Οι επαγγελματίες του High End...

Reaction score
1.685
Α, να μου χαθειτε....

Σας πηρανε χαμπαρι βρεεεε
Αυτος κυριοι ειναι εμπορος τιμιος , γλυκομιλητος , σοβαρος , υποδειγμα αντιπροσωπου που αγοραζεις κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο για το after sale του επι μια 10ετεια τουλαχιστον.

Χανετε ποντους κυριε musiclover.

Μιλατε στον πλυθηντικο θα με υποχρεωσετε..............Αμερικαν μπαρ το καναμε εδω?

Για να σηκωσει το γαντι πρεπει να το βρει πρωτα.
Μην τον κουραζετε γιατι θα βριζει παλι.
Εγω μιλησα συγκεκριμενα , εκανα ερωτησεις , εδωσα αποδειξεις , απαντησεις δεν πηρα ομως.

Τελικα το καλωδιο ποσο θα το παρουμε ρε παιδια, η πρεπει να τελειωσει πρωτα ο καφες?

Σου διδεται μια μικρη ευκαιρια ν αποδειξεις του ισχυρισμους σου αλλα εσυ δεν κανεις τιποτα.

Reaction score
0
Αυτος κυριοι ειναι εμπορος τιμιος , γλυκομιλητος , σοβαρος , υποδειγμα αντιπροσωπου που αγοραζεις κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο για το after sale του επι μια 10ετεια τουλαχιστον.

Χανετε ποντους κυριε musiclover.

Μιλατε στον πλυθηντικο θα με υποχρεωσετε..............Αμερικαν μπαρ το καναμε εδω?

Για να σηκωσει το γαντι πρεπει να το βρει πρωτα.
Μην τον κουραζετε γιατι θα βριζει παλι.
Εγω μιλησα συγκεκριμενα , εκανα ερωτησεις , εδωσα αποδειξεις , απαντησεις δεν πηρα ομως.

Τελικα το καλωδιο ποσο θα το παρουμε ρε παιδια, η πρεπει να τελειωσει πρωτα ο καφες?

Σου διδεται μια μικρη ευκαιρια ν αποδειξεις του ισχυρισμους σου αλλα εσυ δεν κανεις τιποτα.
Αφου εισαι αχυρανθρωπος ρε "κυριε"....

Κρυβεσαι πισω απο ψευδωνυμα και ψευτικα ονοματα ενω κανεις μπαμ οτι εχεις διπλοκωδικο και εισαι σε εντεταλμενη υπηρεσια κατασυκοφαντησης!

Με σενα και με κατι σαν του ειδους σου θα ασχολουμαστε???

Νομιζεις οτι με την σφηκοφωλια σας δω μεσα θα ασχολουνται οι αμοιροι επισκεπτες σας?

Για ποσο ακομα?

Ηδη ο μεσος ορος θεασης της high end κατηγοριας ειναι ο μισος απο αλλου ανταγωνιστικου site.

Γιατι αραγε?

Γιατι ο κοσμος ειναι νοημων και σας βαρεθηκε εσας και την κακοηθεια σας. Για αυτο.

:happy_4:

Reaction score
1.685

Κρυβεσαι πισω απο ψευδωνυμα και ψευτικα ονοματα ενω κανεις μπαμ οτι εχεις διπλοκωδικο και εισαι σε εντεταλμενη υπηρεσια κατασυκοφαντησης!

Νομιζεις οτι με την σφηκοφωλια σας δω μεσα θα ασχολουνται οι αμοιροι επισκεπτες σας?

Για ποσο ακομα?

Ηδη ο μεσος ορος θεασης της high end κατηγοριας ειναι ο μισος απο αλλου ανταγωνιστικου site.

Γιατι αραγε?

Γιατι ο κοσμος ειναι νοημων και σας βαρεθηκε εσας και την κακοηθεια σας. Για αυτο.

ΟΡΙΣΤΕ????

Σε προκαλω δημοσια ν αποδειξεις τις κακοηθειες σου , αφου σ αρεσει τελικα ο ενικος .
Η αντιδεολογικη σου συμπεριφορα θα επρεπε ν απασχολει τους διαχειριστες , αλλα ασχετα μ αυτο ΕΓΩ προσωπικα σου δινω 24 ωρες ν ανακαλεσεις.

Ο λογος?

Ενω κανεις δεν σ εβρισε , συστηματικα βγαζεις δικα σου ανοητα συμπερασματα περνωντας με ( μας ) γενεες 14 , θα τολμουσα να πω χυδαια ασυστολα και προπαντος ανανδρα.

Τελικα , ποιος εισαι ρε φιλε?????

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Για ποσο ακομα?

Γιατι αραγε?

:happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_4: :happy_4:

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Να εισαι καλα βρε Γιωργο, με εκανες και ξεραθηκα απο τα γελια:cool_11:
Ανδρεα θα στο πω ευθεως γιατι κουραστηκα με ολη αυτην την ιστορια, στην οποια σαφως και πρεπει ολοι οι συντελεστες του site σου να αναλαβουν τις ευθυνες τους.

Στο αλλο site στην high end κατηγορια γραφουν αρκετοι πραγματικα σοβαροι χαιενταδες το θες η δεν το θες, με τους οποιους χαιρομαι να συζηταω οποτε υπαρχει θεμα συζητησης στο οποιο θα μπορουσα να συμμετασχω.

Εδω αντιθετως μονιμως ειμαι αναγκασμενος να απαντω αμυνομενος στην επιχειρηση καταλασπολογησης εναντιον προσωπικα εμου και της αντιπροσωπειας μου.

Την οποια επιχειρηση, καποιοι την κατευθυνουν. Δεν γινεται να ειναι ολα τυχαια. Δεν γινεται βρε Ανδρεα...

Τις φορες δε που δεν ασχολουμαι με αυτο προσπαθω να αμυνθω γενικα για ολοκληρο το high end το οποιο σαν ειδος καταπολεμαται ανηλεως εδω μεσα!

Νομιζεις οτι ο νοημων χομπιστας δεν τα βλεπει αυτα?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μια και η κουβέντα είναι γενικότερα για τους επαγγελματίες του χώρου, θεωρώ πως έπρεπε τελικά ο "κλάδος" να έχει ένα όργανο όπου θα γίνεται συζήτηση γι'αυτά τα θέματα - τα οποία εμείς, ως χομπίστες, προσπαθούμε...από hobby, να προσεγγίσουμε.
Έτσι θα υπήρχε μία κοινή κατεύθυνση, αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και, γιατί όχι, κάποιας μορφής "εσωτερική αστυνόμευση" του χώρου.
Έχω στο μυαλό μου τουλάχιστον ένα επαγγελματία ο οποίος θα είχε πάρει πόδι από την πρώτη μέρα, λόγω της κακής εικόνας που βγάζει προς τα έξω για τους ανθρώπους του χώρου.

Αλλά ίσως τελικά έχει επικρατήσει το "ο καθένας μόνος του", εφόσον οι περισσότεροι θεωρούν ότι ξέρουν καλύτερα από τον διπλανό τους και τα μηχανήματα που αυτοί φέρνουν (btw, πρέπει να έχουμε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στην αναλογία "αντιπροσώπων" ανά κάτοικο! :cool_11: ) είναι τα καλύτερα!
Suit yourselves. Το internet να'ναι καλά. :happy_4:

Reaction score
0
Μια και η κουβέντα είναι γενικότερα για τους επαγγελματίες του χώρου, θεωρώ πως έπρεπε τελικά ο "κλάδος" να έχει ένα όργανο όπου θα γίνεται συζήτηση γι'αυτά τα θέματα - τα οποία εμείς, ως χομπίστες, προσπαθούμε...από hobby, να προσεγγίσουμε.
Έτσι θα υπήρχε μία κοινή κατεύθυνση, αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και, γιατί όχι, κάποιας μορφής "εσωτερική αστυνόμευση" του χώρου.
Έχω στο μυαλό μου τουλάχιστον ένα επαγγελματία ο οποίος θα είχε πάρει πόδι από την πρώτη μέρα, λόγω της κακής εικόνας που βγάζει προς τα έξω για τους ανθρώπους του χώρου.

Αλλά ίσως τελικά έχει επικρατήσει το "ο καθένας μόνος του", εφόσον οι περισσότεροι θεωρούν ότι ξέρουν καλύτερα από τον διπλανό τους και τα μηχανήματα που αυτοί φέρνουν (btw, πρέπει να έχουμε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στην αναλογία "αντιπροσώπων" ανά κάτοικο! :cool_11: ) είναι τα καλύτερα!
Suit yourselves. Το internet να'ναι καλά. :happy_4:
Αν κρινουμε απο την εικονα που εχει το site σας κυριε Κωστα, επρεπε να εχει κλεισει προ πολλου, αν υπηρχε αστυνομια του χωρου να "μπασει" καποιους καλοθελητες "στη στενη"

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Ανδρεα θα στο πω ευθεως γιατι κουραστηκα με ολη αυτην την ιστορια, στην οποια σαφως και πρεπει ολοι οι συντελεστες του site σου να αναλαβουν τις ευθυνες τους.

Στο αλλο site στην high end κατηγορια γραφουν αρκετοι πραγματικα σοβαροι χαιενταδες το θες η δεν το θες, με τους οποιους χαιρομαι να συζηταω οποτε υπαρχει θεμα συζητησης στο οποιο θα μπορουσα να συμμετασχω.

Εδω αντιθετως μονιμως ειμαι αναγκασμενος να απαντω αμυνομενος στην επιχειρηση καταλασπολογησης εναντιον προσωπικα εμου και της αντιπροσωπειας μου.

Την οποια επιχειρηση, καποιοι την κατευθυνουν. Δεν γινεται να ειναι ολα τυχαια. Δεν γινεται βρε Ανδρεα...

Τις φορες δε που δεν ασχολουμαι με αυτο προσπαθω να αμυνθω γενικα για ολοκληρο το high end το οποιο σαν ειδος καταπολεμαται ανηλεως εδω μεσα!

Γιωργο, απο την πρωτη στιγμη σου εδωσα την διαβεβαιωση μου πως δεν υπαρχει ουδεμια κατευθυνση.
Τωρα εαν επιμενεις στην αποψη σου πιθανολογω πως δεν καταφερα και πολλα για να σε πεισω.
Και στο κατω κατω δεν ειμαι απο αυτους που προσπαθουν να πεισουν.
Σοβαροι χαιενταδες?
Τι να πω, μακαρι να ειναι και ετσι.
Παντως εδω προσπαθουμε να δουμε τα πραγματα λιγο πιο βαθεια, εαν το εχεις καταλαβει.
Προσπαθουμε, δεν ξερω εαν το εχουμε καταφερει.

Παντως, και με σεβασμο σε ολα τα υπολοιπα sites, νομιζω πως δεν εχεις καταλαβει που πραγματικα βρισκεσαι.

Ελπιζω ειλικρινα να καταλαβεις συντομα...

Reaction score
0
Γιωργο, απο την πρωτη στιγμη σου εδωσα την διαβεβαιωση μου πως δεν υπαρχει ουδεμια κατευθυνση.
Τωρα εαν επιμενεις στην αποψη σου πιθανολογω πως δεν καταφερα και πολλα για να σε πεισω.
Και στο κατω κατω δεν ειμαι απο αυτους που προσπαθουν να πεισουν.
Σοβαροι χαιενταδες?
Τι να πω, μακαρι να ειναι και ετσι.
Παντως εδω προσπαθουμε να δουμε τα πραγματα λιγο πιο βαθεια, εαν το εχεις καταλαβει.
Προσπαθουμε, δεν ξερω εαν το εχουμε καταφερει.

Παντως, και με σεβασμο σε ολα τα υπολοιπα sites, νομιζω πως δεν εχεις καταλαβει που πραγματικα βρισκεσαι.

Ελπιζω ειλικρινα να καταλαβεις συντομα...
Ανδρεα πολλες φορες η "πυροσβεστικη"ευγενεια σου με σκλαβωνει και δεν σου κρυβω οτι εισαι κι ο μοναδικος λογος που συνεχιζω να γραφω εδω (για ποσο αραγε ακομα?)

Τελος παντων ας δεχτω οτι δεν υπαρχει κατευθυνομενη αρνητικη προπαγανδα.

Τοτε σιγουρα υπαρχει κλικα η οποια απαρτιζεται απο ανθρωπους του χειριστου ηθους, η οποια εχει αμεσο αντικτυπο και σε εσενα προσωπικα.

Λυπαμαι

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αν κρινουμε απο την εικονα που εχει το site σας κυριε Κωστα, επρεπε να εχει κλεισει προ πολλου, αν υπηρχε αστυνομια του χωρου να "μπασει" καποιους καλοθελητες "στη στενη"
Ακόμη κι έτσι να είναι, αν δεν βλέπετε διαφορά στις δύο περιπτώσεις που (ατυχώς) συγκρίνετε, I rest my case...

Reaction score
1.685
Μια και η κουβέντα είναι γενικότερα για τους επαγγελματίες του χώρου,
Αν μου επιτρεπεις,
Επειδη η κουβεντα αφορα πραγματι τους επαγγελματιες του χωρου, θεωρησα οτι ενα κομματι της ( πιθανον κι ολο ) ισως θα αναφερονταν στο πως εμεις οι καταναλωτες βλεπουμε αυτους τους ανθρωπους και την γνωμη μας απεναντι τους.

Ετσι λοιπον "εξομολουμενος παρα απολογουμενος" θα ηθελα να διευκρινισω μιας και δικα μου σχολια πυροδοτησαν την εκρηξη του musiclover οτι καμια μα καμια συμετοχη δεν εχω σ αυτα που μου καταμαρτυρει , απλως εκανα χρηση του δικαιωματος να κριτικαρω παραθετωντας ενα περιστατικο πραγματικο λεγοντας ταυτοχρονα και την προσωπικη μου γνωμη .
Βεβαια δεν κρυβω οτι αυτην ενισχυσαν και τα υπολοιπα αναγνωσματα του θεματος.
Αντι ομως επειχηρηματικων απαντησεων και αντικρουσης των αποψεων μου αναγκαζομαι να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας βοβαρδιζομενος αναδρα σε προσωπικο επιπεδο.

Ζητωντας την ανοχη των διαχειριστων εξακολουθω να ζητω απο τον musiclover την δημοσια ανακληση των χαρακτηρισμων του στο ατομο μου.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τελικά, μερικοί επαγγελματίες του High End, καλύτερα να είχαν γίνει γκαρσόνια (δεν έχω τίποτα με τα γκαρσόνια παρακαλώ να μην παρεξηγηθώ). Μπουαχαχαχα! :cool_11::cool_11:

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Ανδρεα πολλες φορες η "πυροσβεστικη"ευγενεια σου με σκλαβωνει και δεν σου κρυβω οτι εισαι κι ο μοναδικος λογος που συνεχιζω να γραφω εδω (για ποσο αραγε ακομα?)

Τελος παντων ας δεχτω οτι δεν υπαρχει κατευθυνομενη αρνητικη προπαγανδα.

Τοτε σιγουρα υπαρχει κλικα η οποια απαρτιζεται απο ανθρωπους του χειριστου ηθους, η οποια εχει αμεσο αντικτυπο και σε εσενα προσωπικα.

Λυπαμαι
Γιωργο, ετσι για χαρη της συζητησης.
Πως υποθετεις οτι μπορει να λειτουργει αυτη η κλικα?
Τηλεφωνει π.χ. ο Α στον Β και του λεει "ελα να θαψουμε τον musiclover για να αναδειχτει ο Γ εισαγωγεας"?
Κατι τετοιο?
Ετσι σου λενε οτι δουλευουν τα πραγματα εδω μεσα?

Reaction score
1.213

Ρε φιλε μας κουρασες και με τα αλλα site ελεος ...

Τι να δει ο νοημων χομπιστας ?

Καποιος ζητησε να του προτεινουν ενα καλο player....ενας επαγγελματιας του προτεινε μερικα των 2000+_ Ε , καποιος αλλος προτεινε το blue sky και το θεμα κλειδωθηκε γιατι δεν οδηγουσε πουθενα....οπως εχουν κλειδωθει και αλλα ..αλλα θεματα που εδω αφηνονται ανοικτα για χαρη της δημοκρατιας...

Δεν θυμαμαι αν ειχες προτεινει και εσυ κανα player

Λες και δεν μπαινουν ολοι μια στο ενα σαιτ μια στο αλλο , εσυ ανακαλυψες την Αμερικη.

Δεν λες κανα επιχειρημα αλλο καλυτερα, και μην νομιζεις αν κατορθωνες με στοιχεια να μας πεισεις σιγουρα θα κερδιζες τον σεβασμο πολλων απο εδω μεσα , και οχι να αντιμετωπιζεις την ειρωνια...τωρα αν δεν σε νοιαζει η γνωμη τους αλλο καπελο αυτο..αλλα τα πραγματα αλλο δειχνουν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επειδή είναι προφανές ότι για να μην το κατανοεί κάποιος, είτε έχει διανοητικά προβλήματα, είτε έχει συγκεκριμένα συμφέροντα (ή και τα δύο), ας το εξηγήσω. Στο παρόν site γράφουν αξιόλογοι άνθρωποι, μορφωμένοι χομπίστες και γνώστες. Στο παρόν site, γίνονται παρουσιάσεις συσκευών που ο ειδικός τύπος ζηλεύει, από ανθρώπους που δουλεύουν ΔΩΡΕΑΝ. Στο παρόν site κανείς δεν φοβάται να αναδείξει τα κακώς κείμενα του λεγόμενου "χώρου" του high end, είτε αυτά αφορούν στην ίδια την φιλοσοφία του χόμπι, είτε αφορούν στους έμπειρους και καταξιωμένους χομπίστες που βγάζουν και κανα χαρτζηλικάκι από εξυπηρετήσεις και τράμπες, είτε αφορούν σε λαμόγια ή άσχετους reviewers, είτε αφορούν σε λαμόγια ή άσχετους επαγγελματίες που το μοναδικό τους μέλημα είναι να έχουν το ίδιο άσχετους πελάτες να αρμέγουν. Και δόξα τον Θεό έχουν περάσει από εδώ ουκ ολίγοι από κάθε κατηγορία.

Η ελευθερία λόγου που χαρακτηρίζει το εν λόγω site, δίνει το δικαίωμα να γράψει ο καθένας ότι του γουστάρει. Δεν υπάρχει κατεύθυνση, δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχει στρατηγική. Η μοναδική "γραμμή" του site αφορά στην προάσπιση της ελευθερίας του λόγου, με κάθε κόστος. ΑΥΤΟΣ είναι ο μοναδικός λόγος, που το AVSite είναι το πιο επιτυχημένο παρεμφερές site που έγινε ποτέ, πέραν της παρουσίας ενός πολύ ικανού ανθρώπου στο τιμόνι του. Η δημιουργία κλίκας δεν είναι πρακτική των ανθρώπων εδώ, πράγμα που γίνεται εύκολα κατανοητό, αν σκεφτεί κανείς ότι οι βασικοί συντελεστές (των audio κατηγοριών) είναι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Βόλο, Κρήτη. Πρέπει να είναι εντελώς βλάκας κάποιος για να πιστέψει ότι μια διαδικτυακή παρέα που συναντάται μια φορά τον χρόνο, μπορεί να γίνει "κλίκα" με την έννοια που κάποιος άφησε να εννοηθεί, με την έννοια των κλικών που γνωρίζουμε ότι υπάρχουν.

Επίσης πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιος κάποιος για να πιστέψει ότι κάποιος συντελεστής ενός site είναι διαπλεκόμενος και παρόλα αυτά ακούει από φθηνό σύστημα. Απλά πράγματα και λογικά και όποιος έχει μυαλουδάκι τα καταλαβαίνει.

Το θέμα μας, όμως δεν είναι αυτό το site ή τα άλλα αξιόλογα για τον δικό τους λόγο το καθένα, sites. Είναι οι επαγγελματίες του high end. Είναι οι κομπλεξικοί με τα πούρα, αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα, αυτοί που αντί να πουλάνε κουλούρια πουλάνε high end και νομίζουν ότι έτσι έγιναν ανώτεροι άνθρωποι, είναι αυτοί που διαπλέκονται για να κερδίσουν, είναι οι κουτοπόνηροι εμποράκοι που προσπαθούν να έχουν αγκαζέ κανέναν reviewer του πωπού. Αλλά ταυτόχρονα είναι και τα διαμάντια, είναι οι πραγματικοί γνώστες, είναι οι ταπεινοί σωστοί επαγγελματίες, είναι αυτοί που πραγματικά βοηθούν κόσμο με την δουλειά τους, αυτοί που τους προσφέρουν τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς και δεν κοιτάνε απλά να τους δαγκώσουν ή να προωθήσουν το ξεφτιλισμένο μαγαζάκι τους. Το high end, δεν είναι μόνον ο χώρος της λαμογιάς, είναι και ο χώρος μερικών εκλεκτών ανθρώπων και επαγγελματιών με υψηλό ήθος αλλά και πραγματική γνώση, που χαίρουν την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη πελατών τους και μη, διότι βοηθάνε χωρίς να περιμένουν πάντα ανταλλάγματα.

...

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Αυτο δεν ειναι site...

Σφηκοφωλια ειναι!

Και μαλιστα κατευθυνομενη!

Αγαπητέ Γιώργο Θεοφιλάκο

Επίτρεψέ μου σε παρακαλώ θερμά να διατυπώσω κάποιες

παρατηρήσεις :

1) Θίγοντας το site θίγεις εμμέσως και εμένα !

Με ποιο δικαίωμα ρε Φίλε και με ποια στοιχεία με κατηγορείς

ως ενεχόμενο σε σκοτεινές και επιλήψιμες δραστηριότητες

κλικών και οργανωμένων σκοτεινών ομάδων;

2) Ποια συμφέροντα εκπροσωπώ και ποιες υπαγορευμένες

σκοπιμότητες εξυπηρετώ ;

Παρότι σε αυτό το γ@μημένο αλλοπρόσαλλο hobby βασιλεύει

η άγνοια , η κακοήθεια, το αντιεπιστημονικό παραλήρημα ,

τα κτυπήματα κάτω από την μέση , και η ουσιαστική έλλειψη

εμπειριών στο πεδίο των πραγματικών ,επίπονων ,σοβαρών

και χρόνιων εμπειριών-δοκιμών δεν έχει βρεθεί ένας (εδώ και

34 χρόνια)

να πεί κάτι αρνητικό σχετικό με συμπεριφορές μου που δεν

συνάδουν με τις λέξεις ήθος και χομπίστικη αλληλεγγύη !

Ακόμη και στο φιλικό σου Audiopoint πήγαινε να δείς

με τι τρόπο με υποδέχτηκαν αυτοί που ξέρουν !

Από πού και ως που με κατηγορείς για όργανο κατευθυνόμενων

συμπεριφορών και βρώμικων τακτικών ;

Από πού και ως που μου προσάπτεις εμμέσως πλην σαφώς

τον χαρακτηρισμό του απατεώνα;

Έχεις κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσεις επιστημονικού-τεχνικού

χαρακτήρα θέσεις μου. Έχεις κάθε δικαίωμα να σχολιάσεις

υποκειμενικές μου εκτιμήσεις . Όλα αυτά όμως με ευγένεια ,

επιχειρήματα και τεκμηριωμένο λόγο .

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με προσβάλλεις και να

αναφέρεσαι σε υποτιθέμενες επιλήψιμες δραστηριότητες και

τακτικές με τις οποίες δεν έχω καμία σχέση και κανείς επί λόγω

τιμής σε αυτό το site δεν επεχείρησε να με εμπλέξει!

Πολύ περισσότερο όταν προσπαθώ με τον τρόπο μου

να βοηθήσω τους νεότερους και λιγότερο έμπειρους

στον χώρο μου χωρίς κανένα κέρδος , αλλά αντίθετα

με απώλειες χρόνου , ψυχικής ηρεμίας ,και αποδεδειγμένα

χρήματος .

Νομίζω απλά ότι στην καλύτερη περίπτωση μου οφείλεις

μια συγνώμη……

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk