Οι επαγγελματίες του High End...

Reaction score
1.685
Αργησα αλλα μολις τωρα τελειωσα την αναγνωση του εν λογω θεματος και θα ηθελα να πω μια μικρη ταπεινη αποψη που ισως κανεις δεν την λαβει υπ οψιν του διοτι ,

1) Υπαρχουν δυο στρατοπεδα, το ενα υπερ και το αλλο "κατα" του musiclover.
2) Υπαρχουν ( λογικα ) φιλιες - γνωριμιες μεταξυ καποιων απο τα μελη και σιγουρα ξερουν κατι παραπανω.

Αμεροληπτα λοιπον χωρις να γνωριζω προσωπικα τον musiclover ειμαι αντιθετος στον τροπο εκφρασης , στο ΕΓΩ του , και στην απολυτη ελειψη στοιχειων που να υπερασπιζονται την θεση του. Απ την αλλη καποιες ελαχιστες φορες που ετυχε να μιλησω μαζι του σχετικα με τιμες και πληροφοριες προιοντων του, διαπιστωσα οτι αφ ενος δεν διαθετει καμμια γνωση για το τι κανει αυτο που πουλαει κι επισης οτι ειναι περιεργα ακριβος στις τιμες του ( ειδικα στα αμερικανικα καλωδια του ) οταν πουλα 20% ακριβοτερα απο την τιμη τους σε δολλαρια , ενω αντιστοιχος αντιπροσωπος πουλα τα γνωστα σχεδον ομοια καλωδια στις πραγματικες τιμες ευρω-δολλαριου , αρα φτηνοτερα απο την Αμερικη. Για ΜΕΝΑ λαθος του.

Ενας αντιπροσωπος λεγεται ετσι διοτι "θεωρειται" υπαλληλος της εταιρειας που εκπροσωπει και αφ ενος ακολουθει την δικη της τιμολογιακη πολιτικη αφ εταιρου ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει και να απαντα στα ερωτηματα του πελατη του σαν να ηταν ο ιδιος το εργοστασιο.

Τελος δεν θα μπορουσα να αγορασω απο καποιον τετοιον εμπορο ο οποιος σου λεει "αυτο θα παρεις" ορθα κοφτα χωρις εξηγησεις και χωρις να ρωτησει που και με τι θα συνδεθει το συγκεκριμενο προιον.

Με το συγνωμη μου για καθε ενδεχομενη "κακια" αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.

Reaction score
8
Ε για ολα θα μπορουσε να κατηγορηθει ο θεοφιλακος αλλα οτι πουλαει ακριβα τα καινουργια του προιοντα δεν νομιζω
Παρπλα αυτα μπορεις να μου αναφερεις ενα παραδειγμα με τιμες για να καταλαβω. Εγω ας πουμε πηρα το DROPLET CDP 5.0 500 ευρω κατω απο την τιμη καταλογου, με ευκολιες για ενα χρονο και την Αμερικανικη εκδοση - ειδικη παραγγελια με μεταβλητες εξοδους χωρις εξτρα χρεωση.

Reaction score
1.685
Διευκρινησα για τα καλωδια.
ΠΧ.
HOLOGRAM single speaker 2.4 m pair - Αμερικη $1.048 , εδω 1200 ευρω.
HOLOGRAM Biwire speaker 2.4 m pair - Αμερικη $1.098 , εδω 1300 ευρω.

Ρωτηστε αν ειναι ετσι?

Reaction score
0
Αργησα αλλα μολις τωρα τελειωσα την αναγνωση του εν λογω θεματος και θα ηθελα να πω μια μικρη ταπεινη αποψη που ισως κανεις δεν την λαβει υπ οψιν του διοτι ,

1) Υπαρχουν δυο στρατοπεδα, το ενα υπερ και το αλλο "κατα" του musiclover.
2) Υπαρχουν ( λογικα ) φιλιες - γνωριμιες μεταξυ καποιων απο τα μελη και σιγουρα ξερουν κατι παραπανω.

Αμεροληπτα λοιπον χωρις να γνωριζω προσωπικα τον musiclover ειμαι αντιθετος στον τροπο εκφρασης , στο ΕΓΩ του , και στην απολυτη ελειψη στοιχειων που να υπερασπιζονται την θεση του. Απ την αλλη καποιες ελαχιστες φορες που ετυχε να μιλησω μαζι του σχετικα με τιμες και πληροφοριες προιοντων του, διαπιστωσα οτι αφ ενος δεν διαθετει καμμια γνωση για το τι κανει αυτο που πουλαει κι επισης οτι ειναι περιεργα ακριβος στις τιμες του ( ειδικα στα αμερικανικα καλωδια του ) οταν πουλα 20% ακριβοτερα απο την τιμη τους σε δολλαρια , ενω αντιστοιχος αντιπροσωπος πουλα τα γνωστα σχεδον ομοια καλωδια στις πραγματικες τιμες ευρω-δολλαριου , αρα φτηνοτερα απο την Αμερικη. Για ΜΕΝΑ λαθος του.

Ενας αντιπροσωπος λεγεται ετσι διοτι "θεωρειται" υπαλληλος της εταιρειας που εκπροσωπει και αφ ενος ακολουθει την δικη της τιμολογιακη πολιτικη αφ εταιρου ειναι υποχρεωμενος να γνωριζει και να απαντα στα ερωτηματα του πελατη του σαν να ηταν ο ιδιος το εργοστασιο.

Τελος δεν θα μπορουσα να αγορασω απο καποιον τετοιον εμπορο ο οποιος σου λεει "αυτο θα παρεις" ορθα κοφτα χωρις εξηγησεις και χωρις να ρωτησει που και με τι θα συνδεθει το συγκεκριμενο προιον.

Με το συγνωμη μου για καθε ενδεχομενη "κακια" αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.

Διευκρινιζω οτι δεν απαντω σε "ανωνυμους" γνωστους αγνωστους. Το συγκεκριμενο ονομα του κυριου δεν μου λεει τιποτα και κατα 99,999% ειναι
καλπικο. Επειδη εχει ΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τοπος απο προβοκατορες και συκοφαντες που υφερπουν στον χωρο και τους εχει ενοχλησει καταφανως η γρηγορη ανελιξη και η επιτυχια της επιχειρησης μας θα πω μονο τα εξης για να μην δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις:

1) Ειναι τοις πασοι γνωστο οτι οι τιμες καταλογου του music lover δεν εχουν σχεση με τις πραγματικες πληρωτεες τιμες. Κιαν αντι ενος απλου τηλεφωνηματος κανατε τον κοπο να περασετε να τα πουμε απο κοντα και να γνωριστουμε θα ειχατε εκ διαμετρου αντιθετη αποψη. Απο το τηλεφωνο για ευνοητους λογους λεμε τις τιμες καταλογου, με την επεξηγηση οτι οι πληρωτεες τιμες ειναι χαμηλοτερες.

2) Ειναι επισης πασιγνωστο οτι εχουμε απο τις καλυτερες τιμες Αμερικανικων προιοντων στην χωρα μας και προσπαθουμε παντοτε για την κατα το δυνατον συμπιεση των πληρωτεων τιμων δοθουσης της δεδομενης χαμηλης ισοτιμιας του δολλαριου.

3) Πως εκφραζετε γνωμη για την προσωπικοτητα μου οταν ο ιδιος ομολογειτε οτι δεν με γνωριζετε?? Ακομη περισσοτερο πως εκφραζετε αποψη για τις γνωσεις μου επι του αντικειμενου?? Απο ενα απλο τηλεφωνημα?
Σας παρακαλω κυριε μου σοβαρευτειτε!

4) Ο ιδιος μιλατε περι κακιας και φυσικα προκειται περι ΚΑΚΙΑΣ και μαλιστα αναιτιας. Φυσικα παντα υπαρχει αιτια και παρασκηνιο και φωτια οπου υπαρχει καπνος! Δεν ειναι τυχαιο οτι αναφερθηκατε πιο πανω περι 2 στρατοπεδων. Εγω δεν εχω να χωρισω τιποτα και με κανεναν. Απλα υπερασπιζομαι την τιμη την υποληψη και την επιχειρηση μου απο τις επιθεσεις διαφορων "καλων" παιδιων που υπαρχουν δυστυχως σε αφθονια στον χωρο.

5) Η Acoustic Zen δεν εχει καμια σχεση με την αλλη εταιρια που αναφερετε (προφανως την Harmonic) η οποια ειναι στασιμη απο τοτε που εφυγε ο δημιουργος της Robert Lee, και ιδρυσε την Acoustic Zen. H Zen εδω και ενα χρονο αρχισε να κατασκευαζει και ηχεια και μαλιστα παρουσιασε στην Ces του Las Vegas προσφατα τις ναυαρχιδες της των 38000$, οι οποιες απεσπασαν τα διθυραμβικα σχολια για τον ηχο τους (ως το καλυτερο ηχειο που εχει ακουσει ποτε!) πασιγνωστου αντιπροσωπου ανταγωνιστη στον χωρο ο οποιος επισκεφτηκε την εκθεση και το εκμυστηρευτηκε σε κοινο μας φιλο. Μιλαμε για ΑΛΛΟ εκτοπισμα στον χωρο σε σχεση με την εταιρια που υπονοειτε.

7) Αφου δεν μπορειτε να αγορασετε απο εναν "τετοιο" εμπορο οπως λετε, μην αγοραζετε. Πατε στον πλησιεστερο απατεωνα να σας ξετιναξει στον αερα. Με γεια σας με χαρα σας. Δικα σας ειναι τα χρηματα. Αλλα να μην εκφερετε αποψη απο ενα.......τηλεφωνημα. Και στο κατω κατω της γραφης αν θελουμε σας πιστευουμε, διοτι εγω για να πω την μαυρη μου αληθεια, δεν ενθυμουμαι ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που προαναφερατε και σας ΔΙΑΨΕΥΔΩ κατηγορηματικα.

Reaction score
10
Eγω απλα να προσθεσω οτι εχω παρει συσκευες απο τον Γιωργο που ειχαν τις καλυτερες τιμες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Reaction score
2
Τι βολικο αυτο το "δεν απανταω σε αγνωστους". Σε forum ειστε κυριε, οχι σε γαμο με ονομαστικο καταλογο καλεσμενων.

Reaction score
1.685
Διευκρινιζω οτι δεν απαντω σε "ανωνυμους" γνωστους αγνωστους. Το συγκεκριμενο ονομα του κυριου δεν μου λεει τιποτα και κατα 99,999% ειναι
καλπικο. Επειδη εχει ΒΡΩΜΙΣΕΙ ο τοπος απο προβοκατορες και συκοφαντες που υφερπουν στον χωρο και τους εχει ενοχλησει καταφανως η γρηγορη ανελιξη και η επιτυχια της επιχειρησης μας θα πω μονο τα εξης για να μην δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις:

Σας διευκρινιζω με την σειρα μου, οτι το ονομα ειναι περα για περα αληθινο και θα μπορουσα καλλιστα να επικαλεστω τον ορο "δεν σας επιτρεπω" να το αποκαλειτε καλπικο. Ενταξει φιλικο το forum αλλα δεν γνωριζομαστε κι απο χτες. Επισης αισθανομαι ευτυχης που ειμαι τυπικα ευγενης και δεν σας στολισα με παρομοια κοσμιτικα επιθετα οπως κανετε εσεις συνεχως προς εμε αλλα και προς πασαν αντιθετα σε σας κατευθυνση.

1) Ειναι τοις πασοι γνωστο οτι οι τιμες καταλογου του music lover δεν εχουν σχεση με τις πραγματικες πληρωτεες τιμες. Κιαν αντι ενος απλου τηλεφωνηματος κανατε τον κοπο να περασετε να τα πουμε απο κοντα και να γνωριστουμε θα ειχατε εκ διαμετρου αντιθετη αποψη. Απο το τηλεφωνο για ευνοητους λογους λεμε τις τιμες καταλογου, με την επεξηγηση οτι οι πληρωτεες τιμες ειναι χαμηλοτερες.

Τοις πασοι? Πως απο ποτε κι απο που?

Μα αν ηταν ετσι αγαπητε μου κι υπηρχε τετοιου ειδους επεξηγηση να ειστε σιγουρος οτι τουλαχιστον η σοβαροτητα μου δεν θα μου επετρεπε να κανω αναφορα και σχολια για τις τιμες σας.
Απο την αλλη απο τα λογια σας διαπιστωνω οτι για να λαβει καποιος τις "προνομιακες" τιμες σας πρεπει να γινει φιλος σας , κολλητος σας , να πει καφεδακι στο μαγαζι κλπ κλπ. Υμαρτον , πελατης μιας φορας δεν μπορει να ειναι?
Εγω παντως κρατω τις τιμες που αναφερετε στις ερωτησεις που σας γινονται μεσω τηλεφωνου , οπως αλλωστε κανει καθε αλλος καταστηματαρχης , κι οχι στις "αλλες" που προκυπτουν πανω στον καφε.

2) Ειναι επισης πασιγνωστο οτι εχουμε απο τις καλυτερες τιμες Αμερικανικων προιοντων στην χωρα μας και προσπαθουμε παντοτε για την κατα το δυνατον συμπιεση των πληρωτεων τιμων δοθουσης της δεδομενης χαμηλης ισοτιμιας του δολλαριου.

Δεν διεκρινα κατι τετοιο , λυπαμαι.

3) Πως εκφραζετε γνωμη για την προσωπικοτητα μου οταν ο ιδιος ομολογειτε οτι δεν με γνωριζετε?? Ακομη περισσοτερο πως εκφραζετε αποψη για τις γνωσεις μου επι του αντικειμενου?? Απο ενα απλο τηλεφωνημα?
Σας παρακαλω κυριε μου σοβαρευτειτε!

Αγαπητε μου σεις ο ιδιος απο τα γραφομενα σας στις τοσες προηγουμενες σελιδες μου δωσατε γνωση για να αποκτησω γνωμη περι αυτου.
Και ναι ενας ψαγμενος πελατης μπορει να διακρινει τον γνωστη συνομιλητη του ακομα και μ ενα τηλεφωνημα.

4) Ο ιδιος μιλατε περι κακιας και φυσικα προκειται περι ΚΑΚΙΑΣ και μαλιστα αναιτιας. Φυσικα παντα υπαρχει αιτια και παρασκηνιο και φωτια οπου υπαρχει καπνος! Δεν ειναι τυχαιο οτι αναφερθηκατε πιο πανω περι 2 στρατοπεδων. Εγω δεν εχω να χωρισω τιποτα και με κανεναν. Απλα υπερασπιζομαι την τιμη την υποληψη και την επιχειρηση μου απο τις επιθεσεις διαφορων "καλων" παιδιων που υπαρχουν δυστυχως σε αφθονια στον χωρο.

Μιλησα για ενδεχομενη ΚΑΚΙΑ που θα μπορουσε καποιος να θεωρησει οτι πηγαζει απο τα λογια μου για την οποια μαλιστα ζητησα και προκαβολικα συγνωμην.
Κυριε παιζετε εκτος εδρας και χανετε 9 - 1. Μαλλον εχετε μικρη εξεδρα.
Αρα παραδεχεστε οτι ειστε η φωτια που δημιουργει τον καπνο.

5) Η Acoustic Zen δεν εχει καμια σχεση με την αλλη εταιρια που αναφερετε (προφανως την Harmonic) η οποια ειναι στασιμη απο τοτε που εφυγε ο δημιουργος της Robert Lee, και ιδρυσε την Acoustic Zen. H Zen εδω και ενα χρονο αρχισε να κατασκευαζει και ηχεια και μαλιστα παρουσιασε στην Ces του Las Vegas προσφατα τις ναυαρχιδες της των 38000$, οι οποιες απεσπασαν τα διθυραμβικα σχολια για τον ηχο τους (ως το καλυτερο ηχειο που εχει ακουσει ποτε!) πασιγνωστου αντιπροσωπου ανταγωνιστη στον χωρο ο οποιος επισκεφτηκε την εκθεση και το εκμυστηρευτηκε σε κοινο μας φιλο. Μιλαμε για ΑΛΛΟ εκτοπισμα στον χωρο σε σχεση με την εταιρια που υπονοειτε.

Δεν κατονομασα εταιρειες για ευνοητους λογους αλλα ναι , εχετε δικιο.
Γνωστη παντως η συγκεκριμενη καραμελα για το τι εκανε ποιος αλλα καποιες περισσοτερες λεπτομεριες , για τα προτερηματα η τις διαφορες στην κατασκευη η στον ηχο τους , που να πηγαζουν μεσα απο τις γνωσεις του αντιπροσωπου με
επειχηρηματα κι αποδειξεις υπαρχουν?
Αυτα που λετε τα λενε ολοι στα καφενεια του διαδικτυου. Κατι σοβαρο?
Το ηχειο σαφως και δεν μου λεει κατι και επισης σαφως κανεις δεν γνωριζει ανα ειναι 100% σχεδιαση κατασκευη και υλοποιηση του εν λογω κατασκευαστη.

7) Αφου δεν μπορειτε να αγορασετε απο εναν "τετοιο" εμπορο οπως λετε, μην αγοραζετε. Πατε στον πλησιεστερο απατεωνα να σας ξετιναξει στον αερα. Με γεια σας με χαρα σας. Δικα σας ειναι τα χρηματα. Αλλα να μην εκφερετε αποψη απο ενα.......τηλεφωνημα. Και στο κατω κατω της γραφης αν θελουμε σας πιστευουμε, διοτι εγω για να πω την μαυρη μου αληθεια, δεν ενθυμουμαι ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που προαναφερατε και σας ΔΙΑΨΕΥΔΩ κατηγορηματικα.
Με την λεξη εμπορο δεν δειχνω εσας , δεν θελει αλωστε φιλοσοφια να το καταλαβει κανεις. Τετοιος εμπορος ειναι ο καθε εμπορος ο οποιος θεωρει τον εαυτο του τον μεγιστα τιμιοτερο σε καθε τομεα της δραστηριοτητας του κι ολους τους αλλους "πλησιεστερους απατεωνες".
Τετοιος εμπορος ειναι αυτος που σου λεει αυτο θα παρεις για ετσι σου το λεω εγω. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την τσεπη μας , τουλαχιστον.

Ο τροπος γραφης ομως , τα λογια σας και γενικα η σταση σας , σας εβαλε απο μονος του σ αυτη την κατηγορια και δυστυχως οτι και να κανετε δεν μπορειτε να μου αλλαξετε γνωμη.

Τελος επειδη για ακομα μια φορα με "στολισατε" με τα ωραια σας λογακια πεστε μου αν θυμαστε την συνομιλια μας την Πεμπτη 24 του μηνος στις 13.20 το μεσημερι που μιλουσαμε για τα συγκεκριμενα καλωδια που αναφερομαι?

Επανελθετε στην ταξη κυριε musiclover και προπαντων μαθετε οτι ο πελατης εχει γνωση, γνωμη, αποψη, δυναμη, σοβαροτητα και το σημαντικοτερο δεν ειναι υποχρεωτικα "κολλητος" σας και μπορει να μην θελει να γινει.

Μου φερατε μολις στο μυαλο εικονα αλλου αντιπροσωπου που δεχοταν τους πελατες που φορουσαν γραβατα και μονον.

Reaction score
0
Με την λεξη εμπορο δεν δειχνω εσας , δεν θελει αλωστε φιλοσοφια να το καταλαβει κανεις. Τετοιος εμπορος ειναι ο καθε εμπορος ο οποιος θεωρει τον εαυτο του τον μεγιστα τιμιοτερο σε καθε τομεα της δραστηριοτητας του κι ολους τους αλλους "πλησιεστερους απατεωνες".
Τετοιος εμπορος ειναι αυτος που σου λεει αυτο θα παρεις για ετσι σου το λεω εγω. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την τσεπη μας , τουλαχιστον.

Ο τροπος γραφης ομως , τα λογια σας και γενικα η σταση σας , σας εβαλε απο μονος του σ αυτη την κατηγορια και δυστυχως οτι και να κανετε δεν μπορειτε να μου αλλαξετε γνωμη.

Τελος επειδη για ακομα μια φορα με "στολισατε" με τα ωραια σας λογακια πεστε μου αν θυμαστε την συνομιλια μας την Πεμπτη 24 του μηνος στις 13.20 το μεσημερι που μιλουσαμε για τα συγκεκριμενα καλωδια που αναφερομαι?

Επανελθετε στην ταξη κυριε musiclover και προπαντων μαθετε οτι ο πελατης εχει γνωση, γνωμη, αποψη, δυναμη, σοβαροτητα και το σημαντικοτερο δεν ειναι υποχρεωτικα "κολλητος" σας και μπορει να μην θελει να γινει.

Μου φερατε μολις στο μυαλο εικονα αλλου αντιπροσωπου που δεχοταν τους πελατες που φορουσαν γραβατα και μονον.
Κ.Παππα μου ειναι αδιαφορο αν πατε να ψωνισετε απο αλλου η οχι. Επι του προκειμενου εσεις θα χασετε γιατι το καλωδιο....σκοτωνει!

Επισης μου ειναι αδιαφορες οι αποψεις σας για το ατομο μου....δια τηλεφωνου..???!!? Εστω κι απο δω μεσα..?

Τα αισθηματα ειναι αμοιβαια

Με πηρατε τηλεφωνο, σας ειπα τις τιμες κιαν θυμαμαι καλα το τηλεφωνημα τελειωσε αμεσως.

Αν εισασταν πιο....ψαγμενος και δεν κοιταζατε κοντοφθαλμα οτι σας συμφερει απο αυτο το site για να πειτε τον "καλο σας λογο" θα γνωριζατε οτι το ηχειο Adagio της ιδιας εταιριας (εχει γινει και τεστ στο High Fidelity) εχει πληρωτεα τιμη στην Ελλαδα 3500 ευρω οταν στην Αμερικη στοιχιζει 4300 δολλαρια.

Κι ο νοων νοειτο!

Reaction score
1.213
Έπεσε από κολώνα της Δ.Ε.Η;

Nαι ρε φιλε τι θες ? Θελεις να πας απο το καλωδιο-τοστιερα του Κογια για να λενε οτι πηγες ...τζαμπα ? Παρε τουτο...μια φορα που θα παμε να παμε με δοξα και ''τιμες''. Και τι τιμες ....:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Subcode σε παρακαλω σταματα...θα με πεθανεις...:cool_11: :cool_11:

Reaction score
1.213
Βρε καλως τα τα καλοπαιδα...!

Πως ξεβρακωνεστε ολοι ε???
Γεια σου και σε σενα !!! Πως ξερεις οτι ξεβρακωθηκαμε ? Ελεος.....και απο τις κλειδαροτρυπες μας παρακολουθειτε ?

Παιδια μαζεψτε τα low -end βρακια σας γιατι καποιος θα ερθει με hi-end βιτσα να μας τις βρεξει !!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
1.213
Αυτο δεν ειναι site...

Σφηκοφωλια ειναι!

Και μαλιστα κατευθυνομενη!

Αρες μαρες κουκουναρες ....να σου πω κατι..εγω δεν πιστευω οτι εισαι ο διαολος μεταμορφωμενος, εχεις και εσυ μια πορεια στο χωρο...αλλα η αποστωμοσε τους συνομιλητες σου με επιχειρηματα η αποχωρησε βρε φιλε.Δεξου τοτε οτι καποιοι απλως δεν σε γουσταρουν , και μην ασχολεισαι...ετσι και αλλιως ο κοσμος θα καταλαβει οτι λενε μπαρουφες κρυμενοι πισω απο προσωπικες εχθρες ....Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ?

Ενταξει σκοτωνει το καλωδιο...να το δεκτω...μαζεψε το γαντι του Κογια τοτε...αν απλα δεν θελεις να ασχοληθεις γιατι δεν σε αφορα , η γιατι εισαι υπερανω η γιατι εχεις καταξιωθει και δεν εχεις αναγκη απο τετοια...τοτε επετρεψε μας και σε μας να κανουμε την πλακα μας..και να πουμε οτι το μονο που σκοτωνει το καλωδιο προς το παρον ειναι την ανια μας :cool_11: :cool_11:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494