε οδηγεί στην ίδια σελίδα με το rainbow.gr που επιτέλους έχει ακολουθήσει σχεδιαστικά το πρότυπο του apple.com
Αν φτιάχνανε και εκείνο το ρημάδι το store να μπορείς να παραγγείλεις χωρίς background check λες και βγάζεις VISA για ΗΠΑ... "happy_1"
Σωστός χαζομάρα μου.wall_1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.182
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe