CD from MP3, ομαδικό test...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.949
Τα κομμάτια τα άκουσα στο αυτοκίνητό μου (όπου έχω και το "αξιόλογο" ηχοσύστημα)...
Άσε ρε, της πλάκας σύστημα. Με μπαταρία μολύβδου, αντί για μπαταρία επίχρυσου ασβεστίου, δεν έχει αλουμινένια πρόσοψη ούτε καν 5 χιλιοστά, με χάλκινα άστρωτα καλώδια, χωρίς ούτε μια ακίδα. Εκτός αυτού, δεν το έχει κάνει review o Michael Fremer. Και εκτός αυτών, δεν ίδρωσε η τσεπούλα σου για να το αποκτήσεις! Και μετά από όλα αυτά, έχεις το θράσος να το αναφέρεις ως "σύστημα"; Τς, τς, τί κόσμος Θεέ μου.

Αρμάνδε! Φτιάξε μου ένα απεριτίφ...

Reaction score
5
Άσε ρε, της πλάκας σύστημα. Με μπαταρία μολύβδου, αντί για μπαταρία επίχρυσου ασβεστίου, δεν έχει αλουμινένια πρόσοψη ούτε καν 5 χιλιοστά, με χάλκινα άστρωτα καλώδια, χωρίς ούτε μια ακίδα. Εκτός αυτού, δεν το έχει κάνει review o Michael Fremer. Και εκτός αυτών, δεν ίδρωσε η τσεπούλα σου για να το αποκτήσεις! Και μετά από όλα αυτά, έχεις το θράσος να το αναφέρεις ως "σύστημα"; Τς, τς, τί κόσμος Θεέ μου.

Αρμάνδε! Φτιάξε μου ένα απεριτίφ...
Μπα που να σε απελάσουνε στην Κίνα κατηραμένε χαϊεντά )()(

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.949
Αχ Κίνα... Άραγε, θα βρω service για την σούπερ ντούπερ προσκετικά στρωμένη, επιροδιωμένη παρκετέζα μου στην Κίνα; Κι από απεριτίφ; Μπα, θα παραγγείλω Perrier...

Reaction score
5
Αχ Κίνα... Άραγε, θα βρω service για την σούπερ ντούπερ προσκετικά στρωμένη, επιροδιωμένη παρκετέζα μου στην Κίνα; Κι από απεριτίφ; Μπα, θα παραγγείλω Perrier...
θα βρεις σέρβις... αφού όλα εκεί τα φτιάχνουν... τι αγχώνεσαι; μόνο καλούς φούρνους καλωδίων δεν εχουν... )(

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.949
Μη με ενοχλείς τώρα. Διαλογίζομαι. Ακούω Γρηγοριανό μέλος από mp3 και μεγάφωνα της χρυσής δεκαετίας του '60.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Όχι, βέβαια.
Εδώ, όμως, εισέρχεται ο παράγοντας "τύχη", μιας και το δεύτερο αρχικό κομμάτι, δεν το βρήκες.

Ωστόσο, ακόμη και αν δεχτούμε πως, για κάποιο λόγο, τα δύο κομμάτια ακούγονται διαφορετικά, θα σου πρότεινα να κάνεις ένα άλλο τεστ:

- να δοκιμάσεις και τα άλλα δισκάκια, που έχουν σε διαφορετική θέση τα κομμάτια (εννοείται, χωρίς να γνωρίζεις ποια δισκάκια είναι αυτά, οπότε, θα χρειαστεί και ένας "βοηθός" που θα κάνει τις αλλαγές των δίσκων).

Αν καταφέρεις να εντοπίσεις, σε αυτά τα δισκάκια, ποια κομμάτια είναι τα αρχικά και ποια είναι τα αντίγραφα, πιστεύω πως θα δικαιωθείς πανηγυρικά. :happy_4:
Μπορειτε να μου τα στειλετε :happy_6: . Περιμενω .

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Μπορειτε να μου τα στειλετε :happy_6: . Περιμενω .
Και γιατί να περιμένεις απο τρίτους και δεν βγάζεις το checksum μόνος σου?

Α, ξέχασα, η κρυπτογραφία είναι επιστήμη (φτου κακά)... :happy_4:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Το δοκίμασα με lm3886 και FR... (μάλλον δε μετράει εεε?? :mad_1: )
Mετράει, αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται με το χώρο σου... Ένα ΦουΡου αποκαλύπτει και όλες τις αδυναμίες του χώρου! :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Mετράει, αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται με το χώρο σου... Ένα ΦουΡου αποκαλύπτει και όλες τις αδυναμίες του χώρου! :happy_9:
Δε με λες εσύ?
Αυτό το... φουρού, κάνει και για τις παραμαγούλες? "happy_1"

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Και γιατί να περιμένεις απο τρίτους και δεν βγάζεις το checksum μόνος σου?

Α, ξέχασα, η κρυπτογραφία είναι επιστήμη (φτου κακά)... :happy_4:
Αγαπητε Παπατρεχα (οπως παντα βεβαια) αν εκανες τον κοπο να διαβασεις το κειμενο που επισυναπτοταν θα καταλαβαινες οτι αναφερομαι..... στο να ακουσω και τα υπολοιπα δισκακια του τεστ (χωρις να γνωριζω ποιο ειναι ποιο) . :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι σημαίνει "Παπατρέχας" κύριε ΜΑΡΙΝΕ ΝΤΟΚΟ-KOSMAS Hi-Fi , ULTRALINK/XLO & AUDIO NEMESIS & WESTERN ELECTRIC 2103811720,2103828281, MASTER OF THE UNIVERSE, SUPER ΑΥΤΙΑ?... )(

Αλήθεια μήπως είσαι από τον Κρύπτον? Στον Κρύπτον έχει audiograbber? :happy_9:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Δε με λες εσύ?
Αυτό το... φουρού, κάνει και για τις παραμαγούλες? "happy_1"
Κάνει και για τις παραμαγούλες και για πολλά ακόμα. Έμαθα ο Κωτσής ετοιμάζει βιβλίο(α) για το θέμα.
Ενδεικτικά αναφέρω μερικά κεφάλαια:

- Εισαγωγή: Τα ΦουΡου - Η μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου μέχρι σήμερα (ο τροχός έρχεται δεύτερος - εκτός αν ζείτε σε κατηφόρα).
- Τα ΦουΡου και οι ανίατες ασθένειες.
- Tα ΦουΡου, ο ανθρώπος και η εξελικτική θεωρία του Δαρβίνου.
- Τα ΦουΡου και τα νόστιμα γεμιστά.
- Τα ΦουΡου και η Τρύπα του Όζοντος.
- Τα ΦουΡου και ο Chuck Norris.
- Τα ΦουΡου και οι ΕΛ.

Για την ακρίβεια δεν θα είναι βιβλίο αλλά Βίβλος, γιατί το ΦουΡου, ως γνωστόν, είναι Θρησκεία! :mrgreen:

Αγαπητε Παπατρεχα (οπως παντα βεβαια) αν εκανες τον κοπο να διαβασεις το κειμενο που επισυναπτοταν θα καταλαβαινες οτι αναφερομαι..... στο να ακουσω και τα υπολοιπα δισκακια του τεστ (χωρις να γνωριζω ποιο ειναι ποιο) . :happy_4:
Χαχα! Αγαπητέ Παπαδενξέρωναδιαβάζω, αν διάβαζες το post μου θα καταλάβαινες ότι αναφέρομαι σε αυτό ακριβώς το πράγμα.

Να το πω και πιο αναλυτικά:
Γιατί να περιμένεις απο άλλους να σου στείλουν τα δισκάκια τους ενώ μπορείς μόνος σου να αποδείξεις πόσο δίκιο έχεις (και με τρόπο που δε χωράει αμφισβήτηση).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CD from MP3, ομαδικό test...

Να το πω και πιο αναλυτικά:
Γιατί να περιμένεις απο άλλους να σου στείλουν τα δισκάκια τους ενώ μπορείς μόνος σου να αποδείξεις πόσο δίκιο έχεις (και με τρόπο που δε χωράει αμφισβήτηση).
Πως δεν χωράει, χωράει. Τα αυτιά του. Είναι πάνω από όλα, μεγάλα και σίγουρα, σαν την interamerican. Ποιός είναι ο audiograbber, είναι χαϊεντάς (του γλυκού νερού), ξέρει από ακριβά καλώδια, μήπως τα πουλάει κιόλας? Άσε μας ρε πτωχέ... "happy_1"

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.838