Infraction levels...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Απάντηση: Infraction levels...

Βγάζω το καπέλο στον Κωνσταντίνο για τον τρόπο που κλείνει αυτήν την ιστορία και που συγχρόνως δίνει ένα μάθημα με αυτήν του την κίνηση σε αυτούς που κυριεύονται από γελοία πάθη και καταλήγουν να κάνουν τέτοιου είδους μακακίες.

Το μυνημα από τον κλωνοποιημένο Κωνσταντίνο θα διαγραφεί και θα παρακαλούσα τον Γενικό διαχειριστή να διαγράψει και την περιττή διπλοεγγραφή.

Reaction score
8
Κωνσταντίνε, αν και δε σε "πάω" γιατί είσαι δημόσιος υπάλληλος:136:,

είσαι μεγάλος!!!!!:444:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
O κωνσταντινος εδειξε πραγματικη ανωτερωτητα σε ενα ατομο που δηλωσε οτι μην εχοντας τι να κανει και επειδη βαριοταν ειπε να ριξει το μισος σ αυτον και μαλιστα σε ενα δημοσιο forum.

Εμενα μου αρκει αυτη η αποφαση του Κωνσταντινου και χαιρομαι που το πηρε ετσι αλλα
η αποφαση των υπευθυνων για 2ημερο ban δημιουργει προδεδικασμενο για το forum

Τι κι αν ειστε εμπαθεις και τρεφετε μισος γραφετε οτι θελετε και μετα απο 2 μερες συνεχιζετε το εργο σας.

Αν εισαστε δε και " γνωστοι με τους αρμοδιους μπορει να το γλιτωσετε και το 2ημερο ban.

Μας διαβαζουν πολλοι αυτο να εχετε στα υποψην σας !

Το ξαναλεω οτι πρεπει οι υπευθυνοι να αναπροσαρμοσουν τους κανονισμους και συντομα μαλιστα γιατι προβλεπω μελλοντικα σοβαροτερα προβληματα απο τετοιου ειδους συμπεριφορες.

AYTA KAI ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ !!!

Οντως πολυ ασχοληθηκαμε αλλα επρεπε να γινει για να δουν επιτελους οι υπευθυνοι καποια πραγματα που πρεπει να αλλαξουν .
Δεν αντιλαμβάνομαι αυτό το μήνυμα καθώς και τα συμπεράσματα που βγάζεις. Από ότι φαίνεται Δημήτρη, δεν συντάσσονται όλοι με την τιμωρία του subcode. Άλλωστε αν κάτι τέτοιο ίσχυε, θα είχε μπαναριστεί αυτόματα από τα infractions που θα έδιναν. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι το μοναδικό infraction που εισέπραξε ήταν το δικό σου, παρά το γεγονός ότι πολλοί χαρακτήρισαν ανάρμοστη την εν λόγω συμπεριφορά.

- Εσύ αλήθεια, τι θα πρότεινες ως τιμωρία στην εν λόγω περίπτωση?

Σε μια φιλελεύθερη κοινωνία όπως η δική μας, πρέπει να αποδεχόμαστε την γνώμη των πολλών. Επιπλέον, αφού οι κινήσεις του subcode δεν αφορούσαν εσένα, εσύ γιατί ζητάς συμπαράσταση? :121:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τέλος, πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι οι συμπεριφορές σε ένα forum, δεν αντικατοπτρίζουν και τις συμπεριφορές εκτός. Το ότι κάποιος έκανε κάτι που αξίζει μια τιμωρία σε ένα forum, δεν σημαίνει ότι είναι αντεροβγάλτης, ούτε ότι θα τον ακολουθεί η ρετσινιά σε όλη του τη ζωή.

...

Reaction score
3

Νίκο, το όλο θέμα δεν είναι κάτι που έκανε κάποιος (σημασία δε έχει ποιός), αλλά αυτό το κάτι που έγινε να μην επαναληφθεί (παραποίηση λογαριασμού μέλους).
Και σε αυτό (δηλ. να μην επαναληφθεί) όπως το είπα και πριν, θα πρέπει να εστιασθεί η Δ.Ο. και οι συντονιστές._

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κώστα υπάρχουν περίπου 3.000.000 ερμηνείες στο περιστατικό. Ας μην αρχίσουμε να τις λέμε καλύτερα.

...

Reaction score
59
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ

ΜΕ 2 ΛΟΓΙΑ ΤΟ BAN ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ INFRACTION ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.

ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ " ΛΑΔΙ ".

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Για την συμπαρασταση που ανεφερες απλα ευχαριστησα τα ατομα που ΤΟΛΜΗΣΑΝ κι αυτα να πουν μερικα πραγματα σταρατα !!!

Reaction score
59
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ.

Γιατι δεν τολματε να ριξετε καποια ποινη ?? Θελετε να εισαστε παντα καλοι ??? Ε αυτο δεν βοηθαει μακροπροθεσμα !!! Το καθε προβλημα πρεπει να λυνεται αμεσααααα !!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Μια και η κατηγορία αφορά προτάσεις για θέματα λειτουργίας, θα πρότεινα το εξής:

- Όποιο μέλος αδυνατεί να μπει με το λογαριασμό του (π.χ. τεχνικοί λόγοι, σύνδεση από άλλον υπολογιστή και ξεχασμένος κωδικός) και αναγκάζεται να κάνει άλλον, να καθιστά σαφή τη διαφορά στο νέο username - π.χ. αν το έκανα εγώ, θα μπορούσα να γράψω Μαρία Παρ., αλλά σε καμία περίπτωση Μαρία Παρσκευοπούλου - και να διευκρινίζει στην υπογραφή του, σε όλα τα μηνύματα με το νέο λογαριασμό, για ποιο μέλος πρόκειται (κανονικό nick). Δεν νομίζω ότι είναι μπελάς...

- Σε διαφορετική περίπτωση, όλα τα μηνύματα τέτοιου είδους να διαγράφονται αμέσως από τους συντονιστές με παράλληλη ειδοποιηση της ΔΟ. Έτσι κι αλλιώς, από τους συντονιστές γίνεται soft delete οπότε σε περίπτωση που η διαγραφή δεν είναι επιθυμητή, μετά τις δέουσες εξηγήσεις από τον poster, τα μηνύματα μπορούν να επανέλθουν.
Αναφέρομαι σε όλα τα μηνύματα από ύποπτο λογαριασμό, και όχι μόνο σε όσα θα μπορούσαν να θεωρηθούν κακοπροαίρετα, γιατί δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μπορεί να κρύβει κι ένα φαινομενικά αθώο μήνυμα όταν κάποιος βάζει λόγια στο στόμα κάποιου άλλου.

Reaction score
6

Νικο το infraction δεν λειτουργεί.
Και δεν λειτουργεί από την στιγμη που κανεις συντονιστής δεν εχει την διάθεση να μπει στην διαδικασία να κοντραριστεί με εμπλεκόμενους σε κόντρες που δεν το ενδιαφέρουν.
Υπήρχαν πολλες φορες που συνάντησα καταστάσεις από μελη που άξιζαν την ταμπελίτσα με το infraction αλλα απεφυγανα του τη κολλήσω γιατι δεν ηθελα να μπλεξω με την παιδαριώδη γκρίνια που πιανει ολους αυτους που κάνουν από την μια μακακια τους και μετα κλαίγονται γιατι μου έριξες infraction.
Επισης υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο , να σου την πέσουν από διπλα τα φιλαράκια του και να την λενε ολοι μαζι στον συντονιστή για το ποσο αδίκησε τον φίλο τους και πως εσυ ο συντονιστής εισαι ο παράξενος που εβαλες το infraction και όχι αυτος.
Με αυτά και με αυτά το βρίσκω απολυτα λογικό να μην εχει την όρεξη κανένας συντονιστής ( και μεσα σε αυτους και εγω ) να μπει σε αυτην την διαδικασία και συνεπως το κουμπάκι να μένει ανενεργό.

Είναι τοσο ανενεργό ώστε ακομα και καταργηθεί κανεις δεν θα το καταλάβει.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Infraction levels...

Και δεν λειτουργεί από την στιγμη που κανεις συντονιστής δεν εχει την διάθεση να μπει στην διαδικασία να κοντραριστεί με εμπλεκόμενους σε κόντρες που δεν το ενδιαφέρουν.
Υπήρχαν πολλες φορες που συνάντησα καταστάσεις από μελη που άξιζαν την ταμπελίτσα με το infraction αλλα απεφυγανα του τη κολλήσω γιατι δεν ηθελα να μπλεξω με την παιδαριώδη γκρίνια που πιανει ολους αυτους που κάνουν από την μια μακακια τους και μετα κλαίγονται γιατι μου έριξες infraction.
Επισης υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο , να σου την πέσουν από διπλα τα φιλαράκια του και να την λενε ολοι μαζι στον συντονιστή για το ποσο αδίκησε τον φίλο τους και πως εσυ ο συντονιστής εισαι ο παράξενος που εβαλες το infraction και όχι αυτος.
Με αυτά και με αυτά το βρίσκω απολυτα λογικό να μην εχει την όρεξη κανένας συντονιστής ( και μεσα σε αυτους και εγω ) να μπει σε αυτην την διαδικασία και συνεπως το κουμπάκι να μένει ανενεργό.

Συμφωνώ, με τη μόνη διαφορά ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το infraction, πολύ πιο εύκολα στην κατηγορία που είμαι συντονιστής (και το έχω κάνει άλλωσε), παρά σε άλλη κατηγορία. Πως θα μπορούσα άλλωστε να δώσω infraction σε κάποιον π.χ στην HIEND, που, ενώ συμβαίνουν συνεχώς ατοπήματα, δεν έχω ιδέα πώς συμβαίνουν και γιατί. Φαναστείτε δηλαδή να έμπαινα, να έριχνα ένα infraction σε κάποιον που έβρισε-ειρωνεύτηκε-κορόιδεψε και μετά να φύγω.

Reaction score
4
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ

ΜΕ 2 ΛΟΓΙΑ ΤΟ BAN ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ INFRACTION ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.

ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΦΤΑΙΧΤΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ " ΛΑΔΙ ".

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Για την συμπαρασταση που ανεφερες απλα ευχαριστησα τα ατομα που ΤΟΛΜΗΣΑΝ κι αυτα να πουν μερικα πραγματα σταρατα !!!
Αγαπητε jimdamian σταματα επιτελους να γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι εναντια στους κανονισμους το φορουμ.
Οπως σταματα να κανεις σαν μωρο παιδι και να το τραβας , να το τραβας να το τραβας , κουραστηκαμε.
Εκανε ενα λαθος , βγηκε μπροστα και το παραδεχτηκε , ζητησε δημοσια συγνωμη απο ολους και προσωπικα απο τον Κωνσταντινο , εφαγε την τιμωρια του και εσυ ακομη δεν εισαι ευχαριστημενος επειδη ηθελες Ban για παντα.
Αναθεωρησε λιγακι και εσυ την σταση σου.
Την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε την εκρηξη σου με τον συνσυντονιστη σου , απο εχτες εχουμε το θεμα με την αστοχη πλακα του subcode και εχουμε γραψει ενα καρο σελιδες για να σου δωσουμε να καταλαβεις οτι δεν σκοτωσε ανθρωπο.
Μια ασχημη πλακα εκανε και την πληρωσε παει και τελειωσε.
Εσυ ομως εκει επειδη κανεις δεν σου συμπαρασταθηκε και κανεις δεν συμφωνησε με την ποινη που προτεινες.
Ε δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Φιλικα παντα.

Reaction score
5
btw το infraction δεν γινεται να δουλέψει στην games. Games χωρίς flames δεν γινεται :116:

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Infraction levels...

Συμφωνώ, με τη μόνη διαφορά ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το infraction, πολύ πιο εύκολα στην κατηγορία που είμαι συντονιστής (και το έχω κάνει άλλωσε), παρά σε άλλη κατηγορία. Πως θα μπορούσα άλλωστε να δώσω infraction σε κάποιον π.χ στην HIEND, που, ενώ συμβαίνουν συνεχώς ατοπήματα, δεν έχω ιδέα πώς συμβαίνουν και γιατί. Φαναστείτε δηλαδή να έμπαινα, να έριχνα ένα infraction σε κάποιον που έβρισε-ειρωνεύτηκε-κορόιδεψε και μετά να φύγω.
Δημητρη αυτό δεν παιζει ρολο.
Πουθενα δεν υπαρχει υποσημείωση ότι τα infraction πρεπει να δίνονται μονο από τους συντονιστές της κατηγορίας.
Όταν παρακολουθείς ένα θεμα εκτος της κατηγόριας σου και βλεπεις απρεπείς συμπεριφορές η ενεργεια σου ως συντονιστής θα έπρεπε να είναι όπως και στην κατηγορία σου.
Δεν έρχεσαι και φευγεις, όπως λες…
Δεν εισαι συντονιστής μονο της κατηγορίας σου .
Είσαι και του avsite .

Για να μην παρεξηγηθώ τα παραπανω δεν απευθύνονται προσωπικά σε σενα .
Ισχύουν για ολους τους συντονιστές και φυσικα και για μενα .

Reaction score
2
Το θεμα ειναι αυτο που ειπε ο Αντρεας. Εχει καταντησει το φορουμ να κανει ο καθενας οτι θελει, γιατι αν επιβληθει εστω και μια ελαφρα τιμωρια, θα πεσει η γκρινια της αρκουδας, και θα κοπτονται ολοι για την βαναυσοτητα της διοικησης και την καταπατηση της δημοκρατιας.

Ή αλλαζουμε πλευση ως φορουμ, καταννοουμε οτι δεν ειναι ολα τα θεματα για να γινονται δρελομπου, κατανοουμε οτι το avsite δεν ειναι το μερος για να ερχεται ο καθε μικρομαγαζατορας, και οχι μονο, και να βγαζει τα κομπλεξ του, και ολα τα αλλα κρουσματα που κατα καιρους εχουμε δει, ωστε ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τα infractions (κοινως, μετρο και self moderation), ή συνεχιζουμε ως εχουμε...

Δεν φανταζομαι να αρεσει σε κανεναν η λυση του να μοιραζονται αβερτα infractions και να καταντησουμε σαν αλλα αποστειρωμενα φορα και λοιπα...

Reaction score
0

+1 :615:

Reaction score
14
εμένα με χαροποιεί διπλά το γεγονός οτι γίνεται μια λάθος κίνηση, αντρίκεια αναγνωρίζεται, αντρίκια συγχωρείται και διπλά αντρίκια ο θιγόμενος το ξεπερνάει ομορφα και όπως όλοι μας ελπίζω να το συγχωρούσαμε.

Αυτά τα δύο γεγονότα μετά της απερισκεψία που οδήγησε σε μία untacktful πλάκα, δείχνουν οτι το φορουμ λειτουργεί σωστά, και δημοκρατικά. Χωρίς πολλά πολλά το επίπεδο που όλοι θέλουμε να κρατιέται κρατήθηκε και η ζωή συνεχίζεται.

Τελικά είναι καλό μετά απο μία παρεξήγηση τόσο ο φτάιχτης όσο και ο θιγμένος να ανεβαίνουν αρδην στην εκτίμηση όλων με την σταράτη και εξηγημένη συμπεριφορά τους.

ΜΠΡΑΒΟ σας.

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Infraction levels...

Δημητρη αυτό δεν παιζει ρολο.
Πουθενα δεν υπαρχει υποσημείωση ότι τα infraction πρεπει να δίνονται μονο από τους συντονιστές της κατηγορίας.
Όταν παρακολουθείς ένα θεμα εκτος της κατηγόριας σου και βλεπεις απρεπείς συμπεριφορές η ενεργεια σου ως συντονιστής θα έπρεπε να είναι όπως και στην κατηγορία σου.
Δεν έρχεσαι και φευγεις, όπως λες…
Δεν εισαι συντονιστής μονο της κατηγορίας σου .
Είσαι και του avsite .

Για να μην παρεξηγηθώ τα παραπανω δεν απευθύνονται προσωπικά σε σενα .
Ισχύουν για ολους τους συντονιστές και φυσικα και για μενα .
Δεν με κατάλαβες....απλώς είπα ότι πιό εύκολα δίνεις infraction σε κάποιον στην κατηγορία σου, που έχεις καλύτερη γνώση των πραγμάτων, παρά σε κάποια άλλη κατηγορία που ενδέχεται να μην ασχολείσαι. Στο κάτω κάτω, αν έμπαινα σε κάποια άλλη κατηγορία και έδινα σε κάποιον εκεί infraction, δεν θα πράσβαλλα τον συντονιστή της κατηγορίας, σαν να του λέω ότι εσύ δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου και την κάνω εγώ? Δεν παίζει το ενδεχόμενο να φαινόμουν εγώ ο κακός και να γύρναγε κάποιος και να μου έλεγε ότι αφού δεν έδωσε infraction ο αρμόδιος συντονιστής της κατηγορίας, γιατί έδωσες εσύ??
Συμφωνώ ότι είμαστε συντονιστές του AVsite, αλλά καλώς ή κακώς είμαστε "ειδικευμένοι" σε μία κατηγορία και κατεπέκταση του AVsite. Γι' αυτό υπάρχουν εξάλλου και οι Supermods...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516