Οι επαγγελματίες του High End...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

...
Έχεις κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσεις επιστημονικού-τεχνικού

χαρακτήρα θέσεις μου. Έχεις κάθε δικαίωμα να σχολιάσεις

υποκειμενικές μου εκτιμήσεις . Όλα αυτά όμως με ευγένεια ,

επιχειρήματα και τεκμηριωμένο λόγο .
...
Αυτό και αν του είναι δύσκολο !

@.musiclover

Το να κατηγορείς μια ολόκληρη κοινότητα ως άσχετους και από την άλλη να μην έχεις προσφέρει απολύτως τίποτα, είναι ντροπή.

Ένας έξυπνος επιχειρηματίας, θα μετέφραζε-κέρδιζε από κάθε μήνυμα, αφού είναι γνώμη κάποιου χομπίστα - 'πιθανού πελάτη'. Αν ήταν σκόπιμο θα το έκρινε έτσι, αν ήταν παράπονο θα διορθωνόταν.

Το να μην απαντάς σε σοβαρές ερωτήσεις όσων αφορούν τα προϊόντα που πουλάς και αντί αυτού να προσβάλλεις, δεν είναι μόνο ανήθικο αλλά και αντιεπαγγελματικό.
Είμαι σίγουρος ότι αν έφταναν τα γραφόμενα σου στις εταιρείες που αντιπροσωπεύεις, τα πράγματα θα ήταν πολύ άσχημα για εσένα.....αφού εύκολα μπορεί να βρεθεί κάποιος που εκπροσωπεί καλύτερα αυτές τις 'σοβαρές' εταιρείες.

Καλή τύχη.
Γιάννης Παπαδάκης

Υ.Γ.
Ποιο πολύ σε ενδιαφέρει να μάθεις το όνομα μου ή τον Α.Φ.Μ. ? :happy_9:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Αγαπητέ Γιώργο Θεοφιλάκο

Επίτρεψέ μου σε παρακαλώ θερμά να διατυπώσω κάποιες

παρατηρήσεις :

1) Θίγοντας το site θίγεις εμμέσως και εμένα !

Με ποιο δικαίωμα ρε Φίλε και με ποια στοιχεία με κατηγορείς

ως ενεχόμενο σε σκοτεινές και επιλήψιμες δραστηριότητες

κλικών και οργανωμένων σκοτεινών ομάδων;

2) Ποια συμφέροντα εκπροσωπώ και ποιες υπαγορευμένες

σκοπιμότητες εξυπηρετώ ;

Παρότι σε αυτό το γ@μημένο αλλοπρόσαλλο hobby βασιλεύει

η άγνοια , η κακοήθεια, το αντιεπιστημονικό παραλήρημα ,

τα κτυπήματα κάτω από την μέση , και η ουσιαστική έλλειψη

εμπειριών στο πεδίο των πραγματικών ,επίπονων ,σοβαρών

και χρόνιων εμπειριών-δοκιμών δεν έχει βρεθεί ένας (εδώ και

34 χρόνια)

να πεί κάτι αρνητικό σχετικό με συμπεριφορές μου που δεν

συνάδουν με τις λέξεις ήθος και χομπίστικη αλληλεγγύη !

Ακόμη και στο φιλικό σου Audiopoint πήγαινε να δείς

με τι τρόπο με υποδέχτηκαν αυτοί που ξέρουν !

Από πού και ως που με κατηγορείς για όργανο κατευθυνόμενων

συμπεριφορών και βρώμικων τακτικών ;

Από πού και ως που μου προσάπτεις εμμέσως πλην σαφώς

τον χαρακτηρισμό του απατεώνα;

Έχεις κάθε δικαίωμα να αμφισβητήσεις επιστημονικού-τεχνικού

χαρακτήρα θέσεις μου. Έχεις κάθε δικαίωμα να σχολιάσεις

υποκειμενικές μου εκτιμήσεις . Όλα αυτά όμως με ευγένεια ,

επιχειρήματα και τεκμηριωμένο λόγο .

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με προσβάλλεις και να

αναφέρεσαι σε υποτιθέμενες επιλήψιμες δραστηριότητες και

τακτικές με τις οποίες δεν έχω καμία σχέση και κανείς επί λόγω

τιμής σε αυτό το site δεν επεχείρησε να με εμπλέξει!

Πολύ περισσότερο όταν προσπαθώ με τον τρόπο μου

να βοηθήσω τους νεότερους και λιγότερο έμπειρους

στον χώρο μου χωρίς κανένα κέρδος , αλλά αντίθετα

με απώλειες χρόνου , ψυχικής ηρεμίας ,και αποδεδειγμένα

χρήματος .

Νομίζω απλά ότι στην καλύτερη περίπτωση μου οφείλεις

μια συγνώμη……
Βασιλη απλα δεν εννοουσα εσενα οποτε δεν υπαρχει αναγκη συγνωμης και δεν πρεπει να θυμωνεις. Απο την αρχη της εμπλοκης μου εδω μεσα διαχωρισα καποιους ανθρωπους που τους θεωρησα υψηλου ηθους.

Ο ενας εισαι ΕΣΥ και το ξερεις πολυ καλα.

Το ξερω οτι σε στεναχωρησα καπως με το Purity αλλα ησουν καπως υπερβολικος και δεν το λεω μονο εγω αυτο. Αλλο που εγω το εξεφρασα δημοσιως.

Θα πρεπει λοιπον αλλη μια φορα να διαχωρισω και συγκεκριμενοποιησω την θεση μου και να δηλωσω δημοσιως οτι:

τον Βασιλη τον Τσαντουλη τον εχω γνωρισει και προσωπικα και τον σεβομαι και εκτιμω ιδιαιτερως το ηθος του.

Ειναι ενας απο τους πραγματικους κυριους με κεφαλαιο Κ που γραφουν γενικα στο διαδικτυακο χωρο του χομπι μας.

Με τα.....καραγκιοζιλικια καποιων απο τα...μαντροσκυλα που γαυγιζουν μονιμως δυστυχως εδω μεσα, δεν ασχολουμαι και δεν απαντω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Οι επαγγελματίες του High End...

Αυτό και αν του είναι δύσκολο !

@.musiclover
Το να κατηγορείς μια ολόκληρη κοινότητα ως άσχετους και από την άλλη να μην έχεις προσφέρει απολύτως τίποτα, είναι ντροπή.

Ένας έξυπνος επιχειρηματίας, θα μετέφραζε-κέρδιζε από κάθε μήνυμα, αφού είναι γνώμη κάποιου χομπίστα - 'πιθανού πελάτη'. Αν ήταν σκόπιμο θα το έκρινε έτσι, αν ήταν παράπονο θα διορθωνόταν.

Το να μην απαντάς σε σοβαρές ερωτήσεις όσων αφορούν τα προϊόντα που πουλάς και αντί αυτού να προσβάλλεις, δεν είναι μόνο ανήθικο αλλά και αντιεπαγγελματικό.
Είμαι σίγουρος ότι αν έφταναν τα γραφόμενα σου στις εταιρείες που αντιπροσωπεύεις, τα πράγματα θα ήταν πολύ άσχημα για εσένα.....αφού εύκολα μπορεί να βρεθεί κάποιος που εκπροσωπεί καλύτερα αυτές τις 'σοβαρές' εταιρείες.

Καλή τύχη.
Γιάννης Παπαδάκης

Υ.Γ.
Ποιο πολύ σε ενδιαφέρει να μάθεις το όνομα μου ή τον Α.Φ.Μ. ? :happy_9:
Ατυχεστατο μηνυμα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το μοναδικό μαντρόσκυλο και μάλιστα ακαθόριστου ράτσας εδώ μέσα είσαι εσύ. Να πλένεις πολύ καλά το στόμα σου πριν μιλήσεις για μέλη και συντονιστές αυτού του ελεύθερου χώρου, που δίνει βήμα ακόμη και σε ένα τυχάρπαστο UFO όπως εσύ.

...

Reaction score
0
Το μοναδικό μαντρόσκυλο και μάλιστα ακαθόριστου ράτσας εδώ μέσα είσαι εσύ. Να πλένεις πολύ καλά το στόμα σου πριν μιλήσεις για μέλη και συντονιστές αυτού του ελεύθερου χώρου, που δίνει βήμα ακόμη και σε ένα τυχάρπαστο UFO όπως εσύ.

...
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Σαν την μουρη σου το χεις καταντησει το site....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Άσε το site μας στο χάλι του, κούνια που σε κούναγε.
Θεοφιλάκε δεν βρέχει ρε πάρτο χαμπάρι. Είναι πολλοί και φτύνουν. :cool_11:

...

Reaction score
0
Άσε το site μας στο χάλι του, κούνια που σε κούναγε.
Θεοφιλάκε δεν βρέχει ρε πάρτο χαμπάρι. Είναι πολλοί και φτύνουν. :cool_11:

...
Ξερω τουλαχιστον 100 ατομα επισκεπτες του site που φτυνουν εσενα προσωπικα και κανα 2 αλλους για την καταντια σας.....

Reaction score
4
Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

'Πάει' να μην φτύνουμε ; :cool_11::cool_11::cool_11:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Ξερω τουλαχιστον 100 ατομα επισκεπτες του site που φτυνουν εσενα προσωπικα και κανα 2 αλλους για την καταντια σας.....
Μα εαν ξερεις 100 ατομα επισκεπτες προσωπικα τοτε φαντασου ποσοι ειναι ολοι μαζι.
Γιατι τοτε λες πως δεν εχει κινηση η κατηγορια βρε συ Γιωργο?

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

'Πάει' να μην φτύνουμε ; :cool_11::cool_11::cool_11:
Μπορούμε να πετάμε ντομάτες;;; )()()(

(Αγαπητέ Timbre ή Γιαννη, οι 3 ντομάτες παραπάνω δεν πάνε σε σένα. Το λέω για να μην υπάρξει καμια παρεξήγηση. Από τα γραπτά σου και μονο σε εκτιμώ βαθύτατα και ελπιζω να βρεθούμε και απο κοντά σε κάποια συναντηση του AVSite)

Reaction score
0
Μα εαν ξερεις 100 ατομα επισκεπτες προσωπικα τοτε φαντασου ποσοι ειναι ολοι μαζι.
Δεν μπαινουν μονο εδω Ανδρεα...

Βλεπουν και κρινουν.

Προς το παρον διασκεδαζουν με τους καυγαδες με τον musiclover.

Οταν σταματησω να ασχολουμαι, θα αραιωσουν κι αυτοι..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι. Από εδώ έχουν πάρει πόδι όλοι όσοι ήταν όμοιοί σου. Εσένα σε κρατάμε σαν έκθεμα διότι είσαι ο αρχηγός. :cool_11:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
1. Γιατί όταν έβρεχε μυαλό, αυτός κρατούσε ομπρέλα.
2. Γιατί όσοι δεν μας γουστάρουν έτσι του είπαν να λέει.
3. Ίσως του υποσχέθηκαν ότι αν λέει άσχημα λόγια για εμάς, θα τον προωθήσουν. Έχουν βάλει στόχους στη ζωή τους.

Γιατί τελικά εδώ τον ενοχλούμε ρε Ανδρέα. Του χαλάμε την κομπόστα, την μπίζνα πως το λένε. Εδώ δεν μασάμε από τον καλύτερο έμπορο της Ελλάδος και τα καλύτερα ηχεια του κόσμου, τα von πως τα λεν. Εδώ δεν καταπίνουμε αμάσητες τις κοτσάνες που λέει δεξιά και αριστερά και έχει σκάσει. Αυτός τα έχει καλά μόνο με συγκεκριμένους κολλητούς αδέκαστους ριβιούερ. Αν αυτός ξέρει 100 μέλη που δεν μας πάνε, ας μας φέρει ΕΝΑΝ συνάδελφό του που να τον εκτιμά στο ελάχιστο. Όλοι γελάνε όπως γελάνε κι εδώ μέσα. Άλλωστε εδώ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, ένας καθρέφτης. Τον αγνοεί γιατί μέχρι εκεί πάει το μυαλό του. Όλοι γελάνε με την σταση του κι αυτός νομίζει ότι θέλουν να τον βλάψουν γιατί ανέβηκε γρήγορα ως επιχειρηματίας. Άσε που έχει και θράσος να μιλάει για ήθος.
Είναι Θεός λέμε! :cool_11:

Όσον αφορά στην κίνηση του site, μια ματιά ανά πάσα στιγμή στους επισκέπτες που διαβάζουν την κατηγορία, αρκεί. Και δεν διαβάζουν τις γελοιότητες του καλύτερου εμπόρου του πλανήτη.

...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
...επιχειρηματίας
Μαθαίνω ότι άνθρωποι των:

• Harvard Business School
  • Yale School of Management
  • Columbia Business School
  • MIT Sloan School of Management
  • London Business School
  • Stanford Graduate School of Business

...παρακολουθούν καθημερινά το AVSite και μεταφράζουν τα post του κ. Θεοφιλάκου για να εξηγούν με γλαφυρό τρόπο στους φοιτητές τους το λόγο που έδωσαν ένα "σκασμό" λεφτά για να βρίσκονται εκεί, προσπαθώντας να πάρουν εκείνο το ρημάδι το MBA. :cool_11:

Reaction score
1.845
Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Αν και δεν με αντιπροσωπεύει 100%, ιδιαίτερα κάποια επιθετικά (και κατά τη γνώμη μου υπερβολικά και προσβλητικά) επίθετα που χρησιμοποιούνται στο παρακάτω κείμενο, μου θυμίζει έντονα την παρούσα περίπτωση.

Σταμάτα. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Κάνε πίσω.

Πιθανότατα έχεις φτάσει σε αυτήν τη σελίδα γιατί θεάθηκες να απαντάς σε έναν παράφρονα σε κάποιο δημόσιο χώρο συζήτησης, όπως μία λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα φόρουμ. Με πολιτισμένο και υψηλής πνευματικότητας ύφος, έδινες μια δίκαιη ευκαιρία ακρόασης στις παλαβές ασυναρτησίες του ανισόρροπου μουρλού, με την ελπίδα να εκλογικεύσεις το βλαμμένο σε μια πολιτισμένη συζήτηση.

Αυτό είναι αξιέπαινο και τιμητικό για σένα, αλλά το σχέδιο θα λασπώσει και θα σου γυρίσει πίσω σαν μπούμερανγκ. Απαντώντας σε αυτά τα άτομα, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να τα ενθαρρύνεις. Κάθε ήρεμη, λογική, και προσεκτικά διατυπωμένη απάντηση που γράφεις, απλά γεννά ακόμη ένα ασυνάρτητο κατεβατό από το μανιακό παράφρονα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να απαντάς αυτήν τη στιγμή.

Η μόνη διέξοδος είναι να διακόψεις τον κύκλο.

Θα μπεις στον πειρασμό να δοκιμάσεις μια στρατηγική αντιπαράθεσης, απαντώντας σε κάθε κείμενο του θεοπάλαβου με μια παθιασμένη καταδίκη αυτών που έγραψε. Αυτό θα σε ικανοποιήσει για λίγο, αλλά σταδιακά θα συνειδητοποιήσεις ότι κάνεις μια τρύπα στο νερό. Ο παπαρδέλας θα απαντά με κάτι εντελώς άσχετο, και θα αναρωτιέσαι γιατί μπήκες καν στον κόπο να ασχοληθείς με το φρενοκομείο. Εν τω μεταξύ, κάποιοι άλλοι στη λίστα θα δουν τη "συζήτηση" και πιθανόν να ακολουθήσουν με δικά τους flames, τα οποία δε θα ωφελήσουν σε τίποτα.

Οτιδήποτε θυμίζει αμυδρά μια υποψία αληθινής συζήτησης με ένα τέτοιο λυσσασμένο άτομο, απαιτεί αρκετά προχωρημένα πτυχία και χρόνια επαγγελματικής εξάσκησης, και είναι αρκετά απίθανο οποιοσδήποτε στη λίστα συζήτησης σας να έχει αυτά τα προσόντα.

Η μόνη λύση είναι να σταματήσεις το πρόβλημα στη ρίζα του: την προσοχή σου. Αυτές οι αποβλακωμένες περιπτώσεις τρέφονται από την προσοχή των άλλων και των απαντήσεων τους. Δεν ενδιαφέρονται για το ποια είναι η απάντηση, αρκεί να λάβουν κάποια απάντηση. Δε διαβάζουν το περιεχόμενο αυτών που γράφεις, το μόνο που βλέπουν είναι το γεγονός ότι έγραψες κάτι. Συνεπώς, η καλύτερη λύση είναι να τους αγνοείς. Μην τους μιλάς. Μην ανταλλάζεις μηνύματα. Μην αναγνωρίζεις την ύπαρξη τους.

Αν πρέπει να απαντήσεις οπωσδήποτε, τότε γράψε ένα μήνυμα μιας γραμμής με ένα σύνδεσμο σε αυτήν τη σελίδα, ούτως ώστε οι υπόλοιποι στη λίστα να καταλάβουν τι σκέφτεσαι.

Έτσι, όλοι κερδίζουμε.

Reaction score
5
Κάνω αίτηση για άρση του ban στον blizard. Αλλιώς θα πεθάνω το δικό σας παιχνίδι στα infractons για να δείτε την γλύκα. Μόνο εσείς οι χαϊεντάδες καλοπερνάτε. Εμείς τίποτα :-(

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.082
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo