Hivion HD 9090X Ultima αναβαθμίσεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Hivion HD 9090X Ultima αναβαθμίσεις.

Για σας.
Μπορι καποιος να μου πει γιατι, ενω ο δεκτεις βλεπει τον σκληρο, δεν μπορω να κανω εγγραφη

Reaction score
1

Μήπως ο σκληρός σου είναι σε ntfs ; το ntfs και το fat32 είναι 2 συστήματα διαχείρισης αρχείων , το πρώτο είναι το αγαπημένο της MS για xp και vista , ενώ το δεύτερο είναι παλιότερο και δυστυχώς το μόνο συμβατό με όλες τις συσκευές που έχουν USB , εκτός PC που έχει τα δικαιώματα για ntfs

ελπίζω να βρεις λύση στο πρόβλημα σου

Reaction score
6
Το έκανε και σε μένα την κυριακή στη φόρμουλα... 4Gb USB Stick, φορμαρισμένο σε FAT32, ξεκίναγε την εγγραφή και στα 1-2 δευτερόλεπτα "σταμάταγε" ενώ έδειχνε ότι συνεχίζει την εγγραφή , χωρίς να γράφει τίποτα φυσικά... :-(
Με κλείσιμο από το πίσω κουμπί, επανήλθε....
Α, φοράει το τελευταίο software 11.06.6F !! Χμμμ....

Reaction score
0

Για σας φιλοι
Εχω το HIVION 9090X ULTIMA
Τωρα τελευταία, ολω και ποιο συχνα, κολλαεϊ η εικονα και μονο αν τον βγαλης απ τη μπριζα ξεκολλαϊ
Θελω να μου πει καποιος πως να το αντιμετοπήσω το προβλημα
Ευχαριστω

Reaction score
0

Μήπως ο σκληρός σου είναι σε ntfs ; το ntfs και το fat32 είναι 2 συστήματα διαχείρισης αρχείων , το πρώτο είναι το αγαπημένο της MS για xp και vista , ενώ το δεύτερο είναι παλιότερο και δυστυχώς το μόνο συμβατό με όλες τις συσκευές που έχουν USB , εκτός PC που έχει τα δικαιώματα για ntfs

ελπίζω να βρεις λύση στο πρόβλημα σου
Σ΄ευχαριστω φιλε
Το δοκημασα και με τα δυο format, τιποτα

Reaction score
0
Τα προβλήματα εγγραφής ελαχιστοποιούνται στην 11.06.04F. Προσωπικά την έχω βρει ως την ποιο σταθερή από όσες έχω δοκιμάσει. Αν είναι εύκολη η επιστροφή σε προηγούμενο sw κάντε το.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Hivion HD 9090X Ultima αναβαθμίσεις.

Νέο software 11.07.2F :

http://rapidshare.com/files/107925551/s6f2e240-11072F.zip

TPS AU
POLSAT
PW (Bug fixed on Multifeeds of Premiere Direct)
Digi+ RCS
InXworld (Free-X TV 1 2 Xdream InXTC and Dorcel TV)
Kingstone and other cryptoworks channels & packages

Now reading Sky cards through emulation - so working on Sky - checked on Channel 4 HD, Channel 4 and 5

Τ'ακούς Ζώη ???? :126:
επειδή είμαι κολώψαρο.
αυτό σημαίνει ότι αυτά τα κανάλια τα παίζει free?

Reaction score
6
Σσσστ..... κρύβε λόγια....
Εκτός από τα χμ "free" , μπορεί πλέον να διαβάζει και original κάρτα του SKY UK !

Reaction score
0

ουάουου μόλις έβαλα την κάρτα του sky uk άνοιξε !!!!!

Reaction score
0

Χμμ...

Ολα ή το συγκεκριμενο;
η κάρτα είναι full εκτος τα HD μιας και πρέπει να αγοράσω με το έτσι θέλουνε έναν HD δεκτη που μου δίνη ο sky uk για να παντρέψει την κάρτα με τον δεκτη HD (τόμσον pvr) για να ανοίξουνε τα HD κανάλια.

Reaction score
0

kalhmera ..mporei o dextis na dexti epishmh karta gia to TV Globo Internacional Europa africa syxn 11585 hot bird

Reaction score
0
molis pira enan Hivion HD 9090X Ultima.kalos dektis.ta aniji ola.to provlima pu exo ine oti den mu katebazi ta 6kanala hd ta tu digitalb stin 10957 22500 5/6 horizontal.kseri kanis tipote?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Hivion HD 9090X Ultima αναβαθμίσεις.

molis pira enan Hivion HD 9090X Ultima.kalos dektis.ta aniji ola.to provlima pu exo ine oti den mu katebazi ta 6kanala hd ta tu digitalb stin 10957 22500 5/6 horizontal.kseri kanis tipote?
λάθος συχνότητα έχεις.
Eutelsat W2 (16.0E) - 10975.92 H - Txp: B1 - Δέσμη: Europe DVB-S2 (QPSK) - 22500 4/5 - NID:366 - TID:30100

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Hivion HD 9090X Ultima αναβαθμίσεις.

kalhmera ..mporei o dextis na dexti epishmh karta gia to TV Globo Internacional Europa africa syxn 11585 hot bird
Νομίζω ότι το ενσωματομένο card reader δουλεύει με την κάρτα του TV Globo (Nagravision δεν είναι???).
Από την άλλη , το πακέτο αυτό είναι "σπασμένο" και ο Hivion το δείχνει και χωρίς κάρτα, αρκεί να του βάλεις τα κατάλληλα "κλειδιά" ...:126:
πχ : N C103 00 AE*****.......****D4 ; TV Globo International
N C103 01 E3*****.......****60E ; TV Globo International

Reaction score
0
Eutelsat W2 (16.0E) - 10975.92 H - Txp: B1 - Δέσμη: Europe DVB-S2 (QPSK) - 22500 4/5 - NID:366 - TID:30100

signomi ayti ine i sixnotita.pos mporo na piaso ta 6hd kanalia?o dektis den ta katevazi.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.252