Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Είναι λογικό να δημιουργούνται ερωτηματικά γι' αυτή την μάλλον πρόωρη κίνηση του Hitech, από την άλλη όμως πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι αυτοί έκαναν συγκριτικό τεστ πέρσι το καλοκαίρι και έκραξαν το blu-ray κανονικά (ως ωφειλαν) όταν ο ΗΧΟΣ έγραφε κριτική σαν έκθεση με ελεύθερο θέμα...Ξέρεις τι μου τη δίνει βρε Χρήστο μ' αυτό το περιοδικό?? Ότι κάνει τρελή προπαγάνδα υπέρ του Blu Ray, λες και δεν υπάρχει άλλο HD φορμά...
Να το κανουμε τοτε θεμα;Δεν άλλαξαν γι' αυτό τον λόγο στρατόπεδο... :smoking_2:
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας...
ΟΚ σταματαω να κρυβομαι! Εγω ειμαι αυτος που αναφερεις!!!:crazy_2:Πιο πιθανό μου φαίνεται πια να δίνονται τα blu ray με χορηγία κάποιου που θέλει την προώθηση του συγκεκριμένου φορμά πάση θυσία.
Αν ετσι. το θες το παιρνεις... δεν το θες, μην το παρεις :happy_8: :happy_8::happy_8: απλα τα πραματα.ΟΚ σταματαω να κρυβομαι! Εγω ειμαι αυτος που αναφερεις!!!:crazy_2:
Τι εχετε παθει μωρε? Ενα περιοδικο προωθει το hd. Τι ψαχνετε θεωριες συνομωσιας?
Το θεμα ειναι ενα: θα ειναι το δισκακι κορυφαιας εικονας? Αν ναι το παιρνω, αν οχι το αφηνω να κρεμεται στο περιπτερο.
Εγώ θα παραδεχόμουν το λάθος μου αν έδινε hd dvd αντί blu ray.ΟΚ σταματαω να κρυβομαι! Εγω ειμαι αυτος που αναφερεις!!!:crazy_2:
Τι εχετε παθει μωρε? Ενα περιοδικο προωθει το hd. Τι ψαχνετε θεωριες συνομωσιας?
Το θεμα ειναι ενα: θα ειναι το δισκακι κορυφαιας εικονας? Αν ναι το παιρνω, αν οχι το αφηνω να κρεμεται στο περιπτερο.
Το αγόραζα τακτικά από το πρώτο τεύχος...
Κάποια στιγμή που κατάλαβα τι παίζεται τα πήρα όλα μαζί και γέμισαν τον κάδο ανακύκλωσης..
Μόνο εκεί είναι χρήσιμο..
μα...γιατί;;;Το αγόραζα τακτικά από το πρώτο τεύχος...
Κάποια στιγμή που κατάλαβα τι παίζεται τα πήρα όλα μαζί και γέμισαν τον κάδο ανακύκλωσης..
Για να μην είναι άδειος ο κάδος και τον παίρνει ο αέρας, για αυτό. :happy_9:μα...γιατί;;;
Νομιζω οτι αυτη η ποιοτητα χαρτιου εινα ακαταλληλη για ανακυκλωση - οποτε στα...σκουπιδια!Το αγόραζα τακτικά από το πρώτο τεύχος...