Οι επαγγελματίες του High End...

Reaction score
8
[Κε Γιοχαν, διχως να θελω να σας προσβαλλω θα ηθελα απλως να σας επισημανω πως δεν εκτιμω διολου το γεγονος πως στο πρωτο σας μηνυμα μπηκατε τοσο ακομψα με "γκολ απο τα αποδυτηρια".
Δεν θιγουμε ετσι τους κοπους ενος συνανθρωπου μας και κυριως ενος συνομιλητη μας σε μια κοινοτητα.
Σας ευχαριστω που με ακουσατε και να με συγχωρειτε για ακομα μια φορα./QUOTE]
Παντως Γιωργο το πρωτο σχολιο που γραφτηκε ηταν υπερ σου

Reaction score
0
[Κε Γιοχαν, διχως να θελω να σας προσβαλλω θα ηθελα απλως να σας επισημανω πως δεν εκτιμω διολου το γεγονος πως στο πρωτο σας μηνυμα μπηκατε τοσο ακομψα με "γκολ απο τα αποδυτηρια".
Δεν θιγουμε ετσι τους κοπους ενος συνανθρωπου μας και κυριως ενος συνομιλητη μας σε μια κοινοτητα.
Σας ευχαριστω που με ακουσατε και να με συγχωρειτε για ακομα μια φορα./QUOTE]
Ηταν απο τον Ανδρεα για αυτο....

Τον μοναδικο που προσπαθει να διατηρησει καποιες τελος παντων ισορροπιες

Reaction score
0
Α, δηλαδη δεν υπαρχει ΚΛΙΚΑ??

Ετσι σας γουσταρει ρε παιδι μου και την πεφτετε ΜΟΝΙΜΩΣ στον ΙΔΙΟ αντιπροσωπο?? Ετσι ξημερωσε μια ωραια πρωια (πριο διετιας) και ειπαν καποιοι απο αυτο το site, ρε δεν την πεφτουμε στο musiclover να πουμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα????

ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ???

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ??

ο Κοσμος το εχει ΤΟΥΜΠΑΝΟ κι εσεις κρυφο καμαρι "κυριοι"!

Το site το εχετε καταντησει οι γνωστοι ιδιοι αγνωστοι σφηκοφωλια, για αυτο και παει απο το κακο στο χειροτερο.
υπαρχουν 132 αντιπροσωποι αυτη την στιγμη .δεν αναρωτιεσαι γιατι μονο
γιατι εσυ γινεσαι αντικειμενο κριτικης και διακωμωδησης εκτος αν συνομωτει η διεθνης μασωνια ο σιωνισμος και η cia εις βαρος σου.
ο μεγαλυτερος εχθρος σου ειναι ο εαυτος σου και ο τροπος που τον πλασαρεις.ειναι φαιδρο να ισχυριζεσαι οτι το σαιτ μεροληπτει εις βαρος σου.
μεσα στους 132 δεν υπαρχει κανενα αλλο θυμα μονο εσυ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Α, δηλαδη δεν υπαρχει ΚΛΙΚΑ??

Ετσι σας γουσταρει ρε παιδι μου και την πεφτετε ΜΟΝΙΜΩΣ στον ΙΔΙΟ αντιπροσωπο?? Ετσι ξημερωσε μια ωραια πρωια (πριο διετιας) και ειπαν καποιοι απο αυτο το site, ρε δεν την πεφτουμε στο musiclover να πουμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα????

ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ???

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ??

ο Κοσμος το εχει ΤΟΥΜΠΑΝΟ κι εσεις κρυφο καμαρι "κυριοι"!

Το site το εχετε καταντησει οι γνωστοι ιδιοι αγνωστοι σφηκοφωλια, για αυτο και παει απο το κακο στο χειροτερο.
Έχεις πολύ πλάκα... :cool_11: :cool_11:
Μπορεί η καχυποψία και η κουτοπονηριά να είναι ολόκληρη η ζωή σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι γύρω σου λειτουργούν έτσι. Ο κόσμος σε έχει κάνει τούμπανο μεγάλε και εσύ νομίζεις ότι... βρέχει. Αν το AVSite πήγαινε από το κακό στο χειρότερο δεν θα ασχολιόσουν μαζί του. Μήπως σε φέρανε εδώ δεμένο με αλυσίδες? Μήπως κάλεσε κανένας ρε τον Θεοφιλάκο εδώ και δεν το ξέρω?

Πάρε χαμπάρι ότι είτε έχεις δυσαρεστημένους συναδέλφους (δικαίως θα έλεγα), είτε εκτός από τους ευχαριστημένους πελάτες, έχεις και δυσαρεστημένους. Έτσι είναι η ζωή. :happy_4:

...

Reaction score
8
Originally Posted by Νίκος Τσαρουχάς

Όχι ότι με νοιάζει αλλά να 'χαμε να λέγαμε. Αυτά τα ηχεία απέχουν μεταξύ τους 2,30μ?
Ενταξει Νικο εδω μπορει να ειναι κοντα για την αναγκη της φωυογραφισης

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Δεν ξερω τους συγκεκριμενους χωρους, αλλα πιστευετε οτι ενας στουντιακος χωρος, ενας νεκρα ακουστικος χωρος ειναι καταλληλος χωρος για δοκιμη hi-end συστηματων;
Δηλαδη ενας ηχοληπτης που αναζηταει τον καθαρα μονιτορ ηχο και ενας χαιεντας εχουν τις ιδιες ακουστικες προτεραιοτητες;
Και τελος το 801D που χρησιμοποιειται σε πολλα στουντιο σε ενα μεσο οικιακο χωρο, θα πεξει καλυτερα απο το 802D για να μιλισουμε για την ιδια εταιρεια.
Θανάση, πρόσεξε τώρα έναν από τους μύριους λόγους, για τους οποίους πρέπει να παρακολουθείς ανελλιπώς το avsite:

• Ένας χώρος 4,5 x 12 x 3 και κάτι,
  • ένας ακουστικά σωστός χώρος κάποιου καταστήματος ή οικίας,
  • ένας στουντιακός χώρος (που δεν είναι ακουστικά νεκρός, δηλαδή ανηχοϊκός),
  • και ένας χώρος όπου ο μηχανικός κάνει monitor,
είναι τέσσερα πράγματα, διαφορετικά μεταξύ τους.

Reaction score
8
Θανάση, πρόσεξε τώρα έναν από τους μύριους λόγους, για τους οποίους πρέπει να παρακολουθείς ανελλιπώς το avsite:

Ένας χώρος 4,5 x 12 x 3 και κάτι,
ένας ακουστικά σωστός χώρος κάποιου καταστήματος ή οικίας,
ένας στουντιακός χώρος (που δεν είναι ακουστικά νεκρός, δηλαδή ανηχοϊκός),
και ένας χώρος όπου ο μηχανικός κάνει monitor,
είναι τέσσερα πράγματα, διαφορετικά μεταξύ τους.
συμφωνω απολυτα και γι αυτο πιστευω οτι ενα ηχειο που χρησιμοποιειται σε καποια στουντιο ηχογραφισης πχ 801 δυσκολα θα παιξει καλα σε ενα μεσο οικιακο χωρο με τους περιορισμους που υπαρχουν στην τοποθετηση του-αν μπορεσει να οδηγηθει σωστα-σε σχεση πχ με πιο παντοκατευθηντικα ηχεια οπως τα dUEVEL η τα VON SCHWEI
Επιπλεον τα περισσοτερα σπιτια ακουστικα δεν ειναι προσεγμενα με οποτελεσμα αν καποια ηχεια ακουγονται καλα σε μετριους η κακους χωρους, εχουν αρκετες πιθανοτητες να ακουγονται καλα και σε αυτα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και το Δεύτερο Θανάση και το δεύτερο:
Το ποδοσφαιρικό μπάσιμο του CRUYFF, είναι προφανώς κατακριτέο. Αυτό δεν σηκώνει κουβέντα.
Από την άλλη, δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο για να σταυρώσουμε τον ποδοσφαιριστή. Κριτική βλέπω (σκληρή μεν, κριτική δε) και όχι χαρακτηρισμούς. Αντιθέτως ο γνωστός ευέξαπτος που αρέσκεται μόνον σε όσους του λένε καλά λόγια, τον αποκάλεσε αληταρά.

Στο κάτω κάτω, ίσως έχουμε να μάθουμε πολλά από τον Cruyff. :cool_4:

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Και το Δεύτερο Θανάση και το δεύτερο: ...
Αυτό είναι το 3ο. Το 2ο είναι αυτό:
Όταν το 1ο μήνυμα ενός μέλους καταφέρεται τόσο πολύ ενάντια σε έναν άνθρωπο του χώρου, νομίζω απαιτούνται κάποιες εξηγήσεις εκ μέρους του.
Όλοι ξέρουν πόσο διαφωνώ σε ηχονοοτροπία με τον musiclover, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι διαφορετικό. Ελπίζω πως ο "Γιόχαν Κρόϊφ" θα μπορέσει να εξηγήσει τη δομή του χώρου, για να με πείσει πως είναι ακατάλληλος.
Όχι να μας φάς το ασημένιο μετάλιο, επειδή "είσαι μέσα στα πράματα"!
:cool_11:
Αυτά να τα βλέπει ο άλλος, που βάζει τα χέρια του και βγάζει τα μάτια του! :crazy_1:

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Ωου εξκιούζ μι! "happy_1"

...
Θα το σκεφτώ, αν θα σε συγχωρήσω, ποτέ. :happy_9:

Εδώ θέλω να καταγγείλω, πως ο δημιουργός του θέματος, μου ζήτησε κρυφά, να ρίξω μερικά flames. Έτσι απο 1900 περίπου θεάσεις, που είχε σήμερα το απόγευμα (τώρα έχει πάνω απο 2500), ελπίζει σε 2-3 μέρες να "τσιμπήσει" το πεντοχίλιαρο.

Μετά θα το πάει στην κατηγορία hi end!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.718
κ. Music Lover τα συγχαρητήριά μου για τον ευχαριστημένο πελάτη σας.
Επίσης τα συγχαρητήριά μου για την εξαιρετικά ορθή πρόταση που του κάνατε να δοκιμάσει άλλο ενισχυτή, πράξη για την οποία και φυσικά δικαιωθήκατε. Ήταν σαφές ότι γνωρίζατε περισσότερα από τον πελάτη σας (εύγε) και καταφέρατε να τον πείσετε να κάνει μια καλύτερη αγορά από αυτή που σχεδίαζε.

Όλα καλά, όλα ανθηρά ως εδώ. Ας πούμε ότι με κερδίσατε σαν υποψήφιο πελάτη σας.

Αν όμως ταυτόχρονα προσπαθήσω να κάνω κριτική στον τρόπο γραφής σας, ο οποίος εκφράζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του χαρακτήρα σας, έστω κι αν δικαίως εξοργησθήκατε από τα γραφόμενα πχ του γιόχαν, και αφού μάλιστα έχουμε πρότυπα να συγκρίνουμε, έχουμε δει ποιοτικές γραφές εδώ μέσα από ανθρώπους που προφανώς τους χαρακτήριζε η ποιότητα και το ήθος (θυμάσαι το Σπύρο?) τότε το χαρτί υγείας είναι το μόνο μέρος που σας αξίζει να γράφετε τα ποστ σας, ασχέτως αν εδώ υπάρχει αρκετή ελευθερία και για σας και για το γιόχαν, την οποία απλά εκμεταλεύεστε και οι δυό και καταντάτε γραφικοί, περίγελο όλων. Και ταυτόχρονα έτσι καταφέρνετε να με χάσετε ως πελάτη σας δια παντός. Όπως και πολλούς άλλους. Δυστυχώς κάνετε κακό στον ίδιο τον εαυτό σας και δε το καταλαβαίνετε. Καλύτερα να σιωπάτε (αφού δε σας μπανάρουν...)

Διότι ο επαγγελματίας (επί του θέματος) δε μπορεί να είναι ο άνθρωπος της νύχτας, ο σωματέμπορος του λιμανιού με τα όπλα ή ο μεγαλύτερος νταής όλων (που πχ δεν ασχολείται με το διαχειριστή της κατηγορίας η οποία τον φιλοξενεί). Οφείλει να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ευγενικός.

Και δεν είστε καθόλου ευγενικός κ Music Lover. Ντροπή σας, κάνετε κακό και στον ευατό σας, και στη δουλειά σας και στους συναδέλφους σας. Και το χειρότερο όλων είναι πως μπορεί να είστε όντως καλός και χρυσός άνθρωπος και άριστος επαγγελματίας (δε γνωριζόμαστε αν δε κάνω λάθος) και να μη μπορείτε να συγκρατήσετε εαυτόν. Δυστυχώς, τα γραπτά μένουν, και χαρακτηρίζουν, γυρνώντας τόσα φόρα έπρεπε να το έχετε καταλάβει αυτό.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Απο την συνταξη και το υφος......για Μπλατσιος μου μυριζει..
Λοιπόν γυρνώ στις 11 το βράδυ στο σπίτι μετά από 15 ώρες στη δουλεία και βλέπω ότι πάλι σε μένα αναφέρεστε. Σας έχω λείψει πολύ φαίνεται. Αλλά αυτή τη φορά θα σας το χαλάσω το σενάριο, γιατί απλά δεν είμαι εγώ.

Πρώτον: Δεν συνηθίζω να μιλώ ανώνυμα και πίσω από ψευδώνυμα.

Δεύτερον: Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να σπαταλήσω τον χρόνο μου μαζί σας. Βλέπετε από τώρα μέχρι το καλοκαίρι ο ελεύθερος μου χρόνος είναι ελάχιστος και θα πρέπει να μην τον χαραμίσω...

Αν παρόλα αυτά σας έχω γίνει ψύχωση, μπορώ να σας στείλω μία γιγαντοαφίσα μου για να με βλέπετε νυχθημερόν και να ηρεμήσετε...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.545
Είπα και εγώ να καταγράψω την εμπειρία μου και έγινε πάλι το έλα να δεις.
Πάντως ακόμη από τον κ. Κόγια, δεν πήρα την απόκριση που θα περίμενα για το ελαφρύ του ατόπημα να παραθέσει αποσπασματικά γραφόμενα μου που ενδεχομένως οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Λίγο από μάρκετινγκ τώρα... δεν φαντάζεστε τι διαφήμιση κάνετε του Γιώργου με την έντονη ενασχόληση σας μαζί του συνέχεια. Για σκεφτείτε... εγώ κατέληξα εκεί μέσα από την κόντρα που είχατε για το ηχείο της χρονιάς.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λίγο από μάρκετινγκ τώρα... δεν φαντάζεστε τι διαφήμιση κάνετε του Γιώργου με την έντονη ενασχόληση σας μαζί του συνέχεια.
Μα είναι προφανές ότι δεν μας αγγίζει αυτό. Πουλάει δεν πουλάει ο Θεοφιλάκος, το ίδιο μας κάνει. Αν ο ίδιος πιστεύει ότι εδώ μέσα φτιάχνει το προφίλ του, τότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Ακόμα και ένας εντελώς παλαβός, έχει αντίθετη άποψη για τον εαυτό του, νομίζει ότι είναι ο λογικότερος άνθρωπος και ο καλύτερος του χωριού. Ε, ο Θεοφιλάκος νομίζει ότι είναι κι αυτός ο καλύτερος του δικού του χωριού και όλοι γύρω του γελάνε κάτω απ' τα μουστάκια τους. Δε βλέπεις?:
Η μοιρα των ξεχωριστων σε αυτη την χωρα...
:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Είναι ανώφελο να περιμένει κάποιος από αυτόν τον άνθρωπο, λογικά επιχειρήματα. Είναι άσκοπο να κάνεις διάλογο με κάποιον που μιλάει για τα προϊόντα του σαν να είναι διαστημόπλοια, που μιλάει για τον εαυτό του σαν να είναι ο μέγας Ναπολέοντας. Ζει στον δικό του κόσμο, ανάμεσα στα... 2,30μ των ηχείων του. Οπότε κάθεσαι και το διασκεδάζεις. Πάντως σίγουρα είναι ξεχωριστός σε αυτή τη χώρα...
:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Για σκεφτείτε... εγώ κατέληξα εκεί μέσα από την κόντρα που είχατε για το ηχείο της χρονιάς.
Συγχαρητήρια, να το χαίρεσαι το σύστημά σου.

...

Reaction score
0
κ. Music Lover τα συγχαρητήριά μου για τον ευχαριστημένο πελάτη σας.
Επίσης τα συγχαρητήριά μου για την εξαιρετικά ορθή πρόταση που του κάνατε να δοκιμάσει άλλο ενισχυτή, πράξη για την οποία και φυσικά δικαιωθήκατε. Ήταν σαφές ότι γνωρίζατε περισσότερα από τον πελάτη σας (εύγε) και καταφέρατε να τον πείσετε να κάνει μια καλύτερη αγορά από αυτή που σχεδίαζε.

Όλα καλά, όλα ανθηρά ως εδώ. Ας πούμε ότι με κερδίσατε σαν υποψήφιο πελάτη σας.

Αν όμως ταυτόχρονα προσπαθήσω να κάνω κριτική στον τρόπο γραφής σας, ο οποίος εκφράζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα του χαρακτήρα σας, έστω κι αν δικαίως εξοργησθήκατε από τα γραφόμενα πχ του γιόχαν, και αφού μάλιστα έχουμε πρότυπα να συγκρίνουμε, έχουμε δει ποιοτικές γραφές εδώ μέσα από ανθρώπους που προφανώς τους χαρακτήριζε η ποιότητα και το ήθος (θυμάσαι το Σπύρο?) τότε το χαρτί υγείας είναι το μόνο μέρος που σας αξίζει να γράφετε τα ποστ σας, ασχέτως αν εδώ υπάρχει αρκετή ελευθερία και για σας και για το γιόχαν, την οποία απλά εκμεταλεύεστε και οι δυό και καταντάτε γραφικοί, περίγελο όλων. Και ταυτόχρονα έτσι καταφέρνετε να με χάσετε ως πελάτη σας δια παντός. Όπως και πολλούς άλλους. Δυστυχώς κάνετε κακό στον ίδιο τον εαυτό σας και δε το καταλαβαίνετε. Καλύτερα να σιωπάτε (αφού δε σας μπανάρουν...)

Διότι ο επαγγελματίας (επί του θέματος) δε μπορεί να είναι ο άνθρωπος της νύχτας, ο σωματέμπορος του λιμανιού με τα όπλα ή ο μεγαλύτερος νταής όλων (που πχ δεν ασχολείται με το διαχειριστή της κατηγορίας η οποία τον φιλοξενεί). Οφείλει να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ευγενικός.

Και δεν είστε καθόλου ευγενικός κ Music Lover. Ντροπή σας, κάνετε κακό και στον ευατό σας, και στη δουλειά σας και στους συναδέλφους σας. Και το χειρότερο όλων είναι πως μπορεί να είστε όντως καλός και χρυσός άνθρωπος και άριστος επαγγελματίας (δε γνωριζόμαστε αν δε κάνω λάθος) και να μη μπορείτε να συγκρατήσετε εαυτόν. Δυστυχώς, τα γραπτά μένουν, και χαρακτηρίζουν, γυρνώντας τόσα φόρα έπρεπε να το έχετε καταλάβει αυτό.

Με τα.....ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ....

Reaction score
0
Λίγο από μάρκετινγκ τώρα... δεν φαντάζεστε τι διαφήμιση κάνετε του Γιώργου με την έντονη ενασχόληση σας μαζί του συνέχεια. Για σκεφτείτε... εγώ κατέληξα εκεί μέσα από την κόντρα που είχατε για το ηχείο της χρονιάς.

ΕΜ...ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ??????????????????????:cool_4:

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp