Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Να βλεπει ο νοημων κοσμος τι σαπιλα υπαρχει μεσα σε αυτο το site!

AYTO NA ΒΛΕΠΕΙ!
πω πω πάλι ο σωτήρας του χάι ενδ σε δράση...

μεγάλε πεντοχιλιαρικάκια που μετράς τον ήχο σε εκατομμύρια δραχμές σώσε μας...

είσαι ο σωτήρας μας...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να βλεπει ο νοημων κοσμος τι σαπιλα υπαρχει μεσα σε αυτο το site!

AYTO NA ΒΛΕΠΕΙ!
Τι σαπίλα ρε γμτ, να μην σε αφήνουμε να σπρώχνεις κανα μηχάνημα σε κανένα θύμα... Αίσχος κύριοι!

...

Reaction score
0
Λοιπον επειδη τα καραγκιοζιλικια σας τα βαρεθηκα κι επειδη ειμαι σοβαρος ανθρωπος αλλα με εχετε φερει στο απροχωρητο γι'αυτο κι εκφραζομαι ετσι,

Φτανει ως εδω!

Εκανα register, μπορω να απαντω...

Απο δω και περα θα το διπλοσκεφτειτε πριν με πιασετε στο στομα σας

Εδω θα ειμαστε

ΑΝΤΙΟ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε Μπλατσάρα, με τα χαρτζιλικάκια που παίρνεις τόσο καιρό, εσύ πως και δεν πήρες κανένα σύστημα υπερυψηλής πιστότητας? :cool_11::cool_11::cool_11:

Πόσο βλάκας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος. "happy_1"

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ασε το high end στην ησυχια του και κοιταξε να βγαζεις το χαρτζιλικακι σου απο κει που σε παιρνει.......

Ξερεις εσυ..
και επειδή η γραφικότητα έχει και όρια αν τώρα δεν αποδείξεις ότι ο Τσαρουχάς τα "παίρνει" όπως υπαινίσσεσαι θα σε κράζω καθημερινά σαν συκοφάντη...

Ξέρεις εσύ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Τι σαπίλα ρε γμτ, να μην σε αφήνουμε να σπρώχνεις κανα μηχάνημα σε κανένα θύμα... Αίσχος κύριοι!

...

ναι ρε γαμώτο και έχει τόσα μεταχειρισμένα από τράμπες να σπρώξει ο άνθρωπος...

και σε τιμές τεφαρίκι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανδρέα Κ. ένα μόνο πράγμα έχω να πω: Μη τυχόν σε παρακαλώ πολύ και ξανακούσω για ευγένεια σε αυτού του είδους τα υποκείμενα. Που θα λογοκρίνει τώρα αυτό το φρούτο, τον Κόγια.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

ναι ρε γαμώτο και έχει τόσα μεταχειρισμένα από τράμπες να σπρώξει ο άνθρωπος...

και σε τιμές τεφαρίκι...
Δηλαδή 5000€ ΜΕ το ΦΠΑ? Φέρτε τον πίσω, είναι ευκαιρίες ζωής! :cool_11::cool_11:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
1.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ?? :cool_11: :cool_11:
Το λέει στο προφίλ μου (μαζί με όλο μου το σύστημα - σημείωση για τον βλάκα). Είμαι 18... (χωρίς τα καλοκαίρια). :happy_9:

2.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΧΤΥΛΟΣ ..ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ MUSICLOVER ?
Ορίστε! :cool_11::cool_11:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Από το site του έμπορου - σωτήρα...

CELESTION A1 κλασσικό high end Ηχείο (καλά μόνο με 800€ και κλασσικό και high end!!!!)

Ηχείο δεκαετίας. Ανώτερη λιανική τιμή 1997 320.000δρχ (φθηνό το high end τότε)
street price 10%-15% λιγότερα. (από 270.000δρχ και πάνω)

Τιμή μεταχειρισμενου στον έμπορο σωτήρα 1 δεκαετία μετά 800€=256000δρχ

Δοξάστε τον...

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Classic High End ηχείο με 800 γιούρια? :cool_11::cool_11::cool_11:
Αυτό αν έβαζε στην διαφημιστική καταχώρηση θα είχε ξεσκίσει!

...

Reaction score
1.844
Τι να σας κάνω; Αφού βλέπετε πως τον είχα στριμώξει στη μικρή περιοχή με τις φωτό, του δώσατε ευκαιρία να αλλάξει θέμα και να το πάει στην πάρλα.
Τέρμα η πάρλα και η λασπουριά, απο ντοκουμέντα τί έχουμε;
Τις συσκευές δεν τις ξέρω, αλλά επειδή ξέρω από άλλα πράγματα, αρχίζω να βεβαιώνομαι πως μέσα είναι σχεδόν ίδιες. Υπάρχει τρόπος να βρεθούν φωτό της πλακέτας;
Να δούμε ποιός λέει αλήθεια. :happy_9:

Reaction score
7.110
Εχετε σκεφτει ποσο δυσκολα μπορει να ειναι τα ραγματα για ενα επαγγελματια του χωρου? Εχετε σκεφτει οτι κινδυνευει απο μερα σε μερα σε μερα να βρεθει στο δρομο ή στη φυλακη?

Η αναγκη για επιβιωση μας οδηγει πολλες φορες σε κωλοτουμπες (οποιος δεν εχει κανει να μας το πει) απλα καποιοι ειναι περισσοτερο εκτεθιμενοι.

Νομιζω λοιπον επειδη ερχονται και γιορτινες μερες και ειναι μια καλη περιοδος και για τους εμπορους του χωρου να παγωσει το θεμα και η κοντρα.Αλλωστε ολοι ξερουμε οτι ο χωρος ειναι πολυ περιεργος (ψωνια,ξερολες,μουσατοι με πιπες και ουισκυ στους χωρους ακροασεων) και απο την αλλη οι περισσοτεροι ειμαστε σε θεση να ξεχωριζουμε τις "παγιδες".

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εχετε σκεφτει ποσο δυσκολα μπορει να ειναι τα ραγματα για ενα επαγγελματια του χωρου? Εχετε σκεφτει οτι κινδυνευει απο μερα σε μερα σε μερα να βρεθει στο δρομο ή στη φυλακη?

Η αναγκη για επιβιωση μας οδηγει πολλες φορες σε κωλοτουμπες (οποιος δεν εχει κανει να μας το πει) απλα καποιοι ειναι περισσοτερο εκτεθιμενοι.

Νομιζω λοιπον επειδη ερχονται και γιορτινες μερες και ειναι μια καλη περιοδος και για τους εμπορους του χωρου να παγωσει το θεμα και η κοντρα.Αλλωστε ολοι ξερουμε οτι ο χωρος ειναι πολυ περιεργος (ψωνια,ξερολες,μουσατοι με πιπες και ουισκυ στους χωρους ακροασεων) και απο την αλλη οι περισσοτεροι ειμαστε σε θεση να ξεχωριζουμε τις "παγιδες".
Έτσι είναι. Αλλά δεν είναι κακό που και που να παραδεχόμαστε ότι όντως κάνουμε και καμιά κωλοτούμπα. Δουλειά είναι και πρέπει να βγει το μεροκάματο. Αν είχε λίγο μυαλό αυτό θα έλεγε όχι να προσπαθεί να ρίξει λάσπη σε όσους του έκαναν κριτική. Κανείς δεν θα του έλεγε το παραμικρό.

...

Reaction score
1
Brother, είσαι φιλαράκι μου, σε εκτιμάω πολύ και το ξέρεις πολύ καλά. Εδώ όμως θα διαφωνήσω μαζί σου για έναν και μόνο λόγο: Με ενοχλεί αφάνταστα που την πέφτετε στον Music Lover, ο οποίος είναι από τους καλύτερους εμπόρους του χώρου (με τα θετικά του και τα αρνητικά του) και αφήνετε ανέπαφους κάτι πραγματικά τυχάρπαστους που πουλάνε από την κουζίνα του σπιτιού τους, όπου χάρη στα αστεράκια κάποιων κουφών ηλιθίων συνεταίρων τους, έγιναν εκατομμυριούχοι εις βάρος της τσέπης μας και της απόλαυσης μας.

Γιατί αφήνουμε ανέπαφους αυτούς τους σαβουρατζήδες αστεροκυνηγούς. Ξεχνάμε τα 4,7 αστεράκια που έπερνε μια ξυλοκατασκευή του 2χίλιαρου, όταν λίγο πιο κάτω βρισκόντουσαν τα 4,9 του Wilson Alexandria ή Grand Slamm (δεν θυμάμαι ακριβώς για πιο από τα δύο).

Ξεχνάμε που βάφτιζαν έναν κινέζικο ολοκληρωμένο με ψυχρές κολλήσεις εκ κατασκευής, ως έναν από τους καλύτερους High End ενισχυτές παγκοσμίως.

Αυτά τα τυπάκια και αυτούς τους αντιπροσώπους είναι που θα πρέπει να κυνηγήσουμε και όχι τον Γιώργο. Αυτοί έκαναν πραγματικά κακό στον χώρο του High End.

Ένα πράγμα θα σου/σας πω. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι φίλοι του χώρου με παίρνουν επί καθημερινής βάσης στο τηλέφωνο για να ψάξουμε μαζί τι φταίει και δεν αποδίδει το σύστημα τους αυτά που τους "υποσχέθηκαν" οι θεόκουφοι δοκιμαστές-αντιπρόσωποι και λοιποί παρατρεχάμενοι.

Για αυτούς δεν έχουμε να πούμε τίποτα;;; Για τους αντιπροσώπους που συστήνουν ηχείο 96dB σε κάτοχο Krell FPB-700 δεν έχουμε να πούμε τίποτα;;; Ο Θεοφιλάκος μας ενόχλησε επειδή έγραψε την αλήθεια άκομψα;;;

Παιδιά, αν θέλουμε ένα forum αντικειμενικό, θα πρέπει να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.

Εγώ από την πλευρά μου ήμουν και θα παραμείνω ανοικτός σε κάθε κρητική για την στάση μου ως καταναλωτής και ως δοκιμαστής. Θα παραμείνω φίλος σας. Θα συνεχίσω με χαρά να συμμετέχω στην κοινότητα του AVSite, το οποίο θεωρώ ένα από τα σοβαρότερα site του κόσμου. Επειδή όμως θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι αυτού του forum, αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχουμε χάσει το μέτρο και οφείλω να το επισημάνω.

Reaction score
10
Τι να σας κάνω; Αφού βλέπετε πως τον είχα στριμώξει στη μικρή περιοχή με τις φωτό, του δώσατε ευκαιρία να αλλάξει θέμα και να το πάει στην πάρλα.
Τέρμα η πάρλα και η λασπουριά, απο ντοκουμέντα τί έχουμε;
Τις συσκευές δεν τις ξέρω, αλλά επειδή ξέρω από άλλα πράγματα, αρχίζω να βεβαιώνομαι πως μέσα είναι σχεδόν ίδιες. Υπάρχει τρόπος να βρεθούν φωτό της πλακέτας;
Να δούμε ποιός λέει αλήθεια. :happy_9:
Ο Νικολας ο Κορακακης μπορει να σου πει πως ειναι ενας Gryphon, ενα emm labs, ενα edge στο εσωτερικο τους και για το αν εχουν τιποτα παραπανω να προσφερουν. Αφου εισαι γνωστης να μας κανεις μια κριτικη.
Βαζω και εγω μια φωτογραφιουλα:

Attachments

Reaction score
0
Τωρα οσον αφορα εσενα Μπλατσαρα,

ΕΧΕΙΣ COPYRIGHT ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΟΥ???

Τι να κανω με τις μ..ες που εχουν κανει τα περιοδικα και τις βαθμολογιες τους αναγκαζομαστε κι εμεις οι εμποροι για να πουλησουμε να κανουμε συμβιβασμους και να λεμε στον κοσμο ενα ηχειο των 2000 ευρω high end, γιατι το ηχειο ηταν πολυ πιο ακριβο απο αυτο που γραφεις..

Για αυτο και γραφω για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ high end οτι ΞΕΚΙΝΑΕΙ απο τα 5000 ΠΕΡΙΠΟΥ...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Νικόλα

Εξ αρχής δήλωσα ότι δεν κρίνουμε μηχανήματα. Κρίνουμε συμπεριφορές και προθέσεις. Και απ' ότι φάνηκε ο musiclover μόνο αγαθές προθέσεις δεν είχε, όσο απο συμπεριφορά τζέντλεμαν. Απεκάλεσε το avsite σαπίλα, δάκτυλο τρίτων (που δεν κατονομάζει), είπε ότι ο Τσαρουχάς "παίρνει" το χαρτζηλικάκι του (πάλι χωρίς αποδείξεις) κλπ κλπ.

Δεν πάει να έχει τα καλύτερα μηχανήματα στην πιάτσα (που όπως ισχυρίζεται έχει). Τέτοιοι άνθρωποι καλύτερα να μην μιλάνε γιατί όσο μιλάνε κάνουν κακό:
α) στον εαυτό τους και στην επιχείρησή τους
β) στον χώρο μιας που δυσφημούν και στους σωστούς επαγγελματίες (όσοι τουλάχιστον έχουν απομείνει)

Η φτωχομιζέρια που βγάζουν προς τα έξω με τα λόγια τους (του θάψανε τις συσκευές που ο ίδιος έστειλα να τις βαθμολογήσουν κλπ κλπ) και οι συγκρίσεις που κάνουν πάνω στον ήχο με κριτήριο τα πεντοχίλιαρα και τα εκατομμύρια είναι αποδεικτικά των γνώσεών τους στον ήχο. ΌΛΑ ΜΕΤΡΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΉΜΑΤΑ (βασική αρχή του ήχου προφανώς που εμείς οι φτωχοί άσχετοι αγνοούμε)...

Κατά τα άλλα είναι ένας κόσμμος όμορφος αγγελικά πλασμένος εκεί έξω στην αγορά του χάι φάι...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.049
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp