Φάτε μάτια ψάρια!...

Reaction score
1
Οι προετοιμασίες για την έλευση του Sharp συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Ήρθε η βάση που κατασκεύασε ο Μιχάλης Μελίδης με δικές μου οδηγίες, συναρμολογήθηκε και έπρεπε να κάνω τέσσερις τρύπες στο ταβάνι. Επειδή φοβόμουν μήπως πέσω σε γραμμή ρεύματος (την έχω πατήσει ήδη μια φορά), αγόρασα το π@π@ρι που βλέπετε στη φωτογραφία.
<o:p> </o:p>
Τελικά δεν έκανα παρά μια τρύπα στο νερό. Το π@π@ρομηχάνημα ενώ εντόπιζε με μεγάλη ευκολία τις γραμμές ρεύματος στους κάθετους τοίχους μου, αδυνατούσε να εντοπίσει τη γραμμή ρεύματος στο ταβάνι μου, δηλαδή εκεί που χρειαζόμουν τον εντοπισμό!!! Μάλλον επειδή η γραμμή του ρεύματος ήταν θαμμένη σε βάθος μεγαλύτερο των 4 εκατοστών, που είναι το όριο εντοπισμού σε αυτό το μηχανάκι. Τελικά, έκανα τις τρύπες στα τυφλά και ευτυχώς δεν έκοψα πάλι κάποιο καλώδιο ρεύματος!

Attachments

Reaction score
1
Η βάση τοποθετήθηκε λοιπόν στο ταβάνι και τότε ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε! Το έτερον ήμισυ έγινε έξαλλο, γυάλισε στη κυριολεξία το μάτι της! «Τι αηδία είναι αυτή που κρέμασες στη μέση του σαλονιού, βγάλτο αμέσως, αλλιώς θα το βγάλω με το δικό μου τρόπο»! :mad_3:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Επειδή τη ξέρω καλά σκέφτηκα: «Κάτσε να αφήσω δυο τρεις μέρες σκέτη τη βάση για να κόψω κίνηση στις αντιδράσεις της, διαφορετικά κινδυνεύω να γυρίσω καμιά μέρα στο σπίτι και να βρω τον Sharp και το HTPC διαλυμένα σε ανταλλακτικά στον σκουπιδοντενεκέ»! :happy_9:
Με γαλιφιές και χαδάκια λοιπόν φαίνεται προς το παρόν να αποδέχεται τη νέα κατάσταση, αν και μουρμουράει συνέχεια! Οπότε πήγα λοιπόν χτες και τσουπ, κοτσάρισα και το HTPC και ξεκίνησα να περνάω τα πρώτα καλώδια στη βάση! Γύρισε από τη δουλειά, είδε τη νέα κατάσταση, μουρμούραγε πάλι, αλλά τουλάχιστον φαίνεται η κατάσταση να είναι υπό έλεγχο!

Attachments

Reaction score
1
Όπως βλέπετε στη φωτό, με μικρορυθμίσεις ακριβείας, το πάνω ράφι που θα υποδεχτεί τον Sharp είναι αλφαδιασμένο και πανέτοιμο για να τον υποδεχτεί! :cool_4:
Κάθισα και έβαψα τα κανάλια μαύρα, αλλά αυτή η μπογιά που χρησιμοποίησα δεν λέει να στεγνώσει με τίποτα! Τι ιδιότυπος ρατσισμός είναι αυτός βρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε; Για ποιο λόγο να μην υπάρχουν έτοιμα μαύρα κανάλια για τα καλώδια, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;! :mad_3:
To be continued…

Attachments

Reaction score
182
Για ποιο λόγο να μην υπάρχουν έτοιμα μαύρα κανάλια για τα καλώδια, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;! :mad_3:
<o:p></o:p>
Από μέσα που πρνανε τα καλώδια ΔΕΝ πιστεύω να τα αφήσεις ..."άσπρα"?:prof: Αδυνατίζουν τα μεσοχαμηλά... ρώτα και τον Κόγια... :respect::respect:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181
Απάντηση: Re: Φάτε μάτια ψάρια!...

Η βάση τοποθετήθηκε λοιπόν στο ταβάνι και τότε ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε! Το έτερον ήμισυ έγινε έξαλλο, γυάλισε στη κυριολεξία το μάτι της! «Τι αηδία είναι αυτή που κρέμασες στη μέση του σαλονιού, βγάλτο αμέσως, αλλιώς θα το βγάλω με το δικό μου τρόπο»! :mad_3:
Βρε αθεόφοβε, στο σαλόνι τα κάνεις όλ' αυτά; Και μετά αναρωτιέσαι γιατί φωνάζει η γυναίκα! :shock:
Άσε που κανονικά θα πρέπει να φωνάζει κι ο... Z21000, που δεν του έχεις ένα dedicated δωμάτιο!

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181
Απάντηση: Re: Φάτε μάτια ψάρια!...

Όπως βλέπετε στη φωτό, με μικρορυθμίσεις ακριβείας, το πάνω ράφι που θα υποδεχτεί τον Sharp είναι αλφαδιασμένο και πανέτοιμο για να τον υποδεχτεί! :cool_4:
Κάθισα και έβαψα τα κανάλια μαύρα, αλλά αυτή η μπογιά που χρησιμοποίησα δεν λέει να στεγνώσει με τίποτα! Τι ιδιότυπος ρατσισμός είναι αυτός βρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε; Για ποιο λόγο να μην υπάρχουν έτοιμα μαύρα κανάλια για τα καλώδια, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;! :mad_3:
To be continued…
Και δυο παρατηρήσεις ακόμα:
1) γιατί δε βάφεις με σπρέι; Ένα "μαύρο σατινέ" (σαν τη μπέρτα του Δράκουλα) είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σου!
2) τη Stewart γιατί την έχεις βάλει εκεί ψηλά στο... θεό, δεν πιάνεται το σβέρκο σου; Εκτός αν ανεβαίνεις κι εσύ εκεί πάνω στο... ικρίωμα του Μελίδη.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.067
Απάντηση: Φάτε μάτια ψάρια!...

Παναγιώτη καλορίζικα όλα και καλοθέατα.

Αλλά...........!!

Άσπρο ταβάνι ????
Κι εγώ που νόμιζα ότι κι αυτό είναι μαύρο.

Όντως το μαύρο ματ σε σπρέϋ είναι καταπληκτικό. Εύκολο στη χρήση του, στεγνώνει γρήγορα (εκτός του ξύλου) και αφήνει ωραία επιφάνεια.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Φάτε μάτια ψάρια!...

Και δυο παρατηρήσεις ακόμα:
1) γιατί δε βάφεις με σπρέι; Ένα "μαύρο σατινέ" (σαν τη μπέρτα του Δράκουλα) είναι ότι πρέπει για την περίπτωσή σου!
2) τη Stewart γιατί την έχεις βάλει εκεί ψηλά στο... θεό, δεν πιάνεται το σβέρκο σου; Εκτός αν ανεβαίνεις κι εσύ εκεί πάνω στο... ικρίωμα του Μελίδη.

1) Μην παίζεις με τον πόνο μου... Κάθισα κι έβαψα με αυτή τη βλαμμένη μπογιά τα κανάλια, για να ανακαλύψω μετά ότι είχα ωραιότατο μαύρο ματ σπρέι στην αποθήκη! :mad_3: :crazy_1:

2) Χεχεχε! Δημήτρη, όπως θα είδες στις φωτό, η κατασκευή που ζήτησα από τον Μιχάλη έχει πρόβλεψη για τα πάντα: Όταν αργότερα κατέβει γύρω στους τριάντα πόντους χαμηλότερα η οθόνη, το μόνο που θα κάνω είναι μια ανταλλαγή ραφιών, δηλαδή θα κατέβει στο κάτω ράφι ο προβολέας και θα πάει στο πάνω ράφι το πισί!... :happy_6:

Reaction score
384
Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο κρεμασες την πηγη απο το ταβανι. :crazy_1: Τοσες βασεις υπαρχουν για προβολικα...

Reaction score
1
Πάντως, εγώ αν ήμουν γυναίκα σου θα σε χώριζα. Τι πήγες και κρέμασες βρε αθεόφοβε!

Απότι βλέπω θα κάνεις βαριά χρήση του vertical shift, ή δεν βλέπω καλά;

Reaction score
182
Aυτη η σχεση που ξεκίνησε με ανταλλαγή π@π@ροφωτόμετρων δεν ξέρω που θα οδηγήσει.. το έτερο μέλος σε μαύρο (καταμαυρο βαμμενο δωματιο) κρέμασε και μαυρες κουρτίνες (κατα προτροπή φανταζομαι του πρώτου μελους) για ..."διπλή προστασία"..... :crazy_3: :crazy_3:

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Φάτε μάτια ψάρια!...

α)Πολυ σωστα τα λεει ο Παναγιωτης.Οτι θελετε να ρωτησετε για π@π@ροφωτομετρο,εγω ειμαι ο ειδικος.Αλλα μονο για π@π@ροφωτομετρο. :-D

β)Πολυ ωραια δουλεια Παναγιωτη.Ομως το βραδυ οταν πας προς νερου σου,προσεξε μην βρεθεις να κατουρας αγκαλια με το sharp. :lol:

γ)Ηλια,αφου βαλω τις μαυρες κουρτινες στο μαυρο τοιχο σκεφτομαι να τις βαψω και μαυρες με ειδικη μπογια. :lol:

Reaction score
182
Re: Απάντηση: Φάτε μάτια ψάρια!...

γ)Ηλια αφου βαλω τις μαυρες κουρτινες στο μαυρο τοιχο σκεφτομαι να τις βαψω και μαυρες με ειδικη μπογια. :lol:
Kαι από την πισω πλευρα να μην έχει ανακλάσεις.... :happy_6::crazy_3::crazy_3:

GTX

Reaction score
39
Εγώ 2 πράγματα έχω να παρατηρήσω...

Όπως ειπώθηκε, το ταβάνι άσπρο??? :shock:

και εκτός αυτού...και ο πίσω τοίχος άσπρος????? :shock::shock::shock:
και όχι μόνο αυτό, αλλά και κατάλευκο κλιματιστικό???? :shock::shock::shock:

:cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
0
Με συγχωρείς πολύ, αλά αισθητικά μιλάμε γιά πολύ μεγάλο χάλι.....αυτό τουλάχιστον βλέπω εγω απο τις foto που έχεις βάλει.
Μακάρι να πέφτω έξω....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.289
Members
38.676
Νεότερο μέλος
rikos1316