Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Σ΄ευχαριστω φιλεΜήπως ο σκληρός σου είναι σε ntfs ; το ntfs και το fat32 είναι 2 συστήματα διαχείρισης αρχείων , το πρώτο είναι το αγαπημένο της MS για xp και vista , ενώ το δεύτερο είναι παλιότερο και δυστυχώς το μόνο συμβατό με όλες τις συσκευές που έχουν USB , εκτός PC που έχει τα δικαιώματα για ntfs
ελπίζω να βρεις λύση στο πρόβλημα σου
επειδή είμαι κολώψαρο.Νέο software 11.07.2F :
http://rapidshare.com/files/107925551/s6f2e240-11072F.zip
TPS AU
POLSAT
PW (Bug fixed on Multifeeds of Premiere Direct)
Digi+ RCS
InXworld (Free-X TV 1 2 Xdream InXTC and Dorcel TV)
Kingstone and other cryptoworks channels & packages
Now reading Sky cards through emulation - so working on Sky - checked on Channel 4 HD, Channel 4 and 5
Τ'ακούς Ζώη ???? :126:
Χμμ...ουάουου μόλις έβαλα την κάρτα του sky uk άνοιξε !!!!!
η κάρτα είναι full εκτος τα HD μιας και πρέπει να αγοράσω με το έτσι θέλουνε έναν HD δεκτη που μου δίνη ο sky uk για να παντρέψει την κάρτα με τον δεκτη HD (τόμσον pvr) για να ανοίξουνε τα HD κανάλια.Χμμ...
Ολα ή το συγκεκριμενο;
PALLiS
λάθος συχνότητα έχεις.molis pira enan Hivion HD 9090X Ultima.kalos dektis.ta aniji ola.to provlima pu exo ine oti den mu katebazi ta 6kanala hd ta tu digitalb stin 10957 22500 5/6 horizontal.kseri kanis tipote?
Νομίζω ότι το ενσωματομένο card reader δουλεύει με την κάρτα του TV Globo (Nagravision δεν είναι???).kalhmera ..mporei o dextis na dexti epishmh karta gia to TV Globo Internacional Europa africa syxn 11585 hot bird