HITECH - Προσφορες, Aρθρα & Θεματα

Reaction score
0
Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Εγώ πάντως δίνω άνετα 12 ευρώ και για σκέτο BR αν είναι αξιοπρεπές ... για περιοδικό με DVD ούτε που με ενδιαφέρει.

Reaction score
0

Ξέρεις τι μου τη δίνει βρε Χρήστο μ' αυτό το περιοδικό?? Ότι κάνει τρελή προπαγάνδα υπέρ του Blu Ray, λες και δεν υπάρχει άλλο HD φορμά...
Είναι λογικό να δημιουργούνται ερωτηματικά γι' αυτή την μάλλον πρόωρη κίνηση του Hitech, από την άλλη όμως πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι αυτοί έκαναν συγκριτικό τεστ πέρσι το καλοκαίρι και έκραξαν το blu-ray κανονικά (ως ωφειλαν) όταν ο ΗΧΟΣ έγραφε κριτική σαν έκθεση με ελεύθερο θέμα...

Reaction score
11

Αυτό που με προβληματίζει στην προσφορά του Hitech, είναι οι αμέσως προηγούμενες προσφορές του. Η σειρά Χάιτεκ Γκόλντεν -ουάου!- Κολλέκσιον αποτελείτο απο dvd που είχε δώσει το Βήμα. (Στο Βήμα, πάντως, όταν τα έδιναν, δε μίλαγαν για... Βήμα Γκόλντεν Κολλέκσιον). Πιστεύω οτι ο ΔΟΛ πλήρωσε για τα δικαιώματα των ταινιών την πρώτη φορά, οπότε για το Hitech τα έξοδα ήταν μόνο τα δισκάκια. Απο τη στιγμή που μας παρουσίασαν ταινίες που είχαν ξανακυκλοφορήσει με εφημερίδες του ομίλου σαν ταινίες αναφοράς, με τον τρόπο που τα παρουσίασαν (ένθετα φυλλάδια με παραπομπές σε συγκεκριμένες σκηνές για εικόνα-ήχο, δικαιολογίες για την επιλογή των συγκεκριμένων τίτλων, δηλαδή με τρόπο οτι μας δίνουν κάτι πολύ σημαντικό), έγινα πολύ καχύποπτος όσον αφορά την αξία και το κόστος των προσφορών του περιοδικού. Είχε προηγηθεί και η προσφορά των SACD στα τελειώματα του φορμά, όλα τα SACD με τον ίδιο χορηγό, αν θυμάμαι καλά,οπότε δεν είμαι σίγουρος για το κοστος της καινούριας προσφοράς. Πιο πιθανό μου φαίνεται πια να δίνονται τα blu ray με χορηγία κάποιου που θέλει την προώθηση του συγκεκριμένου φορμά πάση θυσία. Εκεί έχει οδηγήσει τη σκέψη μου η συμπεριφορά αλλα και κάποια κείμενα του περιοδικού.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

σωστος:cool_4:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Πιο πιθανό μου φαίνεται πια να δίνονται τα blu ray με χορηγία κάποιου που θέλει την προώθηση του συγκεκριμένου φορμά πάση θυσία.
ΟΚ σταματαω να κρυβομαι! Εγω ειμαι αυτος που αναφερεις!!!:crazy_2:
Τι εχετε παθει μωρε? Ενα περιοδικο προωθει το hd. Τι ψαχνετε θεωριες συνομωσιας?

Το θεμα ειναι ενα: θα ειναι το δισκακι κορυφαιας εικονας? Αν ναι το παιρνω, αν οχι το αφηνω να κρεμεται στο περιπτερο.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Τι εχετε παθει μωρε? Ενα περιοδικο προωθει το hd. Τι ψαχνετε θεωριες συνομωσιας?

Το θεμα ειναι ενα: θα ειναι το δισκακι κορυφαιας εικονας? Αν ναι το παιρνω, αν οχι το αφηνω να κρεμεται στο περιπτερο.
Αν ετσι. το θες το παιρνεις... δεν το θες, μην το παρεις :happy_8: :happy_8::happy_8: απλα τα πραματα.

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Εγώ θα παραδεχόμουν το λάθος μου αν έδινε hd dvd αντί blu ray.
Πάντως,με την πολιτική του ΔΟΛ, αν περιμένουμε μέχρι ένα χρόνο το πολύ, είναι πιθανό να δούμε τη σειρά να κυκλοφορεί με τα Νέα ή το Βήμα σε πολύ καλύτερη τιμή. Τουλάχιστον, έτσι έγινε και με τα περισσότερα ντοκιμαντέρ του National Geographic που είχαν ως προσφορά το ομώνυμο περιοδικό και το Hitech.:happy_5:

Reaction score
6
Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Νομίζω αυτό που θα επρεπε να μας ενδιαφέρει ( εκτος από την τιμη που ηδη σχολιάσαμε ) είναι η ποιότητα καλη η κακη αυτου του BD.
Τωρα το ποιος θα το κυκλοφορήσει αργοτερα η αν το κάνει για να προμοσάρει καποιες εταιρείες, δεν νομιζω πως εχει ιδιαίτερη σημασία.

Αυτήν την στιγμή τουλάχιστον

Reaction score
0

Εγω θα ήθελα να αγοράσω το περιδοικό μέχρι 15Ε παρόλο που δεν έχω Βlu-Ray Player...Και δεν νομιζω σε ένα χρόνο να μπορείς να βρεις το ίδιο ντοκυμαντερ σε ίδιο format με το Βήμα με 4Ε...Και βασικά δεν έιναι παραγωγή του Hitech (to Blu-Ray) αλλά της Sony...και δεν νομίζω να θέλει να αφήσει αρνητικές εντυπώσεις στους μελλοντικούς πελάτες της από το πρώτο δισκάκι...

Reaction score
0

Γειά σας παιδιά ειμαι και εγώ ένας audiovideoλάτρης και λίγο κολημένος με το sport και θα ήθελα με την σειρά μου να ΚΡΑΞΩ!! τα λαμόγια του hi-tech για την έλειψη σεβασμού που δείχνουν προς τους αναγνώστες τους.Αγοράζω το περιοδικό απο 01/01/97 και καθε μήνα απο τότε, όμως εφτασε ο κόμπος στο χτένι! Ποιόν δουλεύουν λέγοντας πως αναγκάζονται να μας φορτώσουν την αύξηση;Όποιος το αγοράζει καιρό θα θυμάται το μέγεθος του τεύχους και την ποσότητα της υλης.Που πήγαν αυτα αν οχι σε κέρδος;Το οτι εξαφανίζεται τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας;Το οτι κόστιζε 8.50 όταν άλλα κόστιζαν4-5 για τοσο καιρο; Και στο κάτω κάτω ποιός ζήτησε σε αυτο το στάδιο εξέλιξης των HD formats κάτι τέτοιο;Αν θέλεις να είσαι πρωτοπόρος, να μπορείς και να το υποστηρίξεις και οχι να βλέπεις αυτούς που σε στηρίζουν ως θύματα. Για θυμηθήτε τα πρώτα super cd ή το ''φοβερής'' ποιότητας elizabeth, για να μην αναφέρω τα αμέτρητα ,κουτά τυπογραφικά λάθη.Όποιος ξοδεύει 8.50 Ε κάθε μήνα για κάποιο έντυπο θέλει το λιγότερο να διαβάζει, χωρίς ''τσαντίζεται'' επειδή ο κάθε ''ένας'' θέλει να ξεπετάξει τις λιγοστές σελ.που του αναλογούν.Ξέρω πως είπα πολλά και ίσως έγινα κουραστικός ,αλλα κάποιοι έχουν καβαλήσει το καλάμι και παίζουν με την λόξα μας και δεν είναι καθόλου ωραίο.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Θυμάμαι κάποτε που έγραφε, ότι το THX είναι μόνο το αυτοκόλλητο στην πρόσοψη της συσκευής!!!!!

Reaction score
0

εχω πανω απο χρονο να το παρω και δεν προκειται να το αγορασω ξανα.

θεωρω οτι ειναι απαραδεκτοι...

Reaction score
14

Το αγόραζα τακτικά από το πρώτο τεύχος...
Κάποια στιγμή που κατάλαβα τι παίζεται τα πήρα όλα μαζί και γέμισαν τον κάδο ανακύκλωσης..
Μόνο εκεί είναι χρήσιμο..

Reaction score
0

Κάποια στιγμή που κατάλαβα τι παίζεται τα πήρα όλα μαζί και γέμισαν τον κάδο ανακύκλωσης..

όπως τα λες γιωργο.. απο το πρωτο τευχος..

Reaction score
5

μα...γιατί;;;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: BLURAY στο περιοδικο HITECH.

Νομιζω οτι αυτη η ποιοτητα χαρτιου εινα ακαταλληλη για ανακυκλωση - οποτε στα...σκουπιδια!
Θεωρω ομως οτι, ανεξαρτητα απο το αν πολλες φορες πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες, οι εκδοσεις τους (εννοω του ΔΟΛ) ειναι πολυ αξιολογες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos