GRAN TURISMO HD, free for PS3

Reaction score
0
Όταν ξεκινάς το παιχνίδι σου δίνει 3.500.000 πόντους. Με αυτούς αγοράζεις το 1ο σου αμάξι κ φυσικά οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Η καλύτερη επιλογή φάνηκε να είναι το Honda Integra Type R. Το αγόρασα σε λευκό !
:respect:

Attachments

Reaction score
0
Στην 3η εικόνα φαίνονται οι ρυθμίσεις που κάνεις στο αυτοκίνητο.
Αν κ είναι στα Ιαπωνικά, σε όλες τις ρυθμίσεις έχει κ έναν αγγλικό όρο, οπότε καταλαβαίνεις αμέσως τι είναι, πχ. ABS, TSC κτλ. :cool_4:

Attachments

Reaction score
0
Τελείωσα με τις φωτογραφίες. :happy_4:
(Ξέρω, δεν είναι κ οι καλύτερες, τις έβγαλα με την "δίψα" να παίξω αμέσως μετά, οπότε...καταλαβαίνετε...:crazy_1:)

Το παιχνίδι έχει 5 πίστες μόνο αλλά αξίζει τα χρήματα του κ την δυσκολία στην γλώσσα, αν κ στα περισσότερα σημεία έχει κ Αγγλικά.
Τα γραφικά ακόμα κ στα 720p είναι πάρα πολύ καλά. Μεγάλη λεπτομέρεια στα αυτοκίνητα, φωτισμός εξαιρετικός με πολλές αντανακλάσεις πάνω στο αμάξι αλλά κ γύρω από αυτό, ενώ όταν οδηγείς από μέσα από το αμάξι, τα όργανα στο ταμπλό λειτουργούν κανονικά, ταχύμετρο, στροφόμετρο κτλ.
Έχει καλή μουσική υπόκρουση ενώ ανάλογα με την κάμερα που οδηγείς αλλάζει κ ο ήχος του αυτοκινήτου.

Για αυτό το παιχνίδι κ κάνα δύο ακόμα είναι φτιαγμένο το ps3....!!!!! :respect:

Attachments

Reaction score
0
Απίθανες εικόνες. Καλορύζικο. Αξίζει τα χρήματά του. Άντε, με το καλό να μας έρθει και... στας Ευρώπας.

Reaction score
0
Απίθανες εικόνες. Καλορύζικο. Αξίζει τα χρήματά του. Άντε, με το καλό να μας έρθει και... στας Ευρώπας.
Αξίζει να περιμένεις να έρθει τον Μάρτη στα 70 ευρώ ?
Τα Ιαπωνικά είναι σε κάποια σημεία αλλά έχει κ αρκετά Αγγλικά...Με 30 περίπου ευρώ το αγοράζει κανείς μαζί με τα μεταφορικά από Ιαπωνία μέσω ebay σήμερα ! Το προτείνω... :cool_4:

Reaction score
4
Μιχαλη απλα :respect:
Παω να το παραγγειλω!!!
Ποσο εκανε να ερθει και απο που το πηρες?
Ακομη περιμενω απο games-asia 2 games αλλα εχω πεσει και πανω στις γιορτες :pc:

Reaction score
0
Μιχαλη απλα :respect:
Παω να το παραγγειλω!!!
Ποσο εκανε να ερθει και απο που το πηρες?
Ακομη περιμενω απο games-asia 2 games αλλα εχω πεσει και πανω στις γιορτες :pc:
Κάποιος δεν προσέχει.... :crazy_1:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=590523&postcount=134

Λοιπόν, 33,5 ευρώ από ebay. Ο άνθρωπος ήταν στο Χόνγκ Κόνγκ, το αγόρασα 19/12 κ ήταν στην πόρτα μου 27/12.

:happy_4:

Reaction score
0
Δεν αγόραζες 2-3 να πάρουμε και εμείς; Άσε που θα τα πούλαγες εύκολα ακόμη και με παραπάνω ευρό.

Reaction score
5
...το περιμενα πιο "καθαρο"... πιο HD... αλλα εδειχναν τα trailer... αλλο βλεπω τωρα... με λιγα λογια... κλασικη sony...

Reaction score
1
Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

energy , το είδες σε κονσόλα ή στις φώτος επάνω; γιατί στις φώτος επάνω σίγουρα αδικείται το παιχνίδι ....

Reaction score
51

Mιχάλη με αρρώστησες......wall_1 wall_1 wall_1

Έκανα χαζομάρα.....
Έπρεπε να το παραγγείλω για να το έχω στις γιορτές....:pc: :crazy_1: :crazy_1:

Απλά απίστευτο παιχνίδι!!! :respect: :respect: :respect:
Και τα γραφικά του τέλεια.

Reaction score
0
...το περιμενα πιο "καθαρο"... πιο HD... αλλα εδειχναν τα trailer... αλλο βλεπω τωρα... με λιγα λογια... κλασικη sony...
Μην βγάζεις συμπέρασμα από τις φωτό γιατί όπως έγραψα παραπάνω είναι 'στο πόδι'.
:cool_4:
Ότι έχεις δει μέχρι τώρα....καλύτερο είναι αυτό !!!"happy_1"

Reaction score
0
Κάποιες που τράβηξα τώρα. Λίγο καλύτερος φωτισμός στον χώρο. Βασικά, το δωμάτιο που είμαι έχει λίγα φώτα, οπότε θόρυβος στις φωτογραφίες αρκετός, βάλτε κ την συμπίεση για να χωρέσουν εδώ σε μέγεθος κ διαστάσεις...:cool_4:

Attachments

Reaction score
51

Υπάρχουν δύο λύσεις....
1. Να κλειδωθεί το παρόν thread μέχρι να κυκλοφορήσει το Prologue στην Ελλάδα. Γιατί αλλιώς βλέπω τον Μιχάλη να μας στέλνει ομαδικά σε ψυχολόγους και σε χημικές ουσίες....

2. Να αναλάβουν οι συντονιστές της games να διαγράφουν τις φωτογραφίες του διαβόλου (στο θέμα "οι 666 φωτό του Ιαπωνικού μου GT5 prologue" από τον Μιχάλη Κορ.) ή να μοιράζουν ηρεμιστικά και συνταγολόγια στους ασθενείς....

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............................

:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:
)( )( )( )( )( )( )( )(

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
51

ΠΡΟΤΑΣΗ.....
Σοβαρή.....

Θα μπορούσε κάποιος (που έχει λίγο χρόνο) να κάνει ένα power buy σε Ιαπωνικά GT5 Prologue??
Αν μας κοστίζει 30 ή 35€ δεν βλέπω γιατί να μην θέλουμε....
Δεν μιλάω απαραίτητα για μείωση τιμής αλλά απλά να απλοποιηθεί η διαδικασία παραγγελίας-αποστολής!!!

Εγώ δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο για κάτι τέτοιο.
Αλλά αν το αποφασίσετε έχω ήδη φύγει για την τράπεζα.
Εννοείται πως για μια τέτοια κίνηση τα χρήματα κάθε ενδιαφερόμενου θα μπουν προκαταβολικά στην τράπεζα, στο όνομα όποιου αναλάβει!!:happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio