DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Μια απορια: Γιατι βλεπετε βιντεο σε divx; Χαριν οικονομιας-ευκολιας; Δεδομμενης βεβαια της αρκετα χαμηλοτερης ποιοτητας εικονας;
Μήπως γιατί βρίσκονται πιο εύκολα, και οικονομικά? :happy_9:
Οσο για την ποιότητα παίζεται... υπάρχουν και καλές εκδόσεις.

Reaction score
0
Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΝΚΥΟ DV-SP305

Για την ώρα δεν γνωρίζω κάτι, οπότε αν θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το πρόγραμμα. Καταπληκτικό.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :bravo:

τρομερο :cool_4: να φανταστεις το χρισημοποιώ κ εγώ κ ας παίζει το DVD μου
Ελληνικούς υπότιτλους!

Reaction score
0
Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Γεια σας παιδια. Αγορασα το Philips 5160 αλλα εχω μερικα προβληματα.
1)Δεν διαβαζει ταινιες μεγαλυτερες απο 1 GB .
2)Δεν μπορω να το κανω να διαβασει ελληνικους υποτιτλους. Εβαλα το firmware που προτεινουν εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=1954512#post1954512

αλλα παλι δεν μου τους δειχνει. Αν καποιος εχει το συγκεκριμένο Player και μπορει να παιξει ελληνικους υποτιτλους ας μου πει την διαδικασια που κανει.
(ολα αυτα εννοειται μεσω USB )

Ευχαριστω.

Reaction score
0

με τους υποτιτλους τελικα επρεπε να τους κανω κωδικοποιηση AΝSI και το προβλημα με το μεγεθος ηταν οτι κατα τυχη εβαλα ταινια που ειχε καταληξη mkv και το player δεν αναγνωριζε το αρχειο. Αληθεια πως μπορω να μετατρεψω το αρχειο αυτο σε format που να μπορει να διαβαζει το player χωρις ομως να χασω σε ποιοτητα.

Reaction score
0

με τους υποτιτλους τελικα επρεπε να τους κανω κωδικοποιηση AΝSI και το προβλημα με το μεγεθος ηταν οτι κατα τυχη εβαλα ταινια που ειχε καταληξη mkv και το player δεν αναγνωριζε το αρχειο. Αληθεια πως μπορω να μετατρεψω το αρχειο αυτο σε format που να μπορει να διαβαζει το player χωρις ομως να χασω σε ποιοτητα.
Τσέκαρε το SUPER © από εδώ

Φίλος απο το GreekTvsubs που το δοκίμασε είπε ότι είναι "πάρα πολύ απλό στη χρήση του"

Reaction score
0

Thanks
Το εχω . Θα το δοκιμασω.

Reaction score
0

Γεια σας παιδια. Αγορασα τον Multimedia Hard Disk της Lacie LaCinema Premier 1T, αλλα εχω προβλημα με τους υποτιτλους.
Δεν μπορω να τον κανω να διαβασει ελληνικους υποτιτλους.
Οι υποτιτλοι ειναι στον ιδιο φακελο με το πχ.avi, με το ιδιο ονομα και save as Unicode. Επσαξα για firmware αλλα ματαια.

Αν καποιος εχει το συγκεκριμένο Δισκο και μπορει να παιξει ελληνικους υποτιτλους ας μου πει την διαδικασια που κανει.

Ευχαριστω.

Reaction score
0

Γεια σας παιδια. Αγορασα τον Multimedia Hard Disk της Lacie LaCinema Premier 1T, αλλα εχω προβλημα με τους υποτιτλους.
Δεν μπορω να τον κανω να διαβασει ελληνικους υποτιτλους.
Οι υποτιτλοι ειναι στον ιδιο φακελο με το πχ.avi, με το ιδιο ονομα και save as Unicode. Επσαξα για firmware αλλα ματαια.

Αν καποιος εχει το συγκεκριμένο Δισκο και μπορει να παιξει ελληνικους υποτιτλους ας μου πει την διαδικασια που κανει.

Ευχαριστω.
Ανοιξε το αρχείο υποτίτλων με το notepad και κάνε save σε κωδικοποίηση ansi.

Reaction score
0

Οι παρακάτω φωτογραφία είναι απο το HYUNDAI 320U που έχει USB και είναι πανάκριβο.
Εχει 39 euro απο το Multirama.

Βλέπουμε το μέγεθος των υποτίτλων και το ενοχλητικό για κάποιους φόντο.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι πάλι απο το HYUNDAI 320U σε σύγκριση με το SILVERCREST KH-6511 που είχε πριν ένα χρόνο το LIDL.
Και τα 2 μηχανήματα έχουν το ίδιο μέγεθος και οικογένεια γραμματοσειράς στους υπότιτλους.

Εδω βλέπουμε το HYUNDAI με το ενοχλητικό φόντο στους υπότιτλους

και εδώ βλέπουμε το SILVERCREST KH-6511 χωρίς το ενοχλητικό φόντο στους υπότιτλους

Προσωπικά προτιμώ το ενοχλητικό φόντο του HYUNDAI, και του όποιου HYUNDAI, γιατί με βοηθάει να διαβάσω τους υπότιτλους σε σκηνές σαν τις παραπάνω.

Ενω με το Silvercrest που δεν έχει το ενοχλητικό φόντο, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Προσπαθώ κάθε φορά να διαβάσω τι @#%&& λέει.

Οι φωτογραφίες της σύγκρισης είναι απο το (pm για τον τίτλο) στο 18' 26''
Η τηλεόραση είναι wide 32"

Reaction score
0

Ανοιξε το αρχείο υποτίτλων με το notepad και κάνε save σε κωδικοποίηση ansi.

Εχω δοκιμασει τα παντα, μεχρι που σκεφτομαι να το λουσω και με ultrex. ;p
Με κωδικοποιηση ansi βγαζει τα γνωστα πλεον κινεζικα, με unicode kai utf-8 δεν διχνει καθολου υποτιτλους αν και στο info λεει subs 1/1.

Καμια αλλη προταση;
Ευχαριστω

Reaction score
0

Εχω δοκιμασει τα παντα, μεχρι που σκεφτομαι να το λουσω και με ultrex. ;p
Με κωδικοποιηση ansi βγαζει τα γνωστα πλεον κινεζικα, με unicode kai utf-8 δεν διχνει καθολου υποτιτλους αν και στο info λεει subs 1/1.

Καμια αλλη προταση;
Ευχαριστω
Το Lacie Silverscreen 500GB έχει ίδιο λειτουργικό με izak της Unibrain
Τσέκαρε το post #1493 (greektvsubs.gr) του φίλου gzamba.
Αναφέρει το πως βρήκε την λύση, όταν είχε το ίδιο πρόβλημα.

Για να μην τρέχεις είπα να το μεταφέρω εδώ. :happy_9:

"Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλα ΤΟ ΒΡΗΚΑ.
Ψάχοντας στο internet, ανακάλυψα ότι το Firmware του lacie silvescreen 500GB ειναι το ίδιο με το παλιό μικρό Silverscreen που είναι το ίδιο με το iZak της Unibrain που ανέπτυξε το λογισμικό/firmware!!!
Διάβασα μάλιστα το user guide του iZak και είναι το ίδιο με του Silverscreen.
Ως εκ τούτου, ακολούθησα τις οδηγίες του webinfo.
Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται γιατί το silverscreen δεν έχει κάποιο folder που να λέγεται font.
Αρχικά έφτιαξα ένα στο root, αλλα δεν δούλευε, ώσπου ανακάλυψα από το manual του izak ότι το folder πρέπει να βρίσκεται μέσα στο folder firmware

Άρα ανακεφαλαιώνοντας:
Δημιουργήστε ένα folder Font μέσα στο folder firmware του silverscreen
Διαλέξτε το αγαπημένο σας ttf font (εγώ χρησιμοποίησα το font του webinfo, αλλά είναι λίγο μικρό...)
Μετονομάστε το σε font.ttf
και βάλτε το μέσα στο firmware\font\

Η συσκευή δεν παίζεται!!!!!!!
Είχα προηγουμένως ένα άλλο No name media player (κινέζικο) που είχα πάρει από το ebay αλλά η διαφορά στην ποιότητα δεν έχει καμία σχέση. Και επιπλέον εκείνο δεν έπαιζε με τίποτα ελληνικά...

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω με το lacie είναι ότι έχει αδύναμο δέκτη IR, και πρέπει το remote να βλέπει τη συσκευή ακριβώς από μπροστά της, αλλιώς δεν πιάνει...

Τρέξτε να το πάρετε!

Εγώ το πήρα από το e-shop"

Αν δεν δουλέψει τότε μπορείς να δοκιμάσεις AviAddXsub
Πολύ γρήγορο και πολύ εύκολο.

Reaction score
0

Το Lacie Silverscreen 500GB έχει ίδιο λειτουργικό με izak της Unibrain
Τσέκαρε το post #1493 (greektvsubs.gr) του φίλου gzamba.
Αναφέρει το πως βρήκε την λύση, όταν είχε το ίδιο πρόβλημα.

Για να μην τρέχεις είπα να το μεταφέρω εδώ. :happy_9:

"Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλα ΤΟ ΒΡΗΚΑ.
Ψάχοντας στο internet, ανακάλυψα ότι το Firmware του lacie silvescreen 500GB ειναι το ίδιο με το παλιό μικρό Silverscreen που είναι το ίδιο με το iZak της Unibrain που ανέπτυξε το λογισμικό/firmware!!!
Διάβασα μάλιστα το user guide του iZak και είναι το ίδιο με του Silverscreen.
Ως εκ τούτου, ακολούθησα τις οδηγίες του webinfo.
Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται γιατί το silverscreen δεν έχει κάποιο folder που να λέγεται font.
Αρχικά έφτιαξα ένα στο root, αλλα δεν δούλευε, ώσπου ανακάλυψα από το manual του izak ότι το folder πρέπει να βρίσκεται μέσα στο folder firmware

Άρα ανακεφαλαιώνοντας:
Δημιουργήστε ένα folder Font μέσα στο folder firmware του silverscreen
Διαλέξτε το αγαπημένο σας ttf font (εγώ χρησιμοποίησα το font του webinfo, αλλά είναι λίγο μικρό...)
Μετονομάστε το σε font.ttf
και βάλτε το μέσα στο firmware\font\

Η συσκευή δεν παίζεται!!!!!!!
Είχα προηγουμένως ένα άλλο No name media player (κινέζικο) που είχα πάρει από το ebay αλλά η διαφορά στην ποιότητα δεν έχει καμία σχέση. Και επιπλέον εκείνο δεν έπαιζε με τίποτα ελληνικά...

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω με το lacie είναι ότι έχει αδύναμο δέκτη IR, και πρέπει το remote να βλέπει τη συσκευή ακριβώς από μπροστά της, αλλιώς δεν πιάνει...

Τρέξτε να το πάρετε!

Εγώ το πήρα από το e-shop"

Αν δεν δουλέψει τότε μπορείς να δοκιμάσεις AviAddXsub
Πολύ γρήγορο και πολύ εύκολο.

Ευχαριστω πολυ και γι'αυτη σου την προσπαθεια.
πριν γραψω 1 post συνηθως ψαχνω στο forum.
O Lacie Silverscreen ειναι διαφορετικος απο αυτον που εχω (Lacie Lacinema Premier) δεν εχει φακελο firmware στο root.Για αναβαθμιση εχει φακελο update.
Δημιουργησα φακελο font μέσα στο φακελο root αλλα και στο update και εβαλα μεσα το font.ttf του webinfo, το προβλημα παραμενει. Οσο για το AviAddXsub το εχω δοκιμασει και αυτο αλλα ματαια.

Ευχαριστω

Reaction score
0

kalispera,

ego pira to Toshiba RD-XS24SB k den boro na do ellinikus ipotitlus paroti lete oti tus ipostirizei xoris anavathmish firmware.....

fisika ipotitloi k tainia ine sto idio folder me to idio onoma...

xeris kaneis tpt?

thanks

Reaction score
0

ευχαριστω πολυ παιδια με σωσατε τωρα θα δω το prison break επιτελους!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Ευχαριστω πολυ και γι'αυτη σου την προσπαθεια.
πριν γραψω 1 post συνηθως ψαχνω στο forum.
O Lacie Silverscreen ειναι διαφορετικος απο αυτον που εχω (Lacie Lacinema Premier) δεν εχει φακελο firmware στο root.Για αναβαθμιση εχει φακελο update.
Δημιουργησα φακελο font μέσα στο φακελο root αλλα και στο update και εβαλα μεσα το font.ttf του webinfo, το προβλημα παραμενει. Οσο για το AviAddXsub το εχω δοκιμασει και αυτο αλλα ματαια.

Ευχαριστω
Το πρόβλημα το εχω ακριβως το ιδιο που το αγορασα προχτες
το μηχανημα ειναι εκπληκτικο και εχω παθει αμοκ που δεν παιζει
ελληνικους υποτιτλους....

Πρεπει να βρουμε λυση αμεσα γιατί αλλιώς.......

Reaction score
0

Έχω και εγώ τον LaCie La Cinema Premier
Μόλις βρείτε κάτι για τους υποτίτλους σας παρακαλώ ειδοποιήστε με

ευχαριστώ

Reaction score
0
OFF TOPIC: USB Long Filenames support

Off topic: Ενδιαφέρομαι να μάθω αν αυτά τα players έχουν long filenames support στο USB. Παρακαλώ δείτε και εδώ.

Reaction score
0

vlepw ta megala onomata (sto LaCie La Cinema Premier) ara malon einai entaksi me long filenames support

exei kolima me ta ellinika

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas